POSTED IN Ukraina

Galskap uten like

Kokainhodet Zelensky bomber fortsatt Europas største atomkraftverk

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Fred Johs

Terroren fortsetter med hjelp av europeisk og ikke minst amerikanske våpen, ammunisjon og ikke minst amerikanske instruktører og aktive deltakere med både høytstående US offiserer og leiesoldater. Vi vet at atomkraftverket i Zaporizhzhya er Europas største, og også regnes som et av verdens største atomkraftanlegg.

Noen av oss er kjent med at Russland i lengre tid har krevd at en kommisjon organisert fra FN sammen med organisasjonen for kontroll av atomenergi – (IAEA inspektører) – til å inspiserer skadene omkring atomkraftverket i Zaporizhzhya og hva som faktisk skjer rundt anlegget og hvem det er som faktisk skyter mot anlegget. Beslutningen satt tydelig vis langt inne, men dem kom tilslutt. 13 mann kom, men først «beordret» av Zelensky om å møte opp i Kiev for et møte før videre reise til atomkraftverket i Zaporizhzhya….

Zaporizhzhya kjernekraftverk

Russland beskyldes av Zelensky med at det er Russland som beskyter anlegget, og vestlige ledere følger naturlig opp med å anklage Russland for det samme…

Normal hjerneaktivitet ville tilsi at dette ikke burde være mulig. Skulle dem skyte på seg selv og til overmål med amerikanske missiler og granater??? Men så langt kan du ikke forvente våre europeiske ledere i å tenke – og aller minst vår egen norske nikkedukke og «statsminister» Jonas G. Støre.

Faktum er at organisasjonen for kontroll av bruken av atomenergi, takket russerne for at dem sørget for god sikkerhet ved anlegget – Representanten fra Litauen takket spesielt, og det på russisk TV.

Taket på lagringsbygget for atom avfall (svært radioaktivt)
ble truffet av et ukrainsk (amerikansk) missil

Det er godt over 400 ansatte ukrainere tilknyttet anlegget, og de fortalte sjefen for IAEA inspektørene og resten av inspektørene om hendelsesforløpene og hvem som skyter – og fordømte Ukrainas fremferd mot anlegget. Det må legges til at mens alle inspektørene var tilstede, ble anlegget også beskutt fra ukrainsk side. Svaret ble noe som kan kalles svada; «Vi må finne ut om det ble gjort med vilje eller som et uhell»…. – Som om dette var et engangstilfelle… Faktum er at anlegget har vært daglig beskutt i snart halvannen måned og er fortsatt under beskytning – av ukrainske styrker med amerikanske våpen. Inspektørene forlot anlegget og dro tilbake til tryggheten ganske så snart, men 2 av dem ble igjen – og om opplysningene er riktige – er de der fremdeles. Anlegget har vært under russisk kontroll og beskyttelse siden 28. februar 2022 – og det tenker jeg vi alle – hele Europa – skal være svært takknemlige og glade for.

2-3 dager senere, kom en «rapport» fra IAEA inspektørene hvor dem selvfølgelig ikke kunne konkludere med noe som helst om hvem som skyter missiler mot anlegget. Dette til tross for at de selv var under et britisk planlagt og organisert angrep via elven Dnieper med over 200 ukrainske soldater og leiesoldater. Russisk etterretning kjente planene og var godt forberedt. Det var ikke så mange av dem som kom «hjem igjen»…. Det må legges til at de fleste av medlemmene i denne inspeksjonsgruppen, er fra Nato og EU land, så rapporten var ikke annet enn ventet.

Det faktum at dem også ble vist fragmenter fra missiler som tydelig viste både produksjonsnumre og adressen til hvem som har produsert dem, er tydelig vis ikke spesielt interessant å berette om for kommisjonen…. – Folk skal fortsatt forledes til å tro at det er Russland som er den store slemme gutten i gaten, og som står for all elendigheten i landet – som de har påført seg selv.

250 Ukrainske soldater sammen med leiesoldater,
forsøkte å storme anlegget i Zaporizhzhya mens inspektørene var tilstede

Kan også legges til at de fleste reaktorene nå er stengt ned av både sikkerhets grunner, og det faktum at de ukrainske styrkene også har skutt ned alle strømlinjene som skulle gi elektrisitet til Ukraina… Snakk om å skyte seg selv i foten! Det er fortsatt to reaktorer i drift, og disse forsyner Donbass med elektrisitet.

Zaporizhzhya Oblast

Tilslutt kan det legges til at innbyggerne rundt både Zaporizhzhya og resten av Oblastet har vært under sterk angst og frykt for hva ukrainske myndigheter kan finne på – og vil gå til folkeavstemning om å tilslutte seg Donetsk Folkerepublikk, kunne ordføreren berette for mer enn en uke siden. De ønsker ikke lengre å ha noe med Ukraina å gjøre, kunne han fortelle.


Kherson Oblast

Zelensky beordret gjenerobring av Kherson Oblast, som nettopp var blitt frigjort som det heter fra russisk side. Og som kjent for mange, har det vært harde kamper i Kherson Oblast. Tapene har vært enorme på ukrainsk side, før dem trakk seg tilbake. Det som i ettertid har kommet frem, er nokså oppsiktsvekkende. Det berettes om rapporter som skal ha kommet fra ukrainsk militære toppledelsen – som hevder at Vladimir Zelensky selv, gav ordre om at kampene skulle fortsette til det var minst et tap på 20.000 soldater. Så mye verdt er altså ukrainske medborgeres liv for Zelensky om denne informasjonen er riktig. Link: https://novostivl.ru/post/995928/?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop&fbclid=IwAR20Wq7QIkOeRTZ0O6OgfasJnTbZmKhDVg2XeoysaOqpJwQqIKmtPBvW7To

Samtidig må en kunne tolke meldingen med noe forsiktig optimistisme om den stemmer. Dette kan nemlig også tyde på et gryende opprør mot presidenten fra den militære ledelsen. I så fall kan et nytt statskupp snart komme, denne gang i regi av det militære – altså ikke av USA denne gangen.

Så hva har skjedd etter at de ukrainske troppene måtte trekke seg tilbake? Jo dem gjør som dem har gjort og drevet med siden 2014; Bombardere sivilbefolkningen tilbake til steinalderen. Denne gangen har det gått hardt utover byområdet Kakhovka som er litt nord/øst for Kherson. En nær venn av meg; Vidar Myrvold, fikk denne rapporten fra en felles venn.. la oss kalle henne Marina, som bor i området: Hun sendte en video (link nedenfor) samtidig som hun kunne fortelle at hele Kakhovka er bombet og ødelagt av ukrainske styrker. Samtlige broer er også sprengt i filler, og det er ikke mulig å kunne komme til eller fra området. Hun kan videre fortelle at alle hun snakker med, ønsker at de blir innlemmet i Russland og derved få en bedre og tryggere fremtid enn hva Ukraina har klart å gi dem.

Link til kort video-snutt: https://videopress.com/v/ly8XsdRA


Artikkelen er første gang publisert 09.09.2022 på bloggen til Fred Johs.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  12 september 2022 9:53

  USA og Nato sin krig mot Russland held fram, og skal vara lenge. Det NRK høgst misvisande og gledestrålande kallar «ukrainsk offensiv», er i røynda ein USA/Nato-offensiv med ukrainsk bakkemannskap og kanonføde. Oberstløytnant Geir Hågen Karlsen:

  «Uten vår støtte vil de raskt tape. Dette kommer til å bli en svært langvarig utmattelseskrig. Det er lite sannsynlig på kort sikt med store endringer av frontlinjer. Krigens går sakte. Det må vi være klar over, minner Karlsen om.»

  Svar
 • Zelensky er en nynazist og en jødisk svindel !

  Han gikk fra å være Klovn til President og så Diktator – Ingen god kombinasjon 😉

  Svar
 • «Normal hjerneaktivitet ville tilsi at dette ikke burde være mulig.»

  Altså er det mulig for vårt media og våre politikere å tro og postulere dette. Normal hjerneaktivitet fra disse kan vi ikke forvente lengre.
  Og det føyer seg inn i rekken av klovnerier i vår tid. – Med eller uten kokain.
  Enten det dreier seg om atomkraftverk som stenges ( i Tyskland) eller som beskytes ( i Ukraina.)
  Eller Covid- ‘pandemi’ ( på tross av tall over døde) . Eller strømpriser i Norge. ( som vi produserer sjøl av vannkraft men pålegges Co2-avgift og prisers som gasskraft ) . Eller et penge-økonomisk system og deres bakmenn som styrer vår velferd – og få skjønner noe av. ( Og som nå midt i det hele pålegger oss høyere renter, – siden vi pålegges høyere strømpriser. ) 😉

  Vi KUNNE le. Le av våre politikere, vår media, systemet, og galskapen i det hele. – En komedie.
  – Men dessverre fører det likefullt til en tragedie. Vi gir jo disse klovnene makt!

  Så har vi bare en mulighet.
  Å fjerne klovnene. Både mentalt og fysisk. . Og slutte å ta de alvorlig.
  SÅ kan vi le. I glede.
  – Og begynne å bygge landet.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Larry Johnson:

Krig er en komplisert affære og ikke alt er slik det ser ut.

Forrige innlegg

Ikke bare russisk gass via Kina til EU.

Russisk olje jukses inn i EU under andre etiketter.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.