POSTED IN Krig-fred, Norsk politikk

Kissinger fikk fredsprisen.

Nå vil partiet Venstre v/Abid Raja vil gi fredsprisen til Jens Stoltenberg.

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

I en videokommentar skriver Dr. Bjørn D. Nistad dette om Ventres forslag til fredspriskandidat:

Krigsforbryter nominert til Nobels fredspris


Abid Raja, stortingsrepresentant for Venstre, har nominert Natos general-sekretær Jens Stoltenberg til Nobels fredspris.


Er en person som gjør sitt ytterste for at krigen i Ukraina skal fortsette – til tross for at den vestlige aggresjonen åpenbart har mislyktes, med ytterligere hundre-tusener av drepte ukrainere og en total ødeleggelse av Ukraina som sannsynlig resultat – en verdig fredspriskandidat?


Eller hva med den norske deltakelsen i bombekrigen mot Libya til tross for at Stoltenberg og Støre visste at det forelå en fredsavtale?

Forsidebilde: Daniel Mingook Kim

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • Dette er jo helt i tråd med Venstres politikk, og trolig resultat av at venstre er kjøpt og betalt av USA. Det eneste jeg ikke forstår med venstre er navnet. Foreslår: Krigspartiet.
  Tilgi dem, Gud, for de vet ikke hva de gjør !

  Svar
  • Det være slik. Helt i tråd med mine antagelser og. Resultatet håper jeg blir, at forslaget er så groteskt motstridende at folk våkner? Fredsprisen «døde» for lenge siden. Den har blitt brukt lenge som «våpen» for «eliten» til å fremme sin agenda. Priser generelt, og mastergrader spesielt har mistet sin verdi. Fullstendig devaluert. De er verdiløse. Hva er vitsen med å fremstå som Veganer i offentligheten, mens du spiser kjøtt på kammerset? Jeg spør for en venn.

   Svar
 • Kissinger-prisen OG fredsprisen, Wow, Jens, for en ære! Hele verden får se norsk hykleri hvis Raja og Tybring-Gjedde får se sine nominasjoner skje fyllest. Flaut hvis det skjer, men representativt for kongerikets NWO-ledelse, helt fra YGL-prinsen og nedover i hierarkiet.

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  11 februar 2024 14:31

  Då Kiev-styret etter 2014 tok til å snakka om komande krigar mot Russland, kunne NATO ha sagt: Det er ein dårleg idé, gløym det.

  NATO gjorde det motsette, og fyrte opp krigslysta i ord og handlingar. Kiev vart lova velstand og tryggleik. No ser me korleis det har gått. Lite velstand, og endå mindre tryggleik.

  Jens Stoltenberg har vore generalsekretær for NATO sidan 2014, og har vore talerøyr for opptrapping og konfrontasjon i alle desse åra.

  Du skal vera temmeleg forvirra for å koma på at Stoltenberg har noko med fred å gjera.

  Svar
  • «Du skal vera temmeleg forvirra for å koma på at Stoltenberg har noko med fred å gjera.»
   … eller du skal ha venner i gode posisjoner «in high places».

   Svar
 • Venstres Abid Raja er ikke alene om å gjøre dette.
  Stortingsrepresentant Christian Tybring-Gjedde (Frp) har nominert Nato-sjef Jens Stoltenberg til Nobels fredspris.

  Henry Kissinger har tidligere fått Nobels fredspris til tross for å være krigsforbryter. Men han er likevel en såkalt geopolitisk realist. Man skal huske på at Kissinger hele tiden har vært fundamentalt uenig med USA, NATO og Stoltenberg når det gjelder Ukraina. Kissinger har hele tiden sagt at de tre landene Finland, Hviterussland og Ukraina alle bør være nøytrale land for å redusere faren for storkrig og atomkrig i Europa. I tillegg har Kissinger sagt at man snarest bør få avsluttet krigen i Ukraina, og vestlige land må akseptere at Russland overtar Krim og deler av Donbas, vesten må snarest få til et normalisert forhold til Russland slik at man bla unngår at Russland havner opp som en vasallstat underlagt Kina og således styrker Kina kraftig.

  Nå har man fått en ny president i Finland som åpner opp for at Finland kan oppbevare atomvåpen for NATO. Dette må være ytterst provoserende for Russland å skulle risikere at USA nå kan utplassere atomvåpen tett opp til Kola-halvøya (feks på en av de nye USA-basene i Finland – det har nå dukket opp 40 nye USA-baser i Norge, Sverige og Finland hvorav mange ligger i nordområdene).
  Fem dager før Russland invaderte Ukraina, så hadde Zelensky trukket Ukraina ut av Budapest-avtalen som forbyr Ukraina å ha atomvåpen. Nå har vi også fått en president i Finland som gjøre det samme.

  Har man på vestlige virkelig ikke lært noe som helst av Cuba-krisen? Forstår man ikke at man i dag lever i atomalderen?
  Isteden tror veldig mange at Putin er en slags ny utgave av Hitler som ønsker å utvide det russiske imperium vestover.
  Mens Tyskland manglet tilgang til både mat, stål, metaller, olje og energi under både WW1 og WW2, så har dagens Russland derimot slike ressurser i overflod. Russland ønsket å ha Tyskland som industriell partner, men Kina er nå fullt i stand å fylle en slik en rolle for Russland. Det er derimot Tyskland og EU som nå opplever ressursmangel og krise.

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  12 februar 2024 14:22

  Godt sagt, SHO.

  Det er komisk å høyr PST og den militære etterretningstenesta jamra seg over skummel russisk etterretning når me sjølve syter for å setja Noreg og Norden i ei utsett stilling med 40 US-basar.

  Vidare: Kinesiske skip driv etterretning. Altso akkurat det same som den norske handelssflåten og skip frå dei fleste andre land alltid har drive med.

  At skarpingane i PST og E-tenesta kjem fram til same fasit som USA, er som venta.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Florida går igjen foran:

Covid 19 uskadelig for nesten alle voksne og barn. Sykehustallene ble oppblåste.

Forrige innlegg

Globalister skryter, fordi føler seg ‘beskyttet’

FN/WEF: «Vi eier vitenskapen og vi tror verden nå burde få vite det».

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.