POSTED IN Globalisering

Globalister skryter, fordi føler seg ‘beskyttet’

FN/WEF: «Vi eier vitenskapen og vi tror verden nå burde få vite det».

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av The Expose

De innrømmer at de sensurerer søkeresultater, og betaler Big Tech & påvirkere for å forme publikums oppfatning om covid og klimaendringer.

World Economic Forum (WEF) avholdt Sustainable Development Impact Meetings i september 2022, samtidig med FNs generalforsamling. På disse møtene erklærte FN-tjenestemenn at de «eier vitenskapen». (FN og WEF ble slått sammen for noen år tilbake. ovs. anm).

De innrømmet også at de samarbeider med Google for å sensurere søkeresultater som ikke passer til de offisielle narrativene, og sikre at deres propaganda er øverst på listen i forhold til ting som «Covid» og «Klima-endringer» og samarbeid med Big Techs sosiale medier for å øke propagandaen om om covid og klima-endringer, alt for å forme opinionen.

«En annen nøkkelstrategi vi har er å bruke påvirkere (også kalt influensere) med stor tilhengerskare, som er ivrige etter å hjelpe med å frembringe budskap til deres følgere, og de var mye mer troverdige for deres følgere enn FN». «Ideen om at all tale er lik er ikke sann». Velkommen til The Great Reset.

På WEFs møte snakket globalistene om å «Takle disinformasjon» der deltakere fra FN, CNN og Brown University diskuterte hvordan man best styrer narrativene. Melissa Fleming, sekretær for global kommunikasjon i FN, fremhevet at FN hadde samarbeidet med flere store teknologi-selskaper, inkludert TikTok og Google, for å kontrollere covid- og klimafortellingene mens hun hevdet: «Vi eier vitenskapen».

FN hevder å eie vitenskapen, men hvis vi ser nærmere på hvem som finansierer FNs Verdens helseorganisasjon (WHO) – får vi et klarere bilde av hvem som står bak. Historisk sett har Bill og Melinda Gates Foundation, sammen med den Gates-støttede GAVI-vaksinealliansen, bidratt mer til WHO-programbudsjettet enn alle medlemsnasjoner, bortsett fra to land – USA og Storbritannia.

Hvem var det som eide vitenskapen igjen?

Når det gjelder å styre klimafortellingen, sa Fleming at FN hadde samarbeidet med Google, slik at deres autoritative fortellinger skulle vises øverst i søkeresultatene. «Hvis du for eksempel googler ‘klimaendringer’, vil du øverst i søket ditt få alle slags FN-ressurser. «Vi blir mye mer proaktive. Vi eier vitenskapen, og vi mener at verden burde vite det. Men ikke bare i samarbeid med Google.

Fleming fremhevet også at FN arbeidet med TikTok på et prosjekt kalt «Team Halo», for å øke covid-informasjonen fra medisinske og vitenskapelige miljøer på den kinesiskeide videodelings-plattformen. «Vi trente forskere over hele verden og leger på til å fremstå som pålitelige med informasjon om covid på TikTok.

Fleming fremhevet også at FN arbeidet med TikTok på et prosjekt kalt «Team Halo», for å øke covid-informasjonen fra medisinske og vitenskapelige miljøer på den kinesiskeide videodelings-plattformen. «Vi trente forskere over hele verden og leger på til å fremstå som pålitelige med informasjon om covid på TikTok.

Fleming fremhevet også at FN arbeidet med TikTok på et prosjekt kalt «Team Halo», for å øke covid-informasjonen fra medisinske og vitenskapelige miljøer på den kinesiskeide videodelings-plattformen. «Vi trente forskere over hele verden og leger på til å fremstå som pålitelige med informasjon om covid på TikTok».

Ideen om å infiltrere og undergrave nettgrupper innenfra med påvirkere, følger anbefalinger fra en Google-støttet RAND-rapport i 2021. Markedsførere bruker samme tilnærming når de bruker sosiale medie-påvirkere, som deretter på en troverdig måte kan kommunisere fordelene ved et produkt til sitt eget publikum på sosiale medier.

WEFs administrerende direktør Adrian Monck, har kalt kritikere av WEFs store Great Reset agenda, representanter for «hvitt overherredømme og antisemitter med desinformasjonskampanjer fra ekstreme høyre kant». Da Monck henvendte seg til CNNs Rachel Smolkin, sa Monck at CNN var en del av en politisk strategi for å «eie fortellingen». «CNN prøver å forstå verden og prøver å etablere fakta; det er også en del av den politiske krigen om hvem som eier narrativet» sa han.

I følge MintPress News mottok CNN 3,6 millioner dollar i donasjoner fra ingen ringere enn Bill og Melinda Gates Foundation – den samme organisasjonen som er de største investorene i WHO. Etterforskningen avslørte at Gates også hadde donert hele 319 millioner dollar, til mange av de største og mest innflytelsesrike nyhetsmediene i verden.

Ideen om en stort narrativ er noe som den franske filosofen Jean-Francois Lyotard kalte en «stor fortelling» (også kalt «metanarrativ») som «legitimerer makt, autoritet og sosiale normer» – alt som Great Reset prøver å oppnå. Når WEFs Great Reset har implementert sin fortelling, kan enhver motstridende fortelling avvises som desinformasjon, konspirasjon eller ekstremisme som må sensureres og undertrykkes for alles beste. I ett WEF-møte om å «takle desinformasjon», hørte vi ikke-valgte globalister hevde at de hadde monopol på vitenskapen, og at hovedstrømpressen var deres medspiller i kampen om å eie narrativet.

Storbritannias Kong Charles III, (Prince of Wales på tidspunktet for The Great Reset-lanseringen), sa i juni 2020, «Vi har en gylden mulighet til å gripe noe bra fra denne krisen – dens enestående sjokkbølger kan gjøre folk mer mottakelige for store visjoner om endring». På samme måte sa WEF-grunnlegger Klaus Schwab at pandemien representerte «et sjeldent, men smalt mulighetenes vindu» til å sette i gang The Great Reset. Hvis noen «grep muligheten» til å utnytte folks frykt under pandemien, ville ikke-valgte globalister og det britiske Kongehuset absolutt stå øverst på listen.

Ved å erklære at de «eier vitenskapen», og samarbeider med store teknologiselskaper for å manipulere søkeresultater for å påvirke opinionen, samt gir millioner av dollar til pressen, viser globalistene igjen sine sanne farger.

Velkommen til The Great Reset.

Å eie vitenskapen fører til å eie fortellingen. Å eie fortellingen betyr å kontrollere tanke og tale. Å kontrollere tanker og tale betyr slutten på det frie samfunn. De ikke-valgte globalistenes autoritære forsøk på å skape et nytt samfunn fra ødeleggelsen av det gamle, blir stadig mer åpenbart og desperat ettersom folkets tillit til de globale elitene fortsetter å smuldre.


Fra The Expose, publisert 25. juli 2023.
Oversatt av Northern Light fra engelsk og forkortet. Linker, oversikter og video i originalartikkelen.
Originalartikkel: “We own the Science and We think the World should know it” – UN & WEF admit they CENSOR Search Results & pay Big Tech & Influencers to shape Public Opinion on Climate Change & COVID-19.1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 2 108 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Ellen Camilla Borgenheim
  27 juli 2023 16:32

  Skulle gjerne ha delt artikkelen men finner i gen deleknapp. ??

  Svar
  • I den venstre margen av nettsiden så er det en knapp hvor det er et facebook-ikon. Og under den, så er det så er det et twitter-ikon.

   Kanskje det går an å bruke de? Det er også mulig dele artikkelen via Derimot.no sin egen facebookside.

   Svar
   • Ellen Camilla Borgenheim
    27 juli 2023 20:11

    Takk for info. Skulle gjerne ha delt som jeg gjør effektivt og ofte fra andre nettaviser med gode innlegg, som her. Finner ikke det FB iko et fu beskriver – hvertfall ikke på min mobil. Har i mellomtiden delt 10 andre gode innlegg fra andre nettsteder fra mobilen, men synes det er trist St derimot.no sine artikler ikke blir delt som de fortjener . Det er nok ikke bare MEG som blir lei av å bruke masse i effektiv tid for p finne deleknappen her, men i stedet gpr videre til andre sider der det er enkelt. Synd, men samt. Jeg får legge dette flotte innlegget/artikkelen bak meg uten å dele.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Verden på hodet:

Når krig er fred og svart er hvitt og…

Previous Post

Biden-familien i lysskye affærer:

Bomben i Washington – hovedstrømsmedier er tause

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.