POSTED IN Globalisering

Globalister skryter, fordi føler seg ‘beskyttet’

FN/WEF: «Vi eier vitenskapen og vi tror verden nå burde få vite det».

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av The Expose

De innrømmer at de sensurerer søkeresultater, og betaler Big Tech & påvirkere for å forme publikums oppfatning om covid og klimaendringer.

World Economic Forum (WEF) avholdt Sustainable Development Impact Meetings i september 2022, samtidig med FNs generalforsamling. På disse møtene erklærte FN-tjenestemenn at de «eier vitenskapen». (FN og WEF ble slått sammen for noen år tilbake. ovs. anm).

De innrømmet også at de samarbeider med Google for å sensurere søkeresultater som ikke passer til de offisielle narrativene, og sikre at deres propaganda er øverst på listen i forhold til ting som «Covid» og «Klima-endringer» og samarbeid med Big Techs sosiale medier for å øke propagandaen om om covid og klima-endringer, alt for å forme opinionen.

«En annen nøkkelstrategi vi har er å bruke påvirkere (også kalt influensere) med stor tilhengerskare, som er ivrige etter å hjelpe med å frembringe budskap til deres følgere, og de var mye mer troverdige for deres følgere enn FN». «Ideen om at all tale er lik er ikke sann». Velkommen til The Great Reset.

På WEFs møte snakket globalistene om å «Takle disinformasjon» der deltakere fra FN, CNN og Brown University diskuterte hvordan man best styrer narrativene. Melissa Fleming, sekretær for global kommunikasjon i FN, fremhevet at FN hadde samarbeidet med flere store teknologi-selskaper, inkludert TikTok og Google, for å kontrollere covid- og klimafortellingene mens hun hevdet: «Vi eier vitenskapen».

FN hevder å eie vitenskapen, men hvis vi ser nærmere på hvem som finansierer FNs Verdens helseorganisasjon (WHO) – får vi et klarere bilde av hvem som står bak. Historisk sett har Bill og Melinda Gates Foundation, sammen med den Gates-støttede GAVI-vaksinealliansen, bidratt mer til WHO-programbudsjettet enn alle medlemsnasjoner, bortsett fra to land – USA og Storbritannia.

Hvem var det som eide vitenskapen igjen?

Når det gjelder å styre klimafortellingen, sa Fleming at FN hadde samarbeidet med Google, slik at deres autoritative fortellinger skulle vises øverst i søkeresultatene. «Hvis du for eksempel googler ‘klimaendringer’, vil du øverst i søket ditt få alle slags FN-ressurser. «Vi blir mye mer proaktive. Vi eier vitenskapen, og vi mener at verden burde vite det. Men ikke bare i samarbeid med Google.

Fleming fremhevet også at FN arbeidet med TikTok på et prosjekt kalt «Team Halo», for å øke covid-informasjonen fra medisinske og vitenskapelige miljøer på den kinesiskeide videodelings-plattformen. «Vi trente forskere over hele verden og leger på til å fremstå som pålitelige med informasjon om covid på TikTok.

Fleming fremhevet også at FN arbeidet med TikTok på et prosjekt kalt «Team Halo», for å øke covid-informasjonen fra medisinske og vitenskapelige miljøer på den kinesiskeide videodelings-plattformen. «Vi trente forskere over hele verden og leger på til å fremstå som pålitelige med informasjon om covid på TikTok.

Fleming fremhevet også at FN arbeidet med TikTok på et prosjekt kalt «Team Halo», for å øke covid-informasjonen fra medisinske og vitenskapelige miljøer på den kinesiskeide videodelings-plattformen. «Vi trente forskere over hele verden og leger på til å fremstå som pålitelige med informasjon om covid på TikTok».

Ideen om å infiltrere og undergrave nettgrupper innenfra med påvirkere, følger anbefalinger fra en Google-støttet RAND-rapport i 2021. Markedsførere bruker samme tilnærming når de bruker sosiale medie-påvirkere, som deretter på en troverdig måte kan kommunisere fordelene ved et produkt til sitt eget publikum på sosiale medier.

WEFs administrerende direktør Adrian Monck, har kalt kritikere av WEFs store Great Reset agenda, representanter for «hvitt overherredømme og antisemitter med desinformasjonskampanjer fra ekstreme høyre kant». Da Monck henvendte seg til CNNs Rachel Smolkin, sa Monck at CNN var en del av en politisk strategi for å «eie fortellingen». «CNN prøver å forstå verden og prøver å etablere fakta; det er også en del av den politiske krigen om hvem som eier narrativet» sa han.

I følge MintPress News mottok CNN 3,6 millioner dollar i donasjoner fra ingen ringere enn Bill og Melinda Gates Foundation – den samme organisasjonen som er de største investorene i WHO. Etterforskningen avslørte at Gates også hadde donert hele 319 millioner dollar, til mange av de største og mest innflytelsesrike nyhetsmediene i verden.

Ideen om en stort narrativ er noe som den franske filosofen Jean-Francois Lyotard kalte en «stor fortelling» (også kalt «metanarrativ») som «legitimerer makt, autoritet og sosiale normer» – alt som Great Reset prøver å oppnå. Når WEFs Great Reset har implementert sin fortelling, kan enhver motstridende fortelling avvises som desinformasjon, konspirasjon eller ekstremisme som må sensureres og undertrykkes for alles beste. I ett WEF-møte om å «takle desinformasjon», hørte vi ikke-valgte globalister hevde at de hadde monopol på vitenskapen, og at hovedstrømpressen var deres medspiller i kampen om å eie narrativet.

Storbritannias Kong Charles III, (Prince of Wales på tidspunktet for The Great Reset-lanseringen), sa i juni 2020, «Vi har en gylden mulighet til å gripe noe bra fra denne krisen – dens enestående sjokkbølger kan gjøre folk mer mottakelige for store visjoner om endring». På samme måte sa WEF-grunnlegger Klaus Schwab at pandemien representerte «et sjeldent, men smalt mulighetenes vindu» til å sette i gang The Great Reset. Hvis noen «grep muligheten» til å utnytte folks frykt under pandemien, ville ikke-valgte globalister og det britiske Kongehuset absolutt stå øverst på listen.

Ved å erklære at de «eier vitenskapen», og samarbeider med store teknologiselskaper for å manipulere søkeresultater for å påvirke opinionen, samt gir millioner av dollar til pressen, viser globalistene igjen sine sanne farger.

Velkommen til The Great Reset.

Å eie vitenskapen fører til å eie fortellingen. Å eie fortellingen betyr å kontrollere tanke og tale. Å kontrollere tanker og tale betyr slutten på det frie samfunn. De ikke-valgte globalistenes autoritære forsøk på å skape et nytt samfunn fra ødeleggelsen av det gamle, blir stadig mer åpenbart og desperat ettersom folkets tillit til de globale elitene fortsetter å smuldre.

Fra The Expose, publisert 25. juli 2023.
Oversatt av Northern Light fra engelsk og forkortet. Linker, oversikter og video i originalartikkelen.
Originalartikkel: “We own the Science and We think the World should know it” – UN & WEF admit they CENSOR Search Results & pay Big Tech & Influencers to shape Public Opinion on Climate Change & COVID-19.

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Ellen Camilla Borgenheim
  27 juli 2023 16:32

  Skulle gjerne ha delt artikkelen men finner i gen deleknapp. ??

  Svar
  • I den venstre margen av nettsiden så er det en knapp hvor det er et facebook-ikon. Og under den, så er det så er det et twitter-ikon.

   Kanskje det går an å bruke de? Det er også mulig dele artikkelen via Derimot.no sin egen facebookside.

   Svar
   • Ellen Camilla Borgenheim
    27 juli 2023 20:11

    Takk for info. Skulle gjerne ha delt som jeg gjør effektivt og ofte fra andre nettaviser med gode innlegg, som her. Finner ikke det FB iko et fu beskriver – hvertfall ikke på min mobil. Har i mellomtiden delt 10 andre gode innlegg fra andre nettsteder fra mobilen, men synes det er trist St derimot.no sine artikler ikke blir delt som de fortjener . Det er nok ikke bare MEG som blir lei av å bruke masse i effektiv tid for p finne deleknappen her, men i stedet gpr videre til andre sider der det er enkelt. Synd, men samt. Jeg får legge dette flotte innlegget/artikkelen bak meg uten å dele.

 • Så stormannsgale at de er en parodi på seg selv uten å skjønne det selv, sjekk antrekket:
  https://imgflip.com/i/6tx74u
  EIE vitenskapen? Fauci ER vitenskapen, ifølge ham selv.
  Gærninger styrer.

  Svar
 • Northern Light.
  11 februar 2024 17:59

  EU parlamentmedlem Rob Roos: Eliten er i mot kjernefamilien, naturlig mat og personlig frihet.

  Elitene vil kontrollere mennesker ved å kontrollere CO2.

  Av Tyler Durden.
  Mens bondeprotester raser over hele Europa, setter den nederlandske parlamentsmedlem Rob Roos seg ned med Del Bigtree i hans The HighWire YouTube kanal, i et intervju for å diskutere klimasvindelen fremmet av radikale globalistiske eliter i den vestlige verden, for å ta mer makt og kontroll.

  «Elitene går mot kjernefamilieverdier. De går mot naturlig mat. De går mot frihet – fordi du må kjøpe en elbil. De er nesten dobbelt så dyre – og vanlige folk kan ikke kjøpe dem – det handler ikke om bilen – det handler om at du ikke kan dra noen steder, og må være avhengig av offentlig transport, forklarte Roos.

  Han sa: «Det er også digitalisering – det vi ser er den digitale identiteten og sentralbankens digitale valuta – dette handler om en ny form for kommunisme».

  «Hvis du vil kontrollere menneskene, må du kontrollere CO2 – fordi alt vi gjør i livet, puster, lever, reiser, spiser, og alt vi gjør i livet fører til CO2-utslipp. Og hvis du kan kontrollere CO2, kan du kontrollere folket, sa Roos.

  Han forklarte videre at den fullstendige kontrollen over individet kommer når globalister kobler folks digitale identiteter til sentralbankens digitale valuta.

  Bigtree svarte: «Så mye av denne globalistiske overtakelsen av Vesten ble virkelig raskt fremskyndet under Covid». Han påpekte at WEF merket Covid-æraen som «Great Reset».

  Vi har sitert 1600 forskere, inkludert to nobelprisvinnere, som har uttalt i et brev: «Det er ingen klimakrise». Men under dekke av en forestående klimakatastrofe fremmer globalistiske eliter, frivillige organisasjoner, regjeringer, politikere, mega-selskaper og, selvfølgelig, hovedstrømpresse og medier klimafrykt for å innlede en tilbakestilling av samfunnet.

  Det viktigste å huske fra Roos’ intervju er: «Hvis du kan kontrollere CO2, kan du kontrollere menneskene».

  Så neste gang du er bekymret for radikale progressive politikere og maktsyke milliardærer, som Bill Gates, som tar til orde for «grønn» politikk, bør du vurdere å spørre deg selv: Fører denne nye politikken til tap av friheter du har nå?

  Fra ZeroHedge, publisert 11 februar 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker og videointervju i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: «If You Want To Control People, You Have To Control The CO2».

  Svar
 • Northern Light.
  12 februar 2024 12:59

  Bill Gates ønsker at myndigheter svartelister innbyggere som deler «ikke-mainstream»-innhold på nettet.

  Av Baxter Dmitry.
  Bill Gates forsøker å stoppe opposisjonen og kontrollere valget i 2024, med en autoritær plan for å kriminalisere «feilinformasjon». Bill Gates’ Microsoft truer nå med å deaktivere datamaskinene til brukere som deler såkalt «feilinformasjon» på nettet, ettersom Bill Gates og WEF fortsetter å ruste opp for valgsesongen 2024 på den eneste måten de vet hvordan – med en autoritær plan for å sensurere all opposisjon, kriminalisere såkalt «feilinformasjon», stjele det amerikanske valget og installere marionettregjeringer i liberale demokratier de har infiltrert rundt om i verden.

  Eliten vet at folket reiser seg mot dem, og nå er de desperate etter å bringe opposisjonen til taushet, og knuse enhver dissens mot deres totalitære visjon om en ny verdensorden. For de som følger med, spilles denne dystopiske visjonen seg nå ut foran øynene våre, og det er vårt ansvar å stoppe disse tyrannene.

  Bill Gates forstår bedre enn de fleste i eliten, at folket ikke kommer til å være fornøyd med fengselsstraff for hans forbrytelser mot menneskeheten, og Microsoft-grunnleggeren har blitt stadig mer pågående når det gjelder å eliminere ytringsfriheten på internett.

  Men det har ikke stoppet Gates fra å reise verden rundt på sitt private jetfly og klage på «feilinformasjon» til alle som vil lytte. I Australia uttalte han til det statsfinansierte ABC, at han arbeidet med teknologiske plattformer, for å fjerne brukere av sosiale medier som uttaler seg mot agendaen hans.

  Microsofts administrerende direktør Satya Nadella sa til NBCs Lester Holt denne uken, at folk som deler «feilinformasjon», ikke bør beskyttes av lover om ytringsfrihet. Etter hans mening trenger verden en ny Genève-konvensjon, for å håndtere alle som våger å dele informasjon som avslører den globale eliten.

  Det stemmer – Microsofts administrerende direktør sammenligner ytringsfrihet på internett med internasjonale lover som regulerer væpnede konflikter. Lytt nøye til hans ord – Microsoft-sjefen innrømmer faktisk at dette er en del av elitens visjon om en ny verdensorden.

  Bill Gates og hans kumpaner snakker ikke bare om å slå ned på ytringsfriheten. Mens vi snakker, setter de i stillhet dominobrikkene på plass, for å fullstendig utslette vanlige menneskers juridiske rettigheter til å være uenige mot deres onde agenda.

  I Storbritannia er det nå offisiell regjeringspolitikk, at uavhengige nyheter og vanlige brukere av sosiale medier ikke kan publisere «feilinformasjon», men det kan The Guardian, BBC, Disney og Netflix. Ja, det er sant – i den nylig undertegnede «Online Safety Act» er publisering av «falsk informasjon», en straffbar handling som kan straffes med opptil ett års fengsel, med mindre det er hovedstrømpresse og media, i så fall er det helt lovlig.

  Den moderne definisjonen av «ytringsfrihet», er at hovedstrømpresse og media har direkte og eksplisitt lov til å «bevisst publisere falsk informasjon, med den hensikt å forårsake ikke-triviell skade», mens uavhengige medier og folk som deg kan bli sendt i fengsel i et år for å ha vist løgnene deres.

  Det er ikke bare Storbritannia. Eliten strammer grepet også i USA. Høringene om Big Tech i Senatet startet i forrige uke, og ledere av sosiale medier støtter allerede den nye «Kids Online Safety Act».

  Med EUs egen Digital Services Act som trer i kraft i Europa senere denne måneden, og alt fokuset på «feilinformasjon og desinformasjon» på WEFs toppmøte i Davos i januar, kan vi se det lenge lovede angrepet mot ytringsfrihet på Internett over hele verden er i ferd med å starte.

  Vi lever i urovekkende tider. For de som har overlevd massepsykosen og gjennomskuet psy-ops, er det ingen overdrivelse å si at menneskehetens fremtid nå, avhenger av beslutningene vi gjør fra dette øyeblikket og fremover. Tross alt kan vi ikke si at vi ikke ble advart om deres autoritære drømmer.

  Fra The People’s Voice, publisert 11 gebruar 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker og video i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Bill Gates Orders Govt’s To Blacklist Citizens Who Share ‘Non-Mainstream’ Content Online.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Kissinger fikk fredsprisen.

Nå vil partiet Venstre v/Abid Raja vil gi fredsprisen til Jens Stoltenberg.

Forrige innlegg

Det er en oppkonstruert klimakrise.

Det var varmere i romertiden enn i dag.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.