POSTED IN Ukraina

Zelensky tatt i ny bløff

Kiev hevder Russland har bombet et kjøpesenter

16 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Fred Johs

Til G-7 møtet, (Ifølge Reuters) – og på Telegram – hevdet Vladimir Zelensky (hans egentlige navn) den 27. juni, at russerne hadde bombet et kjøpesenter i Kremenchuk og at det var over 1000 skadde og mange drepte i dette angrepet. — Det hele er en gigantisk bløff – igjen – på samme måte som han forsøkte med å skape en tragedie i Bucha utenfor Kyiv. Det hendte aldri. Det ble drepte mange sivile der, men dette ble utført fra de ukrainske styrkene etter at russerne hadde forlatt Bucha. Dette finnes det videobevis for også.

I Kremenchuk, Poltava-regionen, brenner et kjøpesenter (TC), mer enn tusen mennesker var i det, sa Ukrainas president «Volodymyr» Zelensky i en Telegram-kanal.

I løpet av dagen i går, ble det rapportert om beskytning av det russiske forsvaret om posisjonene til Ukrainas væpnede styrker i Mykolaiv- og Poltava-regionene.

Spesielt kunngjorde lokale ukrainske myndigheter nedslag i området Kremenchuk, og anklaget Russland for å slå til på kjøpesenteret. Analytikere avslørte fort den falske meldingen, og anklaget Kiev for å forberede en provokasjon analogt med Bucha.

Militære eksperter fra DPR og Russland bekrefter at angrepet fant sted, og at nedslaget var som beregnet i det lokale Kredmash-anlegget (Plant of Road Machines) som benyttes som militær hangar og ammunisjonslager et stykke unna kjøpesenteret – men i samme område, hvor militært utstyr levert fra vesten til Ukrainas væpnede styrker oppbevares.

Det kan også legges til at dette omtalte kjøpesenteret i Kremenchuk ble stengt ned for lenge siden – altså det var tomt og ingen sivile mennesker der, kun eventuelt ukrainsk militært personell. Dette er meldinger som også er bekreftet fra flere av mine venner i Kremenchuk. De russiske luftfartsstyrkene slo til med høypresisjons luftbaserte våpen på hangaren med våpen og ammunisjon mottatt fra USA og europeiske land.

Kjøpesenteret tok fyr som et resultat av at ammunisjonen ble antent, og er nå brent helt ned. Heldigvis var som nevnt, dette kjøpesenteret stengt for lenge siden.

Det nedlagt kjøpesenteret i Kremenchuk

De russiske luftfartsstyrkene ødela også to ukrainske kontrollpunkter i området omstridt Donetsk People’s Republic, med militærpersonell og militært utstyr i 28 distrikter i Luhansk– og i Donetsk-retningen i løpet av dagen, melder det russiske forsvarsdepartementet.

Ukraina: Evakuering av sivile fra Azot-fabrikken, ifølge ordfører i byen

Det norsk magasinet; Forsvarets Forum meldte søndag den 26. juni 2022 – at de ukrainske soldatene hadde evakuert de sivile fra AZOT-fabrikken, som er et kjemi laboratorium og storprodusent av blant annet gjødsel til Ukraina og store deler av Europa.

Dette er også en ren bløff. Det ble reddet ut ca 127 sivile fra Azot-anlegget for 5 dager siden av de russiske styrkene. I går ble ytterligere 500 hentet ut. Anlegger har ingen betydelige skader slik en er blitt vant til å se alt som ukrainske naziorganisasjoner normalt gjør med alt dem må forlate. Sjefsmekanikeren for Azot kjemiske anlegg i Severodonetsk, en mann som heter Eduard Aliyev, sa at selskapets ansatte er klare til å starte primært restaureringsarbeid.

Den franske TV-kanalen France 24 publisert fra Lisichansk, der den reflekterte sanne holdningen til lokale innbyggere til Ukrainas væpnede styrker kom til uttrykk: «De sparker oss ut av våre hjem … Vår allierte er Russland, ikke Europa.»


Hentet fra bloggen til Fred Johs, første gang publisert 28.06.2022

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

16 kommentarer. Leave new

 • Finn Bardosen
  29 juni 2022 9:52

  De siste offisielle tallene om bombingen av dette kjøpesenteret sier 11 drepte og 30 skadde men det er forventet at tallene vil øke…

  Svar
  • Mye tyder på at tallet med 1000 drepte er en missforståelse for dette er et lite kjøpesenter som i teorien har plass til 1000 personer hvis det er fullstappet. De tallene jeg har hørt er også 10 talls skadde og drepte, ikke 1000….

   Svar
 • Her en video av Zelensky som spiller piano.

  https://www.youtube.com/watch?v=AQGTU8cfp0Q

  Svar
 • Zelensky er en lystløgner, en notorisk løgner. Han kommer med grove løgner i hver eneste av sine daglige offentlige uttalelser, likevel blir han aldri motsagt av de vestlige hovedstrømsmediene, rettere kalt løgnmediene. NRK framformidler løgnerens uttalelser som sannhet. Selvfølgelig. NRK er jo den viktigste løgnkanalen her i landet.
  Men Zelensky gjør ikke annnet enn det han må/skal gjøre i følge hans ‘religion’ (som er satanisme). Les hva Jesus uttalte om slike i Johannes 8:44.

  Svar
  • Hvilken sekt kommer du fra ?

   Svar
   • Kommer ikke fra noen sekt. Det gjør imidlertid Zelensky og de som sitter helt på toppen og styrer oss, inkludert krigsforbryteren og krigshisseren Jens Stoltenberg..
    Jeg peker bare på de viktigste sannhetene som står i vår Bibel (Det Nye Testamentet), som våre innfiltrerte «kristne» kirker gjøre det de kan for å fortie.

   • Du har tydeligvis sett Dyret i Åpenbaringen.

   • Jeg mener, hvis noen ser lille klovn Zelensky som troverdig, og ikke ser hvor ansatt og profitterende, hyl og skrik for mer våpen og rene trusler inntil den siste ukrainer ofres, om nå russisktalende eller ukrainsk, språk som norsk og svensk, støtter de landets og folkets ruin, som snart er et faktum, til fordel for nato, vesten, overgriperen som angivelig er utsatt for et «uprovosert» angrep fra neo-cons fiende russia-russia-russia.
    Forresten er det eneste uto- hvem du nå er en interessant provokasjon. Du vil ødelegge, men er faktisk nyttig, for folk med noe å bidra med
    Jeg nevner Khazarmafia, og overlater til lesedyktige til å titte på historie litt lengre bak enn ett pa år.

 • Jeg mener, hvis noen ser lille klovn Zelensky som troverdig, og ikke ser hvor ansatt og profitterende, hyl og skrik for mer våpen og rene trusler inntil den siste ukrainer ofres, om nå russisktalende eller ukrainsk, språk som norsk og svensk, støtter de landets og folkets ruin, som snart er et faktum, til fordel for nato, vesten, overgriperen som angivelig er utsatt for et «uprovosert» angrep fra neo-cons fiende russia-russia-russia.
  Forresten er det eneste uto- hvem du nå er en interessant provokasjon. Du vil ødelegge, men er faktisk nyttig, for folk med noe å bidra med
  Jeg nevner Khazarmafia, og overlater til lesedyktige til å titte på historie litt lengre bak enn ett pa år.

  Svar
  • Det vil jo være leit å få den maniske stemningen her på forumet ødelagt av meg. Å trekke inn Bibelen og khazarer og tro at det er relevant er sprøtt. Da kan jo jeg komme med en lang avhandling om kortskaller og langskaller og påpeke at Russland er ledet av de laverestående kortskallene.
   Men mafiastyre kan man jo kalle Russlands styre også.Det er jo et broderfolk. Flere på forumet her ser sammensvergelser i enhver samtale de selv ikke deltar i. Derfor er det stadig vekk anklager om FN, NATO, EU, WEF, og jeg vet ikke hva. Sikkert Redd Barna og Frelsesarmeen også. Selv Jesus og hans disipler ville blitt anklaget her.

   Svar
 • Over 93% av de som kaller seg «jøde» i dag stammer fra Khazaria, som lå rett nord for Svartehavet. De fleste av dem er blandet opp med gener fra øst-europeiske folk, derfor kalles de ashkenazi (ashkenasim eller ashkenazier i flertall) og ikke khazar / khazarer.
  Deres ledere fikk den fixe ide på midten av 1800-tallet at de burde erobre og ta over Palestina, noe de senere gjorde. Det er et prosjekt som flere og flere av dem innser var basert på en meget dårlig og meningsløs ide, og at de heller brude fått Stalin til å gjenopprette en jødisk stat Khazaria igjen, istedet for den han opprettet helt borte med grensen til Kina. Nå vil tydeligvis en del av dem ha både Palestina og et nytt khazaria.

  Det er ashkenazier som ønsker å ta tilbake gamle Khazaria som står bak «nazistene» i Ukraina. De mener å ta tilbake gamle Khazaria er en bedre ide enn zionisme, som går ut på at ikke-semittiske ashkenazier stjeler Palestina fra de semittiske palestinerne. «Nazistene» i Ukraina er deres leiesoldater og ukrainske idioter som ikke skjønner hvem de ofrer livet og Ukraina for, og som ikke vet hvem som utryddet millioner av kristne ukrainere i Holodomor. Det var IKKE russere som sto bak. Millioner av russere ble også utryddet samtidige med ukrainere.

  Ashkenaziene som står bak krigen i Ukraina – Zelensky er også ashkenazi – ønsker ikke selv å vedkjenne seg forbrytelsene de har begått siden 2014. Uansett det endelige utfall, så blir resultatet katastrofalt for Ukraina og ukrainerne. Ansvaret for det ønsker ashkenaziene da å skyve over på «nazistene» (dvs. patriotiske, fordummede ukrainere) som i stor grad vil bli desimert i krigen. Så er planen at askhenaziene når krigen er slutt kan rykke inn i de gamle khazarske områdene – som da i stor grad da vil være tømt for ukrainere.

  Ecumenical Alliance Seeks to Declare Kiev as “New Jerusalem”
  Se: trunews.com/stream/ecumenical-alliance-seeks-to-declare-kiev-as-new-jerusalem
  Zelensky sier Ukraina etter krigen vil være mer som et «Stor-Israel» enn som et europeisk land…

  Svar
 • Rus (vikingefolk) slo Khazarene sønder og sammen i krig og «nedla» Khazaria, og khazarene flyktet til Kiev og Kherson området på 1100 tallet. De kalte seg da selv «jøder» da hele stammen hadde konvertert til jødedom (Zionisme) på 760 tallet.
  (Det var disse «jødene» som senere ble utestengt fra ca. 150 av 180 land i verden, her i Norge lovpålagt gjennom grunnlovens § 2.)
  Stalin samlet disse «jødene» i Chekaen (også kalt jøde-chekaen) kjent som det spesielle hemmelige politi som senere ble kjent under andre navn (GRU, KGB osv.)
  Vanlige russere fikk kaldsvette på ryggen bare ordet Cheka ble nevnt i Sovjetunionen. Disse «gode jøder» sørget for å «eliminere» minst 66 millioner mennesker i sin tid.

  Håkon Lie og J.C. Hauge (begge AP) uttalte at de hadde fått en spesiell oppgave; å gjenoppbygge Jerusalem og tempelet (Salomos bygget med hjelp av demoner?) og sørget for at Is(is)RaEl fikk atomvåpen (ulovlig i henhold til FN) for å kunne terrorisere alle andre der nede i sanden.
  Så hvorfor tar nå AP «avstand» fra Is(is)RaEl? De sørget jo for å etablere dem der nede.

  Israelske forskere har via DNA funnet at kun 2% av jødene i Israel er jøder, 98% er Khazarer av tyrkisk/europeisk avstamming. (Khazaria lå på de tyrkiste stepper)

  Innen kriminelle nettverk er betegnelsen Khazar Mafia svært godt kjent, og like fryktet som Chekaen var av vanlige russere, ikke rart, siden vi snakker om nøyaktig samme «rase» og fremferd. Men KM har nok tatt et skritt videre siden de styrte Chekaen, nå styrer de Big Pharma, Big Money, (S)NATO, Det Militærindustrielle Kompleks, og de fleste maktposisjoner i verden.
  Dette er de djevelens hjelpere som vi kjemper mot, men siden de har lansert agenda 2030 kan vi (med god grunn) regne med at året 2030 blir året da de forlater planeten til «fordel» for ildsjøen i Hel.

  Svar
 • Denne Khazar teorien er sterkt overdrevet. Den har vært her lenge, men det var Agent Arthur Koestler, som fikk spredt ideen gjennom boka «The 13th Tribe» Dette ble tydelig gjort for villede fienden, slik at dem skulle bruke masse tid på tøys og ikke egentlig skjønne hvem Jødene var. Det enkle poeng er at Khazarene var ett Tyrkisk ættet folk med Tyrkisk språk og utseende, og at dagens Jøder er i hovedsak Ashkenazi jøder som snakker Yiddish, dvs de ser ut som indoeuropeere og har også ett slikt språk.
  Om man leser moderne kritikk av Khazar teorien, vil man se at om dem blandet seg med ashkenaziene så var det i ett lite antall, og det er intet spor av navnene deres.
  Så min justering sier bare at Jødemafiaen er europeisk ættet og dem har derfor hadd mye lettere adgang til de innerste maktsirkler i Europa gjennom tidene og har det fortsatt pga av deres etniske nærhet. Så det er bare ikke så eksotisk som Koestler ville ha det til å være. Jødene er oss mye nærmere.
  Og det er ved å studere opphavet til Yiddish at vi kan få ett mye bedre bilde av Jødenes opphav. Les om det selv, og få med dere sporet fra Goterne, skandinavias imperiefolk. Ukraina het på 300tallet Reidgotaland.

  Svar
  • «Dere (jødene) vil aldri kunne leve her i fred, fordi dere dro herfra som «svarte» og kom tilbake hvite.» 😉
   Gamal Abdel Nasser, Egypts president (1952)

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

PST tonte ned islamistisk terror:

Høyreekstrem terror mer sannsynlig

Forrige innlegg

Sjakk-matt.

Vestlige ledere uten politisk strategi.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.