POSTED IN Overvåkning, Terrorisme

PST tonte ned islamistisk terror:

Høyreekstrem terror mer sannsynlig

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

«Vi har kanskje vurdert feil», sa fungerende PST-sjef Roger Berg til VG 25.06.2022 om at drapsmannen i Oslo 24.06.2022 slapp overvåking i forrige måned. Den største feilen gjorde avgått PST-sjef Hans Sverre Sjøvold da han 16. mai i år graderte ned faren for islamsk terror, og opp faren for høyreekstrem hvit terror. Det er i samsvar med de politiske fordommene Sjøvold har hatt med seg fra Oslo politikammer, og i samsvar med de politiske oppfatningene til det dominerende politiske komplekset som er besatt av antirasisme. Hatkriminalitet står høyt på lista hos Oslo politikammer, ikke hverdagskriminalitet som tømmer kjellerbodene på østkanten i Oslo.
Den avgåtte PST-sjefen kom i sin forhåndsrapport for 2022 opp med et helt nytt og udefinert internasjonalt overvåkingskriterium: antistatlig. Det lukter brunsvidd av begrepet «antistatlig». Kommer det fra Mossad eller CIA?

Henta fra politikus.no
Av Ove Bengt Berg

Nettopp avgått PST-sjef: islamistisk terror mindre sannsynlig, «høyreekstrem» er viktigere
NRKs krim-journalist Olav Rønneberg, sjøl vitne til at terroristen begynte å skyte 24. juni, viser i en ytring 27.06.2022 til at PST sendte ut en pressemelding 16. mai i år:

IMG_3105
Skjermdump fra Arfan Bhattis FB-side, nå stengt av FB

«Terrortrusselen fra ekstrem islamisme vurderes som noe redusert». Videre het det at «PST vurderer det som LITE SANNSYNLIG, i underkant av 40 prosent, at ekstreme islamister vil forsøke å gjennomføre terrorhandlinger i Norge de nærmeste 18 månedene».

Så smalt det en drøy måned etter. Etter at PST i mai hadde en samtale med terroristen som ble vurdert som ikke voldsfarlig. Ikke nok med det, under avgått PST-sjef sin avskjedshilsen, han gikk av 2. juni, ble trusselen fra høyreekstremister opprettholdt som en større fare enn islamistisk terror:

Det vurderes fortsatt som MULIG, det vil si mellom 40-60 % sannsynlighet, at høyreekstremister vil forsøke å utføre terrorhandlinger i Norge de kommende 18 månedene. Mange norske høyreekstremister vil fremdeles bli eksponert for volds- og terroroppfordrende kommunikasjon og propaganda i høyreekstreme digitale nettverk. Enkelte av disse kan utvikle en intensjon om å utføre en volds- eller terrorhandling motivert av høyreekstrem ideologi. 

Hatkriminalitet viktigere enn reell terror
Tidligere PST-sjef Sjøvold gikk av 2. juni på grunn av støy rundt en tjenestehandling han var ansvarlig for som politimester i Oslo, ikke på grunn av politisk uenighet om hans sikkerhetspolitiske syn. Men det politiske endringsskiftet som kommer fram i utalelsene gjengitt foran fra 16. mai er hans ansvar. Det er hatkriminalitet er som er viktig nå. Oslo politikammer som Sjøvold leda, utvikla under han hatkriminalitet som et viktig etterforskningsområde. Det passer godt for de velutdanna på vestkanten som aldri får bodene sine raida av innbruddstjuver. Det er hatkriminalitet det som politistudentene nå ivrer for å studere. Det må ha vært en tilfredsstillelse for Sjøvold å ha omgjort PST til hatkriminalitetens frontorganisasjon.

…og «antistatlig virksomhet» — et fascistisk prega begrep
I rapporten for 2022 skriver PST«I det siste året har PST registrert økt aktivitet blant personer som fremmer antistatlig tankegods. Dette er særlig relatert til konspirasjonsteorier rundt covid-19-pandemien.»
Journalist Alf R. Jacobsen, tidligere blant annet leder av NRKs Brennpunktredaksjon, skriver i et innlegg at mye av kritikken mot nasjonal og internasjonal politisk utvikling i dag omtales som

«høyreorientert statsfiendtlighet, et begrep som ble lansert av PST i vinter og nå brukes av det politiske politiet og etterretningstjenesten i alle vestlige land – og derfor høyst sannsynlig er formulert av en av det demokratiske partiets statsfinansierte tenketanker i Washington D.C. –…»

PST: I 1963 på jakt etter EU-motstandere, nå i internasjonalt leda klappjakt på «antistatlige»
Det er helt nødvendig for enhver stat å ha et overvåkingspoliti. Litt merkelig er det likevel for Norge som har hatt, har og i mange år framover kommer til å ha en sikkerhetstjeneste som har som sin hovedoppgave å sørge for total underkastelse av USAs og EUs interesser på bekostning av Norges egne behov. Jf behovet for å beholde norsk elektrisitetsproduksjon norsk forbruk med norsk produksjonspris.

Faksimile antistatlig
Antistatlig virksomhet for overvåking? Fra politikus.no.

Den 06.07.1963 sa daværende overvåkingssjef Asbjørn Bryhn til VG at det var «i strid med våre interesser — f. eks. å få folk til å protestere mot Fellesmarkedet [EU]…». I dag er det det internasjonale begrepet «antistatlig» virksomhet som PST skal leite etter. Det blei straks adoptert av den samstemte medieenighet. Med artikkelen «Koronatiltak: Uten logikk, uten dokumentasjon og uten kritiske medier. Et varsel om diktaturet?»  — også gjengitt i Helsemagasinet januar 2021 og på steigan.no og derimot.no. har jeg dermed igjen kvalifisert meg for myndighetenes overvåking. Men det er som på 1970- og 1980 total sløsing bare for å tilfredsstille Mossad og USAs ledelse. Det er sånne gjentatte politiske feilvurderinger som lar islamistiske galninger slippe fri bare fordi muslimer generelt av de ledende politiske institusjonene er forfremma til et undertrykt og forfulgt mindretall.

Politisk overvåking blir som alltid før et politisk problem, ikke løsninga.

Framheva bilde:
Utsnitt fra Antirasistisk Senters nettside 17.03.2020 om hatkriminalitet.
Teksten er Antirasistisk Senter sin, og montert inn av politikus.no.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • Hvordan stiller norske nynazister seg til Pride (og til organisasjonen FRI)?
  Er norske nynazister og muslimske terrorister egentlig enige når det gjelder Pride-angrepet?

  Svar
 • Det mest sannsynlige er at det var regjeringen og PST som sto bak terrorangrepet. Det går dårlig for regjeringen på de fleste områder, og da er det jo naturlig å forsøke å rette folkets raseri raseriet mot muslimene. PST advarer mot flere muslimske terroraksjoner, noe som viser at PST har planlagt flere terrorangrep i Norge.

  Svar
  • Morten Christensen
   29 juni 2022 21:31

   Det samme tror jeg også!

   Svar
  • Jeg tror det knapt er noe annet enn myndighets styrte/sponsede terroraksjoner over hele verden, men med tanke på at de også jobber intenst for å holde muslimhatet i sjakk har jeg vanskelig for å tro på dette. Dem ville snarere ha fingert en sedvanlig hvit høyreekstrem en. Enda en Manshaus.
   Etter alle krigene som midtøstenfolk har vært involvert i finnes det da Islamistiske fanatikere med stor eller liten våpenutdanning overalt. AT noen rabler er ikke usannsynlig.

   Er det forresten her noen som ikke kan få seg til å tro at Stoltenberg var med på planlegginga av Utøya aksjonen?

   Svar
 • Kaspar Hauser
  29 juni 2022 21:39

  Kritikere av genmanipulerende og helseødeleggende og drepende «vaksiner» og vaksinepass, kritikere av Acer og Maastricht-avtalen og kritikere av ytterligere massiv avståelse av norsk suverenitet bl.a. til WHO og kritikere av fundamentale løgner som klimaløgnen, er i PSTs og resten av herskerklassen definitorisk både høyreekstreme og den største trussel mot (globalist-)staten. Selv om disse «høyre ekstreme» i realiteten er de virkelige forsvarere av Norges – landets og folkets interesser og demokrati. Terroraksjoner kan ha tredobbelt bunn – les i det minste omtalen av boken
  Daniele Ganser: Natos hemliga arméer : Operation Gladio och terrorismen i västeuropa
  https://www.adlibris.com/no/bok/natos-hemliga-armeer-operation-gladio-och-terrorismen-i-vasteuropa-9789187207686

  Svar
 • Ove Bengt Berg
  30 juni 2022 14:18

  Hei. Jeg synes det var mange spesielle kommentarer her som jeg synes høres svært lite realistiske ut. Når det gjelder det SHO skriver om nyazister og homofoli, så veit vi at ledende tyske nazister fra Hitler-tida som var veldig profilerte anti homofile sjøl var homofile.

  Svar
  • Hei, Ove Bengt Berg, jeg ser du er kjapp til å ville styre debatten på dine artikler, det har jeg sett før. Helt fin artikkel, for all del, takk for den. Mye interessant.
   Som gammal homo har jeg satt meg inn i mye angående det hele. Siden sekstitallet.
   For meg er det skremmende hva alfabet-bevegelsen er nå, og jeg er ikke den eneste.
   Den er politisk og brukes. Vi med preferanse for samme kjønn fikk juridiske rettigheter i forrige århundre. Da burde saken vært biff og ferdig med den. Pul bak lukkede dører på den måten du vil, «nobody’s business» så lenge praksis er blant myndige og innforståtte.

   Kjønnslemlesting, seksualisering av mindreårige, flerpartneri? Jeg står ikke for det, men det gjør islam og nå også «FRI/Pride»-greia. Jeg går ikke under regnbueflagget. Aldri i livet.

   Hvis voksne muslimkvinner vil kjønnslemleste seg, eller voksne lhbtqetc. vil det? Deres bevisste voksne valg. Barn er for umodne til en sånn avgjørelse, og i tilfellene til lhbt er det en kastrasjon. Enda verre.

   Islam og nazismen har så mye til felles at de fant hverandre, så derfor ble under det tredje rike Den Frie Arabiske Legion dannet og mange gutter fra Balkan sverget evig troskap til Føreren.
   Se på det; ideologiene er veldig like, totaltitære, voldelige trossystem:
   Kvinner skal lenkes til kjøkkenbenken, være fødemaskiner. «Kinder, Kirche, Küche» er deres domene, men nazismens kvinner fikk gå ut uten mannlig følge, i motsetning til de innpakkede muslimkvinnene som kun tilhører sin eier, ektemannen de ikke selv valgte, som et husdyr.
   Homser og jøder er på dødslista, de drepes stadig.
   Kritiser grunnleggeren av ideologien og regn med døden.
   Demokrati? Glem det.

   TANKEGODS ble gnålt i 100 decibel etter Utøya, om det var falsk flagg eller ikke er opptil hver enkelt hva en vil tro. Jeg har Ole Dammegård som info. Mye skurrer i historien. At ABB skulle klare alt det der alene? Sannsynlig? Flere skudd fra flere hold på en gang på øya? Som rapportert fra flere?

   Nå, denne gangen, sier Støre etterfølgerne av fredens religion er de utsatte. se kontrasten: se hvor politisk, se hvor falsk og lite troverdig.

   «Kringsatt av fiender» ?
   Utøya: imaginære og oppdikta.
   Islam: høyst reelle.

   PST: SKAM DERE!

   Å vise til at det foregikk homoseksualitet i det tredje rikes maktelite på tross av at det i KZene ble likvidert mange borgere, javisst er det tilfelle: Ernst Röhm

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Når myndighetene gir etter for for Big Pharma.

Helseskader på vaksinerte babyer i USA.

Forrige innlegg

Zelensky tatt i ny bløff

Kiev hevder Russland har bombet et kjøpesenter

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.