POSTED IN Endring av politikken, Norsk politikk, Overvåkning

Katastrofevarselet:

Staten skaper panikk, ønsker underordning.

10 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Alarmene som skal varsle flyangrep og bombing, der tusener av liv står i fare, kan en såvidt høre. Men et kraftig regnvær varsles med et enormt signal i telefoner og i alle butikker med tekst på engelsk og tysk, ikke norsk. Varslingsmåten står ikke i forhold til det den skal melde. Samfunnet er ikke i ferd med å bryte sammen, tusener av liv er ikke trua. Likevel denne enorme varslinga. Det må være en grunn til denne overreageringa, såpass tillit må vi ha våre politiske ledere. De skaper panikk for å disiplinere.
Svein Grødaland kommenterer også varslinga.

Henta fra Politikus.no
Av Ove Bengt Berg

Vi må ha tillit til at våre ledere veit hva de gjør. Når det er så mye for så lite, er det er vanskelig å ikke se dette som et ledd i de statlige ensrettings- og disiplineringstiltaka som koronanedstengningene var et eksempel på. Det virker utrolig at det som alle medier — statens egen tv- og radiostasjon, alle statssubsiderte «redigerte» papiraviser og nettsteder — har meldt om regnværet, ikke skulle være nok.

Er det farlig å være ute? Trafikken og byggearbeidene går som normalt der jeg bor sentralt i Oslo. Sånn ville det ikke vært ved et bombeangrep. Er det så ille at det er nødvendig for byrådet i Oslo igjen å stenge restaurantene? Stenge alt alkoholsalg? «For å få folk til å skjønne alvoret»? Så vi ikke skal sjangle rundt og drukne i alle de oversvømte gatene?

Varselet må også sees i samsvar med hysteriet om klimaendringene for å skape oppslutning om milliardbevilgningene til tiltak og innskrenkingene av levemåtene våre med det grønne skiftet.

Verden blir vanskeligere å styre, og da er det viktig å ha bedre kontroll på befolkninga. Sjøl med en ensretta statlig finansiert presse må det kraftigere alarmer til. «Friheten kan bare reddes med ufrihet.» Sånn disiplineres vi. Det er utenkelig at dette ikke ligger i bakhodet til våre politiske og statlige ledere for den panikken de påtvinger oss. Kombinert med en ekstrem mistillit til at innbyggerne sjøl ikke lenger har evnen til å tilpasse seg værforholda. En mistillit som gror godt i stortingskomiteene og i de «redigerte» redaksjonene. For folk er jo til og med motstandere av norsk medlemskap i EU!

Værstat har samla en oversikt over utviklinga av alt ekstremvær i Norge i den tida økninga av COi atmosfæren har økt:

Alle former for ekstremvær. Ingen sammenheng med økninga av CO2 i atmosfæren. Tabell fra Værstat.no.

Med Svein Grødalands tillatelse gjengir jeg hans innlegg på Facebook i dag som har en god beskrivelse av situasjonen:

Skapa panikk

All informasjonen om kor galt ting kan gå, har ein utilsikta bieffekt. NRK melder om jenta som fekk Hans-panikk. Det er ikkje det minste rart, så breidt som Hans vert omtalt i media. Det er det verste uværet på fem og tjue år, får me veta.

Andre kan fortelja at det er den globale oppvarminga som gjer det. Litt varmare i lufta, gjer at lufta er i stand til å ta opp meir vatn, og har dermed ammunisjon til litt meir saftig regnvær. Dette er både logisk og sant.

Nå er det ikkje heilt sikkert at det er den globale oppvarminga, slett ikkje vårt utslepp av karbon. Eg har etterlyst truverdig informasjon om fordeling mellom naturlege svingingar i klima sett opp mot utslepp av karbon. Ingen har så langt kome med truverdige oppsett, basert på innsamling av data. Tvert imot, det kjem oftare informasjon om at karbon-hysteriet for ein stor del baserer seg på feil bruk av data, eller feil data.

Ingen ting av det som skjer, er dramatisk nytt, berre dramatisk. Det har vore både storm og skogbrann til alle tider. Det er diskutabelt om det er verre enn før. Forskarane er ikkje samde.

Eg starta med å dra fram panikken, spesielt for dei som ikkje har nok oversikt til å vurdera alvoret i infomasjonen. Born og unge. Det handlar ikkje berre om Hans. Me har hatt bølge etter bølge med «infomasjon» av den typen som har skapt panikk. Nå er det Hans. Så har me den globale oppvarminga, corona, krigen i Ukraina, med fare for eskalering til atomkring.

Alt dette er alvorleg, om det er sant. Det har heile vegen vore økonomiske interesser som har hatt nytte av panikken. Under coronatida, sopte farmaseutindustrien milliardsummar. Til diskutabel nytte, for nokre til og med stor skade.

Krigen? Våpenindustrien gnir seg i hendene. For dei er dette bonanza-tider. Burde ikkje det gjera oss mistenksame overfor propagandaen, at det er nødvendig for oss å hjelpa ein demokratisk stat mot ein slem okkupant. Det fins andre historier om denne krigen.

Panikk er bra for profitten. Vannar i unge menn frå Ukraina. Det er ingen ting dei heller vil, enn å kjempa for fridommen til landet sitt, får me høyra. Kvifor har me då på tusenvis av flyktningar frå Ukraina til Norge? Propagandane lyg. Ukraina er ikkje noko demokrati. Det er eit korrupt land, styrt av rike oligarkar.

Når krigen ein gong er slutt, står vestleg kapital klar til å plyndra den delen av landet som som er att. Dei mest agressive investeringsfonda er alt på plass og kjøper seg opp i Ukraina.

PS: På mine kantar har Hans berre vore ein heilt vanleg hauststorm. Me som bur i vest, er vane med slikt.

Framheva bilde: Foto: Svein Grødaland

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

10 kommentarer. Leave new

 • Norge ledes i dag av en gjeng psykopater som finner en pervers glede i å spre frykt i befolkningen. Tydeligvis nyter de maktfølelsen det gir dem. Er det ikke influensa vi skal være redde for, er det nå været.

  Jeg fant endelig frem til de rette menyvalgene i mobilen min og skrudde av denne skiten, for etter mandag er det klart for meg at denne varslingsmuligheten bare vil bli misbrukt.

  Svar
  • Johnny Larsen
   9 august 2023 11:03

   Norge ledes av de samme som styrer USA og vår regjering er kun der for å passe på at vi styres etter deres ønsker. Det er en grunn for at alt blir krisemaksimert hele tiden, for et folk som lever i frykt for enhver liten regnskur eller annet som blåses opp uten grunn ser ikke det som ikke snakkes om.
   Å skape frykt som regjeringen gjør er pr. definasjon terror og vi blir terrorisert daglig av våre «folkevalgte»

   Svar
 • jupp.. akkurat som med cov19 hysteriet så skal det skremmes og skremmes.. og skylda for elende ropes ut å være pusting og fising fra mennesker og kuer.. co2 fra samlede militære utslipp påvirker selfølgelig ikke klimaet (sarc) og værmodifiserings teknologi som f eks SRM eller HAARP anlegg har selfølgelig ingenting med saken å gjøre.. vestlig media sier enda at værmodifisering er konspirasjonsteorier som promoteres av tinnfolier .. med mindre det er Kina som gjør det… for da kommer de med bekymrede miner og artikler som dette
  https://www.theguardian.com/world/2020/dec/03/china-vows-to-boost-weather-modification-capabilities
  https://www.forbes.com/sites/trevornace/2018/05/10/china-is-launching-a-massive-weather-control-machine-the-size-of-alaska/
  vettskremte forvirrede mennesker er lettest å lure og manipulere.. så vi kommer til å oppleve en flom av skremmere utover høsten.. hvis folk skal bli redd nok til å gi fra seg all frihet å trygle om å bli tatt fra alt de tror de eier og gå med på å flytte frivillig i konsentrasjonsleir byer, så må det nok litt mere skremming til..
  mundus vult decipi – ergo decipiatur

  Svar
 • «Litt varmare i lufta, gjer at lufta er i stand til å ta opp meir vatn, og har dermed ammunisjon til litt meir saftig regnvær. Dette er både logisk og sant.»

  Er dette første gang det har kommet mye nedbør?
  Er dette første gang elver har flommet over?
  Er det første gang det går jord/leirskred?
  Nei, disse nedbørsmengdene er ikke noe uvanlig hvis man ser år tilbake.

  1.mm nedbør ( altså pr.kvm.) gir 1. liter vann (pr. kvm.)
  Her jeg bor har det kommet 30 mm. altså 30 l. pr. kvm. på et døgn. Ikke noe uvanlig, selv om det ikke skjer hvert år. -( Men) på min tomt på 1 mål/1000 kvm. , har det altså kommet ned 30 000 liter.

  Når uværet har lagt fra seg 100 mm. i noen områder, på kort tid, så må det jo bli en del vann.
  Som ikke er uvanlig.
  Det som er rart er at f.eks. nye underganger/parkeringsplasser og nye bygninger ikke er prosjektert for dette. Ved tekniske installasjoner er det vanlig å beregne med en sikkerhet på minst x 3 .
  Dette er tydligvis ikke gjort mange steder. Slikt blir det selvfølgelig oversvømmelser av. ( Og overskrifter! )

  Media lever av dette.
  » Me har hatt bølge etter bølge med «infomasjon» av den typen som har skapt panikk. Nå er det Hans.»
  – Og noen politikere henger seg på.
  For nå er det snart valg?
  – Eller for å skifte fokus fra den grunnlovstridige ‘pandemi’- nedstengingen, tvangsvaksineringen, strømtyveriet, og den etterfølgende konstruerte ‘inflasjonen’ ?
  Jeg bare spyr.

  Svar
 • Jeg mistenker bruk av geoengineering for å skape katastrofer der det skjer for lite kriser; nå kan man lage klimahendelser, og egentlig er det åpenbart at det kan gjøres i og med at Det Hvite Hus nettopp godkjenner blokkering av sollys. steigan.no
  Teknologien benyttes i ondskapens tjeneste, som vanlig, og en WEFer som Barth-Eide er «vår» miljø- og klimaminister. Agenda2030-button på brystet de fleste folkevalgte, og følgelig ikke i nordmenns tjeneste primært. Trøste oss!
  Siste på panikkfronten er nå meningokokk B, ungdommen anbefales av nrk og fhi å vaksinere seg. Og å kjøre på med antibiotika profylaktisk. To råd som bare kan svekke vaksinert ungdom ytterligere.

  Svar
 • Alene står hver å en av oss ansvarlig for våre valg! Å lytte til «ekspertane» har vist seg å bli dødelig for mange som hadde full tillit til «øvriheita». Våre beste menneskelige egenskaper blir brukt mot oss! Det er krig om individet! Om menneskesjelen! Om ånden som skal digitaliseres inn i helvete! Kjære venner du må ikkje sove! De holder på så lenge flokken gir sitt samtykke! Den dagen folket våkner pulviriseres makten til disse 1% erne. Konspirsjonsteoretikerne har fått rett hele veien! I mine øyne en hedersbevisning!

  Svar
  • » Å lytte til «ekspertane» har vist seg å bli dødelig for mange som hadde full tillit til «øvriheita»»

   Dødelig eller bare livsødeleggende og noe (n) som stjeler gode livstimer & gleder fra oss..
   Men hvem er ‘øvrigheta’?
   Media?
   Prestene, – i en eller annen religion?
   Politikere ? ( Eventuelt deres bakmen w.w. )
   Eller folk flest? – Som gidder å følge med.

   Nå som folk er gjort om til en flokk sauer, så er det naturlig at utviklingshemmede får stemmerett, ja.:

   ‘ Pølsepartiet sanket flest tilhengere denne gangen, og derfor får alle som deltok pølser. De som ikke brukte stemmeretten sin, blir derimot skuffet. De ville jo egentlig ha pizza.
   – Det er slik et demokrati er. Den som får flest stemmer, vinner, forteller reporteren.’
   nrk.no/trondelag/valg-2021_-slik-skal-tv-bra-fa-folk-med-utviklingshemning-til-a-bruke-stemmeretten-1.15529759

   Hva skal vi gjøre? Mental krigføring er viktig, men vi bør stå klare til å sloss også.
   Sloss. Ta fra disse irrasjonelle krypene, som kaller sg politikere, makten over våre liv.

   ‘En debatt mellom rasjonelle mennesker er en fryd, men hva gjør man når motparten er irrasjonell? Hva med om de irrasjonelle er i flertall? Hva med om det er anerkjente akademikere og politikere som styrer samfunnet i totalitær retning? Da er det bare mental krigføring som nytter. ‘
   onarki.no/blogg/bok-kunsten-a-krige/

   Svar
 • Jeg fikk en liten hverdagshistorie pr. tlf sent i går kveld av en venn. Han fortalte at en kvinnelig kollega hadde bedt om hjelp til hagearbeid av en ungdom. Noe hun fikk positivt svar på fra den unge mannen. Men da hun sa at de kunne ringes og avtale nærmere ang. tidspunkt ble hun overrasket over svaret. «Jeg har ikke mobiltlf.» Hun spurte hvorfor? «Jeg vil være i det virkelige livet.»

  Svar
  • Det var en oppløftende liten «perle» av en hverdagshistorie, Olav B. Det viser at kanskje flere yngre mennesker enn vi tror tenker annerledes, men viktigst av alt, faktisk handler annerledes også!
   Svaret hans var en fulltreffer etter min mening!

   Svar
  • Sånt gir et lite gnist av håp.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Betimelig spørsmål:

Er Norge uformelt blitt USAs stat nummer 51?

Forrige innlegg

Digitale penger er ikke populært overalt.

Østerrike vil grunnlovsfeste retten til å betale med kontanter.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.