POSTED IN Globalisering, Helse, Norsk politikk

Kanselleringskulturen i dag

Globale selskapers maktmisbruk

9 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Kjetil Tveit

De gigantisk store globale selskapene bruker sin monopolistiske makt til å kansellere mennesker på bakgrunn av blant annet politisk syn.

Eksempel er sosiale medier som har såkalte «rettferdige algoritmer» som sørger for at kommersielle og politisk korrekte meninger kommer først, mens andre kan få Facebook-fengsel. De blir kansellert.

Globalt, kommersielt press på å fremme spesifikke versjoner av sosial rettferdighet bruker kansellering som verktøy for å «overkjøre» opponenter.

Utfrysningen blir materialisert gjennom systematisk kansellering som gjør at man med «feil synspunkt» risikerer å ikke få mat på bordet fordi man rett og slett kan miste jobben, eller forskningsmidler.

Mediekonsern som Schibsted, A-media og Faktisk..no er eksempel på kommersielle massemedier som kan strupe ytringen, gi scenenekt og kjøre fokuset mot den globale «partipisken» når nødvendig.

Når man har ressursmangel på essensielle menneskelige behov, er det lett å få folkemasser med på å kansellere andre.

Mediekjør, og en rekke misforståelser førte i vinter til at mange trodde at de uvaksinerte skulle bli en kolossal byrde for helsevesenet, og redaktørene fikk beskjed på øret om å kjøre flat pedal for å få folk til å forstå at vi hadde en liten men svært farlig gruppe mennesker som skulle «stjele» de tilgjengelige medisinske ressursene fra «oss andre».

Virkeligheten var at våre egne myndigheter hadde forsømt sine lovnader om økt intensivkapasitet i mange år. Og de uvaksinerte ble ikke sykere enn andre. 
Men noen var redde og sinte. Og noen skulle tas.

Nettavisen valgte i desember å bruke en intensivsykepleier fra Gjøvik til å forklare at de som ikke våget seg i kast med mRNA-eksperimentet skulle bli kansellert.

Han sa:

«Det kommer en dag da vi må velge. De uvaksinerte bør ikke stå først i køa».

Ressursmangel

Per Nortvedt, professor i medisinsk etikk, skrev denne artikkelen i Sykepleien i 2015, og la blant annet vekt på ressursmangel som årsak til ondskap innen sykepleien i Tyskland under andre verdenskrig.

Utdrag:

«Skulle senger da brukes til dem som ikke var produktive og som bare la beslag på ressurser som ellers kunne komme befolkningen til gode?»

Det samme kunne sykepleieren fra Gjøvik, redaktøren som lot det gå i trykken, og resten av mobben tenke i vinter om den lille gruppen med uvaksinerte.

De var ikke som oss andre. De var ikke mennesker. De fortjener ikke helsehjelp. De må kanselleres.

Når krybben er tom, bites hestene sies det. Slik er det med mat, medisin, og med energi tenker jeg. Det er bare å ta for seg behovspyramiden.

Får man ikke dekket essensielle behov, må noen bli syndebukk.
De som besitter propagandaapparatet bestemmer hvem.

Strøm

Mandag meldte NRK i forbindelse med den varslede nedstigningen av strøm kommende vinter at: «Nettselskaper vil stenge strømmen din via smartmåleren» «Flere nettselskaper ber om lov til å koble ut strømmen via smartmålerne ved rasjonering».

«Ved rasjonering må man i dag ta strømmen i et større område av gangen. Men i slike soner kan det være viktige kunder som må ha strøm.»

Hvis vi kommer dit at folk sitter i sine leiligheter og fryser i vinter, er vi midt i en alvorlig humanitær katastrofe.

Skjermbilde fra NRK-artikkelen

Ifølge FN kan vi få matmangel i alle land. Matmangelen er knyttet til energimangelen, og det grønne skiftet.

Men vil myndighetene innrømme at det skyldes det grønne skiftet, eller vil de lage syndebukker slik som sist vinter da de hadde forsømt helsevesenet?

Kanskje vi parallelt får en ny virus, og de med grønt digitalt pass «skal få» strøm som belønning for at de «ikke er en fare for andre»?

Det gjenstår å se. Men nå vet vi at det planlegges å kunne – med kirurgisk presisjon, og med bare noen tastetrykk – kansellere en og en strømkunde.

Hvem er de som skal «stå først i køa» til på få varmet skrotten på en kald vinterdag?

Og hvem er det som skal kanselleres i den «sosiale rettferdigheten»?


Artikkelen er hentet med tillatelse fra Kjetil Tveit sin facebook-side.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

9 kommentarer. Leave new

 • Dagens syndebukk heter: Putin

  Svar
  • Ja,og syndebukker har ingen rett til å forsvare seg mot de påstandende som blir brukt mot de av den stadig svakere mobbeklikken i de stadig svakere söppelmedia som er «the bullhorn» for deres eiere som er kalt 1 prosenten.
   Middelalderens hekseprosesser i ny innpakning,folk har ingenting lärt.

   Svar
 • «Men nå vet vi at det planlegges å kunne – med kirurgisk presisjon, og med bare noen tastetrykk – kansellere en og en strømkunde.»

  Dette har nok vært hensikten med de digitale strømmålerene helt fra start. Derfor den massive demoniseringen av de som nektet.
  De ‘gratis’ strømmålerene ( Kr. 4000,- tvangsbetalt i nettleien) som man måtte erklære seg som psykisk syk for å slippe. Utskifting av 3 millioner strømmålere, – hvor er CO2-regnskapet for denne utskifttingen av målere som fungerte? Og 1 mill. arbeidsdager for elektrikere bortkastet for overvåkingsystemets skyld.
  Måledata egeninnmeldt har i alle år fungert godt. Og folk fikk samtidig oversikt over strømforbruket når de sendte inn sine måledata.
  Men myndighetene måtte inn i hvert enkelt hus for å slå av strømmen ; – dette gav innbyggerne for stor kontroll tydeligvis.
  Nå kan stenging gjøres med et tastertykk av myndighetene. ( Som det også kan gjøres med den digitale valutaen , – hvis vi gir fra oss kontant- bruk.)
  Det strammes til. Steg for steg. – Som når en frosk skal kokes uten å merke det sjøl.

  Svar
  • Nå skal du höre på galskap Frikar.Jeg fikk brev om at nå var det min tur til å skifte måler,jeg fikk utsatt byttet for to år siden pga min «redsel for corona»,jo altså,nå kommer de om noen dager,men i brevet sto det.
   Pga leveranseproblemer vil kommunen ikke väre istand til å montere de digitale vidundrene,de ville derfor montere en «konvensjonell måler» .????.Jeg kontaktet kommunen og joda den nye måleren som er analog skal bytte ut den gamle analoge.Så jeg spurte hva hensikten med dette påtvungne byttet var,for noen forbedring av noe som helst kunne jeg ikke se og heller ikke fjompen i kommunen,han gjorde som han fikk beskjed om sa han.Jeg ba da om en garanti fra de höye herrer om at jeg ikke ble nödt til å bytte en gang til,når deres leverandör fikk levert nye digitale målere,men det kunne de ikke gi,men fikk beskjed om at denne nye analoge vidundermaskinen måtte kontrolleres for nöyaktighet hvert tiende år.
   Jeg tror jegog kommunefjompen sendte hverandre minst 10 mails hver,frem og tilbake og den siste jeg fikk var ett autosvar om han var på ferie.

   Svar
   • Jeg er jo en bråkmaker,jeg fikk kommunen på besök,jeg hadde satt opp et lite solcelleanleg på 1 kw,men kommunen hadde ikke gitt tillatelse,så de kom to stykker med fotoapparat og tok bilder og så alvorlige ut mens de forklarte meg at om jeg betalte en liten avgift + fylte ut de nödvendige papirer så var det mulig jeg fikk godkjenning.
    Det de helst vil er at godkjente anlegg må levere overskuddström til el nettet.Dette får du en krone for og selges for 3 eller mer og til vinteren når du trenger ström som mest og solcellene ikke virker,da får du kjöpe ström for 4 kroner kw eller mer.
    Jeg ba de dra dit,ja sörover og nå har jeg fått beskjed om at om jeg vil ta kontakt med kommunen i fremtiden må jeg bruke kommunens kanaler som de ikke svarer på.
    I stahet står nå panelene i kjelleren,helt uvirksomme.

   • » Jeg er jo en bråkmaker,jeg fikk kommunen på besök»

    Dessverre J. Z. Det er kommunen/det offentligeog politikere som er bråkemakere. Ikke skryt på deg en egenskap som andre har MYE mere av. 😉
    Men disse har dessverre ingen evne til selvrefleksjon. Kun makt og ukyndighet.

    Du er nok ikke den eneste som har blitt utsatt for dette utmattende systemet ; forvaltet av små og store idioter.
    ‘ Den våre politikere har gitt et offentlig embete har det også tatt fra forstanden.’
    Ellers hadde de ikke holdt ut.

 • Jeg har lest på internett at Norge ikke regner med skogen i CO2-regnskapet, mens andre land, som Kina, regner med skogen. Dersom Norge hadde regnet med skogen i CO2-regnskapet, så hadde Norge overoppfylt Paris-avtalen. Kan noen bekrefte/avkrefte at dette er riktig?

  Svar
  • Det er bare et spill. Politikk.
   Det store skogbeltet , ‘taiga’ som som strekker seg fra Norge, via Sverige og Finland, gjennom Russland over til Alaska og Canada inneholder mer CO2 i jordbunnen enn alle trærne i ‘regnskogene som blåses opp i media.Så å kan vi skjøtte dette med riktig uttak istedtet for å lage skremmende politkk om ‘regnskogene.i Brasil og Amazonas.’ – Og de som ‘ ikke inordner seg.’
   Hva som regnes med er kun politikk. Det bryr ikke naturen seg så mye om. Heldigvis.
   Men folk skal bedras. De skal innbilles at alt må reguleres , og ‘støttes’ globalt. ‘ Det er vårt eneste håp.’
   *En verden, En leder, og En valuta.*

   Svar
 • En god artikkel. Bør leses og nytes.
  Og bli obligatorisk pensum på våre utdanningsinstitusjoner.
  – Og leses høyt på hver samling , i kor, på alle landsmøter i Ap/Sp/Høyre :

  ‘ Norsk strøm er ikke som en hvilken som helst handelsvare som kan selges til høystbydende i et fritt marked. Men dette kunststykket – eller overgrepet – har politikerne våre maktet.
  Billig og ren strøm er farsarven vår! Tvi vøre, den som stjeler den!’
  https://www.nrk.no/ytring/noen-har-stjalet-farsarven-var-1.16069360

  Altså, kast de ut.
  Hele kostebinderiet på Løvebakken.
  Bruk stemmeseddelen aktivt.
  Vis forakt ! Stem blankt.
  SÅ kan vi ta en samtale om hvorfor det norske samfunnet koster på seg politikere, og en administrasjon.
  Deretter samle sammen KYNDIGE fagmennesker som har interesse for annet enn penger.
  F.eks. for nasjonen Norge.
  -Og begynne å bygge landet, i forutsigbarhet, stolthet og trygghet.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Tildekkinga

Formalisere den reelle regjeringa, den med Ap, Høyre, Venstre og KrF?

Forrige innlegg

Kull blir gull.

Det grønne skiftet fører til energikrise.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.