POSTED IN Ukraina, Virkelighetsforståelse

Ingen i Norge tør protestere mot denne virksomheten.

Ukraina fortsetter beskytningen av kjernekraftverk.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Den ukrainske regjeringen lyger hele tiden. Det er ingen grunn til å stole på noe av det den presenterer som fakta. Likevel fortsetter våre media med NRK å servere disse løgnene for den norske befolkningen som om det skulle være politisk og informativ sikringskost og ikke «søppel» uten sannhetsinnhold, egentlig bare egnet til å forgifte vår forståelse av det som skjer.

Påstanden fra ukrainsk side om at Russland beskyter det kjernekraftverket de sjøl kontrollerer tilhører kategorien blanke løgner. Det samme var det med påstanden om raketten som traff Polen nylig var avfyrt fra Russland. Ukraina fastholder fortsatt denne løgnen. Amnesty avslørte at Ukraina plasserte våpen midt inne i sivilbefolkningen noe som regnes som er krigsforbrytelse, men det ble også benektet og Amnesty ble karrakterisert av noen som «russiske agenter».

Men våre «eksperter» har hele tiden forsynt oss med det reine sludder gjennom mediene. F.eks. har påstandene om at Russland nå er tom for missiler versert i nyhetene av ekspertene i månedsvis selv om missilangrepene har økt i omfang særlig de siste ukene.

Hvorfor løgnene blir grovere og grovere kan en naturligvis spekulere på, men det mest nærliggende er at de ukrainske myndighetene vet at det nærmer seg en russisk vinteroffensiv (det er kuldegrader nå i området) og da står de overfor et avgjørende militært nederlag.

Hvorfor norske myndigheter ikke protesterer mot denne forbryterske beskytningen av Europas største kjernekraftverk, men fortsette å pøse milliarder av skattekroner inn i dette korrupte ukrainske svarte hullet, er virkelig noe våre historikere vil kunne skive bøker om i lang tid.

Gapestokk – Wikipedia
Tidligere havnet alle som ble definert som forbrytere i en slik (gapestokk) til offentlig spott og spe. I dag henger mediene deg på forsiden hvis du er kjent og tillater deg å stille spørsmål ved Nato-fortellingen

Etter min mening er forklaringen enkel. Enhver med evne til selvstendig og kritisk tenkning er nå skiftet ut i alle politiske partier i Norge og i alle viktige institusjoner. Dette er en prosess som har pågått i flere tiår. Skal du ha en politisk karriere i Norge må du godta Nato-fortellingen. Ingen avvik tolereres og det vet alle som vil opp og frem i politikken. Prøver noen seg har vi en pisk som svir: alle de store Nato-mediene med NRK i spissen. Det er vår tids politiske gapestokk.

Ingen i Norge tør henge bjella på synderen og be den ukrainske regjeringen stoppe den kriminelle beskytningen av kjernekraftverket i Zaporizhzhia, en beskytning som truer sikkerheten i hele Europa.

Knut Lindtner
Redaktør

Russland sier at Ukraina fornyer beskytningen av Zaporizhzhia kjernekraftverk

IAEA ga ingen skylden for angrepene på det russiskkontrollerte anlegget, men kalte dem «ekstremt urovekkende»

av Dave DeCamp 

Russland sa søndag at ukrainske styrker fornyet beskytningen av atomkraftverket Zaporizhzhia (ZNPP) i det russiskkontrollerte sørlige Ukraina.

Renat Karchaa on Twitter: "Ben and Holly's Little Kingdom S01E10 King Thistle is not Well ++дВ. И https://t.co/mfKsMwrLVQ" / Twitter
Renat Karchaa

Ukraina anklaget Russland for å stå bak angrepene, men ZNPP har vært under russisk kontroll siden mars. Renat Karchaa, en rådgiver for det russiske atombyrået Rosatom, sa at det var ukrainsk beskytning på anlegget lørdag og søndag.

«De skal ikke bare i går, de beskyter i dag, beskyter akkurat nå. Per nå er det registrert rundt 15 treff på kjernekraftverksanlegg. Ethvert artilleriangrep på atomanlegget setter atomsikkerheten i fare,» sa han ifølge det russiske nyhetsbyrået TASS.

Det russiske militæret sa i en uttalelse at til tross for beskytningen, forble strålingsnivåene normale ved anlegget. Uttalelsen anklaget Ukraina for å prøve å skape «trusselen om en menneskeskapt katastrofe» ved ZNPP.

Det internasjonale atomenergibyrået (IAEA) bekreftet at det var  angrep på ZNPP på søndag, og kalte dem «ekstremt urovekkende», men ga ingen skylden. «Den som står bak dette, må stoppe umiddelbart. Som jeg har sagt mange ganger før, du leker med ilden!» Sa IAEA-sjef Rafael Grossi i en uttalelse.

Forsidebilde fra Wikipedia

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Opp er ned og svart er hvitt – inntil det motsatte er utrykkelig BEVIST, går jeg ut fra at ALLE nyheter fra Ukraina er løgn og at fakta er det stikk motsatte. Det gjelder også den såkalte corona-pandemien og vaksinebehovet samt menneskeskapt global oppvarming basert på CO2. Joseph G. svever fortsatt over vannene..

  Svar
 • Jeg vet ikke hva som er mest fantastisk: at ukrainerne beskyter et atomkraftanlegg som russerne har inntatt og skylder på russerne, eller at norske medier fortsatt stiller seg undrende til hvem som «kan» ha gjort dette. Enig med forrige kommentar: her er definitivt en kar som svever over vannene fortsatt.

  Svar
 • Northern Light.
  22 november 2022 14:58

  Nye amerikanske B61-12 atombomber utplassert i Europa: Hva vil Russland gjøre? «Dette er mye verre enn den kalde krigen».

  Intervjuet med Vladimir Kozin, en russisk ekspert ved Political-Military Studies Center, ble laget av Jean Toschi Marazzani Visconti ved Russia Today-hovedkvarteret i Moskva.

  Vladimir Kozin fordømmer det faktum at USA, etter å ha ødelagt INF-traktaten, utplasserer mellomdistanse atomraketter i Europa nær Russland, i tillegg til de nye B61-12 atombombene.
  Angående disse bombene, erklærer han:
  «B61-12-ene blir allerede sendt til Europa, i motsetning til det som ble annonsert av Politico om at de vil ankomme i desember. Vi har informasjon om at bombene allerede ankom fordi et spesifikt fly, det amerikanske jagerflyet F-35A allerede er levert til NATOs medlemsland. Selv til Finland, som ennå ikke har blitt et fullverdig medlem av NATO, men som venter på ratifisering. Finland har bedt om 65 F-35 fly som er i stand til å bruke atomvåpen. Og nylig har det kommet rykter fra Helsingfors om at de gjerne vil ha amerikanske atomvåpen på finsk jord, slik Tyskland, Belgia Holland, Italia og Tyrkia. Europa er i ferd med å bli en kjernefysisk kruttønne”.

  Vladimir Kozin kaller den nåværende situasjonen «mye verre enn den var under den kalde krigen, mye dødeligere og farligere». Han advarer derfor om det; «hvis vårt territorium blir angrepet med atomvåpen eller masseødeleggelsesvåpen, som kjemiske eller biologiske, bakteriologiske og giftige våpen, så vel som atomvåpen, vil vi svare».

  På spørsmål om Russland vil angripe amerikanske atombaser i Europa, svarer han: «Ja, det er sikkert, hvis vi blir angrepet.» Kozin kaller alt dette «galskap». Han advarer om at hvis det blir atomkrig, «vil det ikke være noen vinnere eller tapere, alle vil tape».

  Fra Global Research, publisert 21 november 2022. Med Vladimir Kozin og PANGEA.
  Oversatt fra engelsk. Linker og videointervju med Kozin i orginalartikkelen.
  Orginalaertikkel: New US B61-12 Nuclear Bombs Deployed in Europe: What Will Russia Do? “Much Worse than the Cold War”.

  Kommentar:
  Beskrivelse av B61-12 atombomben:
  B61-12 atomvåpen har en lengde på 12 fot og veier omtrent 375 kg. Den kan bringes til målet med enten ballistisk tyngdekraft eller guidet fallmodus. Den taktiske bomben B61-12 vil bære et atomstridshode for å ødelegge militære mål. Stridshodet kan være på 0,3kt, 1,5kt, 10kt og 50kt. (kt=kilotonn, 50 kt er det dobbelte av Hiroshima bomben). Bomben bruker et navigasjonssystem (INS) for å oppnå høyere treffsikkerhet, og har en nøyaktighet på omtrent 30 meter. Kilde: airforce-technology com.

  Sandia National Laboratories, i samarbeid med Los Alamos National Laboratory og U.S. Air Force, fullførte nylig flytester som en del av integreringen av den nye B61-12 kjernefysiske gravitasjons-bomben på F-35A Joint Strike Fighter. Sandia har også det første videoopptaket av dette våpenet sluppet fra et fly som flyr raskere enn lydhastigheten. Kilde: thedrive com, med video som viser en F35 slippe en B61-12 uten stridshode.

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  22 november 2022 21:44

  Kiev-styret arbeider hardt for å utsletta russisk kultur. No blandar dei seg opp i kva operaen i Milano skal ha på programmet. Snakk om frekkasar. (https://www.rt.com/pop-culture/566394-la-scala-russian-composers/) Kva meiner den norske kulturministeren om dette?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Nytt åpent brev til Adm. Dir. Camilla Stoltenberg og Ass. Dir. Espen Rostrup Nakstad:

Hva må til for å stoppe vaksineringen?

Forrige innlegg

Klimatoppmøtet

Siger virkeligheten inn for verdens ledere?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.