POSTED IN Klima

Klimatoppmøtet

Siger virkeligheten inn for verdens ledere?

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Klimatoppmøtet blei en skuffelse for alle de ivrige klimaentusiastene. Ikke historisk, sier vår klima- og miljøminister om det møtedeltakerne oppnådde. Generalsekretæren i Verdens naturfond, WWF, mener at «Resultatet er en fornærmelse mot planeten og de sårbare landene». Kanskje begynner verdens statsledere å innse at årsakene til de påståtte klimatruslene er feil, og at fra nå av gjelder det å bruke pengene på å tilpasse seg? 

Hentet fra Politikus.no
Av Ove Bengt Berg

«EU kom hit for å få avtalt en kraftig ordlyd, og vi er skuffet for at vi ikke greide det», sa EU-kommisjonens visepresident Frans Timmermanns, også omtalt som EUs klimasjef, i følge nrk tekst-tv side 105-106 21.11.22 kl 00.00. Timmermanns sier ifølge VG at «samtalene til slutt stagnerte etter for mange forsøk på å gå tilbake på det som ble avtalt i Glasgow (det forrige klimatoppmøtet)».

Det blei en felles uttalelse om at kull er uheldig og bør reduseres, men alle miljøaktivistene og Norges statsråder måtte sette seg på det bensindrevne flyet tilbake til Norge med vedtaket om at det ikke blei noen krav om å stanse bruk av olje og gass.

Fra klimastyring til u-hjelp 
Det som det uttrykkes enighet om i den norske klimamenigheten er positivt, er vedtaket om å opprette et fond som skal dekke «tap og skade» som følge av «klimaødeleggelser som det ikke er mulig å tilpasse seg eller unngå». Her er det tatt store forbehold. Merk formuleringene «mulig å tilpasse seg eller unngå». Særlig Bjørn Lomborg har gjort seg til en talsperson for å tilpasse seg klimaforandringene. De som ikke har brydd seg med å tilpasse seg, kan derfor heller ikke få støtte etter dette vedtaket.

Det er verdens ledere som har vært samla i Egypt. Det kan umulig være tilfeldig hva de får til, og hva de ikke får til. Vedtaka i Egypt må sees på som om de ikke lenger tror på påstanden om at COi verden, og den ene prosenten menneskeskapte COav det naturskapte CO2, bestemmer været i verden. Det er egentlig svært positivt. 

Nå kan vi begynne å bruke penger på å tilpasse oss, og la religionene holde seg i gudshusene.

Les ellers Geir Aaslids oppsummering av møtet: Årets klimakirkemøte er over

Framheva bilde:
Utsnitt fra forsida til Klimarealistenes vitenskapelige hefte fra desember 2017. 

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • «Nå kan vi begynne å bruke penger på å tilpasse oss, og la religionene holde seg i gudshusene.»

    Hadde vi også gjort det med penge-religionen og deres bakmenn vi er lært opp til å tro på!

    Så kunne vi langsomt, uten hverken tullete overforbruk ( fordi vi er redd for en stadig penge-fattigdom som prestene kaster på oss), skremsler og konstruerte motsetninger. Og begynne å bygge nasjonen, og nasjon etter nasjon, i forutsigbarhet, trygghet og glede.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ingen i Norge tør protestere mot denne virksomheten.

Ukraina fortsetter beskytningen av kjernekraftverk.

Forrige innlegg

Folkehelse dreier seg om å holde befolkningen frisk.

Folkehelseinstituttet tjener ikke folkehelsen, men legemiddelindustrien.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.