POSTED IN Helse, Norsk politikk

Hvorfor stiller ikke norske myndigheter de ubehagelige spørsmålene?

Har vi øverdødelighet i Norge i 2021 og hva er evt. årsaken?

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Noen ubehagelige spørsmål om overdødelighet

Av Redaksjonen

Dersom overdødelighet ikke er tilfeldig, må det finnes en årsak. Det åpenbare spørsmålet er hvorfor? Enda mer åpenbart: hvorfor ønsker ingen i norsk offentlig forvaltning eller presse å søke etter svarene?

____________________________________________________________________
Innlegget er hentet fra hemali
____________________________________________________________________

Av Jan Voilaas

Jan Voilaas

SSB har offentliggjort foreløpige dødstall for desember 2021. I sum viser tallene at det i andre halvår av 2021 døde 22,164 personer i Norge. Dette er det høyeste tallet så langt tilbake statistikken går (2000), og det nest høyeste om vi korrigerer for befolkningsvekst.

 • I andre halvår 2021 døde 2,240 flere enn forventet (snittet de siste 5 år).
 • I samme periode ble det registrert 511 Covid19-relaterte dødsfall i Norge.
 • Det betyr at 30 døde av Covid-19, 481 med Covid-19. Det gir en overdødelighet på 2,210 i Norge, om vi ekskluderer Covid 19.
 • Året før, i 2020, registrerte SSB 40,571 døde i Norge. Dette er det 19de laveste de siste 20 år.
 • Data for de siste 21 år viser ingen statistiske avvik i nærheten av hva som har skjedd gjennom andre halvår av 2021.
 • Sannsynligheten for at dette avviket er tilfeldig, er 0,00000000001 prosent, ifølge statistiker Max Schmeling (utgave 3-2021).

Tall fra SSB
Graf fra SSB

Hvis dette ikke er tilfeldig, så må det finnes en årsak. Det åpenbare spørsmålet er «hvorfor»? Enda mer åpenbart; hvorfor ønsker ingen i norsk offentlig forvaltning eller presse å søke etter svarene?

Dagbladet kunne nylig rapportere at 17 år gamle Viggo Sørensen, et av verdens største talenter i golf, plutselig døde av hjertestans. Timer senere fulgte Dagbladet opp med å rapportere at Flügger-gründer og mangemilliardær Michael Mortensen (49) brått og uventet døde.

Men Dagbladet spør ikke hvorfor en topp trent idrettsungdom plutselig dør av hjertestans, eller hvorfor dansken i sin beste alder dør brått og uventet.

Norge intet særtilfelle

Om Norge var et særtilfelle, så var det kanskje ikke så stor grunn til bekymring. Men majoriteten av vestlige land rapporterer nå om til dels betydelig overdødelighet, mange opp mot 40 prosent, enkelte med godt over 80 prosent.

Det Europeiske rapporteringssystemet EudraVigilance og amerikanske VAERS kan i sum rapportere om over 4,464,486 skader blant mRNA-vaksinerte, hvorav 60,534 er dødsfall og rundt halvparten av skadene er alvorlige.
For eksempel viser VAERS-data at hjertesykdom blant vaksinerte under 30, er opp 15,600 prosent.

De færreste skader blir rapportert

Den mye omtalte «Lazarus»-rapporten» fra 2010 konkluderer med at under 1 prosent av slike skader blir rapportert. Nyere og mer konservative eksperter mener at vi trygt kan multiplisere dagens tall med 40. Uansett hvilken multiplikator vi bruker, så er skadeomfanget enormt.

Disse dataene nå en del av offentlig tilgjengelig statistikk. I tillegg kommer mer informasjon som kan gi indikasjoner om hva vi har i vente i tiden som kommer.

To eksempler

Canadiske Dr. Hoffe har allerede dokumentert at 60 prosent av hans mRNA-vaksinerte pasienter har utviklet mikroskopiske blodpropper. Også «Board Certified» begravelsesagent og balsameringsekspert Richard Hirshman står frem med funn som bør skremme vannet av selv den mest erfarne slakter. Ikke se dette intervjuet mens du spiser.

Helseeksperter fra det amerikanske forsvaret står nå åpent frem med data fra «Department of Defence Medical Database», som de har delt med advokat Thomas Renz. Datamengden er omfattende og må analyseres over tid, men Renz sier om 2021:

 • dødfødsler er opp nesten 300%
 • krefttilfeller opp nesten 300%
 • nevrologiske skader opp over 1,000%
 • sterilitet blant menn opp 350%
 • sterilitet blant kvinner opp 471%
 • det vil komme mer data fra forsvarets «Medical Database», mest sannsynlig offentliggjort her

Det er rundt 13 måneder siden de første mRNA-dosene ble satt, og allerede kan antall skadde og døde beviselig telles i millioner. Likevel lever en stor majoritet av den norske befolkning fremdeles i den tro at vaksinene er «viktige, effektive og trygge». Alle som peker på fakta, blir straks stemplet som «konspirasjons-teoretikere», for ingen må forstyrre frykt-hypnosen.

Kampen har startet

Hva kan man gjøre når et lands politikere, byråkrater, riksmedia, politi, påtalemakt og domstoler svikter folket de er til for å beskytte og forsvare? Folket må ta saken i egne hender:

Ifølge internasjonal lov, så er «Common Law Assembly», fenomenet at vanlige folk kommer sammen og danner sin egen, lokale domstol, anerkjent som en legitim domstol. Dette har flere grupper i Australia oppdaget: De har etablert sine egne lokale «Common Law Assembly», som nå har innkalt landets politiske ledelse, inkludert landets statsminister, til å forsvare seg mot 66 tiltalepunkter, blant dem landsforræderi. Lykke til, Australia!

Demonstrasjon av trailere i Canada

Trailersjåfører over hele Canada startet tidlig i forrige uke en rekke konvoier, «Freedom Convoys» med kurs for Ottawa, landets hovedstad. I helgen ankom over 50,000 trailere og mer enn 1 million mennesker hovedstaden med et klart krav til statsminister Trudeau; stopp alle vaksinekrav. Statsminister Trudeau rømte hovedstaden som en livredd liten drittunge. Ottawa er fremdeles lammet av trailere og protestanter, de venter på at drittungen skal møte dem. Denne fredelige, men overveldende protestformen sprer seg nå til mange andre land. Takk Canada, og lykke til!

Forsidebilde: Jac Alexandru1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 830 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • Corona hysteriet er svindel og bedrag noe som er helt tydelig hvis man selv henter sin informasjon fra sikre kilder og ikke corrupt løgn media som er kjøpt opp og under kontroll av noen få hyper rike og mektige i verden…

  For noen av de som bidrar til corona hysteriet og de skadelige corona vaksinene så handler det om penger, for andre makt og noen begge deler. Men bak det hele ligger den en mye skumlere og farlig agenda… Milliardærene i verden med IMF, WEF og mange andre lignende organisasjoner i spissen ønsker rett å slett å redusere befolkningen i verden og ha absolutt 100% kontroll over resten av befolkningen. Motivasjonen for å gjøre dette er at de tror det vil redde verden fra forurensning og klima undergang. Det «de» ønsker å innføre er det som i praksis er globalistisk verdens omspennede faudalisme hvor KUNN de rikeste og mektigste vil eie noe eller ha noen som helst form for frihet under slagordet «du vil eie ingenting og være lykkelig» (YOU will own nothing and be happy)…

  Dette er ikke konspirasjons teori men en faktisk virkelig konspirasjon som alle kan lese om hvorfor og hvordan i boken kaldt «the great reset» skrevet av World Economic Forum (WEF) leder Klaus Schwab. WEF har forøvrig mange politikere over hele verden under sin kontroll via sitt «unge lederes» program hvor alle blir indoktrinert og opplært i å frembringe «the great reset» for å ødelegge økonomien til alle unntatt de mest rike i verden samt å innføre feudalismen som kunn ganger de rikeste og mektigste. Canadas stats minister Trudeau og New Zealands statsminister er eksempler på noen av de WEF og Klaus Schwab har under sin kontroll…

  Hvert år så møtes de rikeste og mektigste i verden på møter i Davos og lignende for å konspirere og planlegge uten at noen andre får innsyn. At noen faktisk tror propagandaen på at det ikke eksisterer konspirasjoner og korrupsjon på disse møtene er rett slett absurd…

  Svar
 • Advokaten som representerte tusener av amerikanske tjenestemenn og -kvinner i saken om vaksinetvang eller oppsigelse fra USAs militærvesen, mener å ha oppdaget noe så skremmende av saksdokumentene at det knapt kan fattes:
  https://www.bitchute.com/video/mVmoVpSer4lK/

  Svar
 • Vil det norske folk tåle å få vite sanninga? Er det ikkje best for alle at Støre og compani kan halde fram med løgnene? Vil ikkje den unike norske ’tilliten’ til staten smuldre? Vil ikkje folk bli så skuffa og ulykkelege at livet som skattebetalarar ikkje er til å halde ut? Kva skal skje med alle politikarane og bedragarane? Og kva skal skje med oss? Fins der nokon som kan styre oss? For vi gidd ikkje å gjere det sjølve, det er jo ein jobb vi betalar andre for å gjere.

  Svar
  • Ja, s.
   Norske innbyggere hyller demokratiet, men dyrker visst parti-diktaturet.
   Som vi hyller frihet og 17 mai. På 17 mai. – Men velger , igjen og igjen, politikere og partier som bryter både Grunnlov og folkeavstemminger.
   En pussighet.
   Men det kan ha med at vi ikke har en velfungerende/fri presse/media, så folk blir hjelpesløse i alle de unisone løgnene.

   Svar
 • Økt død blant unge friske i land med corona vaksine.
  9 februar 2022 11:41

  Leser at forsikrings selskap over hele verden rapporterer om stor økning av forsikrings utbetalinger før død blant friske unge personer. Felles nevneren er at de landene der dette skjer har høy grad av korona vaksinerte.

  Svar
  • Uansett årsak; grusom idioti i det politiske hysteriet vi er påført.
   Vi får nok ingen nøytral gjennom gang av denne tragedien som er påført vårt land, til det har overgrepene vært for store, med for mange politiske maktpersoner involvert, inkl. media.:

   ‘Det er ennå ikke avklart hva som er grunnen til at tobarnsfaren ble alvorlig syk og døde. Om det har sammenheng med covid, bivirkninger av en nylig satt vaksinedose eller noe annet får de ikke svar på før obduksjonsrapporten er klar,… ‘
   https://www.nrk.no/norge/ble-nektet-a-ta-avskjed-med-petter-_33__-_-dette-ma-stoppe-na_-1.15848048

   Svar
 • Overdødeligheten skyldes at korona vaksinene dreper og skader, alt som et ledd i å redusere befolkningen i verden og innføre global føydalisime… Hvordan og hvorfor kan alle lese i boken «the great reset» skrevet av WEFs Klaus Schwab, boken er tilgjengelig gratis på nett som pdf. Unnskyldningen de fleste bruker er at de skal på den måten redde verden fra global oppvarming og overbefolkning.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Dobbeltsnakk og manipulasjoner

Kommunikasjon i Covid-tiden

Previous Post

Er det bare svada?

Står regjeringen for en ny kurs?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.