POSTED IN Covid-19

Dobbeltsnakk og manipulasjoner

Kommunikasjon i Covid-tiden

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Det har vært mye dobbeltsnakk, manipulasjon, løgner og propaganda de siste par årene.
Det har aldri handlet om helse.
Nedenfor presenterer vi en kort kronikk med link til en video.
Det anbefales å se denne videoen, noen ganger kan man få frem skuespillet som har pågått, på en glimrende måte bare ved å lage en «enkel» video.

Redaksjonen, derimot.no


DERES EGNE ORD

av Glenn Richard Bergstø
Buddhist og menneskerettsforkjemper


Ny super delux edition av videoen. Den siste versjoen har blitt sett over 2000 ganger på et døgn, som er rekord for meg. Jeg har nå tatt alle klipp jeg har, og laget en «Dokumentar».

Jeg har klippet og redigert, men de sier faktisk hva de sier i videoen.
Åpningen er fra NRK barne-tv Bamse Klubben. Et forferdelig program jeg har klaget på. Jeg er fortvilet at staten tvinger meg til å finansiere slik propaganda. Jeg har mye å gjøre så dette vil bli den endelige versjon av filmen for denne gang. Håper denne versjon er enda bedre og blir sett av hele Norge. Så ja, del gjerne.

Link til filmen på Rumble:
https://rumble.com/vu3ypy-deres-egne-ord.html

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • Anbefales !
  Veldig bra bidrag og veldig avslørende hva myndighetene driver med.
  Det er rundt 13 måneder siden de første mRNA-dosene ble satt, og allerede kan antall skadde og døde beviselig telles i millioner verden rundt. Likevel lever en stor majoritet av den norske befolkning fremdeles i den tro at vaksinene er «viktige, effektive og trygge». Alle som peker på fakta, blir straks stemplet som «konspirasjons-teoretikere», for ingen må forstyrre frykt-hypnosen.

  Svar
 • Dette kunne (kun) vært morsomt, men..

  Det har avslørt:

  1. Det er farlig når et samfunn har et media og journalister som ikke gjør ( får lov til å gjøre?) arbeidet sitt. ( Eller har innbyggere som stoler på offentlig støttet media.)
  2. Det er farlig når et samfunn har en administrasjon som lett lar seg styre av overnasjonale organer, og i dette politiske kaoset ødelegger egen nasjons ve og vel.
  3. Det er farlig når et samfunn har innbyggere som lar seg styre til hva som helst, uten å tenke og/eller regne sjøl.
  4. Det er farlig når vitenskap blir underlagt politikk.

  Det er FARLIG. ( Og dette gjelder dessverre ikke kun Covid-hysteriet.)

  Hvor mange ofre de to siste regjeringer, og nesten samtlige politikere (!) i Norge , har på samvittigheten når det gjelder sosiale/psykososiale og økonomiske ødeleggelser vil det ta lang tid å fastslå.
  Men det er skremmende mye.

  Svar
 • Meget bra oppsummert. Den beviser hvilket helvete politikere og helsemyndigheter er villige til å arrangere mot sitt eget folk …

  Svar
 • HaHa .. fantastisk sammenstilling av «Gode» råd fra «ansvarlige» myndigheter «Gjør din Borgerplikt sa Erna»! Hmm … Med denne uttalelsen ser jeg vanskelig hvordan hun kan komme tilbake til regjeringsmakt – og de som regjerer nå burde så definitivt heller ikke komme tilbake – De serverer jo bare sprøyt men dessverre .. jeg forventer faktisk mer svada fra den kanten !

  I disse Corona Tider bør vi gjøre vår borgerplikt og tenke Sjæl fordi vårt «helsevesen» og regjeringsmakta gjør det så definitivt ikke ! De har kun bevist `en ting – De vet absolutt ingen ting ! … De kun synser og det er så absolutt ikke bra nok når de påtar seg ansvaret for Folks Ve og Vel !

  «Drit» i politikk et øyeblikk og tenk etter – Hva betyr mest i ditt liv ? – Du vet svaret .. Nettopp – Din Helse ! ;)

  Hvorfor det er slik at advarslene fra kompetente forskere blir fullstendig neglisjert angående skadevirkningene av disse Corona-vaksinene ? Jeg vet at det er mange grunner til dette men jeg redd for at utfallet av skadevirkningene av denne falske vaksinen vil totalt overskygge enhver såkalt fordel med inntak av disse !

  Hva «vi» vet («og det vet man» !) er at dette såkalte piggproteinet til vaksinen slår av viktige funksjoner (reseptorer) som identifiserer om fremmedlegemer i kroppen vår er skadelig eller ikke, de binder seg også til gener som undertrykker svulster ! Resultat av dette er at immunsystemets varslingsmekanisme blir kompromittert og vil ikke lenger kunne holde kreft og svulster i sjakk. Hvor lenge disse spikene vil «romstere» i kroppen er ukjent faktor ..

  Så nå er det opp til hver enkelt da .. Hva de foretrekker .. «vaksine» eller det å beholde helsa ?
  «Jeg vet hva jeg ville ha foretrukket » !

  Svar
  • Vel .. nå skal vi ikke være for harde mot Globalist Erna – Hun gjorde bare det hun ble fortalt å gjøre, men allikevel … litt selvstendig tenkning og ansvarsbevissthet kunne ha vært på sin plass –

   En statsleder skal først og fremst være folkets leder og ikke en Marionette for denne verdens Dystre Globalistiske Agenda ! Ved å tilpasse Nasjonale interesser til denne Agendaen vil Diktaturet få innpass i ethvert «såkalt» Demokrati og kan derfor ikke kalle seg dette lenger !

   Svar
 • Og kommunikasjon på slutten av Covid-tiden
  Der man liksom tar et oppgjør med galskapen.

  Jåssågitt, den første, og største influensasesongen vi har hatt?
  Og at våre nye landsmenn med for mørk hud til å bo i et solfattig land har stått for 60% (!) av innleggelsene visste myndighetene fra mars 2020:

  «– Vi går gjennom den type tallbruk. Så kan vi ha en rolle i å peke på at det man legger i en intensivplass er ikke nødvendigvis det samme i normale tider og som det vil være i en krise. Det har også betydning for måten man teller på, sier Matsen til NRK.

  – Jeg er glad for at kommisjonen går igjennom alle sider ved håndteringen av pandemien. Det er på den måten vi kan lære og være bedre forbedret neste gang, skriver Bent Høie i en kommentar til NRK.

  ……Kommisjonen jobber også med et kapittel om hvordan pandemien har rammet skjevt, og hvordan enkelte befolkningsgrupper har blitt rammet hardere av både smitteverntiltak og faktisk sykdom. Vi ser for eksempel på om det har vært en forskjell i hvordan majoritetsbefolkning og innvandrerbefolkning er rammet av både sykdommen og smitteverntiltakene.

  https://www.nrk.no/norge/gransker-intensivkapasiteten-under-tre-regjeringer-1.15845181

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Canada: Hardt mot hardt.

Politikere karakteriserer demonstrantene som «terrorister».

Forrige innlegg

Hvorfor stiller ikke norske myndigheter de ubehagelige spørsmålene?

Har vi øverdødelighet i Norge i 2021 og hva er evt. årsaken?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.