POSTED IN Norsk politikk

Hvor lenge vil Senterpartiet være med på dette?

Et ran fra befolkningen til «særskilte» grupper.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Tydeligere for hver dag som går – globalismen har vært den drivende kraft for «det kollektive vest» de siste 35 år!

Av Arild Haglund

Viktigste stikkord i denne sammenheng: World Economic Forum (WEF) med base i Sveits og Neocon/lib-ideologi i USA. Som dominobrikker har vestlige ledere lagt seg langflate for disse. Dette er frontinstansene for de største konsentrasjoner av privatakkumulert kapital i Verden. Dominert av de USAmerikansk storfinans.

WEF har sørget for skolering av de mest streberske politikerne. Nå sitter slike i toppsjiktet overalt – Gahr Støre, Barth Eide m. fl i Norge, Macron i Frankrike, Finland har sin dose for å antyde toppen av «isberget.» Disse har i tur og orden sørget for at nasjonal suverenitet diskret blir overført til «globale» organer.

Eneste instans som profiterer på dette er den vestlige storfinansen – den eier det vesentligste av «lønnsom» virksomhet. Det mest groteske eksemplet er våpenindustrien! Derfor snakker slike som Jens Heiberg Stoltenberg bare om pengebevilgninger (ran av folket) uansett hva det dreier seg om – bortsett fra at han ellers i all sin hovenhet framhever Vesten som de mest «verdige». Fyren med månelanding, og ide om å konfiskere rettigheter til fiske fra Bygde-Norge til for Stoltenberg definerte særlige grupper(!)

Disse politikerne opptrer med stadig større nedlatenhet om sine egne nasjoners særlige interesser – slik som matsikkerhet. De framstår nærmest som hypnotiserte etter sine jevnlige opptredener alle andre steder i verden enn i sine egne valgkretser.

Jeg har lurt på hvor lenge Senterpartiet i Norge tør å være med på dette. Når dette rare forholdet først sprekker så overrasker det meg ikke hvis dette skjer på «Buskerudbenken» i Stortinget!

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Politikerne ruler ikke oss, vi ruler oss selv. Dette skjer over hele linjen. De kjører oss alle ut i fattigdom med skatter og avgifter slik at vi tvinges fra gård og grund. (Land grab) Eksempel fra USA nett no: « Blackrock kjøper hvert enkelt familiehus de kan finne, betaler 20-50 % over prisantydning og overbyr vanlige boligkjøpere. Hvorfor kjøper selskaper, pensjonsfond og eiendomsinvesteringsgrupper…»
  De-ja de…..,kan trykke papirpenger, men de har skjønt at de er verdiløse, så de kjøper «fast eiendom og land»! Ps: Blackrock eier allerede 30% sv Ukraina. De fikk det «billig» av agent Zelinski.

  Svar
 • Senterpartiet? Rødt? Blått? Arb.Partiet? Den tid er forbi da partipolitikk betyr noe som helst. Alle disse er for det «pengegutta» bestemmer. Derfor har Klaus «groomet» alle maktpersoner i Norge( de vi valgte og trodde skulle bry seg om oss), fra Kronprins til nøkkepersoner i politikken. Slik at de får grabbet til seg våre naturessurser, oljefond, pensjonsfond, skattepenger, alt vil de ha. Du og jeg? Ja, det blir spennende. De vil jo redusere jordens befolkning radikalt. «Skadedyr» blir forgiftet og drept.

  Svar
  • Ja, Olav B.

   Ap og Sp ( og resten av ‘opposisjonen’ på Løvebakken) solgte noe av vår/innbyggernes kraft ( i Euro, – som svekker vår egen valuta! ) til et Tyskland som la ned sin egen kraftproduksjon.
   Resten, som innbyggerne i Norge fikk bruke, la de på mafia- avgifter på mange tusen prosent.
   Hvorfor?
   Norges administrasjon trengte jo ikke pengene, men innbyggerne i vinterlandet Norge trenger varme boliger og forutsigbar velferd. Og fortsatt boligbygging.

   Hva ble resultatet?
   ALLE priser i Norge steg/måtte økes selvfølgelig . På produksjon, transport og lagerhold.
   En kalkulert prisstigning som så løgnaktig ble kalt inflasjon.
   – Som igjen kunne brukes som begrunnelse til å heve rentene. – Som igjen økte alle priser videre, og alle innbyggeres boliglån. ( Slik FEd/amerikanske bankarteller ville. )
   Hvorfor gjør en regjering dette mot egne innbyggere?
   – Og HVORFOR finner ikke innbyggerne fram høygaflene og stormer Bastillen/Løvebakken?

   En forunderlighet , begge deler.

   Det har vært bombetrussel mot Stortinget nylig.
   Hvorfor skjer ikke dette HVER dag?

   Svar
 • Tidligere president i The Club of Rome og tidligere administrerende direktør i FN, Calin Georgescu om Trump og oligarker (milliardærer) som styrer verden. Og ikke minst «forsvinning» av 8 millioner barn årlig!(2 min 35 sekunder) Opplysende!

  https://t.me/davidavocadowolfe/124980

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Blinken forlenger Ukraina-konflikten med løfte om Nato-medlemskap.

Det er det hele konflikten dreier seg om.

Forrige innlegg

Det har vært langt varmere i nærmeste fortid:

Svalbard var nesten isfritt.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.