POSTED IN Coronavaksiner, Helse, Norsk politikk

Hemmeligholdet i Storbritannia gjelder også Norge.

Det er full taushet om økt dødelighet kan knyttes til vaksinene.

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Storbritannia: Økt dødelighet kan knyttes til covid-vaksinene

Av Kjetil Tveit

Parlamentsmedlemmer i Storbritannia har anklaget helseministeren for å holde tilbake data som kan knytte Covid-vaksinen til overflødige dødsfall, og kritisert en «mur av stillhet» om emnet. Dette skriver The Telegraph.

Ei tverrpolitisk gruppe har skrevet til helseminister Victoria Atkins for å slå alarm om de «voksende offentlige og faglige bekymringene» med Storbritannias overdødelighet siden 2020. Ministre har lagt skylden på økningen i overtallige dødsfall på rekord i NHS-ventelister og pandemien. Men parlamentarikerne krever å få tilgang til de underliggende dataene som angivelig støtter regjeringas påstand om at det ikke er «ingen bevis» som knytter overtallige dødsfall til vaksinene mot Covid-19. «Hvis disse dataene faktisk eksisterer, vennligst del dem. Hvis grundige undersøkelser allerede har utelukket en slik kobling, vennligst del de relevante rapportene», heter det i brevet deres. «Det er ikke plass her for blind tro».


Hvorfor holdes tallene på vaksinestatus hemmelig?

Av Kjetil Tveit.

Sannheten sprenger på og kan neppe skjules lenger når nå selveste The Telegraph er på saken Overdødeligheten som har oppstått parallelt med utrullingen av genterapien vi kaller mRNA-vaksine, og som vi ser mindre av i svakt vaksinerte land, er på nivå med de falne under andre verdenskrig både i Norge og i Storbritannia.

Dagbladet kunne vi i januar lese om bekymringen til forskere i FHIs dødsårsaksregister, sitat:

«Det framgår av den ferske studien at det er «tidsmessig samsvar mellom økende vaksinedekning og økende overdødelighet».

Studien kan likevel ikke gi svar på om coronavaksinene kan være årsaken til at flere enn ventet har dødd av hjertesykdommer og andre årsaker.

– For å finne ut dette må man sammenlikne dødelighet mellom vaksinerte og uvaksinerte. I dødsårsaksregistret har vi ikke slik informasjon. Vi vet jo ikke om de døde var vaksinerte eller ikke, sier Raknes».

SYSVAK sitter på tallene på vaksinestatus, mens Dødsårsaksregisteret sitter på sine tall. Begge hører til under FHI. Hvorfor kan ikke FHI snakke med FHI?

SYSVAK er et norsk elektronisk vaksinasjonsregister etablert i 1995, og et av de sentrale helseregistrene. Registeret er hjemlet i helseregisterloven og tilhørende registerforskrift. Formålet med SYSVAK er å holde oversikten over vaksinasjonsstatus for den enkelte og over vaksinasjonsdekningen i landet. Wikipedia

Hvorfor holdes tallene på vaksinestatus hemmelig? Mange stiller seg dette spørsmålet om dagen. Hvis vaksinen er uskyldig, ville det jo vært en fordel å kunngjøre tall på vaksinestatus i overdødeligheten. Da kunne vi fått slutt på alle spekulasjonene rundt folkemord.

I en artikkel fra i går i den anerkjente storavisen The Telegraph rapporteres det nå om en gruppe på 21 tverrpolitiske parlamentarikere som har oppfordret helseministeren til å frigi data som kan vise sammenhengen mellom Covid-19-vaksinen og økningen i overdødelighet.

Gruppen kritiserer det de beskriver som en «taushetens mur» fra regjeringens side, som heller peker på alle andre årsaker, uten å nevne mRNA-vaksinen som en høyst sannsynlig årsak til den store og vedvarende overdødeligheten også i England.

Parlamentarikerne etterlyser transparens rundt de underliggende dataene for å styrke offentlighetens tillit til helsemeldingene. De påpeker at det ikke finnes noen «troverdig grunn» til at disse dataene ikke kan frigis umiddelbart.

En talsperson for Departementet for Helse og Sosialomsorg (DHSC) understreker regjeringens forpliktelse til datatransparens.

Er det praktisk enkelt å få dette til i Norge? Kari Mette Singstad har vært prosjektleder i helsedirektoratet for et dataprogram som het «Klinisk relevant». Hun skrev i mitt kommentarfelt på Facebook for noen dager siden, vedrørende samme sak:

«Jeg har jobbet med IT system i Helsedirektoratet og vet at det ikke er noe problem å koble sammen vaksinestatus med resten av helsedataene. Så da burde politikerne, massemedia og alle helsearbeidere stille spørsmål om hvorfor dette ikke gjøres og offentliggjøres».

Så da står det på viljen.

Hvorfor gjøres det ikke? Hvis tallene viser det mange frykter; at det er mRNA-vaksinen som er årsaken til at vi nå har tusenvis av ekstra dødsfall i Norge, vil de som har hemmeligholdt tallene være skyldige i folkemord slik jeg ser det.

Vi vaksinerer fortsatt. Da kunne vi hasteavviklet vaksineprogrammet slik at ikke flere blir drept av kanylen.

Nå er presset til å ta og føle på i Storbritannia.

Sannheten kommer for en dag.

Jeg ville ikke vært blant de siste i Norge til å holde dette skjult.

Og jeg ville heller ikke vært blant de siste mediene til å skrive om det. Mediene har et stort og tungt ansvar her. Når The Telegraph nå skriver om det, syns jeg det er på høy tid at også norske storaviser for en gang skyld gjør jobben sin, og ikke dekker over. Dette er alvorlig.

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Forsidebilde: Aron Visuals

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • I UK begynner det å skje spennende saker om dagen. Les vedlegg :
  https://twitter.com/JimFergusonUK/status/1765289139677618585

  Breaking News: Det britiske parlamentsmedlemmet Andrew Bridgen tilkaller leder av Metropolitan Police i London.

  Bevis som skal presenteres på kriminell aktivitet på de høyeste nivåene av den britiske regjeringen.

  Storbritannias statsminister og hans økonomiske forbindelser til Moderna under søkelyset. Kan en sittende statsminister nå komme under kriminell etterforskning for potensielle forbrytelser begått i denne og andre relaterte potensielle alvorlige forseelser i offentlige verv.

  Svar
 • Matematikkprofessor Per Erik Manne (60) og økonomiprofessor Gudbrand Lien (57) døde begge nylig brått og uventet. Førstnevnte døde under et seminar og sistnevnte døde i skisporet. Det hadde vært interessant å vite om de var vaksinert. Mest sannsynlig var de det…..

  Svar
  • E.:

   » Det hadde vært interessant å vite om de var vaksinert.»

   – Og mest sansynig var det ‘longCovid’ .
   Da kan ingen angripes.
   LonCovid eksisterer jo ikke. -Men for forbryteren gjør det jo det.
   Pistolen trakk av seg av seg sjøl, – og/men det var ikke jeg som lagde kruttet. ;- )

   Svar
 • «Parlamentsmedlemmer i Storbritannia har anklaget helseministeren for å holde tilbake data som kan knytte Covid-vaksinen til overflødige dødsfall,»

  Men HVIS vi hadde hatt et media som ikke var styrt . Og politikere som ikke var korrupte, – og redde.
  Hva hadde denne informasjonen ført til ?
  Forhåpentligvis (!) fullstendig redsel, og et oppgjør fra de bedratte , – de dødes familier, og de om enda ikke har opplevd virkningene.
  Bastillen/Løvebakken hadde blitt stormet.
  Derfor må slik informasjon holdes nede i media.

  Men man kan ljuge /holde tilbake fakta over for alle en liten stund. For noen hele tiden.
  – Men ikke alle hele tiden.
  Jeg tror noen skjelver nå.

  Svar
 • Gunnar Sortland
  7 mars 2024 17:40

  Det er rart at ikkje nokon på Stortinget har stilt spørsmål om overdødelegheita.

  Gunnar Sortland

  Svar
 • ‘Den økte dødeligheten blant unge har vakt oppsikt også blant politikere. Morten Wold i Stortingets helse- og omsorgskomité krever nå svar fra helseministeren.
  Det er en alvorlig situasjon, og statsråden har det øverste ansvaret. Norske helsemyndigheter bør ta innover seg tilgjengelig forskning fra andre dyktige miljøer, slik at vi kan få svar på hvorfor det er økt dødelighet blant unge mennesker etter pandemien’
  nrk.no/buskerud/koronaforsker-arne-soraas-advarte-om-hoyere-dodelighet-i-norge-i-2022-1.16789868

  Den eksperimentelle injeksjonen, – som beviselig har gitt økning i herteposebestennelse og plutselig død for menn spesielt og langvarige menstuerasjonsblødninger for kvinner, er uinteressant for denne ‘vitenskaps’/politiske undersøkelsen. ;- ) ,

  Srtutser beriver visst også vitenskap. Radikal/ gå til roten?
  Selv om de putter hodet under sanden går de visst ikke til roten. Det dreier seg noen ganger om å ikke å ville se se himmelen.

  Ja, ja, Sannheter kommer fram. Så er det et spørsmål om hvor lenge den kan skjules.
  Jo høyere makta settes , jo lengre tid tar det.
  Og hvor lengre folk lar seg bedra.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Vi skal tvinges til å kjøpe nye elbiler

EU planlegger å begrense muligheten til å reparere eldre kjøretøy

Forrige innlegg

Hva bestemmer jordas klima?

Forsker: Solvind og solsykluser, tyngdekraft fra naboplaneter og månen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.