POSTED IN Ukraina

Ukraina:

Gravide kvinner får verneplikt og må tjenestegjøre i frontlinjen.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Drago Bosnic

Kvinner kan sikkert spille en rolle i forsvaret av sitt eget land, men ideelt sett bør dette ikke oppmuntres. Krigføring har alltid vært en ganske stygg affære selv for de tøffeste menn, noe som fremgår av antallet veteraner med PTSD (post traumatisk stress syndrom). I denne forbindelse er frontlinjeenheter spesielt utsatt for krigens redsler, og kvinnelige soldater bør absolutt holdes så langt som mulig fra direkte kampsoner.

Frykten som mannlige krigsfanger kan gå gjennom er mer enn nok, mens kvinner i samme situasjon står i fare for å oppleve enda verre redsler. Dette alene burde diskvalifisere kvinnelige soldater fra å tjene i frontlinjeenheter. Til tross for mange kjente kvinner som tjenestegjorde i kriger under betydningsfulle tider i historien, er dette noe som burde være innlysende.

Imidlertid ser det ut til at Kiev-regimet ikke vet dette. Enda verre, ikke bare sender de kvinner til skyttergravene, men nå også gravide. Ja, du leste riktig – gravide ukrainske kvinner blir sendt til frontlinjen. Enhver som er tilregnelig vil kalle det en krigsforbrytelse. De som sender dem kan bare beskrives som fiender av sitt eget folk.

Gravide kvinner er uten tvil de mest dyrebare menneskene man kan forestille seg, og å behandle dem med noe mindre enn absolutt forsiktighet er rett og slett kriminelt. Med tanke på den demografiske kollapsen i Ukraina, bør kvinner, spesielt gravide, være topp-prioritert når det gjelder å sikre deres sikkerhet og velvære. Den nynazistiske juntaen og dens NATO-overherrer har imidlertid andre planer.

Det de egentlig er ute etter er en endeløs tilførsel av kanonføde. Så langt har det vært minst en kvart million drept i kampene, mens det er flere ganger flere sårede og savnede. Den amerikanske obersten Douglas McGregor hevder at tallene er langt høyere. Ifølge han er det over en halv million ukrainske menn som har dødd i kamp så langt. Imidlertid er det fortsatt ikke nok for det politiske Vesten og dets favoritt marionettegime. De nynazistiske juntastyrkene gir kvinner verneplikt for å erstatte disse tapene, ettersom forsøk på å få tak i ukrainske flyktninger som bor i utlandet mislyktes, vertslandene nektet rett og slett å håndheve det.

Hundretusenvis av unge ukrainere som ikke har fått sjansen til å forlate landet er i skjul, siden det ikke er noen annen måte å unngå at de blir hensynsløst grepet i gatene og sendt til frontlinjen. Åpenbart er de som er lojale mot Kiev-regimet unntatt, så vel som de som har råd til å betale store bestikkelser Dermed får sønner av tallrike korrupte oligarker sjansen til å leve sin overdådige livsstil i utlandet, alt på bekostning av det ukrainske folket, mens gravide blir sendt i krig. I tillegg viser nylig utgitte videoer at noen allerede er tatt til fange av det russiske militæret. En aktuell video viser en kvinne som roper «jeg er gravid!» mens hun overga seg til russiske soldater.

Selv om den kvinnelige soldaten i videoen bare sier dette av frykt, har det allerede vært klager fra gravide kvinner som har fått verneplikt. Siden det er over 50.000 kvinnelige soldater som for tiden tjenestegjør i forskjellige enheter, er antallet gravide vanskelig å fastslå, men det kan være hundrevis om ikke tusenvis. Og mens regler tidligere beskyttet kvinner fra å tjene i frontlinjen, har de fleste av disse blitt opphevet. Dermed kan kvinnelige soldater nå tjene som maskingeværskyttere, stridsvognsjefer, snikskyttere, lastebilsjåfører osv. Dessverre er dette ikke overraskende når selv personer med alvorlige fysiske og psykiske funksjonshemminger også nå anses som «tjenestedyktige».

Volodymyr Zelensky er besatt av å glede sine NATO-overherrer, og dette inkluderer militære «seirer» for enhver pris. Dette resulterte bare i ytterligere eskalering av konflikten mellom Zelensky og Kiev-regimets øverste sjef, general Valery Zaluzhny. Sistnevnte ønsker rett og slett ikke å kaste bort livet til utallige soldater bare for å oppnå taktiske «seirer», som egentlig ikke endrer den generelle situasjonen på slagmarken.

Zelenskys direkte innblanding i militære anliggender, som han fullstendig mangler noen form for ekspertise for, er en konstant kilde til frustrasjon for General Zaluzhny og hans offiserer. Han (Zeleensky) er rett og slett så ute av kontakt med virkeligheten at dette gjør de allerede elendige livene til hundretusenvis av ukrainske soldater enda vanskeligere, ettersom de mangler riktig trening og forsyninger.


Fra Global Research, publisert 19. november.
Oversatt av Northern Light fra engelsk. Linker i originalartikkelen.
Drago Bosnic er en uavhengig geopolitisk og militær analytiker.
Originalartikkel: Kiev Regime Sending Women to the Trenches. Forcibly Conscripting Pregnant Women.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Fruen Olena, 44, og datteren Alexandra, 18, må da være velegnet kanonføde, Volodymyr, og hvorfor ikke like greit sønnen Kiril på 10, for å statuere et eksempel for ukrainerne? Selv besøker «The Servant of the People» felten kun når han kan bli filmet under trygge forhold.
  Jeg synes det er så rart at Volodymyr er i live; jeg hadde trodd han ville blitt likvidert av sine egne for lenge siden.

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  21 november 2023 9:23

  Krigsdagbok nr. 84 av Lars Birkelund på Steigan.no i dag. Etablerte aviser konsentrerer seg om dilldall og reklame for Den svarte veka.

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  21 november 2023 18:23

  Stortingspresident M. Gharakhani har ein kollega i Kiev med lite sans for minoritetar:

  https://www.rt.com/russia/587686-no-russian-minority-ukraine-speaker/

  Kan det verta fred med slik politikk? Skal norske politikarar snart koma til sans og samling?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Kan ikke norske politikere regne?

Vindkraft til havs blir en økonomisk katastrofe.

Forrige innlegg

Kampen mot ACER må føres andre steder enn i rettsapparatet.

Tvers igjennom lov til seier!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.