POSTED IN Norsk politikk, Økonomi

Gradvis forverrete levekår.

Hvor lenge vil den norske befolkningen bøye nakken?

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Folk gjør opprør – men aldri i Norge

Frankrike: hundretusener til gatene i kamp mot reduserte pensonsrettigheter

Israel: hundretusener til gatene i kamp mot å svekke konstitusjonen

Norge: Folk bøyer hodet over strømprisene, sier «fysj» i sosiale medier

Innlegget er hentet fra Hvamnerpartiene

 • Dobling av plastposeavgift midt i dyrtid går greit (en halv milliard redusert kjøpekraft)
 • Øke allerede høye bøtesatser med 30 % (en kvart milliard redusert kjøpekraft)
 • Økte kommunale avgifter med 30 % (et par milliarder?)
 • Øke Enova-avgiften (opp til en milliard)
 • «Globalisering» av kraftmarkedet uten forankring i folket (økt med 100 milliarder?)
 • Mer moms pga. høy strømpris (25 milliarder?)

Ny felles moms-sats vil dra inn 50 milliarder. 

Det neste vi venter på er at Høyre (Erna og Jonas) vil «samordne» momsen til en felles sats på 25 %, noe som innebærer en økning av moms med 50 milliarder kroner. Kanskje vi brummer litt før vi bøyer hodene ydmykt. Igjen. Dersom de ville gi et plaget folk litt mer kjøpekraft på et par milliarder, kunne de satt en felles sats på 20 %, men det vil de selvfølgelig ikke. De vil ikke at folket skal få mer å rutte med.

Derimot vil Norge bruke 100 milliarder kroner til USAs krig mot Russland i Ukraina. 30 milliarder til eskalering som vil knuse Ukraina fullstendig og kanskje føre til atomkrig, 70 milliarder til å bygge opp igjen restene etterpå.

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • lydige, konforme og autoritetstro sier de ting som:
  «Jamen, vi har det da så godt i Norge»,
  «Jeg tror på systemet»,
  «Merkel har sagt at islam er kommet for å bli»,
  går rett på limpinnen helt tanketomt og er helt enige med makthaverne i at protester mot lockdown er «bare nazister», «høyreekstremister», «hvite, priviligerte middelaldrende menn»,
  jeg har hørt disse flosklene fra eks-venner og familie jeg tidligere respekterte.
  Et så tafatt folk skal lissom være modne for demokrati? Mer bekvemt å bli styrt.
  Den høyst udemokratiske og globalistiske Europakommisjonen styrer Norge mens nordmenn ikke later til å skjønne det, eller synes de faktisk det er greit? Hvordan skulle de kunne vite det hvis de mener all info som ikke kommer fra MSM er «konspirasjonsteori».
  For å lede et så tafatt folk etter neseringen behøves ikke gummikuler; de følger bjellesauen frivillig og mobber de som ikke gjør det, som Chartersvein eller låvemannen på Gran, kler seg i gult og blått og holder med nazistaten Ukraina. At Norge står i ledtog med verdensbøllen USA i sabotasjen på nordstream 2 har de neppe den ringeste anelse om.

  Svar
  • Og politikerne og «vår» kommende konge smykker seg med Agenda 2030-button på jakkeslaget.

   Svar
 • Norge og landets befolkning må vel være blant de feigeste og mest hjernevaskede i verden. Folk finner seg i alt. Norges opptreden da Tyskland med 11.000 vernepliktige tok kontroll for å komme England i forkjøpet, taler for seg selv. Norge hadde ca. 25.000 soldater stående. Avdelinger overgav seg uten å avfyre et skudd. Hele regiment la ned våpen. I Nord-Norge slo avdelinger av kvener, samer og nordmenn tyskerne i samarbeid med fremmedlegion og andre, mens i det sør i landet skrives tykker bøker om f.eks kampane i Bagn, Midtskogen, Fossum bru osv., som var lokale trefninger uten betydning for krigen, som ble hauset opp til enorme slag. Kampen sto om å forsinke tyskerne slik at våre forræderske politikere kunne komme seg til England med gullbarrene. Norske soldater i busserull og beksømsko forsto ikke krigslovene, og tyskerne advarte flere de flere ganger om å ikke kle seg halvsivilt, da disse, i følge krigsloven, kunne henrettes på flekken om de ble tatt.

  Derfor kan det umulig være vikingenes etterkommer som lever i Norge i dag. Vikingene kom som Thor Heyerdahl mente fra Kaukasus, og de forlot gradvis Norge med kristendommens innføring og tilbake til Kaukasus gjennom Baltiske land, Hviterussland, Ukraina, Russland. Restene av vikingene finnes i dag i der. Noen er muslimer i Kaukasus, i Tjetjenia, Dagestan etc. noen ble kosakker. Derfor er de vestlige kazhak-globalistelitens forsøk på å ødelegge Russland, Ukarina og Hviterussland i samrører med sine norske medløpere, også å ødelegge vikingens land.

  Svar
 • Dette er ikke helt sant. Nordmenn flest har ressurser utenom det som måtte dryppe fra AP/Høyres spytt lakeier i regjering og storting.
  Derfor bryr folk flest seg ikke. De vet at de ikke kan stole på norske politikere og deres såkalte representative partier. Verre er det med folks Sparepenger, snart halvert av norske banker og Den Norske Bank. de som kan redde restene, fører pengene sine ut av landet.
  Når krisene nå står i kø, trekker folk seg unna, mest synd er det på fattigfolk i byene der navutbetalingene ikke strekker til.

  Svar
 • The end times
  5 april 2023 20:34

  Nå er det vanlige folks tur så «glemte» vi å lese det med liten skrift!
  Den gamle Vikingen i nordmennene er dødd bort og byttet ut med pusekatter uten egne Meninger. Dette Gjennom bevisst propaganda i media i årtier. Vi kommer til å bli fullstendig overkjørt og vil ikke skjønne den dritt før det er for seint. Eneste grunnen til at «ingen» har sagt noe om korrupsjonen som våre politikere og andre ledere har drevet med er vi vi har hatt nok selv. Dette vil endre seg radikalt om ganske kort tid. En er ikke med på terrorhandling og forsyning til krig mot et av verdens største land og tro at en går klar!!!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

U-land skal holdes nede

Verdensbanken og IMF som instrumenter for USA

Forrige innlegg

Fremtidens historikere vil få litt av jobb.

Å forklare alt det dumme og misvisende som er fremført i mediene om Ukrainakrigen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.