POSTED IN Norsk politikk

Fremtidens historikere vil få litt av jobb.

Å forklare alt det dumme og misvisende som er fremført i mediene om Ukrainakrigen.

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Den nye virkeligheten 

 Av Jan Hårstad 

 

Det som har skjedd i løpet av Ukrainakrigen er at verden er snudd opp ned, men slik er det i det Nato/USA loyale Norge at selv vår elite nekter å forstå noe av det. 

Det er fremdeles slik at den barbariske krigsstaten USA driver forsvarskrig for vår «vestlige sivilisasjon» og derfor ønskes USAs fire autonome militær – baser i Norge hjertelig velkommen. Også av «venstresida». Kanskje med minste skrift?

Det er en ny versjon av den norske borgerlighetens tenkning på 1930-tallet: Hitler er et bolverk mot den jødisk-bolsjevitiske kommunismen. Hurra for Tyskland. Må det bli stort og mektig. Ja, nå er det de som bekymrer seg for militærbudsjettene i Tyskland og Frankrike idag skjønt deres langtidssum er på rundt 100 milliarder Euro. Langt større enn Hitlers.

Hva er det så våre offisielle ikke skjønner? De har alltid vært så frelste på de Transatlantiske forbindelsene at de enset ikke at det Eurasiatiske SCO,Shanghai Cooperation Organisation, tiltrakk seg nye medlemmer hvert år. Med masse erfaring på temaet vil jeg si: selv ikke vår politiske elite og militære interesserte seg for dette. NÅ er de sjokkert over at Kina og Russland samarbeider militært, men disse to utførte da gigant militærøvelser for minst 10 år tilbake.

29. mars meldte det styrtrike SaudiArabia at de også ønsker seg inn i SCO. Vilket sjokk for USA. 10. april skal NatoTyrkia, Syria og Iran møtes i Moskva for å nyordne Midtøsten. Naturligvis ikke i verken Berlin, London eller Washington som faktisk ikke teller om dagen.

BRICS ønsker seg et alternativt internasjonalt valutasystem som retter seg skarpt mot dollarens hegemoni. En vil handle i kinesiske YUAN om mulig.

Her vil nå hele det globale Sør inn i Brics: SørAfrika, Emiratene, Egypt, Argentina,Mexico og Nigeria og over påske er sikkert nye søkere på plass.

Finansminister Yellen er redd for at US-Dollaren ryker som verdens reservevaluta. Hva blir det så igjen av USA som ikke har annet enn krigsprodukter å selge? Ingen i verden hungrer etter USA-produkter. Under the great Depression i 1929 var USA verdens ledende stat for industriprodukter.Nå er det en katastrofe.

Ikke desto mindre er det slik at mange i Norge venter i spenning på 24 november 2024 for da skal amerikanerne velge en president som gjenoppretter USA og derved blir bolverket for Verdenssiviliasjonen. Ikke le, det er mange i Norge som tenker slik.

Mot all denne ekstreme norske ønsketenkningen har jeg da stilt spørsmålet om det i det hele tatt blir noe valg i USA mer. Forfallet på alle sektorer er jo grotesk. Rent drikkevann er også mangelvare. og når general Michael Flynn gikk ut i media og lurte på om ikke et militærkupp kunne være på plass så tror jeg det er mange av hans kollegaer i Pentagon som mener akkurat det samme.

Jeg foreslo for Pål Steigan at vi måtte lage en dokumentarisk historiebok om Rødt og Ukrainakrigen slik at det ikke blir så lett for dem å omskrive sin egen politikk. Det syns Pål var en god ide.

Men så ekstremtdumt som også det offisielle Norge har tedd seg i det siste året med alle sine tusen eksperter prate vas og tull på alle tv-kanaler døgnet rundt, har jeg utvidet tanken min. Jeg tror det er helt nødvendig å lage både en og to dokumentarbøker om det offisielle Norge og Verden og Ukrainakrigen. Det har nemlig vært så grotesk feil i det meste at det vil komme en ny bølge av DAMAGE CONTROL. Alt det dumme som ble sagt har aldri skjedd. En hel generasjon Hoffhistorikere vil få i oppdrag å tildekke fakta og sporene. Dere tror meg ikke? 

Dere skal få se.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • Freeeedooom
  5 april 2023 8:32

  Dette skjer når landet styres av historieløse mennesker. På samme måte som vi den dag i dag kan undres over hvordan et helt folk kunne følge bartemannen inn i avgrunnen, da vil fremtidens historikere klø seg i hodet hvordan vesten kunne skyte seg selv så til grader i foten.

  Ellers så er det litt irriterende at hvert ord begynner med stort bokstav når man skriver, er det mulig å endre CSS’en slik det ikke skjer? Må ta bort denne CSS’en i textarea-boksen:

  text-transform: capitalize; <– Fjern denne

  Svar
 • Hvorfor skulle ikke Rødt holde med USA i disse dager, hvor «the land of the brave and the free» i regi av «the DEMOCRATS» , som de kaller seg, avskaffer alt som er forutsetning for folkestyre, som USSR?
  WEFs plan for det eiendomsløse, lykkelige folket, buret inne i 15-minutters byer i små krypinn i høyblokker, fratatt retten til å bevege seg utenfor sin egen innhegning, minner meg om Moskva 1984, da jeg var der, hvor jeg som turist kunne handle i butikker kun for partitopper, hotell-lobbyene vrimlet av horer til å ta seg av «eliten».
  men med digitale hjelpemidler skal vi få det enda mer frihetsberøvende; nye lover for overvåkning DDRs Honnecker ville blitt grønn av misunnelse for stemmes bak vår rygg inn uten nevneverdig opposisjon, siden vi ikke har opposisjonspartier.
  Jeg kjenner personlig flere som vokste opp i DDR hvor ingen stolte på noen som helst og da det var over fikk de greie på hvordan de var blitt anmeldt av det de trodde var venner, i verste fall familie. En som rømte over muren fråder fortsatt av raseri , høyst traumatisert over fortiden de vokste opp i.
  staten tar over barna og former de små fra starten, for også mor skal ut i arbeidslivet som lønnsslavinne om hun nå vil eller ikke. NWO er verdenskommunisme, midt i blinken for kommunistiske Rødt.

  Svar
 • Olav Sæther
  5 april 2023 14:12

  Bra å dokumentere det dumme som Rødt har gjort. Men det Høire og Arbeiderpartiet har gjort med å avstå suverenitet til EU og tillate autonome amerikanske baser her er det verste. Og vår statseide vannkraft er lagt ut på børs med det resultatet at folk og bedrifter sliter, og en liten adel med luringer gjør seg rike på dette. det er så dumt at det er helt borti gampræva. Hvofor gjør tilsynelatende oppegående folk dette ? Jeg finner ingen annen forklaring enn at de arbeider for fremmede makter.

  Svar
 • «Dere tror meg ikke? Dere skal få se.»
  Jo , jeg tror deg . Vi har sett det før .

  Svar
 • Joda, historie er upopulørt, for det er jo direkte avslørende. Så i Nrk sender de historie programmer tilrettelagt for sauer som ikke skal forstå noe annet enn at det dem selv som har ansvaret for alt det fæle som skjer.
  Om du er ung og patriot for ett Norge som ikke er styrt av fremmede makter er å bli historiker med på topp fem av yrker som er veldig gunstig. De andre er advokat og diverse business yrker.

  Og joda, dette er tider for historieskriving.

  Svar
 • I 30 år delte 2 organisasjoner de samme insigniene: en rød stjerne, et typisk tegn på kommunistiske makter som Sovjetunionen og Folkerepublikken Kina. de italienske røde brigadene og den røde armé-fraksjonen ( Rote Armee Fraktion). RAF beskrev seg selv som en kommunistisk, antiimperialistisk og urban geriljagruppe som var engasjert i væpnet motstand mot det den anså som en nazistisk og fascistisk stat. I følge et tidligere RAF-medlem ble gruppen i møter med KGB i Dresden også møtt av Vladimir Putin , den gang en KGB agent bosatt i Øst-Tyskland. På disse møtene ville RAF-medlemmer diskutere våpen som var nødvendig for deres aktiviteter, og sende en «handleliste» til KGB. «Du vet hva slags griser vi er oppe mot. Dette er Auschwitz-generasjonen. Du kan ikke krangle med menneskene som skapte Auschwitz. De har våpen og vi har ikke. Vi må bevæpne oss.» skrev Benno Ohnesorg en vesttysk universitetsstudent. Det må legges til at i Italia var RB mye verre enn RAF. RB ble styrt fra Jugoslavia av KGB og Titos etterretning. RB drepte statsministeren Aldo Moro og mange flere og kidnappet en amerikansk general. den historiske arven etter nazismen og kommunismen må ha satt dype spor i det politiske, sosiale og kultuelle miljøet for selv om RB og RAF var like selvdestruktive som nazismen og kommunismen og avnazifiseringen har vart i mange år dukker arven opp igjen. Douglas MacGregor sier at 2. verdenskrig og okkupasjonen av øst Europa ikke sluttet før 1989-1990. Noen er enig.

  Svar
 • Gatekeeper
  8 april 2023 1:32

  Jeg tror elitens mønster og oppskrift er mindre tildekket i litt eldre histories krigføring. Her ser det ut som mye er kjent : ( Se Bokomtalen )
  https://www.bookdepository.com/The-War-in-South-Africa-J-Hobson/9781646066650

  Krigen i Sør-Afrika: dens årsaker og virkninger
  Av (forfatter) J A Hobson

  John Atkinson Hobsons profetiske bok, først utgitt i 1900, beskriver i klinisk detalj løgnene, bedrag, underhendte manøvrer, falsk propaganda som lå bak utbruddet av den andre anglo-boerkrigen i 1889.

  Hobsons bok avslører sporet av løgner i oppbyggingen til krigen. Disse inkluderte falsk «grusomhet» propaganda, falske påstander om boer barbari, korrupsjon, feiladministrasjon og bevisste forvrengninger og dobbeltkryssing i «forhandlingene» som gikk før krigen.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Gradvis forverrete levekår.

Hvor lenge vil den norske befolkningen bøye nakken?

Forrige innlegg

19 år gamle tiltak følges ikke

Før nye tiltak: Ikke lenger «ute»-restaurant-røyking!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.