POSTED IN Krig-fred, Ukraina

Fredsforhandlinger? Nei Takk!

Det viktigste er å forlenge krigen. Det ønsker krigsindustrien.

0
Print Friendly, PDF & Email

Krigen mellom Nato og Russland i Ukraina foregår på mange plan. Ikke minst er dette en informasjons- og propagandakrig. Det kommer hele tiden «informasjon» fra Ukrainsk side i de norske mediene som viser seg å være propaganda – ikke i samsvar med det som faktisk skjer. Ofte er det rene eventyrfortellinger, feks. at Russland skyter på kjernekraftverket som de sjøl kontrollerer.

På den måten skapes det et inntrykk som ikke er i overensstemmelse med virkeligheten. Uten denne type informasjon ville ikke en støtte til krigen i den norske befolkningen ha vært mulig. Det samme gjelder befolkningen over hele vesten. Sanksjonspolitikken ville heller ikke latt seg gjennomføre med nøktern rapportering.

Meldingen under viser en liten bit av denne propaganda-krigføringen. Det må skapes et inntrykk av at Russland sliter når det gjelder utstyr. Dermed må vi fortsette den håpløse støtten til den ukrainske regjeringens krigføring i stedet for å støtte kravet om fredsforhandlinger før hele landet (Ukraina) er ødelagt.

Knut Lindtner
Redaktør

Russland skal ha kjøpt eksplosiver fra Nord-Korea!

For flere måneder siden hevdet amerikansk presse at Russland hadde kjøpt droner fra Iran, noe begge land umiddelbart avviste. Nå hevdes det at Russland skaffer seg eksplosiver (granater etc.) fra Nord-Korea, noe som har ført til nye benektelser.

Disse påstandene er ment å skape et inntrykk av at den russiske våpenindustrien er på bakbeina og at Moskva står aleine og utsatt til. Derfor er det siste tilgjengelige alternativet å henvende seg til «skurkestater» (i henhold til amerikansk språkbruk) for å sikre forsyninger.

Til dags dato er det ingenting som tyder på at noen av disse anklagene faktisk har noe grunnlag.

På samme måte misforsto amerikansk presse president Putins dekret om rekruttering av 137 000 menn som bevis på en alvorlig mangel på mannskaper.

Faktisk vurderte direktivet å innlemme de væpnede styrkene til Donbass når de evt. vil være klare til å slutte seg til den russiske føderasjonen.

Imidlertid er det faktisk riktig at Russland forsinket leveringen av våpen bestilt av visse fremmede land, og foretrakk å prioritere sine væpnede styrker.

Maskinoversatt og bearbeidet av Knut Lindtner

Forsidebilde: Daniel Stuben.

https://www.voltairenet.org/article217958.html

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Strømprisene

Store demonstrasjonstog mot strømprisene — før jul

Forrige innlegg

Utfallet av krigen har hele tiden vært gitt.

Det kreves bare litt regneferdighet.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.