POSTED IN Storbritannia

Meningsmåling i Storbritannia.

«No trust» til Truss.

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Når halvparten av befolkningen ikke har tillit til deg før du i det hele tatt har begynt på jobben er trøsten at det kan vanskelig bli en verre start og at det bare kan gå oppover. Men inntrykket hun har gitt befolkningen har vært som landets utenriksminister under Johnson. Det har vært lite solid. En forventer at en utenriksminister har en viss peiling på geografi – om land, byer, hav og slikt. Men det hadde hun ikke.

Men slik er det blitt. En leder trenger ikke ha peiling på det feltet vedkommende skal lede (New Public Mangement), men må ha lederegenskaper. I praksis betyr det viljen å gjennomføre eiernes krav noen ganger på tvers av de ansattes.

Storbritannia står overfor den største og verste nedgangen i levestandard på kanskje flere hundre år. Å lede et land i en slik situasjon krever fingerspitzgefühl ( kunnskap og følsomhet for egen befolkning). Det har ikke Liz Truss og det forstå mange.

Stakkars briter!

Knut Lindtner
Redaktør

Bare 12% av britene har tillit til Truss.

Liz Truss vil bli tatt i ed som ny statsminister i Storbritannia i dag (08.09). Som etterfølgeren til Boris Johnson som sluttet etter et historisk antall ministeravganger, er Truss også medlem av Tory-partiet og vil være den tredje kvinnelige statsministeren som leder landet.

Truss ser ut til å ha fått lite støtte i Storbritannia. I følge en meningsmåling tatt av YouGov , tror bare 12 prosent av de spurte i Storbritannia at hun vil bli en «flott» eller en «god» statsminister. Der 55 prosent av de spurte sa at de trodde Johnson var en «dårlig» eller «forferdelig» statsminister, har Truss klart seg lite bedre med 52 prosent som har det. Når vi ser tilbake på Johnson, sa et flertall av britene at Truss ville være verre enn alle tidligere ledere som går tilbake til Thatcher. Dette inkluderer 34 prosent av de spurte som sa at hun ville være verre enn Theresa May.

Undersøkelsen fant også at selv om folk i det hele tatt ikke har bestemt seg om den kommende statsministeren, var 38 prosent av folk enige om at hun var «hardtarbeidende» og 65 prosent sa at hun var «ute av kontakt med vanlige mennesker».

Infografikk: Bare 12 % av britene har tillit til truss | Statista

https://www.globalresearch.ca/dis-united-kingdom-only-12-brits-have-trust-truss/5792821

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Jeg hadde ikke tenkt å väre med lenger,men för Babels nyhetsformidlere og historiefortellere igjen får overtaket,vil jeg minne om et par viktige ting.
  Liss Truss hadde så vidt fått på seg statsministerdressen för hennes gamle beskyttertrang ble påminnet folket.Hun hadde i tidlige år gått i forsvar for Jimmy Saville.
  Hva med Jimmygutten ?.Tja,mye tyder på at han var kongelig hoffleverandör av smågutter,mye tyder på at bestekameraten til KONG CHARLES hadde koblinger til både Epstein og Maxwell.Jamen ble han ikke adlet også,dette til tross for at «alle visste».
  Ja dette Kongehuset av Windsor,ja si alle kongehusene.Er de det,de har utgitt seg for å väre ?..De er nok ikke det nei.De er noe ganske annet.
  Dronningen av England er ikke av Windsorslekt,hun er av COBURG GOTHA slekt.Coburg Gotha ?.jamen,hva da med våre egne kongefamilier ?.Gotha,er ikke det svensk ?
  I sine tidlige år var Queen Elisabeth ikke veldig sjenert når det gjaldt å vise sine nazisympatier,ja ikke gubben hennes heller og hvis vi gidder å google Queen Elisabeth/Coburg Gotha og om vi gidder bruke litt mer enn fem minutter på dette så vil iallefall ekte sannhetssökere få seg en tankevekker.
  Det handler om å ta ned den dype staten,den sitter dypt.Det handler om å avnazifisere,det likker ikke nazistene/dypstaten som er det samme.

  Svar
  • Hei Jan, trist å «høre» at du begynner å bli lei, er for såvidt enig, det butter litt imot innimellom.
   Men «tar meg tid til» å komme innom og kommentere litt med ujevne mellomrom, og vil fortsette med det så lenge det går, da folket som kommer innom her trenger å vekkes, å få et noe annet syn på «sannheten» i (S)media, og det er jo det vi forsøker på vi som «utgyter» vår vrede over det bestånde narrespillet der ute, hver på vår måte, og med den «viten» vi selv innehar.
   Jeg liker kommentarene dine, noen ganger har vi litt forskjellig innfallsvinkel, men jeg kan ikke huske at jeg noen gang har vært direkte uenig i det du «sier», så jeg håper du tar deg tid til og fortsatt har «ork» til å fortsatt kommentere utviklingen i verden og komme med dine «forklaringer» på hva det er som skjer, og hvorfor det skjer, de uopplyste «sauene» trenger deg, selv om de ikke vet det selv.

   Svar
   • Takk Per,jeg gir meg nok ikke,men noen ganger er det tungt,särlig de siste fem ukene,men det er av privat karakter,som allikevel henger sammen med Statens behandling av sine «barn».
    Jeg ser fler og fler lyspunkter,og särlig ser jeg en endring av artiklene lagt ut på Derimot og jeg ser også en endring i kommentarfeltene.
    Jeg ser også at pannikken er stor i the establishment og det fryder meg og jeg ser også en endring i masemedienes presentasjoner.
    Jeg har tenkt mye på det som kalles lojalitet i det siste og min egen erfaring er at om lojaliteten min til andre hindrer meg i å si min mening,da er jeg hverken lojal mot min moral eller frihet til å si og mene hva jeg vil,jeg er blitt begrenset.
    Og Per,noe jeg også har tenkt på,om en kristen snakker med sin gud,mener den kristne da at han/hun vurderer/snakker med sin moral ?.Jeg tror det og om det er sånn,da får jeg håpe det er personens egen moral som blir undersökt og ikke lojaliteteten til en slags korpsmoral.
    Så har jeg tenkt på dette med religion,ordet kommer av det latinske,RE LI GIO.
    Dete kan jeg ikke si så mye om,men om du Per har noen tanker rundt det,så hörer jeg gjerne fra deg.
    Vi kommer til å vinne Per,vi må bare fortsette å opplyse,vi må spre kunnskap og vi må skaffe oss kunnskap og du har helt rett,om vi går forskjellige veier spiller ingen rolle,bare vi har felles mål.Vi lärer av hverandre.

 • Avskaff alle monarkier, føydalt og avlegs

  Svar
  • Enig e!
   Tar Donald Duck & Co mer seriøst enn det såkalte monarkiet. Det hele er et eneste stort og tragisk teater som bare jævlene selv nyter godt av, i form av ufattelig rikdom og fullstendig ufortjente heltedyrkelser. Disse folka har vel vært borti så mye elendighet som bare du og jeg kan drømme om – hvis vi det hele tatt tør!? Kriminelle er ikke i nærheten av forbokstaven engang.

   Svar
 • Hva heter hun, er det Miss Truss eller Miss Trust?
  Skulle gjerne likt å vite hva dronningen (den avdøde) mente om krigen i Ukraina. Kanskje var hun mer enig med feks Henry Kissinger enn med Boris Johnsen og Miss Trust? Altså at man måtte gå inn for fredsforhandlinger, noe som Kissinger med sin lange erfaring støttet, og ikke motarbeide fredsforhandlingene, noe som Boris, Truss og Biden gjorde. Det får vi kanskje aldri vite noe om (da Kong Olav døde gikk det hele ti år før vi fikk vite noen om årsaken til dødsfallet som viste seg å være Gulfkrigen i 1990-1991 og frykt for verdenskrig mellom USA og Sovjet som følge av USAs angrep på Irak i Gulfkrigen)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Strømprisene

Store demonstrasjonstog mot strømprisene — før jul

Forrige innlegg

Utfallet av krigen har hele tiden vært gitt.

Det kreves bare litt regneferdighet.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.