POSTED IN Norsk politikk, Tyskland

For å få det politiske bildet til å henge sammen.

Mediene må omskrive og omdefinere virkeligheten i Tyskland.

0
Print Friendly, PDF & Email

Aftenposten lik seg sjøl

Jan Hårstad

Aftenposten var naturligvis veldig begeistret for Hitlerrevolusjonen utover 1930-tallet. Og utsøkt kollaboratør under krigen. Mange i motstandsbevegelsen kunne ikke forstå hvorfor Aftenposten ikke ble nedlagt i 1945.

Vel. Ledende journalist Frank Rossavik har i dag 1. des 2022 skrevet en artikkel om tysk politikk og dissenter Sahra Wagenknecht som er så på jorda at jeg vet ikke riktig hvordan jeg skal omtale den. Jeg får begynne med å si at også den er aftenpostensk så det suser.

Industry 3.0 vs. Industry 4.0: Selecting connectors for the new industrial  age
Er industri en vederstyggelighet?

Hva skjer i Tyskland? Omlegg til det grønne skiftet som ledes av Baerbock-Habeck som har sine røtter i globalismens Young Global Leaders. Det gamle industrisamfunnet skal vekk, her skal spises grønnsaker – om det finnes, folk skal bli fattige og fryse og alle pengene skal gå til Hæren: 100 milliarder Euro. Selv Hitler var ikke så radikal.

Eliten i Tyskland har i hundre år vært delt mellom de Vestvendte og de Østvendte. Forut for siste valg var faktisk Baerbock-Habeck i media allerede lansert som landets framtidige nøkkelspillere da de står for den transatlantiske linjen.

Gerhard Schrøder, gammelkanzler, sto i fare for å bli ekskludert fra SPD selv om han var æresmedlem. Han var gallionsfigur for de Østvendte.

Det vi nå ser gro fram i Tyskland er da en gateopposisjon til de transatlantiske, noe jeg lenge har bebudet ville komme. Det startet i Leipzig med demoen «AMI OG HOME» med 6000 demonstranter for en uke siden og fortsetter ved USA-basen RAMSTEIN.

Germany a hub for US drone war? – DW – 04/05/2014
Ramsteinbasen er i virkeligheten en okkupasjonsbase av Tyskland.

Går det an å forestille seg i Norge at «venstresida» demonstrerer annet enn for at Nato/USA skal fordype okkupasjonen av Norge?

Rossavik framstiller det slik at denne Wagenknecht er en «blodrød marxist», og en motsatt til Alternative für Deutschland som i media lanseres som nazister. Og er under forfatningspolitiets overvåkning. 

Der hvor Wagenknecht og AfD er helt enige er at Tyskland må befri seg fra sin amerikanske vasallstatus. Partiledelsen i Die Linke er IKKE Russland-vennlig som Rossavik påstår. Die Linke er akkurat som den norske «venstresida» – for levering av våpen og støtte til Nato-krigen i Ukraina. 

I innvandrersaken står også W. på samme linje som AfD. De som kaller seg marxister i de offisielle venstresidene i Europa er pro-innvandring og fører krig mot alle som har en kritisk bemerkning om islam. Her støtter de forfatningspolitiet i Tyskland som om dagen bedriver RAZZIAER mot leilighetene til folk som kritiserer islam. Hatespeach er nå forbudt i Tyskland og dette kommer garantert til Norge i løpet av 2023.

Rossaviks overskrift om at W. «kan endevende tysk politikk» er det totale sprøyt. S W står heller for det motsatte da hun heller ikke har gått imot den ekstreme militariseringen av Tyskland. Hun ønsker seg et selvstendig, mektig og sterk militarisert Tyskland som bryter løs fra USA. Tyskland som europeisk ledermakt.

I dette bedriver hun ikke noen «blodrød marxisme» men står i en rekke saker sammen med «nazistene» i AFD. Men interessant er det selvfølgelig at det maktesløse tyske folk har funnet seg to damer de følger med stor interesse: Sahra Wagenknecht og Alice Weidel.

long-coated white puppy
Marxismen skulle være et verktøy for bevistthet om endring av verden. I dag bedriver venstresiden «puddelmarxisme»

Siden den norske elitens strategiske målsetting er å lage en norsk-tysk allianse, må man omdikte hendelser i Tyskland til media hjernevask – der også. Tyskland utvikler seg til en kruttønne av motsetninger. Øker islamiseringen, øker fattigdommen, øker militarismen og øker den politiske polariseringen.

«Venstresida» ved Die Linke står nært de transatlantiske i Nato. Wagenknecht mye nærmere Alice Weidel i AfD. 

Til slutt leser vi på Forsvarets Forum i dag: «Støre takket SCHOLZ for at Tyskland PÅ EGET INITIATIV var til stede i Nordsjøen med marinefartøy for å trygge gassinfrastrukturen etter NordStream eksplosjonene.» Tror Rossavik/Aftenposten at Sahra W. vil beordre disse tre fregattene ut av norsk sone?Noen gang?

Redaksjonen har lagt til bilder m/tekst.

Forsidebilde: julien Tromeur

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Reddet av nedbøren i høst.

Men kraftprisene forblir høye.

Forrige innlegg

Klimavarsler

For hver som dør av hete,
dør 17 av kulde

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.