POSTED IN Terrorisme, Ukraina, Virkelighetsforståelse

En video fra Donbass:

Terrorangrepet vi ikke skal se.

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Jeg har mottatt denne videoen fra Bjørn Ditlef Nistad og velger å offentliggjøre den. Det er helt avgjørende hvis en skal danne seg et realistisk bilde av situasjonen i Ukraina at alle sider i konflikten slipper til.

Det kan en vanskelig si at våre nyhetsmedier sørger for. Tvert imot. Her skal bare den ene partens syn stemples inn. Men i krig er det flere parter og slik jeg ser det er den andre sidens motiver minst like aktverdige som de vi får presentert fra den ukrainske regjeringssiden fra de vestlige nyhetsmediene.

Både nyhetsformidlingens form og innhold i våre medier er noe jeg ikke har sett maken til tidligere, selv ikke under den verste kommunisthetsen på 1950-tallet.

At en denne gangen går så langt at mange faktisk demoniserer en hel folkegruppe, russere, forteller om at nå taes alle midler i bruk. Dette er en kamp på liv og død. Det er den tredje verdenskrig som pågår i mediene våre. For den kan ikke kjempes med våpen på grunn av atomvåpnene. Men befolkningen skal ikke være i tvil hvem som er fienden. Det er alle russere både voksne, gamle, kvinner og barn, aktive kunstnere og klassiske forfattere osv. defineres som fiende.

Det er når jeg ser hva som foregår jeg plutselig forstår hvorfor mange i Tyskland støttet Hitler. Jeg må si at en avis som Klassekampen har forfalt til et lavmål. Det er helt utrolig hva en klarer å produsere akkurat nå i den redaksjonen.

Knut Lindtner

redaktør

Ofrene vi ikke skal vite om

Her er en video som dokumenterer følgene av Kiev-regimets nyligste terror-angrep mot Donbass, et rakettangrep midt på dagen mot sentrum av Donetsk som kostet 28 mennesker livet og skadet flere titalls.

Hensikten med angrepet kan ikke ha vært noe annet enn å drepe et så stort antall uskyldige mennesker som mulig. Det dreier seg altså om en ren terroraksjon.

Bildene som dokumenterer følgene av angrepet, er sterke, og man kan diskutere hvorvidt det er riktig å spre dem.

I en situasjon der massemedia og kommentatorer konsekvent fortier ofrene for Kiev-regimets terrorkrig mot Donbass, som har pågått i åtte år og fremdeles pågår, har jeg imidlertid funnet det riktig å gjøre det.

Se video om terrorangrepet her.

https://youtu.be/fFyiMAZXSdg

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  16 mars 2022 9:15

  Det ser ikkje bra ut når det no er blitt heilt greitt å stengja ute dei få russiske media folk i Vest-Europa har hatt tilgang til. Det statlege NRK slår seg på brystet og meiner dei er noko heilt anna enn statlege russiske kanalar.

  I Klassekampen har russarhatarar lenge hatt klyppekort i debattspaltene. Den kjende adjunkten med opprykk K. Pedersen får breia seg med sitt ufine forsvar for sensur og krav om kriminalisering av meiningar ho ikkje likar.

  Folk som vil ha opplysning, må leita andre stader enn i Klassekampen.

  USa vil no selja jagarfly til Egypt. Det landet er vel heller ikkje noko fyrtårn for ytringsfridom og demokrati. Eg er einig med Hårstad og Lindtner: norsk venstreside er for tida begredeleg, og har falle som fluger for Nato-propagandaen. Legg merke til at Noreg ikkje ynskjer ei uavhenngig gransking av påstandar om amerikanske biolaboratorium i Ukraina.

  No er Zelinski open for at Ukrainna ikkje vert Nato-medlem. Tenk om han kunne ha sagt dette litt tidlegare.

  Svar
  • Kjell Wærholm
   16 mars 2022 13:09

   Sensurmedia med NRK og TV» i spissen elsker sensur. La alle få komme til selv om enkelte bidrag er ren løgn. La folk prøve å bedømme selv.

   Svar
 • På slutten av 2021 var det kun USA og Ukraina som stemte mot FN-resolusjonen som fordømte Nazismen. Vi kan vi vel bare undres over dette men det kan vel kanskje forklare en god del av den konflikten vi nå er vitne til !

  Litt historiske fakta – Og det er alltid like nyttig 😉
  (Holder meg helst til fakta og ikke populistisk propaganda!)

  Da den pro-russiske presidenten i Ukraina Viktor Janukovitsj ble avsatt i 2014, kjempet nazister for å skape et nytt Ukraina (Med hjelp av CIA – Fakta), – blottet for russisk innflytelse. (I et land med minst 8 mill. Etnisk Russisktalende).
  Et av de første direktivene til det NYE Ukraina var å utskrive alle soldater i den ukrainske hæren som var etnisk russiske (Fakta) !
  Plutselig ble etniske russere i Ukraina målrettet som fienden. Kun de ‘RENE’ Ukrainerne fortjente fred og velstand i Ukraina var deres motto ! (Fakta)

  De innbyggerne som bodde i de litt mer fjerne østlige områdene på grensen til Russland, som var etnisk russiske og snakket russisk ble målrettet av Ukrainske nazigrupper og kamper brøt ut i en borgerkrig da de russisktalende der kjempet for å forsvare seg selv og sine hjem.
  Så ja .. grusomheter og aggresjon ble iverksatt mot disse regionene av Ukrainske styrker .! Russisk-støttede væpnede grupper beslagla deler av de øst-ukrainske regionene Donetsk og Luhansk for å beskytte seg selv og sine familier da de fleste var imot dette statskuppet !

  «Det er faktisk ikke flere måter å forstå dette på !
  Den ukrainske avstemningen mot FN-resolusjonen mot nazisme var motivert av sympati for ideologien til historiske, folkemordaktive nazister. Det er faktisk så enkelt som det ! »
  -Craig Murray-

  Ukraina er definitivt et Nazihøl , USA også – og media som ikke evner å formidle litt mer fakta er slettes ikke bedre !
  (Men det hadde jeg faktisk ikke forventet med tanke på hvordan de har manipulert folket de 2 siste årene og aldri stilt spørsmål angående egen fornuft og forstand )

  Nyttig lenke for å forstå noe av dette !
  https://consortiumnews.com/2021/12/23/us-ukraine-refuse-to-condemn-nazism-at-un/

  Svar
 • Patrick Lancaster’s YouTube har også en «rett etterpå» reportasje.

  Svar
 • NRK er blind på det øyet.

  Svar
  • Utsikt minus innsikt gir tilnærmet blindhet fra toppen av pyramiden. Ingen er så blind som den som ikke vil se.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Gledesrop fra deler av norsk venstreside:

Utsett velferdstiltak! Rust opp, rust opp!

Forrige innlegg

Hele oppmerksomheten dreier seg om Ukraina.

Vi føler ingenting for sultkatastrofen og blodbadet i Jemen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.