POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Dødsfall i søvne.

Har med vaksinene å gjøre, sier dr. Peter McCullough.

0
Print Friendly, PDF & Email

VI republiserer denne artikkelen i tilknytning til en annen artikkel vi publiserte her på derimot.no nylig. Utgangspunktet for den artikkelen var en melding fra pensjonert allmenlege i Bergen Ludwig Aigner som viste til to lignende tilfeller av brå død om natten som han kjente til. Den kan leses her.

Knut Lindtner
Redaktør

Mennesker som dør i søvne, er tilknyttet vaksiner, forklarer dr. Peter McCullough, kardiolog

Peter McCullough

Av dr. Jennifer Margulis

Global Research, 17. juni 2023

Først publisert på Epoch Times den 20. oktober 2022

På en konferanse for medisinsk fagpersonell i Sedona, Arizona sist helg [okt, 2022], kommenterte flere foredragsholdere – alle leger – en urovekkende trend: en økning i antallet ellers friske mennesker som dør i søvne.

Plutselige uforklarlige dødsfall som ikke er aldersrelaterte ser ut til å skje mer enn vanlig, både i USA, hvor disse legene praktiserer, og i flere andre land i den industrialiserte verden. Overdød «er et fenomen over hele verden for øyeblikket,» sa dr. John Campbell, en sykepleierutdanner som har fulgt og kommentert de vitenskapelige dataene på YouTube-kanalen sin , som har 2,47 millioner abonnenter.

Dataene viser at antall «dødsfall er 16 prosent høyere enn vi ville forvente,» sa dr. Campbell i en nylig video , «og det store flertallet av disse er ikke COVID-dødsfall.»

Statistikk forteller en del av historien. Uvanlige dødsfall som skaper overskrifter forteller en annen del.

For eksempel ble den sørafrikanske skuespillerinnen Franci Swanepoel funnet død i sengen sin søndag morgen 16. oktober. (2022) Hun var midt i innspillingen av et nytt prosjekt. Swanepoel ble 50 år gammel. Dødsårsaken hennes er ennå ikke kjent, ifølge nyhetsrapporter .

Tidligere denne måneden ble også en ung far, Jack Grozier, funnet død i sitt hjem i New Cumnock, Skottland. Bare timer før hadde han sendt en tekstmelding til kjæresten sin for å si at han ville snakke med henne neste morgen. Grozier var 23. Han etterlater seg en ett år gammel sønn, ifølge Irish Mirror .

Sytten år gamle Gwen Casten, hvis far er lovgiver i delstaten Illinois, døde også mens han sov.

7. oktober 2022 ga Castens familie en uttalelse på Instagram der de forklarte at datteren deres, som ikke hadde noen kjente helse- eller atferdsproblemer, døde av en hjertearytmi av ukjent årsak.

«Hun hadde nettopp kommet hjem fra en kveld med venner, gikk til sengs og våknet ikke,» het det i uttalelsen.

dr. Peter McCullough, en kardiolog som er sertifisert spesialist på indremedisin og hjerte- og karsykdommer, og holdt en presentasjon på konferansen, sa at når mennesker – spesielt unge mennesker – dør i søvne, er den underliggende årsaken ofte myokarditt.

Myokarditt, som er betennelse i hjertet, kan føre til uregelmessig hjerterytme som kan være dødelig uten umiddelbar behandling.

Dr. McCullough viste til en meta-studie som har gått igjennom tilgjengelige rapporter [i databasene PubMed/MEDLINE, CINAHL og Web of Science, mrk.] om ulike hjertelidelser og COVID-19-vaksine, en «state-of-the-heart review» utført av et internasjonalt team av kardiologer publisert i tidsskriftet Biomedicine & Pharmacotherapy i mai. I følge denne studien rapporteres det om mange hjerteproblemer etter vaksinasjon, med myokarditt som den vanligste. «Selv om myokarditt er den høyeste rapporterte kardiovaskulære forgreningen, blir andre alvorlige komplikasjoner også rapportert i økende grad,» skrev forskerne.

En bølge av katekolaminer

Katekolaminer er en gruppe kjemiske forbindelser som virker som signalstoffer i kroppen. Noen viktige katekolaminer er adrenalin, Tekst og bilde: Store Norske Leksikon

Selv om det kan virke kontraintuitivt, sa dr. McCullough at plutselige dødsfall som skjer under søvn er biokjemisk lik de plutselige dødsfallene under eller like etter kraftig trening.

Grunnen til at folk dør tilsynelatende uforklarlig i søvne, forklarte dr. McCullough, er noen ganger på grunn av en økning i katekolaminer under slutten av søvnsyklusen. Denne naturlige biokjemiske endringen er kroppens signal om å våkne.

Katekolaminer er hormoner som lages av binyrene. De slippes ut i kroppen som svar på fysisk anstrengelse eller følelsesmessig stress. Men de frigjøres også under søvn, rett før oppvåkning, som et signal til kroppen og hjernen om at det er på tide å stå opp.

Disse katekolaminene kan blant annet øke hjertefrekvensen, blodtrykket og pustefrekvensen.

I kroppen er det tre katekolaminer: dopamin, epinefrin (=adrenalin) og noradrenalin. En økning i katekolaminer, enten det skjer under søvn eller under trening, kan stresse hjertet og få det til å slå arytmisk, sa dr. McCullough.

Dødsfall før daggry

Hvis en ung persons hjerte har blitt skadet, av en infeksjon, vaksinasjon eller av annen grunn, kan bølgen av katekolaminer være dødelig. Dette er grunnen, sa McCullough, til at folk ser ut til å dø i søvne. De dør egentlig rett før daggry.

Etter en nøye gjennomgang av den fagfellevurderte vitenskapelige litteraturen (som han også har bidratt med flere studier til som leder eller medforfatter), sa dr. McCullough at de plutselige og uventede dødsfallene vi ser hos unge mennesker, mest sannsynlig skyldes udiagnostisert eller asymptomatisk vaksineindusert myokarditt.

«Vi har nå lært at omtrent halvparten eller flere av tilfellene [av myokarditt] i utgangspunktet er asymptomatiske [uten symptomer, mrk.]. Det betyr at de unge ikke vet at de har myokarditt,» forklarte McCullough. «Så det dannes et arr i hjertet, men de har aldri blitt fortalt at de ikke skal anstrenge seg, og mange er involvert i friidrett og alle slags typer aktiviteter.»

Under en katekolaminstigning – enten det er et resultat av streng trening eller en del av den normale oppvåkningsprosessen – kan denne uoppdagede vaksineinduserte myokarditten være dødelig, sa dr. McCullough.

Dette var også funnene i en analyse publisert i tidsskriftet Archives of Pathology & Laboratory Medicine tidligere i år, som ble ledet av en patolog, dr. James Gill, fra Yale School of Medicine i New Haven, Connecticut. Studiens team på tre leger obduserte to tenåringsgutter som døde like etter å ha fått den andre dosen av Pfizer-BioNTechs COVID-19-vaksine .

De fant at myokarditten etter vaksine hadde «trekk som lignet en katekolaminindusert skade, ikke typisk myokardittpatologi.» Den samme studien siterer annen forskning som viste at myokarditt sjelden er årsaken til dødsfall på grunn av COVID-19-infeksjoner.

«Å forstå at disse tilfellene er forskjellige fra typisk myokarditt … kan hjelpe med å veilede screening og terapi,» konkluderte forskerne.

Økt antall dødsfall blant voksne i yrkesaktiv alder

Flere dødsfall som ikke er forklart av COVID-19-infeksjon begynte å dukke opp i dødskrav til forsikringsselskaper i 2021. 

Scott Davison, administrerende direktør i OneAmerica, et stort forsikringsselskap med base i Indianapolis, fortalte på en nettbasert pressekonferanse 30. desember 2021 at selskapet hans så «de høyeste dødsratene [de] har sett i historien til virksomheten.»

Davison sa at dødsratene hadde steget med 40 prosent og dødsfall av COVID-19 forklarte ikke hoveddelen av økningen. Menneskene som døde var under 65 år, noe som var uvanlig, siden dødsfallene i forbindelse med covid hadde kraftig hovedtyngde blant de på 65 år og eldre.

«Det er kanskje ikke alt som er COVID på dødsattesten deres, men dødsfallene er oppe i enorme antall,» sa han.

Ifølge dr. McCullough må den mest vitenskapelig ansvarlige antagelsen fra våre reguleringsbyråer være at den uvanlig høye overdødeligheten som har forekommet i USA og andre land siden utrullingen av COVID-19-vaksiner er forårsaket av vaksinasjonene i seg selv.

Er du covid-vaksinert er det god grunn til å anta at vaksinen kan spille en rolle.

En sammenheng mellom disse vaksinene og de overskytende dødsfallene bør være antakelsen med mindre en annen årsak er klart identifisert og det er bevis for at den avdøde ikke var vaksinert, sa dr. McCullough.

«Det er en trygg regulatorisk holdning,» insisterte han.

«Så, når vi utvikler nye produkter, når det er et dødsfall som inntreffer etter bruk av et nytt produkt, er en tryggholdning å anta at det er på grunn av det nye produktet, med mindre noe annet er bevist.»

Vaksineindusert myokarditt kan ta måneder før det vises

Men hjerteproblemer forårsaket av covid-19-vaksinene blir kanskje ikke synlige før mange uker eller måneder etter vaksinasjon.

I november 2021 publiserte et team av forskere ved Department of Pediatrics ved Seattle Children’s Hospital, som er tilknyttet University of Washington, en studie i tidsskriftet Pediatrics som viste en definitiv sammenheng mellom mRNA-vaksiner og hjerteproblemer hos ungdom, forskning som siden har blitt bekreftet av over et halvt dusin andre studier og kasusrapporter.

Teamet fra University of Washington fant at myokarditt og perikarditt dukket opp hos pasienter i alderen 12 til 17 år som fikk brystsmerter innen én uke etter den andre dosen av mRNA-vaksinene.

Disse pasientene ble funnet å ha unormalt forhøyde nivåer av troponin i blodet . Troponin er en type protein som finnes i hjertemusklene. Når det er tilstede i blodet, kan det være en markør for hjertesvikt.

Det samme teamet av forskere publiserte en oppfølgingsstudie i mars 2022, også i Journal of Pediatrics. Oppfølgingsstudien deres undersøkte en gruppe unge mennesker i alderen 12 til 17 år som hadde blitt diagnostisert med hjertebetennelse etter den andre dosen av Pfizers mRNA-vaksine, fant de at nesten 69 prosent av pasientene fortsatte å ha unormale hjertefunn på MRI-undersøkelser av hjertet (magnetisk resonansavbildning), selv åtte måneder etter vaksinasjon og i fravær av andre kliniske symptomer.

Dette funnet, skrev forskerne, «er en indikator på hjerteskade og fibrose [arrdannelse] og har vært sterkt assosiert med dårligere prognose hos pasienter med klassisk akutt myokarditt.»

Dr. McCullough synes denne 25. mars 2022-studien , som ble ledet av dr. Jenna Schauer ved University of Washington, er dypt urovekkende.

«Men det vi forstår med myokarditt er at det kan ta flere måneder før arret dannes, og papirene til Jenna Schauer viser dette,» sa dr. McCullough, og la til at barn kan ha et relativt «betydelig arr.»

Han fortsatte: «Så jeg vil, som kardiolog, konkludere med at den unormale rytmen sikkert kan tre i kraft fire måneder, seks måneder, åtte måneder, tolv måneder etter at arret er dannet i hjertet.»

At en ung person som tilsynelatende er frisk og dør uventet i søvne eller under trening plutselig dør, til og med opptil åtte måneder etter å ha blitt vaksinert, sa McCullough, kan faktisk komme av udiagnostisert myokarditt som skjedde som et resultat av COVID-19-vaksinene .

Foreldre, kom frem

Dr. McCullough oppfordret foreldre til å være åpne om hvorvidt barna deres tok covid-19-vaksinen. Den enkleste måten å bevise at et plutselig og uventet dødsfall på , spesielt blant unge mennesker, ikke er relatert til injeksjonene, sa han, «er at familiene står frem og sier at de ikke tok vaksinen. Da er det utelukket.»

Dr. McCullough fortsatte imidlertid: «Når familier er stille, og ingenting blir sagt, enten de tok eller ikke tok vaksinen, tror jeg det er trygt å anta at de tok vaksinen.»

Dr. Angelina Farella, en barnelege i privat praksis i Webster, Texas, som også talte på Sedona-konferansen, forklarte at hun begynte å behandle voksne som led av COVID-19 da hennes medisinske kolleger nektet å hjelpe dem.

Dr. Farella sa at hun er veldig bekymret for de hjerteproblemer hos unge mennesker som hun og hennes kolleger ser i sin kliniske praksis og leser om i vitenskapelig litteratur.

«Som barnelege henviser vi sjelden et barn [som] ikke har en medfødt hjertefeil til kardiolog,» sa dr. Farella. «Svært sjelden sender vi dem til en kardiolog.»

I disse dager er det imidlertid så vanlig med hjerteproblemer blant barn og unge voksne som har tatt covid-19-vaksinene at dr. Farella ikke lenger vil signere det obligatoriske legeattest-skjemaet som godkjenner deltagelse i visse toppidrettsarrangementer (Sports Physical Form) uten å først gjøre en full blodprøve på pasienten for å sjekke. for tegn på hjertesvikt.

Dette inkluderer testing for troponin i blodet samt D-dimer-nivåer (en enkel blodprøve som brukes til å utelukke tilstedeværelse av blodpropp).

Selv om noen familier i praksisen hennes er opprørt over det ekstra trinnet, insisterer dr. Farella på at den ekstra testingen er avgjørende for å holde barn trygge .

«Jeg vil bare forsikre meg selv og den gjeldende familien om at de har det tryggeste og best mulige livet foran seg,» sa dr. Farella.

*

Jennifer Margulis , Ph.D., er en prisvinnende journalist og forfatter av «Your Baby, Your Way: Ta ansvar for graviditet, fødsel og foreldrebeslutninger for en lykkeligere, sunnere familie». Hun er en Fulbright-prisvinner og mor til fire, og har jobbet med en overlevelseskampanje for barn i Vest-Afrika, tatt til orde for en slutt på barneslaveri i Pakistan på prime-time TV i Frankrike, og undervist i postkolonial litteratur til utradisjonelle studenter i Atlanta. Lær mer om henne på JenniferMargulis.net

Utvalgt bilde: dr. Peter McCullough i New York 24. desember 2021. (Jack Wang/The Epoch Times)


Den opprinnelige kilden til denne artikkelen er The Epoch Times, oktober 2022

Copyright © dr. Jennifer Margulis , The Epoch Times , 2023

Maskinoversettelse bearbeidet av Monica Sortland

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Mange tunge søkerland:

Vesten isolerer seg. BRICS blir den nye store verdensorganisasjonen.

Forrige innlegg

Dr. Lars Bern:

Klimahysteriet er basert på helt falske antakelser – det handler ikke om vitenskap

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.