POSTED IN Coronavaksiner, Helse, Norsk politikk

Fastlege i Bergen: To brå dødsfall av unge menn.

Hvorfor sammenlignes ikke vaksinerte med uvaksinerte?

12 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

En e-post fra en pensjonert fastlege.

Ludwig Aigner

Jeg har etter avtale med pensjonert, tidligere fastlege Ludwig Aigner i Bergen, fått lov å publisere det han skrev i en e-post han sendte den 7. juni i år til en del kontakter. Etter avtale med han kan jeg offentliggjøre deler av hans e-post som jeg finner spesielt interessante. I denne e-posten fremgår det følgende avsnitt hvor han skriver:

Vi mangler oppgjorte sammenlignende tall i N for vaksinerte og uvaksinerte personer!

Bare jeg har det siste året fått vite om to brå dødsfall av unge menn: den ene 23 år gammel døde om natten, uten kjent årsak iflg. familien. Obduksjonen konkluderte med at den unge mannen døde ‘av komplikasjoner’, uten at de pårørende fikk vite om årsaken til disse. 

Den andre unge mannen ble 25 år gammel. Han var i min praksis fra han ble født. Han døde iflg. farens fortelling av en hjerneblødning. Årsak ikke kjent og for ung for SAH. (=subaraknoidal hjerneblødning)

Hvis jeg uten å være praktiserende lenger har kjennskap til to slike hendelser, ja så skulle det i hvert fall vært 100 ganger flere slike fatale hendelser i hele Bergen kommune med sine 230000 innbyggere!?

Hilsen Ludwig A.

Kommentar fra redaktør:

Jeg synes det Aigner her skriver ikke bare er interessant, men svært viktig. Han tar opp, slik jeg oppfatter deler av hans e-post som vi har gjengitt over, tre svært viktige temaer som alle henger sammen.

1. Det tragiske ved at så unge mennesker dør uten at det gies forklaring og hvor derfor mistanke om vaksineskade melder seg.
2. Spørsmålet om hvor mange dette egentlig dreier seg om i f.eks. Bergen?
3. Hvorfor undersøker ikke myndighetene om vaksinene har noen utilsiktede kort- og langtidsvirkninger som får bl.a. slike tragiske utfall?

På individnivå er dette to individuelle tragedier han her refererer til. Lokalt reiser han spørsmålet om hvor mange dette kan dreie seg om i byen Bergen. Den har med nabokommuner 350 000 innbyggere og i et slikt perspektiv er tallet på personer som dør brått naturligvis høyere, selv om jeg ikke tror det er så høyt som Aigner antyder. Hadde vi hatt 200 slike dødsfall i bergensområdet ville noen slått alarm, tror jeg. Men etter korona-tiltakene og serviliteten som nesten alle myndigheter viste i den forbindelse må jeg si at jeg faktisk ikke lenger er sikker på dette.

Det viktigste spørsmålet er likevel det siste. Hvorfor sammenlignes ikke tall i Norge for vaksinerte og uvaksinerte? I denne sammenheng ville et slikt nasjonalt register kunne gi svar på det mest presserende spørsmålet som reiser seg etter bl.a. de to refererte individuelle tragediene som Agner viser til: Hvorfor døde disse to ungdommene? Var det en tilfeldighet eller har det noe med vaksinene å gjøre?

Det blir mer og mer tydelig at norske politiske myndighetene ikke vil undersøke hverken kortids- eller langtids-effekten av vaksinene. Det er svært enkelt å gjøre.

Grunnen til at det ikke gjøres er også opp i dagen. De vil ikke vite svaret. At ikke mediene griper tak i slike saker skyldes det samme. Det vil ikke vite svaret. I verste fall blir de medskyldige.

Knut Lindtner
Redaktør

Forsidebilde: Å sammenligne er mange ganger nyttig. Da finner en både forskjeller og likheter.1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 2 046 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

12 kommentarer. Leave new

 • De nekter å ta ansvar, selvfølgelig. Aavitsland så svineinmfluensavaksinen han var medskyldig i som en medisinsk skandale, men deltar nå aktivt i et verdensomspennende folkemord med et smil, og latterliggjør de som er skadet av den ondsinnede injeksjonen. Designet for å drepe, raskt eller langsomt, og for å sterilisere fruktbare. Norsk helsevesen i et nøtteskall. Et svimlende flertall av leger viste seg å gi blaffen i den hippokratiske ed; de har utdannelse og burde steilet i samstemmig protest fra dag En ved tanken på å injisere noe som ikke er testet i ti-tolv år. «Helsearbeidere» setter stikket i gravide og ammende og seks-måneder-gamle! En skammelig sort. Og GAVImedarbeider Ernas hemmeligheter skal være top secret i 60 år? Hvis Norge har et rettsvesen må folkefiendene stillles til ansvar. Despotiske forhold og grunnloven avskaffes til fordel smittevernloven, for en snue kalt pandemi med 0,3 % dødelighet, og vi har en helseminister som mer enn gjerne gjør Tedros Bhegreyesus til diktator, så vi skal kues under «null toleranse for feil oppførsel» i landet.

  Svar
 • ’21 personar omkom i trafikken i mai. Det er ti gonger så mange som i mai i fjor. ‘
  nrk.no/norge/auken-i-trafikkulykker_-_-kan-henda-folk-er-mindre-opptekne-av-risiko-1.15991307

  Tja, ‘Long-Covid’, vaksineskadde, selvmord etter 2 års økonomisk krisetid, eller…
  Folk kjører fortere og er mindre oppmerksomme enn før pandemien ? 😉

  ‘I Sarpsborg Arbeiderblad reagerer nevøen på at kommunen, i pressemeldingen som ble publisert tirsdag, ikke opplyste om at tanten og onkelen var vaksinerte med første dose. ‘
  direkte.vg.no/nyhetsdognet/news/sa-ektepar-som-doede-med-covid-var-vaksinerte.ZoYSC5dY2?utm_source=vgfront&utm_content=hovedlopet_row8_pos1

  Hvor sjeldent/ofte forekommer det at to personer som bor sammen dør av f.eks. Korona, samtidig. ( Siden helsevesenet ikke ble alarmert når den ene døde) – Tilleggsykdommer eller ikke.
  Begge hadde fått vaksine to uker før. .

  Svar
  • Den politiske helseskandalen har ein enorm dimensjon, nesten ufatteleg. Det trengs slike små sanne historier for å gjere dette folkemordet fattbart.

   Svar
 • ‘ Studien tyder på at antivaksine-propaganda.
  Særlig sprer nasjonalistiske og «anti-globalistiske» grupper antivaksine-innlegg i sosiale medier. ‘
  forskning.no/media-sykdommer-vaksiner/anti-vaksine-innlegg-pa-twitter-kan-gjore-at-faerre-vaksinerer-seg/1798484

  Hva er «propaganda», eller skepsis, og deling av skepsis og informasjon?
  Og hva er disse ‘ nasjonalistene, anti-globalistene, antivaksinistene’ interessert i når de deler informasjon?
  Og hvorfor er IKKE globalistene interessert i samme?
  Er det hos denne gruppen, globalister, en (skremmende?) manglende interesse for å engasjere seg og stille spørsmål i det hele tatt på mange områder i det samfunnet og den politiske verden vi bor i ?
  De som definerer seg som globalister er i så fall en skummel gruppe.engasjere seg og stille spørsmål i det hele tatt, på mange områder i det samfunnet ogden politiske verden vi bor i ?
  De som definerer seg som globalister er i så fall en skummel gruppe/saueflokk.

  Svar
  • Rettelse:

   Som IKKE engasjerer seg og stille spørsmål i det hele tatt, på mange områder i det samfunnet ogden politiske verden vi bor i ?

   Svar
  • Sindre Kalgo
   14 juni 2023 11:17

   Globalistene er ikke saueflokk, tvert om så er de narsisister og maktsyke psykopater… Det du tenker på er globalistenes nyttige idioter som er hjernevaskede naut som gjør alt globalistene sier og følger de order de får blindt og brutalt.

   Svar
 • ‘ Regjeringen foreslår at brudd på et eventuelt portforbud kan straffes med bøter eller fengsel. ‘
  nrk.no/norge/regjeringen-legger-fram-lovforslag-om-portforbud-1.15319614

  Pussig gitt. 😉 :

  ‘Det de fant var heftig.
  Plutselig var symptomene på angst i befolkningen doblet. Det var en tredobling av depressive symptomer. Folk ble mer ensomme og mer bekymret. Det gjaldt egentlig alle typer folk, men aller mest for unge voksne og single. I tillegg var de som hadde hatt psykiske plager tidligere ekstra utsatt…… Mennesker har et grunnleggende behov for tilknytning og kontakt med andre. Da det ble innført tiltak som skapte distanse mellom folk, så hang dette sammen med økt ensomhet. ‘
  …’ Vi er et folk som liker orden og forutsigbarhet. Vi vil at internasjonale organisasjoner skal holde kontroll……’
  nrk.no/osloogviken/xl/na-trenger-vi-et-skikkelig-godt-nytt-ar-1.15297121

  Jaaa, vi vil at noen skal styre oss!!!! ( Og resten av verden?) 😉
  For en propaganda! Eller var denne propagandaen FOR dum?

  Når man tror korona-tullet har nådd en topp i media:

  ‘ Jeg har telt sakte til 20 mens jeg vasker hendene. Men noen ganger glemmer jeg meg, og det er heller ikke så godt å vite om mine 20 sekunder faktisk er ekte 20 sekunder. ‘
  nrkbeta.no/2020/11/23/den-smarteste-smartklokkefunksjonen-pa-lenge/

  Svar
  • Henrik Hansen
   14 juni 2023 11:12

   Det sies at ca 50% av folk ønsker å leve som slaver og bli fortalt i minste detalj hva de skal gjøre slik at de ikke trenger å tenke noe selv… Det er disse de sikter til når de hevder folk flest ønsker lockdown og tyrransiske overgrep … Problemet er at 10 til 30% av verdend befolkning vil heller dø mens de kjemper for sin frihet enn å leve som slaver og disse 10 – 30% vil alltid ødelegge alle slike tyrransiske slaveplaner som øvrigheten prøver seg på nå over lengre sikt. ¨

   Det som burde vert gjor var å splitte verden i 2 en del for de som ønsker å være slaver og en del for de som vil ha frihet. Det er komplett umulig å leve sammen med folk som ØNSKER å leve som slaver og ønsker at alle rund dem også skal slavebindes, vi kan ikke tvinge frihet på de som ikke ønsker å leve som slaver uten frihet like lite som vi kan tvinge slaveri på de som ønsker frihet….

   Svar
 • En slekting av meg snakket nylig med en bekjent av seg, en frisk og rask eldre kar. Han hadde i det siste begynt å tenke på dette med testament; han kjente så mange som i den senere tid hadde dødd brått og uventet….

  Svar
 • Dersom en blir vaksineskadd så så må en ikke forvente å bli trodd eller få hjelp.

  Svar
 • Bare minner på om at Corona Epidemien ble fulgt opp av Stat og Helsemyndigheter, med
  NULL interesse for helbredende medisin.
  Null fokus på behandling eller hva som kunne gjøres ved smitte og sykdom.
  Kun vaksine var interessant.

  Om ikke dette faktum får folk flest til å steile, så værsågod, bare ta en booster til.

  Svar
 • Hlge Jordal
  14 juni 2023 11:05

  Alt som har med coward19 svindelen og klima svindelen er ren korrupsjon, løgn og svindel fra ende til annen… Oppfordrer alle til å gjøre sin egene undersøkelser og ikke stole på NOEN ferditygde konklusjoner fra main stream media eller «eksperter» som er betalt for å lyve og spre desinformasjon.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Michael Hudson:

Av-dollariseringen er et virkemiddel mot amerikansk militarisme

Previous Post

Ikke bare landene ble nedstengt under Lockdown.

Ytringsfriheten ble blokkert på sosiale medier.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.