POSTED IN Ukraina, Virkelighetsforståelse

Dette skal du ikke vite:

Ukrainske nazister i hærledelsen i landet.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Skal vi prøve å orientere oss om det som foregår i verden trenger vi tilgang på all informasjon, ikke bare den som passer visse vestlige interesser. I Ukraina-situasjonen er dette spesielt viktig.

Russland har sannsynligvis nettopp avverget noe som kunne ha utviklet seg til et blodbad øst i landet og våre ledere brøler og truer med sanksjoner. Dette med sanksjoner kan vi komme tilbake til etter hvert – det er et meget interessant spørsmål og slett ikke så enkelt som våre store medier med NRK presenterer det. Det er Russland som holder EU flytende (til tross for høye energipriser) med gassen sin.

Hvis EU skulle sanksjonere Russland kan de ikke gjøre det slik at gassleveransene stanses. Det er å skyte seg selv i foten. Men de kan muligens stanse North Stream 2 slik USA hele tiden har ønsket. På sikt vil også det føre til økonomisk katastrofe i EU særlig hvis Tyskland følger opp «de grønne skiftet» og legger ned resten av kjerne- og kullkraftverkene sine.

Men Ukraina er ikke «det uskyldig barnet» som våre medier vil ha det til. Tvert imot er landet brukt av USA og krefter innad i landet til ulike tiltak for å destabilisere bl.a. Russland. Men i våre medier presenteres landet som et demokrati til tross for at landes folkevalgte (korrupte) president ble kuppet av krefter organisert og finansiert av USA.

Disse kreftene snakkes det aldri om for da ødelegges hele det bildet som vår ensidige medier forsøker å bygge opp. Det er derfor vi bringer litt malurt i begeret gjennom den korte artikkelen under som forteller litt om hvilke typer som sitter i ledende posisjoner i dag.

Redaksjonen

Dmitro Yarosh kommer tilbake som rådgiver til sjefen for Ukrainas hær.

2. november 2021 utnevnte den ukrainske presidenten Volodymyr Zelensky nazilederen Dmitro Yarosh som rådgiver for øverstkommanderende til den ukrainas hær, general Valerii Zaluzhnyi.

Dmitro Yarosh

Som grunnlegger av ukrainas frivillig hær, har Yarosh vært langvarig medlem av NATOs «stay-behind»-nettverk. Allerede tilbake i 2007 brukte CIA han til å koordinere nazistiske og islamistiske grupper mot Russland under den andre tsjetsjenske krigen, da han samlet dem i Ternopol (vestlige Ukraina). Han spilte senere en nøkkelrolle i EuroMaidan-protestene i 2014 som leder i «Høyre sektor» [1].

Yasroh fungerte som parlamentsmedlem og stilte til presidentvalget som fulgte etter statskuppet. Han ble alvorlig skadet i 2015 og ble tvunget til å trekke seg i flere år.

I sin nye posisjon ledet Dmitro Yarosh oberst Andrey Biletskys Azov-bataljon og en gruppe unge fremmedkrigere til en bombe-ekspedisjon langs Donbass-grensen under sikkerhetskonferansen i München (18.-20. februar 2022). Blant fremmedkrigerne ser det ut til å være flere jihadister brakt til Ukraina fra Syria. 

[1] “The CIA Coordinates Nazis and Jihadists”, by Thierry Meyssan, Translation Roger Lagassé, Al-Watan (Syria), Voltaire Network, 19 May 2014.

Oversatt av Knut Lindtner

https://www.voltairenet.org/article215767.html

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • «Dette skal du ikke vite: Ukrainske nazister i hærledelsen i landet»

  Skal «nazist» forestille et argument i seg sjøl?

  Må nevne at nazisymbolikk blir brukt av polakker, russere, ukrainere, tyrkere…gjerne av nasjonalistiske menn med et sterkt ønske om orden.

  Når det gjelder «nasjonalsosialisme» som vidt begrep eller ideologi, så er det interessant å spørre hva norske venstreradikale mener er ille ved det – nasjonalisme eller sosialisme?

  Sjøl er jeg ikke sosialist, men jeg kan med letthet grunngi hvorfor det er mer naturlig og moralsk riktig å være nasjonalsosialist enn å være arbeidersosialist – fordi det er naturlig å forsvare, og reflektere interessene til, sin familie og sitt folk i motsetning til å forene seg med jøder, muslimer og andre fremmede mot eget folk/egen kultur (som er forræderi).

  Vent litt…hvem er det igjen som er ustabile og deprimerte…som er jøder én dag, og muslimer neste dag…som har en tendens til å konvertere til fienden, og som dytter samfunnet mer og mer vekk fra sin likevekt med sin uslukkelige tørst for det liberale/progressive/abnormale…? Jo, det er de venstreradikale; identitetsløse, internasjonale «arbeidersosialister»; kulturliberale, opptatt av å sjå seg sjøl som gode og tolerante, men så intolerante at det ikke skal eksistere kulturkonservative i det offentlige rom; oppfinnere av ord og uttrykk for å kategorisk fordømme kulturkonservative og holde de vekke ifra ordskiftet.

  Jeg har inntrykk av at Lindtner & lesere av Derimot.no ikke er like gjøkete som andre venstreradikale, så kanskje dere skal reflektere over at «nazist» ikke er et argument, og at dere faktisk har gitt tapt for jødenes åndsmessige matrise om dere kategorisk demoniserer nasjonalsosialister.

  thormothr har talt…men hvem har ører til å høre?

  Svar
  • «Skal “nazist” forestille et argument i seg sjøl?»

   Står ikke begrepet for nasjonal- sosialisme?
   Dvs. at en nasjons innbyggere har eiendomsrett til nasjonens naturresurser, – i en nasjon som har selvfølgelig rett til å styre seg sjøl og sin egen vei.
   Og sosialisme fordi vi er sosiale og avhengig av samarbeid innad i nasjonen i arbeidet for å bruke disse (egne) reursene for å skape velstand.
   Fordi det er lettere å ordne seg og skape fred i det små og enkle og spesielle, enn i det store og kompliserte og sammensatte; globalisme, med En verden/En leder.
   Alt som hører livets virkelighet til begynner i det små.
   Når hvert menneske har/ får ha tiltro til sine egne krefter, og hver nasjon likeså, da får vi stolthet og velstand på jorden. SÅ kan vi handle og samarbeide med andre frie nasjoner, som selvstendige, trygge.

   1939:
   ‘«Dere vet at Russland og Tyskland er styrt av to ulike doktriner. Bare ett spørsmål gjenstod som måtte klareres: Tyskland har ingen intensjon om å eksportere sin doktrine, og i det øyeblikket Sovjet-Russland heller ikke lenger tenker på å eksportere sin doktrine til Tyskland, ser jeg ikke lenger noen grunn til hvorfor vi skal fortsette å ha motsatte standpunkter. For oss begge er det fullstendig klart at det er kun andre som vil tjene på enhver kamp mellom våre to folk. « ‘

   Og etter krigen:
   «Det er ikke sant at jeg eller noen andre i Tyskland ønsket krig i 1939. Det ble ønsket og provosert utelukkende av internasjonale stats enten av jødisk opprinnelse eller som arbeider for jødiske interesser. «. 
   -. Adolf Hitler, april, 1945 ‘

   ‘ ‘»Tysklands utilgivelige forbrytelse i tiden før den 2. verdenskrig var å trekke sin store økonomiske virksomhet vekk fra verdens handelssystem og utvikle sine egne vekslingssystemer for utenlandsk valuta slik at de som kontrollerer verdens finanser ikke lenger fikk tjene penger på den tyske handel». 
   Kilde: Churchill til lord Robert Boothby i Winston Churchill «The Second World War,» Scherz, München 1960.

   I 1933:
   ‘ ”Vi benekter ikke og er ikke redde for å innrømme at denne krigen er vår krig og er utkjempet for å befri Jødedommen… Sterkere enn alle fronter til sammen er vår front, den jødiske. Vi gir ikke denne krigen bare økonomisk støtte som hele krigsproduksjonen er basert på, vi gir ikke bare vår fulle propagandamakt som utgjør den moralske energi som får denne krigen til å fortsette. Garanti for seier er basert på en svekkelse av de fiendtlige styrkene, å ødelegge dem i sine egne land, innen motstanden. Og vi er den Trojanske hest innenfor fiendens forlegninger.
   …og bringe det tyske folk til fornuft gjennom å ødelegge deres eksporthandel, en eksporthandel som er deres eksistensgrunnlag.” – Samuel Untermeyeri en radiosending på WABC i New York, 6 august 1933. Gjengitt i New York Times, 7 august 1933.
   Sammen med Samuel Untermeyer i agitasjonen for krig mot Tyskland, talte Bernard Baruch samtidig for forberedelser for denne krigen. ”Jeg understreket at et nederlag for Tyskland og Japan og deres påfølgende utestengelse fra verdenshandelen ville gi Storbritannia en fantastisk mulighet til å øke sin utenlandshandel både i volum og profit.» ‘

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Sanksjoner er bare spill for galleriet

Slagmarka avgjør, ikke sanksjoner. Stanser Russland gasseksporten er det full krise i Tyskland

Forrige innlegg

Kronikk: Hva nå? Putin våkner!

Mandag 21. februar fikk vi se realpolitikk skje «Live on TV»

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.