POSTED IN Rasisme, Ukraina

Dette er virkelig rasisme.

Den «hvite Führer» i Ukraina på møte med Zelensky.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Nazister: Volodymyr Zelensky sammen med den «hvite führer»

På sin personlige Telegram-konto la Ukrainas president Volodymyr Zelensky ut en kort video (se videoen her) av hans besøk til tropper i Bakhmut i selskap med hans stabssjef.

Han blir sett der sammen med «hvit führer» Andriy Biletsky, militærleder for de ukrainske «integrerte nasjonalistene». I følge sistnevnte er Ukrainas oppdrag «å anspore de hvite rasene i verden mot et siste korstog … mot de semittledede Untermenschen [undermennesker]».

«Integral nasjonalisme» er en ideologi utviklet av ukraineren Dmytro Dontsov (1883-1973), basert på prinsippene til den franske statsborgeren Charles Maurras, og forankret i hatet til jøder og russere. Da han først tjente som rikets (Tyskland) hemmelige agent, ble Dontsov i løpet av andre verdenskrig en av hovedplanleggerne for den endelige løsningen av jødiske og sigøynerspørsmål, og utnyttet sin lederstilling ved Reinhard Heydrich-instituttet i Praha. Han ble ikke stilt for retten i Nürnberg, men ble hentet og tatt hånd om av CIA. I motsetning til hva hans Wikipedia-oppføring feilaktig indikerer, døde han ikke i Canada, men i det amerikanske området South River, New Jersey.

Etter å ha grunnlagt Azov-regimentet og lidd et nederlag ved Mariupol, opprettet Andriy Biletsky en mekanisert infanterienhet, den tredje angrepsbrigaden – for tiden den viktigste ukrainske enheten som er engasjert i slaget ved Bakhmut.

Andriy Biletsky

Russland hevder å gjennomføre en spesiell militær intervensjon i Ukraina med sikte på å oppnå landets denazifisering. Det stilte imidlertid det private militærselskapet Wagner opp mot nynazistene fra Azovregimentet i Mariupol, deretter mot 3. overfallsbrigade i Bakhmut. Likevel ble Wagner-gruppen, eid av Yevgeny Prigojine, kommandert av en russisk beundrer av Det tredje riket, Dmitri Outkin. Kreml har nettopp eliminert ham i etterkant av et internt sammenstøt som ble karakterisert av vestlige medier som et kuppforsøk.

Andriy Biletsky gjorde det obligatorisk for alle hans menn å lese og studere skriftene til Dmytro Dontsov. I tillegg ærer han Dontsovs håndlanger, Stepan Bandera, som massakrerte mer enn 1,5 millioner ukrainere under andre verdenskrig. Bandera ble heller ikke stilt for retten i Nürnberg, men ble hentet inn av CIA, og fikk i oppgave å lede de ukrainske sendingene til Radio Free Europe fra München under den kalde krigen.

«Ved å plassere en mann av jødisk opprinnelse [Volodymyr Zelensky], fra jødisk bakgrunn, ved roret i Ukraina, ønsket vestlige ledere å dekke over den anti-menneskelige essensen som ligger til grunn for den ukrainske staten i dag (…) Og dette gjør hele situasjonen ekstremt ekkel, ved at en etnisk jøde hvitvasker glorifiseringen av nazismen og de som orkestrerte det jødiske folkemordet i Ukraina, som forårsaket døden til halvannen million mennesker, sa Russlands president Vladimir Putin på møtet til Pobiéda-komiteen forrige uke.

https://www.voltairenet.org/article219657.html

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  11 september 2023 8:47

  Statuar og bøker av diktaren Alexander Pusjkin vert fjerna i Vest-Ukraina. Pusjkin har vore død i 200 år. Han kan samanliknast med Henrik Wergeland og Ivar Aasen.

  Til gagn for Nato og til skade for historiekunnskapen vår har Store norske leksikon sin artikkel om Pusjkin ikkje fått med seg utreinskinga av minnet om Pusjkin i Ukraina: https://snl.no/Aleksandr_Pusjkin

  I staden heidrar Vest-Ukraina slike som Stepan Bandera. Noreg har lova våpen og pengar til Kiev-styret i mange år framover.

  Svar
 • Zelensky er ikke et «Untermensch», han er for slu og smart til det, og Victoria Nuland (Nudleman) heller ikke et «Übermensch», selv om hun nok selv synes det, men begge er «Unmenschen», umennesker, uten den ringeste respekt for menneskeliv eller bekymring om Ukraina tømmes for menn og nå også kvinner. At ledere er sitt folks verste fiende er noe ikke unikt, bare se på Norge.

  Erna Solberg mener med et litt forunderlig smil at å avgi sin stemme i Bergen på valgdagen er en HØYTIDSSTUND, halleluja; kanskje hun ser for seg en SVÆR og klumpete statue erstatte den blå steinen på Torvalmenningen, et evig minne som man kan legge kranser på til ære for hennes sikre og effektive reduksjon av det norske folk og rasering av Norges natur og ressurser. Jeg ser for meg måkene flokke tiil for å gjøre sitt fornødne.

  «Jews come in all colors», sa jeg til en israelsk venninne nylig, som hun selvfølgelig var enig i, at jøder finnes i alle hudtoner, men hun virket som hun ikke ville snakke mer om det. Så vi snakket om noe annet. Tenkende isralere ser det selvfølgelig selv, at å påstå at jøder er en egen rase er en syltynn historie som ikke tåler nærmere granskning uten politiske konsekvenser:

  myjewishlearning.com/article/are-jews-a-race/

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Noen jobber for å få en reprise på ‘vaksine’-skandalen

Professor: Ikke ta ‘covid-vaksiner’, det er ikke et medisinsk råd, det er et råd for overlevelse!

Forrige innlegg

Er Israel en demokratisk eller rasistisk stat?

Hva mener Norgesdemokratene om Israel?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.