POSTED IN Coronavaksiner

Noen jobber for å få en reprise på ‘vaksine’-skandalen

Professor: Ikke ta ‘covid-vaksiner’, det er ikke et medisinsk råd, det er et råd for overlevelse!

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

En professor i evolusjonsbiologi gir en knusende kritikk av mRNA-teknologien.

Av Swebbtv

Det giftige piggproteinet som covid-vaksinen får kroppen til å produsere, er ikke det mest grunnleggende problemet med mRNA-vaksinen. Det er selve mRNA-plattformen som er det store problemet, argumenterer Bret Weinstein, professor i evolusjonsbiologi.

Det er Bret Weinstein, tidligere professor i evolusjonsbiologi, som nå retter knusende kritikk mot de såkalte mRNA-vaksinene.

Å fraråde folk å ta sprøytene er ikke medisinsk råd, skriver han på X. «Det er overlevelsesråd», påpeker han.

Dette på samme måte som mottoet «Ikke spis godteri fra fremmede» ikke bare er er kostholdsråd. Det er sunn fornuft. De er så farlige, sier han!

«Antallet designfeil i mRNA-vaksinene er svimlende. Forurensningsproblemet alene gjør dem uegnet for mennesker. Det som gjør autoimmun/myokarditt-problemet spesielt, er at det ikke handler om covid eller kvalitetskontroll i det hele tatt. Alle vaksiner basert på mRNA-plattformen vil forårsake dette», skriver han i et annet innlegg.

Nylig sa journalisten Megyn Kelly at hun angret på at hun tok covid-vaksinen, og at hun utviklet en autoimmun sykdom etter å ha tatt den. Etter dette fremhevet Weinstein problemet med nettopp de autoimmune effektene av covid-»vaksinene».

Ifølge Bret Weinstein er det ikke det giftige piggproteinet som er det grunnleggende problemet med mRNA-vaksiner, men selve mRNA-plattformen.

– Det faktum at det ikke er noe bestemmelsessted for disse mRNA-ene, gjør at de kan ende opp i en hvilken som helst celle. Det betyr at hver gang de vaksinerer noen med den teknikken, skjer det et autoimmunt angrep på vevet som tilfeldigvis tar opp lipid nano-partikler, sa han nylig i et intervju hvor han nøye forklarer problemet med mRNA-teknologien.

– Dette vil forårsake en autoimmun lidelse i vevet, og hvis det vevet tilfeldigvis er hjertet, vil det være et ødeleggende problem.

Bret Weinstein er så sikker på sin sak i denne saken at han setter karrieren på spill, påpeker han.

Kommentar fra oversetteren:

Det er ingen tvil, mRNA-injeksjonene er et biovåpen, kalt vaksiner for å få folk til å ta dem. De er for depopulasjon og befolkningskontroll, pønsket ut av en herskerklasse som i over hundre år i sine publikasjoner ikke har lagt skjul på intensjonene om å redusere verdens befolkning. Schwab, WEF, Gates, Rockefeller, The Club of Rome, alle herskerklassens organisasjoner er klare på dette.

Deres propaganda-maskin, vestlig hovedstrømpresse og media, sørger for at denne sannheten aldri når befolkningene. Tvert i mot MSM vil igjen skremme befolkningene til i panikk ta de nye covid-«vaksinene», som svekker immunforsvaret. Glem tallet 6 millioner. Det nye tallet, og dette tallet er også riktig, for den største forbrytelsen mot menneskeheten noensinne, er 6 milliarder. Det er antallet mennesker som har fått en eller flere covid-«vaksiner». Så er også satanisme enkelt forklart å snu alt på hodet.


Fra Swebbtv, publisert 8. september 2023.
Oversatt av Northern Light fra svensk. Linker og X-meldinger og X-melding med videointervju i originalartikkelen.
Originalartikkel: Ett ”överlevnadsråd” att INTE ta vaccinet – professorns förödande kritik mot mRNA-tekniken.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • lovoghelse.no skriver at 82,9% av nordmenn har stor tillit til myndighetene; kun sveitsere har mer, så Norge er nummer to i verden m.h.t. naivitet og konformitet. Norge har også Janteloven; «du skal ikke tro du ER noe» er en av reglene. Å få et sånt folk til å gå på limpinnen igjen og igjen burde være en enkel sak for de folkevalgte (hvis en nå kan stole på valget som foregår. Neppe.)

  Jeg går ut fra at Erna Solberg blir statsminister igjen ved et rigget valg. Hun er så godt inne i alt det der med kohorter og utrullinger og dugnader og GAVI og sånt. Etter hennes selvtilfredse smil å dømme frykter hun ikke å måtte legge dokumentasjonen for sin koronahåndtering på bordet noensinne; hun har ingenting å frykte fra 82,9% autoritetstro medløpere og kan regne med hjelp fra angivere og politiet, hvis vi skal dømme ut fra det vi har sett i folket hittil.

  Undervurderer jeg folket, er der i det stille en liten oppvåkning å spore i de tusen hjem? Håper det. Det vil snart vise seg.

  Har Norge en kjendis som angrer på sitt livs dummeste valg, som Megyn Kelly og Dan Bongino? Mulig. Men så gjennomsyret som norsk media er, ville det bli dekket over? FILIP INGEBRIGTSEN? Hvordan går det med ham? Merkelig stille fra den fronten.

  «Første vaksinedose rammet Filip Ingebrigtsens liv» skrev Aftenposten 18.10.2021

  Svar
  • Ingebrigtsenbrødrene er alle fullvaksinerte, m.a.o. tikkende bomber som kan stupe på direktesending når som helst.

   Svar
 • Konklusjonen fra msm er bekreftende for det ødelagte samfunnet vi faktisk bor i:
  https://www.nettavisen.no/okonomi/livet-er-kortet-ned-med-30-uker-aller-mest-for-menn/s/5-95-1324539

  ‘Takket være de strenge tiltakene under covid epidemien så døde det færre enn forventet’. Derfor er levealder gått ned. Man må virkelig passe på seg selv, ta vitaminer som sørger for at man har mindre sjanser for å bli syk. Følger man myndigheters råd så vil de fleste være i livsfare.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ukraina:

Nå kommer restriksjonene for landets kvinner som trengs til den tapte krigen.

Forrige innlegg

Dette er virkelig rasisme.

Den «hvite Führer» i Ukraina på møte med Zelensky.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.