POSTED IN Israel, Norsk politikk

Er Israel en demokratisk eller rasistisk stat?

Hva mener Norgesdemokratene om Israel?

19 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Garantert splittelse i Norgesdemokratene

Jan Hårstad

Jeg hoppet litt i stolen da jeg så at formannen i Norgesdemokratene, Ugland Jacobsen, under valgkampen ytet frampå om at de skulle inngå en allianse eller samarbeid med Erik Selles «Konservativt». 

Selle kjenner jeg fra intervjuer på Document. Han er en av landets ledende kristenzionister og flammende pro-Israelsk må vite.

Så roter det seg til med Israel-zionisme debatt i Document da Norgesdemokratene har satt opp Israel-kritikere høyt på sine lister. Sånt tåles ikke av redaksjon Rustad og Ugland Jacobsen iler til med damage Control og kanossagang:

«Jeg støtter både Israel og jødene. Har alltid gjort det, og vil fortsette med det. Norgesdemokratene har også, som de fleste vet, det samme i sitt program.

Jeg vil alltid være en varm forsvarer av Israel.»

Da israelske finansminister SMOTRICH opptrådte i et forum i Paris hang det på talerstolen en plakat som viste ERETZ ISRAEL,STOR ISRAEL, slik som de ortodokse jødene nå ønsker utviklingen. Vekk med palestinerne og deler av Jordan og Egypt innlemmet i StorIsrael.

På møtet i Paris sa Smotrich at det egentlig ikke finnes noen palestinere. Her er et av flere kart over hvordan noen tenker seg et Stor-Israel.

Dette frambrakte sjokkbølger i Jordan som ble satt i beredskap, uro bredte seg også i Egypt som umiddelbart gikk til sonderinger med Iran.

Grensa mellom Jordan og Vestbredden er oppunder 60 mil og med den aller største glede hjelper jordansk grensepoliti til med å smugle våpen inn til Vestbredden. Dette ser de på som en forebyggende handling for Jordan.

Og gjennom de siste tyve årene har Israel hatt for vane å bombe inni Syria uten at «det internasjonale samfunn» har løftet en finger. Bombingen tar aldri slutt.

Det aller siste fra militærhold er at USA-Israel øver sammen for å bombe de iranske atomanleggene.

Jeg styrer omtaler av den israelsk-palestinske krigen som bare blir verre og verre. Vestbredden skal israeliseres og palestinerne skal få sin andre katastrofe – Nakba.

Fordrives.

Hvis man i dag skal lete etter en grotesk monsterstat kommer man ikke utenom Israel som nå også Norgesdemokratene skal være beskyttere for.

Resultatet av dette vil bli fullt politisk kaos inni partiet etter valget for dette er den rene pure galskap.

Redaksjonen har lagt til bilde m/kart.

Forsidebilde: Raimond Klavins

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

19 kommentarer. Leave new

 • Svakt fra Rustad og ynkelig fra Ugland Jacobsen. Lite å respektere ved Ugland Jacobsens kanossagang og lite annet å høre enn drøvtygde skjellsord fra Rustad, ingen argumenter å finne i det han skriver eller sier så vidt jeg kan se. Og for øvrig er ashkenaziene ikke semitter, men japhetitter, nedstammet fra Japheth og ikke fra Shem, så begrepet antisemitt er feil, men såpass vet ikke Rustad. Han går i fistel og støtter betingelsesløst de gud angivelig har pekt ut som sine utvalgte, ifølge jødene selv, ganske hovmodig, kan man si, og hovmod står for fall, som vi vet.
  Han har jo rett, denne Abram Moberg: ingenting kan diskuteres fritt og åpent i et land så prippent og hurpete at enhver diskusjon avspises med hersketeknikkglosene som brukes for å forhindre enhver debatt, og Klungtveit overgår seg selv sånn sett. Rustad kommer etter som en klar nummer to i sammenhengen. Og de fleste veike nordmenn er livredde for disse ordene Moberg ramser opp, så pinlig feige er de.
  Tiden vi lever i fordrer ryggrad, den som Ugland Jacobsen viser seg å ikke ha, men bøyer seg for å ikke bli lyst i bann.
  Jeg har valgt motsatt metode når eks-venner har nazistemplet meg for vaksinemotstand og bedt dem dra til helvete, og jeg behandler sånne med avvisende nedlatenhet og forakt, veldig effektivt hvis en vil bli kvitt kryp som dolker deg i ryggen og autoritetstro medløpere, forsvinnende lite verdt er de i mine øyne. Og det samme sier jeg om Ugland Jacobsen og Rustad: sveklinger og indoktrinerte nikkedukker. Men greit at sanne farger viser seg; så vet vi det.
  Selvfølgelig kan en gruppe som følger og støtter en ideologi/religion holdes anvarlig for det de står for, noe Rustad mener jødene ikke kan. Helt uenig. Hinduer som opprettholder kastesystemet eller muslimer som går i barnebruders bryllup er høyst medansvarlige. På samme måte som de som veiver med regnbueflagg er medansvarlig for det «rosa kompetanse» driver med i barnehagene; så lenge de ikke kritiserer dette, men lar seksualisering av småtroll foregå uten å komme med innvendinger er de medskyldige og medansvarlige.

  Svar
  • Uansett diskusjonen om antisemittisme og ytringsfriheten:
   Hva er det helt konkret du har imot verdens 1,7 millioner jøder?
   Og er barneekteskap det verste du kan si om verdens opp mot to milliarder muslimer? Hva med deres generelle og massive kvinneundertrykkelse, homohat, jødehat etc.?

   Svar
   • Svar på spørsmålene dine finnes litt lengre nede, Max, bare skroll nedover litt. Vi postet samtidig.
    henrymakow.com som selv er av jødisk ætt kan utdype for deg hvis du er interessert. Han er godt informert.
    Ellers helt enig med deg at det er mye å kritisere muslimer for; noe ramset du opp og jeg vil legge til kjønnslemlestelse av gutter og jenter, systematisk innavl over generasjoner, barbariske straffemetoder, jihad-mentalitet, rekordhøye volds-statistikker, manns-sjåvinisme, burka-fangedrakt for kvinner, portforbud for kvinner uten mannlig følge, åpenbart elendig disiplinering av guttebarn, pedoprofeten som sees «som den perfekte mann»……..
    Vennligst suppler med forslag hvis jeg glemte noe.

  • Deler ditt syn ang vaksinen. Når det gjelder Israel er du virkelighetsfjern. Alt er forsøkt, Israel har ikke noe valg, om de skal overleve. De må behandle de andre som fiender, noe mange av de faktisk er. Sånn er livet der nede, og sånn har det vært siden mohammeds dager. Vi hadde også gjort det samme her i Norge hvis vi var i samme situasjon.

   Svar
 • Jan Hårstad; tror du faktisk at noen i Israel med noenlunde vett i behold, ønsker seg ørten millioner muslimer ekstra som en del av Israel? At muslimene blir i flertall?

  Svar
 • Det å like Israel og å innse at jødene har gjort svært mye bra med de 22.000 km2 som er dagens Israel; behøver man vel ikke være zionist for å mene. Eller?
  Etter å ha lest mye om Israel og særlig områdets historie, samt arrangert to militærhistoriske reiser dit, har jeg blitt meget glad i landet.
  En kan i alle fall ikke ønske at Israel skal bli et muslimsk shithole, slik alle nabolandene i praksis er.
  Finnes det noe land hvor den muslimske mindretallsbefolkningen har det bedre, enn i Israel? Jeg kan ikke se at det finnes.

  Svar
  • Hvis du vil ha en seriøs debatt om dagens aktuelle Israel,Max,kan du ikke starte opp med spørsmålet:
   «Hva er det helt konkret du har imot verdens 1,7 millioner jøder».
   Nå skriver jeg kontinuerlig om den palestinsk-israelske konflikten men jeg har da aldri noen gang blandet
   inn motstand («imot») mot verdens jøder. Dette er jo et eksempel på sedvanlig og nedslitt demagogi.
   Å kritisere Israelsk statspolitikk er å kritisere verdens jøder.
   Du får ta utgangspunkt i de artiklene jeg skriver,Max,og ikke fantasere om hva jeg mener.

   Svar
   • Tillat meg da å spørre igjen:
    Jan Hårstad; tror du faktisk at noen i Israel med noenlunde vett i behold, ønsker seg ørten millioner muslimer ekstra som en del av Israel? At muslimene blir i flertall?

 • Norgesdemokratene kan la vere å uttale seg om andre land sin politikk og la de ta ansvar for egne problemer.
  Thomas sowell har en fin rettesnor om hvordan suverene stater bør forholde seg til hverandre.
  https://www.youtube.com/watch?v=T9PjrZ0y2nE

  Svar
 • Jøders rasistiske overbevisning om suveren overlegenhet over alle andre etniske grupper som deres skrifter beskriver som dyr, og forestillingen om en medfødt rett til å eie hele jorden helt alene har vi representert i våre dager ved Yuwal Noah Harari, bare som ett av mange levende eksempler på dette, hvor han sier: humans are hackable animals, i hans øyne er vi programmerbare dyr uten sjel, ånd, fri vilje eller gud.
  Påfallende mange av slik ætt har nøkkelposisjoner i BigPharma, som Pfizer’s Albert Bourla, som forsnakket seg og kalte vaksinene biovåpen, som det er, designet for å drepe og ikke for å lege.
  Dette korresponderer med Talmuds budskap, hvor ikke-jøder beskrives som dyr gjentatte ganger, så siden staten Israel er tuftet på denne tro og overbevisning er det opplagt at det er en rasistisk stat, det kan bare løgnere nekte for.
  Heldigvis er de israelere jeg kjenner og mange jeg ikke kjenner ikke sånn og ikke rett-troende i forhold til Talmud, jødedommens viktige, i troende jøders øyne, hellige skrift, hvorav en versjon stammer fra Babylon, med tekster som får både Koranen og gamletestamente til å blekne i ondskap og perversjon og pedofili, det er enkelt for den som gidder å sette seg litt inn i det å finne ut, og mye av dette er innbarket i de som mener de er bedre enn andre etniske grupper, hvor overgrep mot ikke-jøder er helt i orden. Dette må det folket bare stå til ansvar for ellers kan de regne med å bli hatet til evig tid. For sin tro og for sin praksis, en i prinsippet graverende psykopatisk innstilling de har til felles med kongehusene.

  Svar
  • Israel har faktisk gitt en minoritet i landet sitt, enerett til et område som også er hellig for jødene; nemlig tempelhøyden.
   Dessuten; er du klar over at Egypt har et omtrent like omfattende grensegjerde mot Gazastripen som det Israel har? Hvorfor har de det?

   Svar
   • Israels historie er omfattende, blodig og interessant, fra lenge før Babylon til korstogene til Balfour Declaration til nåtiden.
    Akkurat Egypts grense fra 1906 og muren og tunnelene har jeg lest meg litt klokere på, vitebegjærlig som jeg er; interessant hjemmelekse, skolemester.
    Potensialet for fred virker ikke lovende, med krigerske folk i landet og utenfor, bad guys på alle fronter, og nå så jeg nettopp på zionismens far Theodor Herzls og tidligere israelske statslederes sitater; med en sånn innstilling er det lite håp. Herzl var ateist; han mente:
    «om hele grener av jødene må tilintetgjøres så ville ikke dette spille noen rolle så lenge den zionistiske drøm oppfylles
    og en jødisk stat i Palestina opprettes.»
    Motstanderen vil også, på samme måte som guds utvalgte, legge hele verden under seg med hellig krig, jihad, velsignet av allah.

  • Virkelighetsfjernt pjatt.

   Svar
 • Erik celle og hans partiledere i de konservative, drar nytte av hans Afghanistan tjeneste opphold for Nato, alliansen.

  Der opium finansierte store deler av the Black budgett, militære i us, og kobolt, mineralene. Som de ordnet opp i, som hjelp til afganerene. Via droneangrep på taliban og sivile, som takk. Flott å stemme på disse, de har helt sikkert lært av dette….

  Svar
 • Ole Kristian Jønholt
  10 september 2023 19:09

  Den som fornekter Bibelens Gud og Hans Ord, vil forbli i mørket i sin forståelse av jødene og deres plass i verden.

  Svar
  • Paul A. Bridge
   10 september 2023 19:45

   Ja, derfor kan ikke kristne og ikke troende havne i basketak med hverandre. Bibelen sier at dette aldri vil opphøre og aldri føre til noe.

   Svar
 • Dere på DERIMOT virker ganske så naive når det gjelder midt-østen. Ja, man må dessverre forskjellsbehandle, når noen forsøker å ta livet av deg…. Da kan du ikke behandle den som forsøker å ta livet av deg like bra som din egen familie. Vi har nå omlag 70 år å vise til full av eksempler på at Israel aldri kan fire på kravene. De har forsøkt utallige ganger, med samme resultat. Er det så vanskelig å forstå…??

  Svar
 • Deler ditt syn ang vaksinen. Når det gjelder Israel er du virkelighetsfjern. Alt er forsøkt, Israel har ikke noe valg, om de skal overleve. De må behandle de andre som fiender, noe mange av de faktisk er. Sånn er livet der nede, og sånn har det vært siden mohammeds dager. Vi hadde også gjort det samme her i Norge hvis vi var i samme situasjon.

  Svar
 • Stråmannsartikkel av Hårstad.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Dette er virkelig rasisme.

Den «hvite Führer» i Ukraina på møte med Zelensky.

Forrige innlegg

Skap fred, idioter!

Ellers har vi en atomkrig neste år.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.