POSTED IN Helse, Vaksiner

Det er også sykehusbelastninger av vaksinene.

Hvorfor «glemmer» NRK og de store mediene de vaksineskadde?

15 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Da vi publiserte denne artikkelen for et halvt år siden var dette situasjonen. En fjerdedel av de innlagte var på grunn av vaksineskader. Denne statistikken har nå forverret seg. Det er stadig flere vaksinerte som legges inn med den nye covid-varianten. Dette betyr at vaksinene overhode ikke holder det som ble lovet, tvert imot er det økende mistanke om at de mest vaksinerte (3 doser) er de som mest legges inn nå.

Og ikke nok med det. I flere uker i vår var andelen av covid-19-assosierte sykehusinnleggelser relativt høyere for vaksinerte enn uvaksinerte. Så sluttet FHI å publisere data om dette. En kan jo spørre seg hvorfor. Står vi overfor en global helseskandale av uante dimensjoner. En kan virkelig begynne å lure.

Redaksjonen

En innlagt med vaksineskader for hver fjerde innlagt med covid-19

Av redaksjonen.

44% av de alvorlige bivirkningene fra covid-vaksinene har endt med innleggelse på sykehus, ifølge tall fra FHI. Det betyr at 1.850 vaksinerte så langt har vært innlagt på sykehus med alvorlige bivirkninger fra vaksinen basert på dagens tall fra Legemiddelverket.

Det er i en kommentar på sin egen Facebook-side FHI avslører at 44% av alvorlige vaksinebivirkninger har endt med behandling på sykehus.

44% av 4.203 alvorlige bivirkninger har blitt behandlet på sykehus. Det betyr at at 1.850 nordmenn har vært innlagt på sykehus på grunn av alvorlige bivirkninger fra covid-vaksinene. Så langt.

Ukentlig registreres det nå ca 90 nye alvorlige bivirkninger basert på snittet ifra mars måned til dagens dato. Det betyr at vaksineskader utgjør ca 40 nye innleggelser i uken eller nesten 7 hver dag.


 (REF: graf 3 på denne siden: https://antijanteboka.no/bivirkninger/ – ca 3500 alvorlige bivirkninger siden 30 mars. 38 uker fra 30. mars til idag. 3500 /38 = 90 alvorlige bivirkninger i uken. 90×0,44=39,6. Ca. 40 på sykehus)

Vi må også gjøre oppmerksom på at en del av de med alvorlige vaksine-bivirkninger vil belaste helsevesenet i lang tid fremover og noen vil bli varig uføre.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

15 kommentarer. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Sjakk-matt.

Vestlige ledere uten politisk strategi.

Forrige innlegg

Ingen vil ha det men blir påtvunget koronapasset.

Det dreier seg ikke om demokrati, men kontroll.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.