POSTED IN Coronavaksiner, Norge

Møter stadig motbør i USA.

Kravet om at offentlig ansatte skal være vaksinerte stoppes enda en gang av retten.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Kravet om at alle offentlig ansatte skal være vaksinert for å kunne arbeide møter stadig mer motbør i USA. Og utviklingen i helsevesenet hvor en stadig større andel innlagte viser seg å være trippelvaksinerte forteller en historie om en kommende helseskandale. Nye rapporter tyder på at mRNA-vaksinene svekker helsen mer enn den fremmer den. Hvordan vil en eller forklare at flertallet (også relativt) av innlagte i f.eks. Norge er de trippelvaksinerte?

Særlig alvorlig er dette for helsevesenet fordi kravet om vaksinering (som var frivillig i Norge) var så sterkt at det er sannsynligvis den befolkningsgruppen (ansatte i helsevesenet) med høyeste andel vaksinerte. Det er de som skal håndtere det økende antallet vaksinerte som nå legges inn med en vaksine i kroppen som ikke virker og kanskje i tillegg svekker helsen.

Kanskje USA blir det landet hvor vaksinasjonspresset fra «Big Pharma» først stanses. For legemiddelindustrien handler det ikke om helse men fortjeneste. Det har lenge vært klart.

Det kan også være interessant å se hvordan de myndigheter og fagpersoner i USA som hevdet at vaksinene virker nå trekker seg fra det de engang hevdet skråsikkert ( Se videoen her .)

Knut Lindtner
Redaktør

Retten går tilbake på Bidens vaksinemandat

Håndhevelsen av vaksineregelen er igjen stanset etter måneder med krangling i domstolene

En amerikansk ankedomstol har gått med på å utsette Det hvite hus sitt vaksinemandat for føderale arbeidere, og sette kravet på pause midlertidig etter at en tidligere kjennelse sa at det kunne gå videre.

brown and gray 3-story building
New Orleans er, med sine 454 863 innbyggere, den største byen i den amerikanske delstaten Louisiana. Byen ble grunnlagt av franskmenn i 1718 under navnet Nouvelle-Orleans og er i dag en populær turistdestinasjon, kjent for sin løsslupne atmosfære, rike kulturliv og særegne mattradisjoner. Wikipedia Foto: Rosie Kerr

Den femte amerikanske lagmannsretten i New Orleans ga mandag en ordre om å stoppe håndhevelsen av vaksinekravet, som har blitt sendt fra fra dommer til dommer i en langvarig juridisk kamp. Mens en tidligere avgjørelse i april opphevet et forbud mot kravet, sa den siste kjennelsen at det ville forbli på vent mens retten behandler saken.

I januar påla den amerikanske distriktsdommeren Jeffrey Brown et første landsomfattende påbud mot regelen, som krever at de fleste føderale arbeidere skal vaksineres mot Covid-19, men et eget dommerpanel fastslo senere at Brown ikke hadde riktig lovanvendelse, og at de som utfordrer mandatet hadde fortsatt andre rettsmidler tilgjengelig for dem.

Det samme panelet har nå blitt enige om å revurdere kjennelsen, men sier at den vil tillate domstolens 17 dommere å vurdere saken før en endelig avgjørelse tas. Kravet skulle tre i kraft igjen 31. mai, selv om det er uklart i hvilken grad det ble håndhevet i tiden etterpå.

President Joe Biden påla mandatet for føderale arbeidere i september i fjor, noe som førte til en mengde rettssaker som utfordret tiltaket før januars forføyning. En egen regel som ville ha tvunget amerikanske selskaper med 100 ansatte eller mer til å kreve vaksinasjoner ble stanset av Høyesterett tidligere i år, selv om Det hvite hus likevel oppfordret firmaer til å håndheve tiltaket uansett.

https://www.rt.com/news/557953-court-biden-vaccine-mandate/

Forsidebilde: Robert Linder

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • FRIHET !!!
  29 juni 2022 11:12

  Ifølge Nuremberg konvensjonen er det ulovlig å bruke NOEN som helst form for press eller tvang til å ta eksperimentell medisinsk behandling… Hele corona vaksine programmet er i realiteten ulovlig over hele verden.

  Svar
 • Eksekusjonene burde snart begynne å tas i bruk mot de ansvarlige over hele verden.
  Det vi ser utfolde seg i disse tider (den bibelske endetid?) er et overgrep og et hån mot vanlige mennesker aldri tidligere sett i historien.
  Man kan starte med absolutt alle kjente medlemmer av The Pilgrim Society, og ta det videre derfra.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Sjakk-matt.

Vestlige ledere uten politisk strategi.

Forrige innlegg

Ingen vil ha det men blir påtvunget koronapasset.

Det dreier seg ikke om demokrati, men kontroll.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.