POSTED IN NATO, Ukraina

Det er ikke bare i Norges ledelse det er uro.

Nå sloss de i den ukrainske ledelsen.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Når systemet rakner og det går mot oppløsning starter jakten på syndebukker. Det er alltid noen en må henge skylden for den mislykkete politikken på, helst folk litt nede i systemet. Men dette er egentlig USA/Nato sin politikk og de ansvarlige sitter først og fremst i Washington. Der har en allerede begynt forberedelsene på å frata seg seg selv ansvar for den katastrofen en har brakt Ukrainas folk opp i.

Nå er det den militære sjefen i Ukraina som skal hengs ut til spott og spe. Zelenski er en figur som også står for fall og det kan skje fort for kollapsen kan komme før en aner.

For Nato og USA har krigen vært en sammenhengens katastrofe og har avslørt at alliansen, til tross for hangarskip, fly og atomvåpen, egentlig ikke kan føre noen moderne krig. Som kineserne sier: Den er en papirtiger.

I vest svikter støtten til krigen. Det er befolkningen i vest som har måtte betale for at en har dumpet store mengder penger og utstyr inn i Ukrainas svarte, korrupte hull. Men i Norge er alle enige om at dette var viktig for vårt land. Vi har samtidig med det militære og politiske store nederlaget klart å gjøre oss til fiende med vår store nabo som ikke forsvinner over havet, slik USA kan.

Kortsiktighet er navnet på det vi driver med. Men noen i Norge som tar beslutninger har også tjent penger på dette. Det vet vi i det minste nå. Dermed har korrupsjonen også nådd oss. Det er i det minste greit å få vite, selv vi egentlig lenge har skjønt det.

Knut Lindtner
Redaktør

Øverstkommanderende for ukrainske væpnede styrker anklaget for høyforræderi, sier BBC

Ifølge BBC gransker Ukrainas sikkerhetstjeneste (SBU) og det statlige etterforskningsbyrået general Valerii Zaluzhny (bilde), øverstkommanderende for de ukrainske væpnede styrker.

Han er anklaget for ikke å ha fulgt opp «frigjøringen» av de sørlige provinsene i landet.

Anklagen er ensbetydende med høyforræderi.

Flere høytstående offiserer er allerede avhørt, inkludert Joint Forces-sjefen generalløytnant Sergei Naev, og Andreii Kovalchuk, tidligere sjef for den sørlige sonen og leder av Kherson Oblast-administrasjonen.

General Valerii Zalouzhny har ikke lenger nok menn til å presse seg frem med motoffensiven på alle fronter. I to uker skal hæren hans ha mistet mer enn tusen mann per dag. Det ble iverksatt tiltak for å verneplikte alle funksjonsfriske menn på ukrainsk jord. De fleste unntakene er opphevet.

https://www.voltairenet.org/article219708.html

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • «Krigen er over. Russland har «vunnet». Det er ingen ukrainsk offensiv lenger, men Det hvite hus og amerikanske medier må holde løgnen gående! Uttalelsen kommer fra en høytstående amerikansk etterretningstjeneste og formidlet til Hersh.!
  «Sannheten er at hvis den ukrainske hæren blir beordret til å fortsette offensiven, vil hæren gjøre mytteri.
  Soldatene er ikke villige til å dø lenger, men dette passer ikke B.S.historiene fra Biden og The White House.»

  Svar
 • Zaluzhny er en ekte kriger og ser ut som han hører hjemme i og har fortjent sin militæruniform. Jeg kan tenke meg han har en hel del betydningsfulle i ryggen. Såret i krigen og reiste seg igjen.
  Zelensky er skuespilleren fra «servant of the people» (jommen sa vi smør), komikeren som spiller gitar naken og taster på piano med kuken, moromannen som er forbausende flink å danse på stiletthæler. Som tar seg tid, midt i kampens hete, til fotoshoot for Vogue med sin vakre kone når hun ikke er på shopping i Paris, jo dyrere jo bedre.
  Jeg vet hvem jeg tror de gjenlevende ukrainere på ukrainsk jord liker best.
  Og du skal se Zelensky er den som må gå ut i håndjern og ikke Zaluzhny.

  Svar
 • Terje Rosenquist
  24 september 2023 21:35

  Vår urokkelige tro på marionett krigføring , utført av heroiske nasjonalister i Ukrainia fører ikke frem uten en riktig helhjertet innsats fra NATO. Verdenskrig eller ikke, som desverre ble stanset i 46 , en gang for alle .

  Svar
 • Northern Light.
  25 september 2023 18:15

  Ukraina: Russisk rekognoseringsteam slår ut en tysk leopard stridsvogn med tysk mannskap.

  Av Sputnik Internationals nyhetsdesk.
  LUGANSK (Sputnik) – Et russisk rekognoseringsteam har ødelagt en tysk-levert Leopard-tank fra det ukrainske militæret med et mannskap bestående av Bunderswehr-soldater, i retning av Zaporozhye, fortalte teamlederen med navnet Legend til Sputnik lørdag.

  «Da vi stoppet et annet angrep og ødela Leopard stridsvognen med et anti-tank missil, gikk vi frem til den ødelagte stridsvognen i håp om å pågripe mannskapet. Så så vi at mannskapets sjåfør og mekaniker var alvorlig skadet og de andre var døde. Da han våknet, begynte mekanikeren å rope ‘nicht schießen’ «ikke skyt» på tysk», sa lederen for rekognoseringsteamet.

  «Mekanikeren uttalte gjentatte ganger at han ikke var en leiesoldat, men en Bundeswehr-soldat, og at han og resten av mannskapet var medlemmer av samme enhet av den tyske hæren», sa den russiske offiseren, og la til at mens føreren av stridsvognen mottok medisinsk hjelp, navnga den tyske soldat brigaden hans og dens base. Tankens sjåfør døde av skadene minutter etter at han ble funnet, til tross for forsøk på å redde ham.

  Fra Sputnik International, publisert 23 september 2023.
  Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Russian Reconnaissance Team Destroys Leopard Tank in Special Op Zone With Fully-German Crew.

  Kommentar:
  At tyske stridsvogner med tysk mannskap er i krig på Ukrainsk jord, kommer i tillegg til at Lavrov sier at amerikanske soldater allerede er på bakken i Ukraina. Det er nok for Kreml til å påstå at NATO i hemmelighet har begynt å ta over krigføringen fra en desimert og utslått Kiev-hær, som skal være redusert med opptil 85 prosent av mannskapene. Det vil si at en åpen krig mellom NATO og Russland som USA/NATO provoserer frem, kan starte når som helst.

  «Lavrov: Hundrevis av amerikanske tropper er i Ukraina».
  Moskvas øverste diplomat har sagt at det «kollektive Vesten», ledet av USA, allerede er i krig med Russland. Russlands utenriksminister Sergey Lavrov har påstått at opptil «hundrevis» amerikanske tjenestemenn er utplassert til Ukraina. Lavrov hevdet at amerikanske soldater, militærrådgivere og etterretningsoffiserer lenge har vært direkte deltakere i konflikten. Kilde: RT.

  Da kan norske militære flyplasser, radaranlegg, og forhåndslagret amerikansk militær-materiell for en angrepskrig mot Russland, bli utslettet i et russisk gjengjeldelsesangrep. Wall Street finansfolkets norsk politikere har satt det norske folk og land i en overhengende fare for å bli dratt inn i en ødeleggende krig for Norge.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Offisiell rapport:

F-35 jagerflyet er bare i stand til å fly halvparten av oppdragene.

Forrige innlegg

Raftoprisen i år:

Kraftig kritikk av Israels politikk.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.