POSTED IN Israel

Raftoprisen i år:

Kraftig kritikk av Israels politikk.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Terrorstaten Israel

22. sept. 2023

Raftoprisen 2023 tildeles Defence for Children International-Palestine (DCIP) for deres arbeid med å forsvare og fremme rettighetene til barn som lever i de okkuperte palestinske områdene (OPT). I over 30 år har DCIP gransket og dokumentert alvorlige menneskerettsbrudd mot barn.

Innlegget er hentet fra Hva Mener Partiene

Ifølge FN er Palestina/Israel blant landene der de mest alvorlige krenkelsene mot barn skjer. DCIP har siden 2000 dokumentert at 2281 palestinske barn har blitt drept av israelske styrker og bosettere. I OPT er det ofte ingen trygge steder for barn fordi flyktningleirer, hjem, skoler og gater er mål for husriving, angrep, voldelige overfall og drap begått av det israelske militæret og israelske bosettere.

Spesielt djevelsk er måten israelske bosettere truer og mobber og trakasserer palestinere fordi de vil ta over landet til palestinerne. Barn skal ikke måtte oppleve at fremmede bryter seg inn i deres hjem om natten og jager dem ut med våpen i hånd. En nasjon som tillater slikt og gjør det til sin poltikk for å røve deres land, bør boikottes og fordømmes på det sterkeste. Staten Israel kaller seg «Guds utvalgte» men fremstår som barn av Satan. Israel er blitt en stat av og for kjeltringer.

Raftoprisen 2023 til Defence for Children International-Palestine

Forside: Siddhant Soni

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • «Synagogue of satan» som Jesus snakket om er et begrep det strides om betydningen av.
  Særlig mye bedre enn nazistene er israelsk ledelse ikke, og det har foregått lenge at de tar mer og mer av det som ikke er deres.
  Zionismens far, Theodor Herzl, mente at jødene måtte ha et land bare for dem, altså diskriminerende i sitt utgangspunkt og rasistisk om du vil, selv om jødene selvfølgelig ikke er en rase, det er tull og løgn (og hvem er alle løgners far?); de finnes i alle hudtoner, fra de svarteste til de hviteste.

  Svar
 • Er man et barn om man er 17 år, renner rundt med en kalashnikov, og er med på å skyte raketter mot sivile i Israel? Ja, per definisjon er man det.
  Hva gjør man når det skytes hundrevis av raketter fra Gazastripen inn i Israel? Ingen myndighet i verden ville akseptert det i sitt eget land uten å prøve å gjøre noe med det.
  Hvorfor har Egypt et nesten like omfattende grensegjerde mot Gazastripen som det Israel har?
  Hvorfor har muslimene i selve Israel det så godt?
  Hvorfor er det en slik kraftig vekst i den muslimske befolkningen både på Gazastripen og på Vestbredden? Folkemord er det i alle fall ikke!

  Svar
 • «Spesielt djevelsk er måten israelske bosettere truer og mobber og trakasserer palestinere fordi de vil ta over landet til palestinerne.»

  ‘Trakassering og overgrep mot majoritetsbefolkningen er daglig kost. Når bosetterne er i virkelig storslag, heller de søppel, avføring og urin over palestinere som befinner seg på gata under seg. ‘
  dagbladet.no/kultur/netanyahu-sender-observatorer-hodestups-ut-av-hebron/70716082

  ‘ Det er valgkamp i Israel, og derfor må den norsk-ledede observasjonstyrken TIPH reise hjem. ‘
  dagbladet.no/kultur/netanyahu-sender-observatorer-hodestups-ut-av-hebron/70716082

  ‘- Det er slik Israel gjør det. De ser deg kaste stein eller noe sånt, men de venter gjerne med å ta deg. De vil at man skal sove utrygt, alltid være på vakt, aldri være trygge i sine egne hjem. Helt lovlig kan Israel fengsle deg uten dom i seks måneder. Jeg vet om mange som aldri er seg selv etterpå. Livet kan være ødelagt, sier han alvorlig.
  – Er du antisemitt, Amsha?…
  – Du vet, alltid snakker noen om antisemittisme. Det er jo et mektig ord. Det er veldig enkelt å kalle noen terrorister og antisemitter, og slik forsøke å demonisere dem. … Det er viktig å merke seg hvem som snakker om antisemittisme – det er alltid Israel og deres støttespillere. Det er aldri oss. ‘
  dagbladet.no/nyheter/se-pa-deg-selv-du-er-et-dyr/70721141

  ‘ I en lekket epost skrev USAs tidligere utenriksminister Colin Powell at Israel har 200 kjernefysiske våpen.
  Iranerne kan ikke bruke én om de endelig lager en. Gutta i Teheran vet at Israel har 200, alle rettet mot Teheran, og vi har tusener», står det i eposten’.
  dagen.no/Nyheter/midt%C3%B8sten/Powell-i-lekket-epost-%E2%80%93-Israel-har-200-atomv%C3%A5pen-387718

  Og:

  Dette er ikke lov og er hat-prat:

  ‘.. han har omtalt jøder som «reptiler» og «parasitter» som burde fjernes fra landet.
  ..der han insinuerer at jødene lyver om holocaust. ‘
  ( Han vil gjerne framlegge bevis, har han sagt flere ganger. Får han ? )
  aftenposten.no/norge/i/y35nkK/Rasismesak-mot-Tore-Tvedt-utsatt–politiet-finner-ikke-Tvedt

  Dette er lov:

  ‘ «Vår rase er Mesterens rase. Vi er guddommelige guder på denne planeten. Vi er like forskjellige fra de underordnede rasene som de er fra insekter. Faktisk, i forhold til vår rase, er andre raser dyr, i beste fall kuer.
  Andre raser bør anses som menneskelig ekskrementer. Vår skjebne er å herske over de underordnede rasene. Vårt jordiske rike vil bli styrt av vår leder med et våpen av jern.
  Massene vil slikke våre føtter og tjene oss som våre slaver.» ‘
  (Menachem Begin – Israeli Prime Minister 1977-1983)

  ‘Tanken er at Saudi-Arabia anerkjenner Israel mot betydelig amerikanske godtgjørelser.
  De religiøse sionistene som Netanyahu nå deler regjeringskontor med ønsker jo å ta over deler eller hele Vestbredden. En reportasje vi viste her i NRK, viser hvordan bosetterne har blitt mer voldelig og ustraffet fortrenger palestinere inne på okkupert område. ‘
  nrk.no/ytring/usas-gigantavtale-i-midtosten-har-fatt-vind-i-seilene-1.16563343

  Svar
  • Så du ser ikke at Vestbredden er nøye oppdelt i palestinske områder, militære områder og jødiske områder? Er du uenig i den oppdelingen?
   Antar at du vet at Jordan ikke opprettet noen palestinsk stat mens de hadde kontroll over Vestbredden mellom 1948 og 1967.
   Er du ellers klar over at Israel er en omtrent like demokratisk rettsstat som Norge? Minner om at de for nylig hadde en sosialdemokratisk regjering hvor palestinerne også var med.

   Svar
   • «Er du ellers klar over at Israel er en omtrent like demokratisk rettsstat som Norge?»
    Det vil med andre ord si at Israel ikke er hverken demokratisk eller rettsstat i det hele tatt lik Norge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Det er ikke bare i Norges ledelse det er uro.

Nå sloss de i den ukrainske ledelsen.

Forrige innlegg

Voldsbruk fra innvandrer gjeng-miljø er et økende problem i mange vestlige land.

En video fra Tyskland skaper stor uro i befolkningen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.