POSTED IN Norge, Norsk politikk

Derimot.no sin redaktør er intervjuet.

Frykt blokkerer kritisk tenkning.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Redaktøren på dette nettstedet (derimot.no) er intervjuet av et nettsted som heter Antijantepodden. For de som er interessert i dette interjuet kan det høres her:

EPISODE 25  |  KNUT LINDTNER – FRYKT BLOKKERER DIALOGEN

Psykolog Knut Lindtner opplever som mange andre at det kan være harde fronter mellom mennesker for tiden. Han mener dette uttrykker ekstrem frykt, som gjør at man ikke greier å slippe opp på sin virkelighetsoppfatning for å forstå andre innfallsvinkler. Hans beste råd er å snakke sammen uten å legge for mye vekt på betente temaer. Som tidligere medlem av Norges kommunistiske parti, måtte han ta et oppgjør med et miljø som ikke var i stand til å se på sine egne logiske brister. I dag er han redaktør for bloggen derimot.no, som stiller kritiske spørsmål til en del resonnementer som er opplest og vedtatt i det norske samfunnet.Play09:2056:16Mute Download

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Utrolig bra intervju Knut. Det var godt du nevnte det svært viktige elementet i diskusjonen om et eventuelt oppgjør etter Corona, at vi er smurt av et oljefond og det har hindret at tiltakene har rammet vesentlig større deler av befolkningen enn de faktisk har gjort. Det vil ikke bli en opinion stor nok til at de styrende på noen måte vil gå seg selv etter i sømmene i etterkant av Corona.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Er dette falsk alarm?

Eller er det forvarslet om en større helsekrise?

Forrige innlegg

Gjerdrum-raset

MDGs straksmelding om årsaken var faktisk helt feil. Hvorfor kunne de ikke vente? Fordi deres andre krisealarmer heller ikke stemmer?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.