POSTED IN Covid-19, Helse

Er dette falsk alarm?

Eller er det forvarslet om en større helsekrise?

0
Print Friendly, PDF & Email

«Mystisk» økning i hjerteinfarkt i Skottland

The Times of London rapporterte 30. september at leger i Skottland er forbløffet over en «mystisk» økning i hjerteinfarkt som stammer fra blokkerte arterier.

I løpet av sommeren var det en økning på 25% i antall mennesker som ble kjørt i all hast til Golden Jubilee National Hospital i Clydebank med delvis blokkerte arterier som kuttet blodtilførselen til hjertet. Mer bekymringsfull er aldersgruppen det har skjedd i. Folk mellom 15 og midten av 40-årene.

Dette er ikke akkurat ei aldersgruppe der man ville forvente at noe slikt ville skje. En uventet økning på 25% er så voldsomt at man ville forvente at det ble stilt noen alvorlige om årsakene. Men artikkelen i The Times er kjemisk fri for slike spørsmål.

Dette er utrolig merkelig når man tenker over at det eneste som virkelig har blitt forandret seg nylig, er mengden mennesker som nå får Covid-vaksinene og risikoen for blodpropp og hjerteproblemer som følger med det.

Men slike spørsmål får ikke stilles i hovedstrømsmediene.

«Mystisk»?

«Vaksinene må føre til blodpropper»

Dr. Charles Hoffe , en familielege fra Lytton, British Columbia, sa til helsemyndighetene at pasientene hans led bivirkninger av mRNA COVID-19-vaksinene.

Hoffe ble raskt anklaget for å ha forårsaket «vaksinenøling» og lokale helsemyndigheter truet med å rapportere ham til lisensorganet.

Spikeproteinet i vaksinen kan føre til utvikling av flere, små blodpropper fordi det blir en del av celleveggen i det vaskulære endotelet; disse cellene skal være glatte slik at blodet flyter jevnt, men piggproteinet betyr at det er «piggbiter som stikker ut».

Hoffe har gjennomført D-dimer-testen på pasientene sine for å oppdage potensiell tilstedeværelse av blodpropper innen fire til syv dager etter mottak av en COVID-19-vaksine; 62% har tegn på koagulering.

De langsiktige utsiktene er veldig dystre, sa Hoffe, for med hvert påfølgende vaksineskudd vil det legge til mer skade etter hvert som du får flere skadede kapillærer.

Hoffe lagde en video for å forklare hvordan mRNA COVID-19-vaksiner kan påvirke kroppen din på mikronivå. I hver dose av Moderna COVID-19-vaksinen er 40 billioner mRNA-eller messenger RNA-molekyler.

Hver mRNA «pakke» er designet for å bli absorbert i cellen din, men bare 25% blir i armen på injeksjonsstedet. De andre 75%, sier Hoffe, samles opp av lymfesystemet og mates inn i blodsirkulasjonen. Cellene der mRNA absorberes er de rundt blodårene dine – kapillærnettet, som er de minste blodårene i kroppen din.

Når mRNA absorberes i den indre foringen av kapillærene – åpnes «pakkene» og gener frigjøres. Hvert gen kan produsere mange covid-19 piggproteiner, og kroppen din får jobbe med å produsere disse piggproteinene i svært store antall.

Kroppen din gjenkjenner piggproteinet som fremmed, så det begynner å produsere antistoffer for å beskytte deg mot COVID-19, eller så sier teorien. Men det er et problem. I et koronavirus blir piggproteinet en del av den virale kapselen, sier Hoffe, men når du får vaksinen, «er det ikke i et virus, det er i cellene dine.» Spike -proteinet kan igjen føre til utvikling av blodpropper:

«Så det blir derfor en del av celleveggen i ditt vaskulære endotel, noe som betyr at disse cellene, som strekker blodårene dine, som skal være glatte slik at blodet flyter jevnt, nå har disse små piggete bitene som stikker ut. 

Så det er helt uunngåelig at det dannes blodpropper, fordi blodplatene sirkulerer rundt i blodkarene dine og formålet med blodplater er å oppdage et skadet kar og blokkere den skaden når den begynner å bløde. Så når en blodplate kommer gjennom en kapillær og plutselig treffer alle disse covidpiggene som stikker inn i det indre blodkaret … vil blodpropper dannes for å blokkere det karet. Det er slik blodplater fungerer.»

Forskerne vet at vaksinene fører til blodpropper

Allerede i april 2021 skrev vitenskapsmagasinet Nature om at forskere prøvde å finne ut hvorfor vaksinene så ut til å føre til flere tilfeller av blodpropp. Dette ble fulgt opp av en ny artikkel om samme tema i august i år. Der omtales dette som et faktum. Scientists are trying to understand why a small number of people develop a mysterious clotting disorder after receiving a COVID jab.

ScienceNews skrev i juli 2021 at:

Forskere visste allerede at COVID-19-vaksiner utviklet av Johnson & Johnson og AstraZeneca noen ganger kan få kroppen til å lage antistoffer som fester seg til et protein som kalles trombocytfaktor 4, eller PF4, som deretter får blodplater til å danne blodpropper (SN: 4/13/ 21; SN: 4/7/21; SN: 16/04/21). Vaksineindusert tilstand ligner det som skjer med heparin, en blodfortynner som også kan feste seg til PF4. Når heparin binder seg til proteinet, angriper noen menneskers immunsystem de bundne molekylene, en motintuitiv tilstand som kalles heparinindusert trombocytopeni, også preget av koagulering.

Den voldsomme økninga i antall hjerteinfarkt er ikke mystisk i det hele tatt

Ut fra gjeldende forskning ser det ut til at Dr. Charles Hoffe har rett: Vaksinene føre til at det dannes små blodpropper. Om disse blodproppene fører til hjerteproblemer eller ei, kan være ulikt fra pasient til pasient, men at de kan gjøre det, later til å være hevet over tvil. Økning av tallet på hjerteinfarkter i Skottland med hele 25% er derfor det man måtte vente når store deler av befolkninga vaksineres med eksperimentelle vaksiner som har nettopp slike bivirkninger.

Storebror YouTube forbyr alle videoer som er kritiske til vaksinene

Men du får neppe se noen video om dette på YouTube. YouTube har nemlig vedtatt å forby alt «skadelig vaksineinnhold» fra plattformen, og det inkluderer innhold som hevder at vaksiner «forårsaker kroniske bivirkninger», at de «ikke reduserer overføring eller reduksjon av sjukdom», og at de inneholder udeklarerte ingredienser som fosterceller.

Tilfeldigvis er denne sensuren i eiernes interesser. Det har seg nemlig slik at de selskapene som eier morselskapet til YouTube, det vil si Alphabet, samtidig er de største eierne av vaksineselskapene. Blant de seks største eierne i Alphabet finner vi Vanguard, Fidelity, State Street og BlackRock. (Oljefondet deretter.) Blant de seks største eierne i Pfizer finner vi Vanguard, State Street, Capital Research og BlackRock. (Oljefondet på 9. plass.) De samme kapitalfondene er blant de største eierne i Moderna. Eierne av YouTube har derfor direkte økonomisk interesse av at all vaksineskepsis valses over ende. Så får heller en masse mennesker dø av blodpropp. Money talks!

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Forsidebilde: Catherine Hughes

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Eldreomsorg:

Fra omsorg til oppbevaring?

Forrige innlegg

Derimot.no sin redaktør er intervjuet.

Frykt blokkerer kritisk tenkning.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.