POSTED IN Norsk politikk, Terrorisme

Deltok det norske forsvaret i terrorhandlingen i Østersjøen?

Ingen kommentarer.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Ingen kommentar om Nord Stream

Innlegget er hentet fra Hvamenerpartiene

Forsvaret vil IKKE si noe om det var et norsk overvåkningsfly i luften den dagen Nord Stream ble detonert. Tausheten stinker og vitner om skyld.

Seymour Hersh påstår at USA og Norge sto bak sprengningen av Nord Stream rørledningene. Norge deltok angivelig ved å slippe ut en sonarbøye som sørget for selve detoneringen. Det betyr at Norge har vært delaktig i en aktiv terrorhandling mot både Russland og Tyskland.

Artikkelen til Hersh ble møtt med total taushet. For Norge sin del er det interessant å spørre Forsvaret om de hadde et overvåkningsfly fra Evenes på vingene den 26. september 2022. Det er det ingen som spør om verken fra avisene eller NRK, og Forsvaret vil ikke kommentere.

Det er enklere at Forsvaret ikke sier noe, enn at de risikerer å bli tatt i direkte løgn, for det er trolig mange som har vært involvert i denne saken på Evenes og i lufttrafikktjenesten. Men her er taushet verre enn løgn, det er tegn på skyld. Folket har krav på å få vite om Norge har deltatt i aktive krigshandlinger mot Russland, og har blitt en terrorstat som bidrar til å ta ned energiforsyningen i Europa.

Forsidebilde: MARK ADRIANE

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  16 mars 2023 7:19

  Har du fleire detaljar? Kven i «Forsvaret» er blitt spurt, når, av kven? Nokon må ha spurt dersom svaret er «ingen kommentar».

  Er det mogeleg for utanforståande å finna ut kvar dei norske overvakingsflya var den aktuelle datoen?

  Kor mange i «forsvaret» veit noko? Kor mange i regjeringa veit noko?

  Svar
  • Reidar Kaarbø
   16 mars 2023 13:06

   Da dette ble skrevet, var det såvidt vites ikke kommet noen kommentarer fra Forsvaret, og media var tause. I etterkant har jeg lest et sted at «Forsvaret benekter at de nye P8 overvåkningsflyene var operative på dette tidspunkt» og at «det er grunn til å tro at en slik flyging ville vært registrert av flightradar og flygeledere med flere». Dersom dette er riktig, kan det ha vært et fly fra amerikanske forsvaret som Monkey Werx fikk tracket bevegelsene til. Uansett får vi neppe vite mer med mindre noen insidere står frem og varsler (og risikerer livstid i fengsel)

   Samtidig har det kommet en «false flag» sak i media om sabotasjen som er lagt ut på hvamenerpartiene dot com. Det er tydelig at noen bruker mye energi på å få oppmerksomheten vekk fra USA og Norge.

   Svar
 • Norge sees da kanskje fra russisk hold som aggressor nummer to etter USA, med truende amerikanske baser på norsk jord? Jens Stoltenberg nominert til Fredsprisen, det ville jo være siste spiker i kista for illusjonen om Fredsnasjonen. Jens’ takketale blir på orwellsk, «våpen skaper fred», «Tapre Soldat Zelensky og hans nazister, og Våre Verdier», «We stand with Ukraine», til siste fattiggutt er falt i «Putins Krig», den helt «uprovoserte».

  Svar
  • Reidar Kaarbø
   16 mars 2023 13:10

   Hvis Jens Stoltenberg får fredsprisen (sammen med Zelensky) er det bevis på at fredsprisen er styrt av USA. Da fortjener Nobel-komiteen ikke noe respekt av noen. Ever.

   Svar
 • Hvis det skulle vise seg at Ukraina står bak sabotasjen så kan det føre til at tysk støtte til krigen Ukraina kan komme til å avta.
  Tysk industri trenger energi for å produsere slikt som våpen og ammunisjon. Økt energimangel i Tyskland kan redusere Tysklands evne til å produsere krigsmateriell til krigen i Ukraina. Og økt energimangel kan også øke antall mennesker som vil sulte og fryse ihjel i Tyskland og i EU. Det er ikke særlig smart når man snakker om å vise solidaritet og samarbeid med Ukraina at Ukraina påfører sin tysk våpenprodusent økonomiske og menneskelige tap.

  Norge tjener på denne sabotasjen. Økte norske gassinntekter vil delvis havne på Wall Street. Noe som igjen vil kunne tjene USAs økonomiske interesser. Mulig at den beste bruken av disse økte norske gassinntektene hadde vært å selge gassen billigere til EU, noe som kunne ha gjort det mulig å senke strømprisen i EU (som igjen ville ha ført til lavere strømpris også i Norge pga pris-smitte). Dette er bedre bruk av pengene enn at pengene havner på Wall Street og som lager ubalanse i verdensøkonomien og som igjen kan bidra til å skape en finanskrise. Økte energipriser i verdensøkonomien er ugunstig, og spesielt når man samtidig setter opp renten i USA for å redusere inflasjonen. Og veldig mye av denne inflasjonen (spesielt i Europa?) skyldes økte energipriser og økte priser på olje og gass.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Han spiller den melodien som Washington vil ha:

Jens Stoltenberg er en politisk Jukeboks.

Forrige innlegg

Russisk hypersonisk missil drepte Nato -kommando i Ukraina.

Den nylige Nato-katastrofen som må holdes skjult.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.