POSTED IN Endring av politikken, Militære/våpen/teknologi

Russisk hypersonisk missil drepte Nato -kommando i Ukraina.

Den nylige Nato-katastrofen som må holdes skjult.

17 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Denne korte artikkelen avslører noe som for enhver pris må holdes skjult i Vesten. Russlands nye hypersoniske missil-systemer overgår alt Nato kan stille opp. Vi har publisert noen artikler om dette her på derimot.no flere ganger og andre som Andrei Martyanov har skrevet bøker om dette forholdet. Han har advart om det som er i ferd med å skje, bl.a. at disse systemene fører til at hangarskipsgruppene til USA blir overflødige. Disse er ryggraden i USAs krigsmaskin.

Det han har hevdet er at disse våpnene kler USA og dermed Nato militært nakne, for det finnes ikke forsvar mot disse rakettene. Når nå Russland tar disse våpnene i bruk i Ukraina, de har truet med denne opptrappingen en stund, er det ikke minst et politisk og militært signal til Nato.: Vær klar over hva vi har og hva vi kan gjøre!

Dette må holdes skjult i vesten fordi det i praksis er vestens militære katastrofe som avdekkes. Som vi har skrevet tidligere: Dette betyr at Svartehavet blir et russisk innhav og hele det vestlige Middelhavet blir svært utrygt for Natos overflate-krigsskip på grunn av de russiske basene i Syria. Vi må anta at militære ledere i Nato skjønner hva dette betyr.

Jeg må si at jeg er i tvil om at dette oppfattes av våre politiske ledere. I Norge tror jeg vi kan glemme innsikt i denne ubehagelige virkeligheten hos våre topp-politikere. Vi lever fortsatt i troen på at USA kan beskytte oss, men de kan knapt beskytte seg selv i virkeligheten. Dermed vil de fremover fatte politiske vedtak som er til stor skade for landet vårt uten at de skjønner det.

Knut Lindtner
Redaktør

Massiv medie-skjuling etter at Russlands hypersoniske missiler desimerte NATO-kommandoen i Ukraina

Russland ødelegger NATO G-3 ‘Operations Center’ for Ukraina med opptil 2 dusin amerikanske og britiske offiserer drept.

Russlands Kinzhal og andre hypersoniske missiler gjør hele NATOs militære situasjon til en vits. Russland kan ødelegge alt, underjordiske baser, hangarskip og alt annet.

Russland kan bygge dusinvis av hypersoniske missiler i uken, ikke på en måned eller et år … deres design er basert på Iskandar og bruker nøkkelkomponenter i masseproduksjon for andre systemer … Russland vil IKKE gå tom for missiler.

Missiler skutt ned av NATO/Ukraina var alle måldroner, flygende skrap fra sovjettiden som ikke eksisterer i tusenvis, men titusenvis.

Det har gått noen dager siden Russlands gjengjeldelsesangrep på Ukraina rammet NATOs kommando og kontroll, som tidligere var «oversett» for Russland, men ikke mer. Da ukrainske styrker begynte å skyte mot sivile biler inne i Russland, går vi inn i et nytt stadium i krigen.

Enda verre… India betaler regningene for russisk militær ekspansjon ved å kjøpe olje- og gassprodukter fra Russland i rekordstore mengder.

Wagner-gruppens Logo

Wagner PMC opererer etter den USA-baserte «forretningsmodellen» utplasserte (leiesoldater) mot Irak og Syria, med viktige Persiske Gulf allierte som betalte IS og al Qaida-terrorister $300 i måneden som NATO-surrogater mot Irak og Syria – og Wagner dominerer nå ansettelser over hele verden.

Med milliarder som USA brukte på å trene og stadig omskolere de samme stakkars afghanere år etter år, gjør de rundt 2000 som nå kjemper i Bakhmut mot det sionistisk støttede Ukraina, godt bruk av USAs generøsitet.

Den samme amerikanske generøsiteten har ikke bare finansiert IS, men også de hvite hjelmene. Det var en gruppe organisert for å bruke biologiske og kjemiske våpen og samtidig iscenesette falske flagg-angrep for å skylde på andre (den syriske regjeringen, red.) mens DARPA (en forskningsavd. I USAs forsvarsdept., red.) og DOD (USA forsvarsdept., red.) driver biokrigsvåpen-anlegg i nesten hvert bakgårds-diktatur i verden.

Maskinoversatt, forkortet og noe bearbeidet av redaksjonen

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

17 kommentarer. Leave new

 • Carl Gustaf Emil
  15 mars 2023 7:58

  Russlands svar på Finlands Deep State sleikende dumskap er å utvikle sin vestligste øy i Østersjøen, Hogland, til en festning. På øya skal avanserte rakettsystemer plasseres. Det er ca. 110 km. til Helsingfors, 40 km. til Kotka, til Tallin er ca. 140 km. Et Bastion anti-skips system har rekkevidde på ca. 300 km. Det betyr at Finskebukta er bak systemets rekkevidde. Med «Bastion» i Kaliningrad kan Østersjøen stenges. S-400 luft missiler rekker ca. 400 km. Det betyr at de tettest befolkede regionene i Sør-Finland er bak systemets rekkevidde, med samme system i Kaliningrad er hele Østersjøen under russisk luftverndominans. Med S-400 i f.eks Nikel er hele Nord-Finland og Norge ned til indre Troms innen systemets rekkevidde, og snart er det mye mer avanserte S-500 opertivt. For å ikke nevne Iskander-M med rekkevidde 500 km og hypermissilet Kinzal. Tenk å opptre så tåpelig! Russland kan knuse Norge og Finland uten å forlate eget territorium! Vi har selv fremprovosert situasjonen.

  Svar
 • NATO-bunkeren var visstnok nesten 100 meter (300 fot) under jorden.
  Jeg vet at Kinzhal er taktisk kjernefysisk kapabel og 300 fot er en LANG vei ned.
  Jeg lurer på om det var atomvåpen?
  Med det så dypt burde det nesten ikke være stråling over bakken, og verden ville aldri vite det.

  Svar
 • Derimot, er dere sikker på at dette har funnet sted ?
  Har dere dobbelt og trippel sjekket kildene?
  Sålangt finnes det ikke hold i at 1 eller 2 Nato hovedkvarter er blast vekk utenfor Lviv ( og kiev )

  Svar
  • Redaksjonsmedlem, Derimot.no
   15 mars 2023 10:36

   Derimot.no publiserer hva andre har skrevet.
   Vi er ikke «Faktisk.no». Ei heller er du det «Cirrus».

   Dersom du mener at artikkelen vi publiserte, som er basert på en utenlandsk artikkel, er feil, så får du komme med noe håndfast noe. Ikke bare komme med spørsmål og deretter ikke gjøre noe selv for å støtte det du hinter om er det korrekte.

   La oss, «for the sake of argument» anta at innholdet i artikkelen er korrekt: Tror du virkelig at Ukraina og USA vil innrømme at en av deres kommandosentraler ble slått ut?

   Fra det siste året så vet vi at svaret på det spørsmålet er «NEI».

   – – –
   Svaret er gitt av en av redaktørene i Derimot.no

   Svar
   • Derimot tar inn hva som helst.

   • Nåja. Det er ikke helt korrekt. Vi vurderer alltid det stoffet vi publiserer, ganske mye faktisk.

    Men dette stoffet om de russiske missilene har vi vært opptatt av lenge og at det skjer nå er ingen overraskelse. Men det hadde vært en fordel om du argumenterte litt og påviste at det var feil i det vi har lagt ut. Påstander av denne typen er vi vant til og vi vet at det vi skriver i denne saker er svært tungt å fordøye for svært mange i Norge. Vi lever fortsatt på illusjonen på USAs militære overlegenhet. Den er rotfestet i oss, men ikke lenger korrekt.

   • Hallingkastet
    3 april 2023 9:37

    Veldig bra kvittering på Cirrus sin bemerkning. Helt utrolig at enkelte ikke vokser ut av sosialistsmørja. Skulle tro de ikke har utvikling og gangsyn i dethele tatt. De er på nivå med NATO….. 100 m under bakken.

 • Russland innrømmer å ha ødelagt Nato sin dype kommandobunker. Den hemmelige underjordiske bunkeren, bygget på en dybde på 120 meter, huset flere NATO-offiserer og rådgivere. Til sammen mer enn 300 personer. » Bruk av hypersoniske missiler har økt USAs angst og demonstrert at Russland har et atomvåpen som er vanskelig å avskjære,» sa Washington Post. USA har ennå ikke klart å utvikle egne missiler med lignende egenskaper, noe som gjør vestlige land enda mer sårbare, konkluderte forfatterne av materialet.

  Svar
  • Jone Bjørheim
   15 mars 2023 11:16

   Jeg vet heller ikke hvorvidt dette angrepet er reelt eller ikke, siden ingen andre har rapportert det. I forbifarten tenkte jeg bare at dersom et anlegg ligger dypt under jorda, er det da tilstrekkelig bare å sprenge alle utgangene ut til dagslys i fillebiter og så er vel de som var i anlegget mer eller mindre levende begravde. Ganske kult egentlig.

   Svar
 • Pulver Nilsen
  15 mars 2023 11:06

  Den amerikanske dronen har jevnlig fløyet øst fra sør Sicilia, dreid nord-øst, fløyet utenfor tyrkisk luftrom og lagt seg i en oval sirkel i internasjonalt luftrom ved Krim i ca. 60.000 fots høyde. Alltid har transponer vært påslått slik at alle kunne se den på f.eks http://www.Flightradar24.com I går var den avslått. To russiske fly gikk opp for visuelt identifisere (omtrent som vi gjør når ukjente fly opptrer i internasjonalt luftrom utenfor Nord-Norge). Russerne mistenkte dronen plukke ut mål for HIMARS system i Ukraina. Dronen ble dusjet med jet-fuel, da droneoperatørene i NATO forsto de var avslørt vippet de dronen over og styrtet i havet. Åpenbar i et forsøk på å skape en «situasjon». Er det noen som ser det: – amerikanske droner peker ut mål på russisk territorium? Hvem er aggressoren her?

  Svar
  • Hva om Russiske droner la seg i sirkel over Mexicogolfen og forsynte narko -og menneskehandel kartellene sanntids informasjon om posisjonen til amerikansk grensepoliti? Hva ville amerikanerne foretatt seg da? Kanskje ingenting….hele kongressen og senatet står på kartellenes lønningslister…

   Svar
   • Det hadde kanskje vært enda mer pinlig for USA om Russlands overvåkning fortalte USAs politi om narkotransporter på vei. Om de har blitt beslaglagt hadde mange US politikere mistet lønna s.

 • For det Første er jeg help enig og dere må ikke misforstå meg, jeg er absolutt ikke noe faktisk dittt eller datt.
  Jeg brukte litt av Helga ril fine ut om dette Hadden virkelig funnet sted bla i diverse Russiske media.
  Et håndfast og relativ poliitelig kilde er Alexander Mercouris siste sending fra igår se ca fra 41:20

  Svar
 • «Vi lever fortsatt i troen på at USA kan beskytte oss,…»

  Beskytte oss Mot hva? 😉

  * At fremmede makter etablerer ‘omforente områder’ , Orwelsk for okkupasjon, i Norge?

  *At vannkraften vår skal selges ut av vinterlandet Norge før innbyggerne og næringslivet får sitt?

  *At noen skal flere hundre-doble strømprisen, så alle varer og tjenester blir dyrere for innbyggerne?

  *At noen skal etablere en propaganda-sentral i Norge og kalle (det statlig) informasjon, og latterliggjøre/demonisere enhver fri tanke?

  *At noen skal sette opp rentene slik at folk må gå fra boligene sine, og nye tiltrengte boliger blir for dyre å bygge slik at vi får ytterligere boligmangel?

  *At noen skal true befolkningen og tvangsvaksinere med et eksperimentelt stoff?

  *At noen skal bruke forsvarskreftene våre til å angripe andre land?

  Ja, det er mye å være redd for.

  Svar
 • Tor Larsen
  15 mars 2023 18:27

  Nei, dette klarer jeg ikke å finne ut av har skjedd eller ikke skjedd. Der virker å være tre kilder for nyheten om angrepet på NATO basen. Den ene kilden. pronews.gr er sant å si gresk for meg og de andre to er inteldrop.org og seemorerocks.is og alle refererer til hverandre og går litt rundt grøten. Jeg foreslår at man avventer sikrere opplysninger der det sikreste nok ville vært en innrømmelse fra en eller begge partene. Glem ikke at en eventuell negativ falsk nyhet om NATO kan spres av NATO selv, deretter lett tilbakevises og slik undergrave den russiske sidens troverdighet og status..

  Svar
 • Wasan Totland
  18 mars 2023 22:09

  Russerne var kapable til å ta ut de dype bunkerne som Lafarge laget nord i Syria Vesten anså som sikre. Jeg antar at det finnes en del informasjon der ute om hvordan de gjorde det? Hvor dypt disse stakk og lignede? Da vil man antagelig ha et grunnlag å sammenligne med

  Svar
 • […] Min gode venn Knut Lindtner la ut en artikkel i sin nettavis; Derimot.no den 15. mars En artikkel og episode som vestlige medier fortsatt holder seg helt tause om – naturlig nok. Jeg postet denne på min side i FB og i noen grupper på FB, da folk burde kjenne til dette. Artikkelen kan du lese i sin helhet her: Den nylige Nato-katastrofen som må holdes skjult. […]

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Deltok det norske forsvaret i terrorhandlingen i Østersjøen?

Ingen kommentarer.

Previous Post

Hva betyr den nylig inngåtte avtalen mellom Saudi-Arabia og Iran?

Tapere og vinnere.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.