POSTED IN Covid-19, Norsk politikk

De sier det er frivillig.

12 år gammel gutt hjemsendt fra skolen. Nektet å ta koronatest:

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Denne historien er svært spesiell og egentlig ganske skremmende: Den forteller om hvordan mange skolebarn nå utsettes for et enormt sosialt press for å koronatestes. Hensikten kan være å legge til rette for masse-vaksinering av barn (med koronavaksiner). Disse vaksinene er ennå ikke godkjente til bruk, men nød-godkjente. Legemiddelselskapene fraskriver ethvert erstatningsansvar ved død og alvorlige skader. Og meldingene om nettopp dette (død og uførhet) strømmer inn fra både USA og EU.

Det som gjør denne saken ekstra spesiell er at barn ikke er truet at koronaviruset. Ingen dør av det og svært mange merker ingen symptomer. Likevel legges det opp til at barn skal vaksineres mot en ufarlig sykdom hvor langtids-bivirkningene av vaksinene er ukjente.

Den situasjonen vi kan se på videoen som vi legges frem her er ganske paradoksalt. Vi har skoleplikt i Norge, men ikke testplikt for koronavirus. Likevel sendes en tolv år gammel sønn hjem fordi han nekter å teste seg. Jeg kan ikke forstå at dette må være et åpenbart brudd på grunnskoleloven.

Men dere kan se denne videoen selv:

Jeg vil gjøre oppmerksom på at familien har lagt ut tre videoer om det som har skjedd og de kan sees her:

https://www.youtube.com/results?search_query=Elene+Guderud

Jeg legger dette ut etter avtale med familien.

Knut Lindtner (redaktør derimot.no)

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • Utrolig modig gutt og våkne foreldre. Vi gjorde noe tilsvarende i forrige skoleår med litt annen vri.Det ble innført et test regime i denne regionen andre halvdel av forrige skoleår. Vedkommende var den eneste i klassen som ikke ble testet.
  Det er nokså godtroende og naivt å tro at dette er et fritt valg. Det er en god artikkel i unlimited hangout angående valget i USA. Vi bruker mer eller mindre samme opplegget. Feks så er plutselig V og Krf over sperregrensen, tilfeldig?

  Svar
 • Legitimitetsprinsippet er for lengst avviklet, så som i de etter hvert mange krigene med så gjennomsiktige falske begrunnelser at det blir latterlig. Til eksempel invasjonen av Afghanistan med påskudd om å ta Osama bin-Laden når bevisene mot ham for terrorangrepet 9/11 var ikke eksisterende. FBI satte ham aldri på sin liste over ettersøkte for dette! Nå er legalitetsprinsippet langt på vei også avviklet. Et kjent eksempel var ødeleggelsen av Libya i 2011 da regjeringsmedlemmene via noen SMS meldinger seg imellom bestemte sendte Norge ut i krig uten hensyn til grunnlovens bestemmelser. Ingen konsekvenser kom av lovbruddet som førte til et ødelagt land og titusenvis drepte sivile libyere. Selvfølgelig følger både lavere rettsinstanser og folkelig kutyme etter inn i den åpenbare røverstaten.

  Svar
 • Wasan Totland
  4 september 2021 9:30

  Jeg er svært glad for at du tar opp denne saken. Document ville ikke gjøre det ifølge faren

  Svar
  • Frihetforkjemper
   4 september 2021 11:03

   Dokument.no og Reset.no oppfører seg nå som kontrollert opposisjon og da jeg påpekte det overfor Dukument.no og reset ble jeg bannet på livstid øyeblikkelig… De poster stort sett kjendis sladder og løgn propaganda reatt fra NTB nå med en sjelden gang en mild kritisk artikkel (sånn bare for å opprettholde fasaden). Jeg har gitt opp Dukumnet og reset…

   Svar
   • Freeeeeeddooom
    4 september 2021 12:42

    Det er min erfaring også, jeg mistenker at Lurås rir flere hester samtidig for å kunne få hånden nedi honningkrukka (pressestøtten). Helt hans eget valg, men det er ikke noe jeg støtter så ga for noen dager siden litt penger til Derimot.no i stedet. Her kan man faktisk lese og kommentere uten å bli sensurert.

    Ang. denne saken: absolutt helt forkastelig og skammelig av skolen og media som ikke skriver om det… men historien vil ikke være nådig. Mange støtter denne flotte og sterke familien som står opp ikke bare for seg selv, men for alle oss. Dette er pr nå Norge sin Rosa Parks.

   • Enig med dere angående at Resett og Document bare er kontrollert opposisjon. Jeg tror riktignok at etterretningsmannen Lurås og frimurer og eier Mikkel Dobloug er mindre interessert i pressestøtten og at deres nye fremstøt mot den må sees på som teater ala deres forrige fremstøt med å opprette Ytringsfrihetsforbundet. De støttet jo ikke engang konstruktiv kritikk i eget kommentarfelt. Jeg tror de har et nettverk i ryggen som har mer enn nok med penger, så jeg tror Resett bare dreier seg om å forvirre sannhetssøkende folk – akkurat som Frp handler om å stoppe et reelt nasjonalt parti som kunne ha fått inflytelse.

   • Hans Rustad og Helge Lurås er to rustne luringer, for hva er liksom vitsen med kontrollert opposisjon hvis den bare makter å bondefange tåpene?

 • Lurås, Rustad og Hege Storhaug er alle pro Israel og sionister. Det er derfor de i det hele tatt får holde på.
  Selvfølgelig er det ikke så mye igjen til Norge når de spiller på ‘Kun Israel’ laget.

  Før Spetalen lanserte Resett, hadde han en tributt tale om jøder, hvordan han respekterte dem. Jeg tenker at det var ett viktig pressevarsel. Og Lurås skuffer ikke i den sammenheng. Jevnlig kjører han på med forsvars taler om den norske kristendom, (Kristendommen er demokratiets vugge blah blah) som jo egentlig er den 1000årige okkupasjon av Norge, utført av korsfarere med ledelse i Miklagard.
  Han er videre med på bitcoin svertekampanjen, som har pågått i årevis. Dette er det bankenes venner som har startet og holder på med.
  Lurås er også med på homohat kampanjen som forbinder kristenkonservative og nynazister.
  Men det verste med Resett er at dem ikke evner å gå i dybden, det er for mye åte som ender med at folk kan sitte å hate uten å ha lært noe som helst.
  Afghanistan? Lurås : Islam vant. Imperienes kirkegård blah blah.

  Skal vi ha noen sjans må vi få en media revolusjon, som ender med at folk får relevant og riktig informasjon om hva som skjer/skjedde. Og det kan ikke skje uten at vi også får en økonomi til det.
  I dag sponses alt av kulturliv av staten og fritt ord, mens folk som ønsker å gjøre noe for Norge får ingenting.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Forutsetningene endres hele tiden.

I Israel varer nå «fullvaksinert» bare noen måneder.

Forrige innlegg

Norske politikere fortsatt på USAs auto-pilot etter Afghanistan.

Norsk utenrikspolitikk tar Washington seg av.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.