POSTED IN Covid-19, Helse

Forutsetningene endres hele tiden.

I Israel varer nå «fullvaksinert» bare noen måneder.

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Hvordan (og hvorfor) Israel endret hva «fullvaksinert» betyr

Av Kit Knightly

Denne bruken av nytale åpner døren for mer autoritær kontroll, enorm fortjeneste for de store legemiddelselskapene … og muligens det verste bedraget under hele «pandemien». Israel har ledet an i vaksinasjons-kampanjen helt siden november 2020, da de underskrev avtaler med Pfizer om å drive det som – kort sagt –  er medisinske eksperimenter på sivilbefolkningen.

De var det første landet som lanserte Pfizer-vaksinen. De var det første landet som prøvde det (siden forlatte) «Grønne passet»- for medisinsk segregering. Og nå er de det første landet som endrer vilkårene i kontrakten med befolkningen om å «bli vaksinert og få din frihet tilbake».
_________________________________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Midt i Fleisen
_________________________________________________________________________________

Det stemmer. Akkurat som «tre uker for å flate ut kurven» ble til rundt 18 måneder (som stadig fortsetter), utvikler «to injeksjoner» seg nå til «tre injeksjoner».

For å sitere doktor Salman Zarka, Israels «koronavirus-tsar»:

«Vi oppdaterer hva det vil si å være vaksinert,”

Der slapp han katta ut av sekken. I Israel, offisielt, regnes de som har blitt injisert med to doser av Pfizers såkalte vaksine ikke som vaksinert.

Hva innebærer dette?

Vel, først og fremst betyr det at alle de «vaksinerte» menneskene kan si farvel til sine nylig oppnådde friheter, med mindre de er villige til å få minst en «booster-vaksine» til.

I følge Wall Street Journal:

Innehavere av Israels vaksinepass må ta en tredje dose av Pfizer-BioNTech-vaksinen innen seks måneder etter den andre dosen, ellers vil de miste det såkalte grønne passet som gir dem mer frihet.”

Det bør også bemerkes at den tredje vaksinedosen ikke regnes som den siste. Det israelske helsedepartementet «har ikke utelukket ytterligere booster-vaksiner i fremtiden», og den tredje sprøyten vil bare forlenge statusen som «vaksinert» i seks måneder, ikke permanent.

Så kort sagt, har presedensen blitt satt der friheten din tilhører staten, som kan fjerne den når den har lyst. Og hvis du adlyder, vil de ganske enkelt bruke din lydighet som en unnskyldning for å ta seg enda større friheter (ordspillet er med vilje).

Israel har vært laboratoriet for dette siden begynnelsen. Hvis det fungerer der, kan du forvente at «kravet om booster-vaksiner» vil bli innført i andre land over hele verden ganske snart.

Short Time Work - LabourMan Consultants
Vaksinens virkning har altså kort varighet. Naturlig immunitet kanskje for livet.

Til alle som har tatt vaksinen og nå innser at dere kanskje ha gjort noe dumt: Beklager, men vi prøvde å advare dere om at dette ville skje.

Økonomisk sett er dette atter en velsignelse i et gyldent år for Pfizer, som nå kan sende enda flere doser av sin eksperimentelle og unødvendige genterapi til mennesker som bokstavelig talt er forpliktet ved lov til å bruke den. Hvis du ikke vil ta injeksjonen, så tar du bare noen av Pfizers nye magiske anti-covid-piller i stedet.

Så man trenger ikke bekymre seg for frihetens og demokratiets død for angivelig å bekjempe en nesten helt ufarlig sykdom. I det minste har Pfizer-aksjonærene råd til sin andre private øy og gullkostymer til sine menneskelige sjakks-sett.

Imidlertid er det forutsigbare beslaget av menneskerettigheter og åpenbare økonomiske motiver bak beslutningen ikke engang den verste delen.

Den potensielt langt mer kyniske delen kommer senere, om tre måneder eller deromkring, når influensasesongen står for døra, og eldre og svake begynner å dø, som de gjør hver vinter.

Den vil selvfølgelig ikke bli kalt «influensasesong». Det hele vil bli klassifisert som «covid». Kombinert med denne nye definisjonen av «vaksinert», kan  den «fjerde bølgen» eller «sigma-varianten» (eller hva de nå kaller den) nå brukes til å lage en helt ny manipulert statistikk.

Bare tenk på det: Hver israelske statsborger som blir syk og/eller dør, etter å ha blitt dobbelt-injisert, men ikke trippel-injisert, vil bli offisielt regnet som «ikke fullstendig vaksinert».

Deretter kan de påstå at covid først og fremst påvirker «uvaksinerte mennesker», selv om de fleste som blir syke har i seg to doser av Pfizers mRNA-cocktail.

Akkurat som de brukte språklige finurligheter for å gjøre «dødsfall av enhver årsak» til «covid-dødsfall» og «asymptomatiske positive tester» til «covid-tilfeller», har de nå laget et smutthull for å gjøre «vaksinerte mennesker» som blir syke til «uvaksinerte» mennesker.

a man holds his head while sitting on a sofa
Og legemiddelselskapene fraskriver seg ansvaret for egne produkter.

Enda verre, det er mulig at folk som har blitt «vaksinert» vil dø i løpet av vinteren i enda større omfang enn normalt.

Hvis teorien om at mRNA-vaksinene kan forårsake infeksjonsforsterkende antistoffer (ADE) viser seg å stemme, kan mange mennesker dø av virus i vinter som et direkte resultat av å ha blitt «vaksinert» … og deretter brukes som bevis for å støtte opp ideen om «vaksinens effektivitet».

I tjue måneder med meget tydelig vitenskapelig juks og løgndatamanipuleringstatistisk uredelighet og fullstendig språklig omdefinering … vil vi kanskje oppleve den verste løgnen av de alle.

Alt dette er antagelser på dette tidspunkt, selvfølgelig. Men for alle der ute som tenker at «de ville aldri gjøre det», vil jeg minne deg på om at et mann ble regnet som covid-død etter å ha skutt seg selv i hodet. Det er bokstavelig talt ingen etisk målestokk som er lav nok til at de som har makta ikke greier å havne under den.

Selv hvis tiden beviser at min teori er feil, er den solide, åpent erklærte virkeligheten av et system med booster-vaksiner ille nok. Der frihet evig og alltid befinner seg under et dinglende Damoklessverd og vi opplever et angrep på språket som en del av en årelang kampanje for å frarøve selve ordene vi bruker deres mening.

Og selv om alt dette kan virke utrolig kynisk – hvis du ikke har blitt en kyniker de siste to årene, fulgte du ikke med.


Med velvillig tillatelse fra Kit Knightly/OffGuardian

Knut Lindtner har lagt til bilder m/kommentarer

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • 1 etter 1 blir ALLE konspirasjons «teoriene» som har sirkulert siden tidlig 2000 tallet blitt ikke bare virkelighet men værre enn det de mest paranide konspirasjons teoretikere kunne tenke frem…

  Svar
 • Det som egentlig er merkelig er at det er Israel som fremsto som prøvekanin. Før ww2 forsøkte zionistene med hjelp av Naziene å skremme «jødene» til å reise til Palestina for å få opprettet «Det Hellige Landet» Israel, men «jødene» var fornøyd med tilværelsen i Tyskland og ville ikke flytte ned i ørkensanden. Da ble «overtalelsene» mer preget av makt som kjent. De fikk sitt hellige Israel i 1948, nå har de gått løs på sine «medborgere» med full «kvakksinering» 2, 3, ..18, og med stor fare for at svært mange vil dø. Dette burde vel gi ettertanke til hva som egentlig skjedde i Tyskland før (den jødiske verdensorganisasjon erklærte krig mot Tyskland i 1933), under (internering og utsending av jøder) og etter (de fikk sitt hellige land) den andre verdenskrig. Altså stod de virkelig på for sine ideer, ideer som nå ser ut til å være kastet på havet med mulig nedslaktning av «sitt eget folk»? Kanskje ryktene da er sanne om at de har tenkt å ta «tilbake» Ukraina, landet som disse zionistene egentlig selv flyktet til da de ble kastet ut av Khazaria av rus-prinsen Sviatoslav, og ikke lenger trenger «listefyllet» som Israels befolkning utgjør? I så tilfelle følger de bare i fotsporene til sine forgjengere i KM (Khazarian Mafia) som ikke er særlig pent for å si det mildt. Spennende tider går vi i hvert fall i møte, på alle måter.

  Svar
  • Så det du sier Per,det er at de som kaller seg jøder,men som ikke er det,de har makten i Israel.De som ikke er jøder,men som kommer fra de mongolske steppene slakter sitt eget folk,som ikke er deres folk.Så de som er semitter,enten de er arabiske,jødiske,kristne eller hedninger,de blir nå utryddet av Khazarene som konverterte til jødedommen.Disse Khazarene som jo har ved enhver anledning som måtte by seg,lagt igjen ett spor,bredt og blinkende,se hva vi har gjørt ?-
   Disse forferdelige,de som dreper sine egne for profitt,er du sikker på Per,at de er Jødekhazarer ?.Er det ikke sånn Per at all krig er en form for legalisert ran ?.Så hvem starter krigene Per ?.Disse profitørene på Krig,redsel og gru,de som legger folk og land i ruiner,gang på gang ?.Det militærindustrielle komplex,kan det være en god kandidat Per ?.Nå må jo alt som har med krig og faenskap finansieres Per,hvem finansierer Per ?.Til og med Hitler måtte finansieres på ett vis.Så kan det være bankene Per eller har du en bedre kandidat ?.
   En annen form for krig,det har også med profitt å gjøre,krigen mot narkotika er big business,den ble vel startet i USA på 70 tallet,selvom noen vil hevde at bomullsdyrkerne var først ute ved å erklære cannabis som den store trusselen mot folks helse,det hadde ikke med profitt og markedsandeler å gjøre,eller hva tror du Per.
   Opiumskrigen hadde heller ikke med penger og markedskontroll å gjøre,eller hva Per.
   Legemiddelindustrien er bare opptatt av folks ve og vel,de er desverre nødt til å ta seg litt betalt,men overbetalte er de ikke,eller hva ?
   Så alle disse stille krigene,folk dauer i hopetall men de får skylde seg selv,de er jo narkomane,da får de ha det så godt,selvom statskasser blir tømt og familier legges i ruiner-
   Nå er det jo vaksiner som gjelder og verdens folk skal underkaste seg et regime som er profittbasert,men som bare har gode intensjoner-
   Sult,kreft,kopper,influensa snakker ingen om.
   Agenda 2030 snakker ingen om.
   Great reset snakker ingen om.
   Det rentebaserte gjeldsystemet,det synkende skipet snakker ingen om.
   Men Per og flere andre her på derimot vet svaret,det er Khazarjødene,dette fæle folket som ingen riktig vet hvem er eller hvor kommer fra,de er synderne.Så takk til alle dere Khazarhaterne,dere har virkelig bidratt med å spre usannhet i deres villfarelse,men det er ikke vanskelig å se det som er «hidden in plain sight,det gjelder bare å ta av seg sveisebrillene.

   Svar
 • Du slår noen ganger til så mange kanter at det er vanskelig å følge deg alltid, men.:

  «Det rentebaserte gjeldsystemet,det synkende skipet snakker ingen om.»

  Det at en makt styrer rentene i mange nasjoner er en tragedie, – som det har vært i 100 år. Ved å styre valutaverdi og renter , og ved å pøse inn penger (lån) og holde det tilbake når det er nødvendig, har vært en god strategi for å bringe nasjoners økonomi i grus i hundre år.
  MEN, – om en nasjon kaster alt av penger/gull/sølv på havet burde det ikke bli noen katastrofe i noe land. Verdiene står fortsatt på land til benyttelse, likeså arbeidskreftene som fortsatt kan skape nye verdier/reel velstand.
  Tragedien ligger i at vi danser med de som har innbilt oss at penger/fiktiver er viktigere enn arbeidskrefter for en nasjon.
  Og at vi ( våre penge-økonomer og politikere) godtar at utenlandstyrte-renter brukes til å manipulere vår nasjons politikk.
  Og selvfølgelig at vi tror at penger/tall har en egenverdi, og er noe annet en byttemidler i en nasjons arbeidsdeling.

  Slutter vi å tro på disse barnslighetene mister disse bakmennene, som styrer og har lært oss opp i dette tullballet, sin makt i samme sekund.

  Svar
  • Tragedien er Frikar at det verdiløse pengesystemet har ved forgjelding av staters økonomi tilranet seg statenes verdier og ressurser,så ditt arbeiderparadis vil arbeide for nettopp ranerne.

   Svar
   • » har ved forgjelding av staters økonomi tilranet seg statenes verdier og ressurser».

    Ja, det er vi enige om. – Og jeg sier vi kan frata disse bakmennene sitt våpen ved å holde egen samfunns- økonomi innenfor egne grenser. Ihvertfall ikke ved å spille deres spill. Dette har de hundre års erfaring med. Vi bør ikke angripe «jøder», når vi driver «jøde»-politikk sjøl, men har mindre grep om spillet.
    Men: «arbeiderparadis», – hva mener du?

   • Det kan ikke bli noe arbeiderparadis om ikke bakmennene settes ut av spill.Fattigdom,nød,sult,desperasjon og frykt + tillært hjelpesløshet vil gjøre at de tillært hjelpesløse vil jobbe for makten,livsløgnene vil skapes om at de er de gode og slik går runddansen.
    Det er derrfor jeg hele tiden forsøker å rette søkelyset mot de som virker uten å synes.Dere er opptatt av de som fronter all verdens galskap,men de lystrer bare ordre,de tror kanskje de er bra,men de er som bikkjer,de logrer og gjør all verdens kunster for å få ett bein eller klapp.Det er slik dressur virker Frikar
    Så når det hauses opp om korona klima,krig og død matvaremangel,el brist,oljekrise,vannmangel.Lista er uendelig,da starter kobbelet med meningsyttringer i hytt og pine med alle sine synspunkter som får myten om babels tårn til å blekne
    Det eneste spørsmålet som alle burde stille seg er,hvem har makt til å gjøre dette ?.
    Det er nok vår herre eller herrer og han eller de er ikke guder,de er onde mennesker og de har herjet jorden siden iallefall religionenes skapelse.

 • «bli vaksinert og få din frihet tilbake».

  Kanskje er det en epidemi/pandemi?
  Kanskje har vi som tro at det er noe rart her misforstått det hele; alle ( hele media og politikere unisont) er jo enige om at dette er noe å frykte over alt annet, og verdt å stenge det meste av sosial kontak og små-næringsliv!

  Man kan tro, men tro kan være så mye, det viste hekseprossessene tidligere i historien. Det viser igangsettelser av kriger gjennom historien, noe vi ser galskapen i i ettertid.
  MEN, – hvorfor ser ikke et godt utdannet folk mer på tallene?
  Det dør 40 000 mennesker i Norge hvert år.
  Det dør 600 av selvmord i Norge hvert år. ( Ofte pga. manglende god/viktig sosial kontakt.)
  Det dør mellom 900 og 1500 av/med vanlig influensa hvert år. ( Uten smittetestingens tyrrani.)
  På nesten 2 år (!) har det altså dødd 820 (! ) personer av/med denne «døds-Coviden», og det er prosentvis like færre som er alvorlig innlagte på sykehus.

  Folk, lærere, elever, politikere, matematik-skolerte…..
  Hvorfor er det så få som reagerer?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hva er det med Kina?

Er det et sosialistisk land?

Forrige innlegg

De sier det er frivillig.

12 år gammel gutt hjemsendt fra skolen. Nektet å ta koronatest:

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.