POSTED IN Norsk politikk

«De sa det på Dagsrevyen» er godt nok for mange.

Men det viktige er hva de IKKE sa på Dagsrevyen.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

REPRESENTERER NRK GLOBAL STORKAPITAL ELLER DET NORSKE FOLK OG LAND?

Av Northern Light


NRK med Dagsrevyen, aktualitetsprogrammer og programmet Debatten, er kanskje den nyhetsformidleren med mest autoritet og påvirkningskraft i norsk hovedstrømsmedia (MSM). NRK begynte sendingene i begynnelsen av sekstiårene, og del fleste over 70 år har sett Dagsrevyen nesten hver dag like lenge. NRK har høy troverdighet blant eldre spesielt, og generelt i den norske befolkningen.

“De sa det på Dagsrevyen”, er godt nok for de fleste her til lands. Så hvis de ikke sa noe om det på Dagsrevyen, så er det vel ikke så farlig. Men det er det de ikke sier på Dagsrevyen som bestemmer om NRK skal kunne kalle seg en nøytral nyhetsformidler eller ikke. For en må kunne forlange at en statseiet tv kanal skal gi et balansert nyhetsbilde.

man in blue jacket and blue denim jeans walking on brown wooden bridge during daytime
Hvorfor oppgir ikke NRK tallene for vaksine-skadde og -døde? Bare tallene for Corona-døde?

Burde ikke NRK jevnlig formidle de offisielle tallene fra innrapporteringssystemene for skade og død etter Covid-19 vaksinering fra Europa og USA, USAs VAERS, EUs Edura Vigilance, det britiske Yellow Card systemet, og det norske Bivirkningsregisteret?

Burde ikke fremstående forskere og vitenskapsmenn og kvinner innen virologi og mikrobiologi, som advarer kraftig mot Covid-19 vaksinene, bli invitert til NRK program Debatten for å imøtegå det helsetoppene sier, hvis NRK påstår at de har en balansert debatt?

Som nobelprisvinner og virolog Dr. Luc Montagnier, Dr. Mike Yeadon, tidligere sjefsforsker og VP hos Pfizer, Dr. Sucharit Bhakdi, mikrobiolog, og Dr. Robert Malone, oppfinneren av mRNA-injeksjonene som Covid-19 vaksinene er basert på, tidligere WHO forsker Dr. Astrid Stuckelberger, Dr. Carrie Madej, biolog, og Christian Perronne, tidligere VP for WHOs rådgivende ekspertgruppe for immunisering med flere?

De overnevnte er bannlyst fra vestlig presse og media, og sensurert bort av Facebook, andre sosiale medier og YouTube, som alle har samme finansielle eiere som den farmasøytiske industrien som fremstiller Covid-19 vaksinene. Skulle ikke NRK som er statseiet, altså folkets eiendom, være motmakt til dette, og la de tale i Debatten og andre aktualitetsprogrammer?

Fikk norske NRKs tv-seere et balansert bilde av USA/NATOs overfallskrig mot Libya, eller var det det amerikanske utenriksdepartementets versjon vi fikk, og som gjorde at norsk deltakelse fikk folkets aksept? Viser NRK alle sider av saken ved alle USAs militære og økonomiske kriger på alle kontinenter?

Formidlet NRK all relevant informasjon vedrørende utenlandsablene og ACER, var der riktig av programleder i Debatten å styre diskusjonen til hvor mange kabler som skulle legges og hvordan de skulle finansieres, og ikke om hvorfor vi skal kabler til utlandet når norske vannkraftverk produserer mer enn nok til norsk industri og husholdninger? Burde ikke NRK nevne at hjemfallsretten, som sikrer at vannkraften er statens, folkets eiendom, er under angrep?

Når folk ikke reagerer er det fordi de ikke vet at det finnes en helt annen fortelling som ikke slipper til.

Skal ikke NRKs Dagsrevyen og Debatten ta opp hvorfor vi skal ha monstermastvindturbiner langs hele kysten, når vannkraftverkene kan oppgraderes til å gi ut 22-30 Twh mer? Skal ikke NRK la seerne vite at de samme politiske partiene som vil fjerne subsidier til landbruk og fiske, gir enorme subsidier og skattefordeler til storkapitalen bak vindkraftutbyggingen? Skal ikke det norske folk få vite at vindkraft vi ikke trenger får mer enn de som produserer maten vår i hele vårt langstrakte land?

Burde ikke NRKs Debatten invitere EU tilhengere som APs ledelse, og stille dem spørsmål om de representerer folket når de vil inn i et EU som nå vil privatisere helsevesenet i alle EU-land? Det har EU-kommisjonen foreslått. Har norsk arbeiderklasse og lavere middelklasse råd til private helseforsikringer? Skal ikke folk få vite det?

Norske tv-seere skulle kunne forlange at NRK viste alle sider av saken. Men grunnen til at de ikke gjør det, er at 95% ikke har en anelse om at det er flere sider av saken, for av de informerer ikke seg med annen informasjon enn fra NRK og MSM. De stoler på at NRK driver undersøkende journalistikk. Men det er alternativpressen som driver journalistikk, men blir ikke lest av mer enn ca. 5% av befolkningen som har tilgang til Internett.

«I know nothing.» (Skjermdump fra Fawlty Towers)

Mange vil bli overrasket av å få vite at bare litt over 50% av verdens befolkning har tilgang til Internett, og mange hundre millioner som regnes med blant de som har tilgang til Internett, må betale for det på Internettkafeer.

Det er den globale storkapitalen som eier vestlig presse og media, også søkemotorer og sosiale media på Internett. De som når frem med mest informasjon til flest mennesker over lengst tid, vinner. En statskanal som NRK, altså eiet av folket, skulle være en motmakt til kapitalkreftene. Men storkapitalen har for lengst fått sine folk på plass i statskanalene, det forstår de som leser alternativ-pressen og vet det er en annen side av sakene. Vi må konstaterer at NRK representerer storkapitalen og dens globalistiske agenda, og ikke det norske folk og lands interesser.

Innlegget er hentet fra derimot.no sin kommentarspalte

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Ja, hvorfor oppgir ikke statskanalen NRK, og (stat/skattepengestøttede) media generelt, antall vaksine–syke/døde?
  Og viktigere: En virus- «epidemi» er selvfølgelig et antall syke/døde I FORHOLD TIL noe annet. Da selvfølgelig til tidligere års virus-syke/døde.
  Når vi ikke samtidig får oppgitt disse tallene (F eks. fra 2017/18), er det ikke informasjon vi får, men propaganda.
  En propaganda som skal skjule fakta.
  For at vi IKKE skal tenke/vurdere sjøl
  Vi kan altså ikke lengre stole på våre myndigheter og vår media!
  Trist.
  Og selvfølgelig farlig.

  Svar
 • Like ille er det når vi ikke fikk vite, fra begynnelsen av «epidemien» i mars 2020, at av dette, historisk lave, antallet innlagte og virus-døde var 60% (!) folk som hadde hudfarge og kultur (kostholdsvaner) som er uegnet til et land med lite sol/D-vitamin.
  (Enda tydeligere i et Sverige som media likte å hause opp en sammenligning med. Som hadde fått mange ganger så mange innbyggere av disse som kommer fra mer solrike land.)

  Vår tidligere statsminister Stoltenberg /AP
  sin bruk av våre forsvars(!) – våpen til å bombe og drepe 300 ganger(!) så mange mørkhudede ungdommer som ABB i Norge drepte, i et Libya som ikke angrep Norge eller andre land.
  – Ingen selvransakelse eller informasjon i nrk/media.
  Så folk flest ble selvfølgelig uvitende om denne forbrytelsen, og brudd på norsk Grunnlov. – Og så har stemt på dette Ap til å være regjerende parti igjen. Et parti som selvfølgelig burde vært forbudt, – for å bryte grunnloven vår, på ny. (!)
  Det er (kritisk) INFORMASJON vi betaler skatt for å få, gjennom NRK og andre statstøttede media.
  Så får vi altså propaganda og triksing med tall i stedet for. Og angrep på frie media, som kalles «useriøse», når de informerer.
  Trist.
  Og selvfølgelig farlig.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Pandemien er den politiske gåsa som legger gulleggene.

Den gir begrunnelsen for å fjerne demokratiske friheter og rettigheter.

Forrige innlegg

Russisk geopolitisk ekspert:

Vi undervurderer våre muligheter.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.