POSTED IN Covid-19, Helse

Covid-vaksinering fører til svekket naturlig immunitet.

Vaksinene reduserer kroppens naturlige motstandsevne.

11 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi republiserer denne artikkelen ikke minst fordi offisielle data nå tyder på at dette, i det minste i en viss utstrekning, kan være riktig. I den forbindelsen viser vil til en annen publisert artikkel her på derimot.no. som viser at vaksinerte er nå overrepresentert i forbindelse med sykehusinnleggelser i Norge.

Redaksjonen

Hvis du tar COVID -vaksinen, kan du aldri oppnå full immunitet igjen – regjeringsstatistikk avduker den forferdelige sannheten.

Av Ethan Huff

Den britiske regjeringen har helt sett bort fra det faktum at når du først blir «vaksinert» for Wuhan-koronaviruset (Covid-19), vil du aldri igjen kunne oppnå full naturlig immunitet.

I sin uke 42 «COVID-19 vaksineovervåkingsrapport,» innrømmet det britiske helsesikkerhetsbyrået på side 23 at «N-antistoffnivåer ser ut til å være lavere hos personer som får infeksjon etter to doser vaksinasjon.» Det fortsatte med å forklare at dette antistofffallet i utgangspunktet var permanent.

«Hva betyr dette? Flere ting, alle dårlige,» skriver Alex Berenson. «Vi vet at vaksinene ikke stopper infeksjon eller overføring av viruset (faktisk viser rapporten andre steder at vaksinerte voksne nå blir infisert med mye HØYERE rater enn de uvaksinerte).»

«Det britene sier er at de nå finner at vaksinen forstyrrer kroppens medfødte evne etter infeksjon til å produsere antistoffer mot ikke bare spikeproteinet, men andre deler av viruset. Spesielt ser det ikke ut til at vaksinerte mennesker produserer antistoffer mot nukleokapsidproteinet, skallet til viruset, som er en avgjørende del av responsen hos uvaksinerte mennesker.»

På lang sikt vil personer som tar et covid-vaksine skudd være langt mer sårbare for eventuelle mutasjoner i piggproteinet som kan komme, selv om de allerede har blitt infisert og blitt frisk én eller flere ganger.

De uvaksinerte vil i mellomtiden oppnå varig, om ikke permanent, immunitet mot alle stammer av det påståtte viruset etter å ha blitt infisert med det naturlig selv bare én gang.

«Det betyr også at viruset sannsynligvis vil selektere for mutasjoner som går i akkurat den retningen, fordi de i hovedsak vil gi det en enorm sårbar populasjon å infisere,» advarer Berenson videre. «Og det er sannsynligvis enda flere bevis på at vaksinene kan forstyrre utviklingen av robust langsiktig immunitet etter infeksjon.»

Stol på Gud, ikke Big Pharma

Dette er det samme som vi har advart om, bare for å møte latterliggjøring fra vanlige medier og offentlige kilder som nå hevder at naturlig immunitet ikke engang eksisterer.

Naturlig immunitet er det beste.

Det er to realiteter som finner sted samtidig, med andre ord: en der uvaksinerte mennesker stoler på Gud med immuniteten, og den andre der de «fullvaksinerte» stoler på «vitenskapen», myndighetene og media for å gi den til dem gjennom en nål.

Bare én side er riktig, og av det som fremgår over er det ikke den som tar den brede veien inn i permanent immunskade gjennom vaksinasjon. De eneste menneskene igjen i denne verden som vil ha et fungerende immunsystem når alt er sagt og gjort med dette, er de som tok beslutningen om å la kroppen være i fred.

Det er rett og slett ikke nødvendig å ta en injeksjon for et virus som for de fleste ikke har symptomer på i det hele tatt, enn si for et virus som aldri har blitt isolert og bevist å eksistere i utgangspunktet .

«Dette er den største svindelen i menneskehetens historie,» skrev en kommentator på Berensons blogg om dette covid-injeksjonsmarerittet.

«De globale elitene har hatt dette i arbeid siden 1991-92,» skrev en annen. «Har du hørt om Agenda 21? Den ble erstattet i 2015 med FNs Agenda 2030, eller det som nå omtales som «den store tilbakestillingen.» (The Great Reset; red)

En annen påpekte at selv å snakke om Agenda 21 i årevis ble ansett for å være en vill «konspirasjonsteori». Nå har denne konspirasjonsteorien blitt omgjort til et konspirasjons-faktum .

«Vi har gått fra et samfunn som prøver å bidra til å gi fred og velstand, til å la skurkene infisere oss med biovåpen for å utslette alle som anses som uvesentlige, irrelevante og som kan erstattes,» skrev en annen.

Maskinoversatt/KL

https://www.globalresearch.ca/covid-vax-you-can-never-achieve-full-immunity-again-government-stats-unveil-horrifying-truth/5759472

Forsidebilde: Conscious Design

Redaksjonen har lagt til bilde m/tekst

Tidligere publisert på derimot.no1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 3 130 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

11 kommentarer. Leave new

 • Færre folk på kloden. Noen få med rent blod. De utstøtte.
  Femåringer! Så grusomt! Utilgivelig.
  Alle de som er med på dette. !!
  Skremmende.
  Forkastelig.
  Foraktelig.

  Svar
 • Dette enøyde fokuset på å telle antistoffer er tåkelegging.

  Vi har TO immunforsvar:
  1) Det antistoffbaserte immunforsvaret (B-cellene).
  2) Det cellebaserte immunforsvaret (T-cellene).

  Førstelinjeforsvaret er det antistoffbaserte, der eventuelle antistoffer stanser viruset før det får til å trenge inn i cellene.

  Når antistoff-forsvaret mislykkes og viruset trenger inn i cellene våre, må T-cellene i det cellebaserte immunforsvaret ta over og utrydde viruset ved å drepe de infiserte cellene med cellegift.

  Felles for både B- og T-celler er at det er hormonet kalsitriol som styrer genene som forteller dem hva de skal gjøre. Og hormonet kalsitriol lager cellene av et råstoff som kroppen normalt produserer i huden: Vitamin D.

  Uten tilgang til vitamin D i form av hormonet kalsitriol, vil ikke immuncellene starte. Vitamin D er for immunceller det samme som startbatteriet er for en fossilbil.

  Det kan du lese mer om her (og se kilder til opplysningene over):
  https://www.enebak.no/slik-virker-vitamin-d-pa-t-celler/

  T-cellene er forøvrig samme gjengen som til daglig patruljerer kroppen på jakt etter kreftceller. Oppdager de kreftceller, strømmer de til og sprøyter cellegift inn i kreftcellene. Nøyaktig samme cellegift som legene bruker til kreftbehandling til og med. Legene har lært kunsten av T-cellene og overtatt jobben deres mot god betaling.

  Forutsetningen for at T-cellene skal få gjort jobben, er at du greier å produsere nok av dem til enhver tid. Det får du ikke til hvis du ikke har nok vitamin D på lager, sånn at T-cellene får produsert hormonet kalsitriol. Det er det vi kaller D-vitaminmangel.

  Fram til sola er sterk nok i april, vil ikke kroppen produsere et eneste mikrogram vitamin D her i Norge. Derfor: Ta soltilskudd og lag sommer om vinteren.
  Og skulle du nå bli forkjøla, har du quickfixen her:
  https://www.enebak.no/har-du-provd-d-vitamin-hammeren/

  Svar
  • Interessant, tror du at man ved å holde D-vitamin innholdet på topp, f.eks. ved å ta en «hammer» hver 3-4 måned, samt daglig dose på f.eks. 3200 ie D-vitamin kan unngå kreft? Er klar over at alle «tilsetnings-stoffer» i mat f.eks. er med på å bryte ned forsvaret vårt, men interessant tanke allikevel.

   Svar
   • Jeg har aldri sett forskning som sier at vitamin D hindrer kreft i å oppstå, men det er mye forskning som viser at vitamin D bedrer muligheten for å overleve kreft. Den største studien er en tysk undersøkelse som sier at Tyskland ville ha spart 30.000 kreftdødsfall i året hvis alle over 50 år tok 1.000 IE vitamin D/dag som tilskudd.
    Til og med legene har begynt å bruke kroppens eget immunforsvar for å bekjempe kreft: Såkalt «immunterapi».
    Det går ut på å gi pasienten svindyr medisin som «styrker immunforsvaret». Ja, også gir de pasienten store mengder vitamin D, men det er bare for å «booste» medisinen altså.

    Hvor har du det fra at tilsetningsstoff vi får i oss (eller kjemikalier generelt) bryter ned immunforsvaret?
    Jeg har ikke sett noe sted at immunforsvaret kan bli svekket av ytre påkjenninger (bortsett fra HIV). Hvis immunforsvaret har «bensin» nok (hormonet som cellene selv lager av vitamin D), holder immunforsvaret koken. Jobben til immunforsvaret er nettopp å bekjempe konsekvenser av skadelig påvirkning utenfra.

    Problemet ser ut til å være at forbruket av vitamin D øker når nivået av skadelige påvirkninger øker. Vi lever i et miljø som gjør at immunforsvaret må jobbe hardere enn før i tida og da ryker det med mer drivstoff, rett og slett.

    Folk som har overskudd på sol hele året (f.eks. nomader i Afrika og badevakter i Florida), sånn at kroppen selv regulerer tilgangen til vitamin D, har et naturlig nivå i blodet som varierer mellom 110 og 220 nmol/L. Skal du kopiere det i Norge, må du ha tilskudd som er både to og tre ganger høyere enn de 3.200 IE vitamin D som du nevner.
    Selv tar jeg 10.000 IE daglig hele året og lå i høst, etter en sommer med mye soling uten solkrem, på 170 nmol/L. Til våren, etter en vinter uten D-vitaminproduksjon i huden, regner jeg med at nivået synker ned mot 100 nmol/L.
    Hvordan helsemyndighetene kan si at D-vitaminmangel starter ved 30 nmol/l når naturlig lavmål er målt til 100, det er en gåte.

    Ikke misforstå meg dit at vitamin D kan erstatte medisin. Vitamin D er ikke istedenfor noe som helst. Det er ikke i tillegg til noe som helst heller.
    Vitamin D er bare råvaren til et hormon som styrer 3.000 gener og er grunnmuren for mange biokjemiske prosesser i kroppen.

    Svar
 • ‘ Befolkningen under 18 år har hatt den laveste risikoen for sykehusinnleggelse gjennom hele pandemien….. Andre årlige virusinfeksjoner som RS-viruset og influensa er vanligere og rammer oftere de minste, og gir mer langvarige sykehusopphold…’
  forskning. no/barn-og-ungdom-covid19-ntb/fa-barn-og-unge-innlagt-på-grunn-av-korona/1929106

  Og hva med barns viktige oppbygging av eget immunforsvar?
  Skal legemiddelprodusentene kanskje ta patent på dette? 🙂

  Svar
  • Når rekord- mange nå får diabetes 1. , som man tilskriver (UTEN begrunnelse) Covid-infeksjon.
   Så burde man jo, hvis man er interessert i fakta, ikke Covid-politikk og fraløping av ansvar , undersøke om det er barn som er injekserte? (alle barn er ikke, tross skremsler og hysteri) – HVIS man er interessert i fakta.

   nrk.no/rogaland/rekordmange-barn-har-fatt-diabetes-1-i-ar-_-kan-ha-sammenheng-med-koronapandemien-1.16139720

   Når kommer det STORE KRAVET om en uhildet undersøkelse?
   Eller er makta for stor og omfattende. ( politikere & media i tospann.)

   Svar
 • Jeg har ikke så lyst å si «Hva var det vi sa», men: HVA VAR DET VI SA? Nå har vist «konspirasjonsteoretikerne» og «anti-vaxxerne» fått rett igjen. Hvem kunne trodd det.

  Svar
 • Folk begynner å våkne opp til sannheten: Det er de vaksinerte som smitter andre. De uvaksinerte har vanligvis immunitet, og smitter ikke andre. Men de vaksinerte har fått ødelagt immunsystemet av vaksinen, og er derfor de som sprer smitten.

  Her er det en vaksinert som har forstått dette, og han er temmelig sinna:

  https://rumble.com/vo7uf5-fully-vaccinated-for-covid-19-are-infecting-others-with-covid-19.html

  Svar
 • Du får ingen ny sjanse etter at du har tatt vaksinen og familie og venner sørger i begravelsen din.

  https://rumble.com/vkmlux-in-memoriam-victims-of-covid-19-vaccines.html

  Svar
 • Nrk. 01.11.22

  ‘Etter korona-pandemien har flere barn fått diabetes type 1. Norske og internasjonale studier viser at det kan være økt risiko for å få den kroniske sykdommen etter å ha hatt korona. ‘
  nrk.no/nyheter/koronaviruset-1.14855584

  Eller….
  Injeksjonene kan IKKE være årsaken. ( Til dette heller…) Det har Nakstad slått fast. 😉

  Svar
 • Jeg synes i grunnen at folk er i overkant milde i sin fordømmelse av dette “hardcore” forbrytersyndikatet som styrer oss for tiden. Alle i posisjoner er med på denne gigantiske teaterforestillingen. Hadde det i morgen startet en ny Nürnbergprosess ville vi fått behov for flere hundre tusen fengselsplasser. Bare i Norge.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Snart nytt valg i USA

Valgjuks i USA i historisk perspektiv

Previous Post

Store geopolitiske endringer underveis.

BRICS og SCO fungerer som en magnet for en rekke land som vil ut av USAs favntak.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.