POSTED IN Coronavaksiner

Det motsatte skjedde:

Vaksinerte overrepresentert i covid-19 assosierte innleggelser

16 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

av to skribenter

Over 93% av voksne innlagte med covid-19 som hovedårsak var i uke 15 vaksinerte ifølge FHI, og denne gruppen er nå overrepresentert. 3,2 per 100.000 mot 2,4 per 100.000 for uvaksinerte.

Når vi ser på innmeldte bivirkninger fra dagens mRNA-eksperiment mot covid-19, per 100.000 vaksinerte, er vi på et nivå som er mangedobbelt av Pandemrix-skandalen for endel år siden. Ser vi i absolutte tall er det enda flere, siden flere er vaksinert, og vi snakker om nesten 60.000 foreløpig. Legemiddelverket har ikke en gang kapasitet til å gå gjennom dem. Da tenker vel mange at når man tolererer at barn, unge og voksne blir kvestet i et langt langt større omfang nå i 2022 -per vaksinert, enn den gangen med Pandemrix-katastrofe, må CV19-vaksinen vel være særdeles effektiv i å redde oss fra å bli innlagt på sykehus eller fra å dø?

Pfizers egen kontrollstudie klarte ikke å finne effekt mot noen av disse harde endepunktene. Da er man nødt til å ha mange konsistente funn i statistikken (ikke håndplukkede datasett) som beviser at det ikke er en kvakksalve slik studien faktisk viste. Se nøye på grafen på bildet under, som er hentet fra FHI for uke 15. Er det mulig å se at det går bedre med de som er såkalt grunnvaksinert? Eller er det mulig å bevise ut fra denne grafen at det er viktig å ta boosteren for å forhindre en sykehusinnleggelse? Det er ikke mulig!

Er det denne «effekten» som gjør at vi godtar historiens mest forferdelige bivirknings-tragedie? Når man ser på «effekten» til tredje dose, er det slik at man begynner å tenke at det kanskje er noe i at denne dosen er den verste i å reduserer det generelle immunforsvaret, slik nobelprisvinneren Luc Montagnier sa før han døde i februar. Er det denne «fantastiske» «effekten» som gjør at folk godtar et digitalt pass som skal sikre at vi adlyder seriekriminelle helsetopper og legemiddelgiganter?Hentet fra FHI sin ukesrapport for uke 15.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

16 kommentarer. Leave new

 • Viktig å huske på at de som har fått sin tredje dose anses som uvaksinerte de første 14 dagene. Og jeg er absolutt villig til å tro at alle de som står oppført som uvaksinerte faller inn under denne kategorien. For, det er nok selve vaksinen som utløser covid-19 tilfellet. Er man ikke vaksinert, så kan man heller ikke få covid-19.
  Ja, i 2020 fikk mange diagnosen covid-19 som følge av pcr testene som nok ganske så sikkert var matet med info om vanlig influensa. Og derfor slo ut som om den hadde oppdaget covid-19 når noen hadde fragmenter av et influensavirus!
  Deretter ble mange av disse med påstått covid-19 medisinert syke! Altså, de ble sykere enn de var før de ble behandlet. Og som kjent brukte de disse pcr testene også i kampen om å skape covid-19 dødsfall. Ved å hevde at enhver med positiv pcr test (som ble akseptert med 45 sykluser!!) var covid-19 døde om testen ikke var mer enn 3 måneder gammel. Eller også om en lege valgte å mene at dødsfallet var Covid-19 selv uten noe test eller annet håndfast å vise til!
  Det at det overhodet ikke var noe overdødlighet viser jo tydelig at verdens millioner av covid-19 døde var «adopterte» tilfeller av alle mulige dødsårsaker.
  Når så vaksineringen kom igang etter å ha utviklet vaksiner på ufattelige 5 måneder eller så, hoppet man elegant over alle sedvanlige prøver (erstattet med noe alt annet enn seriøse tester på noen få uker.) og pumpet folk fulle med giften i raskt tempo. Når de så oppdaget at folk døde i enorme mengder. Så valgte de å nok en gang flytte litt rundt på dødsårsaken, ved å hevde at man de første 14 dagene var å anse som uvaksinert. Så nærmest alle som døde av vaksinen de første 14 dagene etter de ble vaksinert, ble oppført som covid-19 døde.
  Og den standarden var de så godt fornøyd med, så den har hengt med videretil sprøyte nr 2-3-4, og kommer til å henge med alle de 8 sprøytene de allerede i 2016/2017 avtalte at skulle tvinges i folk.
  Og i 2018 ble det like gjerne bestemt at i 2022 skulle vaksinepass innføres for å ytterligere skape press for å tvinge i folk disse sprøytene med gift.

  Svar
 • Hjelper det å spyle et virus med kaldt vann, sammen med støv, bakterier og virus -som virvles opp, fra gata, som autoritære/mentalt middelalderske regimer gjør?
  Vi VET at viruset er inaktivt på alle flater etter max 3 dager.
  Fra før vet vi at munnbind er laget for bakterier , og ikke virus, som er 1/100 del i størrrelse.
  Likeså med Antibac, virksomt mot bakterier.
  På hendene gjør spriten ikke annet enn å sprekke opp/ødelegge/tørre ut den viktige hudbarrieren.
  Mange lurer på om det kan være noe planmessig politisk bak Covid-hysteriet.
  Kanskje er det hele kun IDIOTI? Og/eller for å finne ut hvor grensen går for innbyggerne w.w. når det gjelder å finne seg i idioti fra et autoritært regime? ( Det er sikkert adferds-«psykologer» involvert her. )

  «Er det denne «effekten» som gjør at vi godtar historiens mest forferdelige bivirknings-tragedie? Når man ser på «effekten» til TREDJE dose, …. ! 😉

  De fleste flirer antagelig av hekseprosess-hysteriet som red verden på 16-1700-tallet, – nå.
  Men nå VET vi at det var masse-hysteriet, – og idioti. – Som noen krefter satte i gang utnyttet.
  Dengang var det kirken/de religiøse som tjente på et folk som ble satt i frykt.
  Hvem tjener på å piske opp en slik frykt nå?
  Og MÅ vi oppføre oss som idioter og danse med i heksedansen?
  – Eller vet vi etterhvert at vi er frie mennesker (?)
  – Selv om våre politiske «ledere» tydeligvis ikke vet dette, og gjerne vil føre an i den globale heksedansen.
  Jeg synes vi skal kvitte oss med middelaldersk tenkning, som fornekter vitenskaplige resultater og tall.
  Så bør vi kvitte oss med våre ledere og deres media , som er fanebærere for idiotiet.
  – Før vi synker.

  Svar
 • Vi kan like gjerne forberede oss på neste pandemi, like menneskeskapt og unaturlig som denne, og angivelig vil dødeligheten være mellom 10 og 50 prosent, ifølge Robert Redfield og herr og fru Gates. Det legges ikke skjul på at befolkningsreduksjon er intensjonen. Schwabs rådgiver Yuval Noah Harari ytrer: hva skal vi med menneskene, hva skal vi med SÅ MANGE mennesker? og at vi er «hackable animals»; i hans øyne er vi dyr som kan programmeres.
  Denne katastrofen er ikke et uhell, det er lenge planlagt, og alle forsøksdyrene døde, ikke med en gang, men ved neste infeksjon, på samme måte kan nå et nytt biovåpen slippes, og folkets immunforsvar er en tredjepart av hva det var. Så folkemordet går feiende flott. Stadig flere nasjoner åpner for assistert selvmord. I Shanghai sulter 26 millioner innestengt og orker ikke mer og hopper fra balkongen.

  Svar
 • Ola Normann
  22 april 2022 9:31

  Nå er det ganske sikkert slik at det er flere unge som er uvaksinerte enn eldre.

  Da har vi forklaringen på hvorfor det er flere vaksinerte enn uvaksinerte som legges inn allerede der.

  Svar
 • Dødsfall blant trippelvaksinerte økte med 495% i januar, og offisielle data fra Public Health Scotland bekrefter at den vaksinerte befolkningen har stått for 4 av 5 Covid-19-tilfeller, sykehusinnleggelser og dødsfall de siste to månedene.

  En side for side sammenligning av disse to månedene antyder at Covid – 19 booster kampanjen har vært en fullstendig fiasko, fordi prosentandelen av Covid – 19 tilfeller, sykehusinnleggelser og dødsfall har gått ned i den uvaksinerte befolkningen mens de øker drastisk i den trippelvaksinerte befolkningen.

  Men det som fort blir enda mer idiotisk, er ideen om at et vaksinepass er veien fremover, fordi offisielle data fra Public Health Scotland viser at det er de vaksinerte som mest sannsynlig vil spre Covid-19, det er de vaksinerte som mest sannsynlig vil bli innlagt på sykehus med Covid-19, og det er de vaksinerte som mest sannsynlig vil dø av Covid-19.

  https://dailyexpose.uk/2022/02/11/triple-vax-deaths-increase-by-495-percent-pandemic-fully-vaccinated/

  Svar
 • Vaksinedødeligheten eksploderer. NYU Professor Mark Crispin Miller registrerer dem

  Disse dødsfallene er bare for 7 dager i April.

  Husk: ALLE MYNDIGHETENE FORTALTE DEG AT COVID-VAKSINEN » VAR TRYGG.”

  Professor Miller sier:

  Antallet slike dødsfall krever nå at jeg gjør to Substack innlegg for de i USA, og to for de i hele verden.

  US «plutselige dødsfall», Del 1: https://markcrispinmiller.substack.com/p/in-memory-of-those-who-died-suddenly?s=r

  US » plutselige dødsfall,», Del 2: https://markcrispinmiller.substack.com/p/in-memory-of-those-who-died-suddenly-637

  Svar
 • Til ALLE kommentatorer over her … Kjøp og les boken: MYTEN OM SMITTE. Hvorfor virus (inkludert «Coronavirus») ikke er årsaken til sykdom. Av Thomas S. Cowan MD, og Sally Fallon Morell. (Oversatt til norsk). Her får en litt innsikt i den råtne og ikke minst, kyniske legemiddelindustrien og hvilke krefter vi har imot oss.

  Når man leser dette så ser man at Mafiaen fremstår som smågutter!

  Avsløringene som Dr. Thomas S. Cowan MD. og Sally Fallon Morell kommer med her, var så pass alvorlige at, Dr. Thomas ble fratatt legelisensen sin i USA.

  Makten gjør alt de kan for å diskreditere opponenter. Om nødvendig, så dreper de deg.

  Boken koster Nkr, 200.- Vel anvendte penger.

  Vil ikke forundre meg om også denne blir fjernet fra «bokhyllene» slik som bøkene av Per Aslak Ertresvåg: Makten bak makten og Sov mitt lille Norge. De er ikke mulig å oppdrive lengre.

  Om noen har et eksemplar «for mye» av disse bøkene, så har Derimot.no min adresse.

  Svar
 • ‘ Ho meiner at det blir for enkelt å legge skulda over på pasientane når dei fokuserer på smerte – også dei som er sjuke av «long covid». ‘
  https://www.nrk.no/nordland/legar-og-psykologar-ueinige-om-_long-covid__-_-for-enkelt-a-skulde-pa-pasientane-1.15913997

  Ja, det er for enkelt. Legg heller skylda på «helse»-myndighetene og politikerne som ofret folk & folkehelse ved å hause opp hysteri og frykt.
  Og, – (antagelig) langtidsvirkninger av de eksperimentelle injeksjonene.
  Men det er det ingen som tør (politisk) å studere . Hele «pandemien» er jo konstruert politisk.
  ( Hvor mange tilfeller av « long-Covid» er det blandt de u-injekserte ? ) 😉

  Svar
  • Eg blei heilt øvegidde når bare dager tilbake nrk hadde reportasje om «long Covid». Lang artikkel om berørte, bl.a. en bonde som var satt tilbake, og måtte ha assistanse av sønn for å mestre arbeidet. Han var helt utslått over lengre tid – bonden altså..
   DET bemerkelsesverdige i flg. meg var at ikke med et eneste ord ble «vaksine» nevnt. Hva skal man så tro?
   De kunne eksempelvis sagt; «dessverre hadde han ikke vaksinert seg». M.a.o. så er Nrk – norsk propagandas høyborg. Og min tanke ble – nå kupper de noen flere ofre!

   Svar
 • Fred "bunkers"
  22 april 2022 16:03

  Blir nok ALDRI ferdig med «covidvaksinen». En 30 åring skal i følge det svenske ullhuet Rickard Bergström som også står for innkjøp av giftsprøyten til Norge, ta ca 50-70 doser i løpet av sitt livsløp.
  Minst 1 årlig «coctail».

  https://nyheter.swebbtv.se/bergstrom-du-behover-ta-50-70-vaccindoser/

  Svar
 • Tall pr 100.000 sier lite om man sammenlikner en liten gruppe mot en stor gruppe. De rene tallene sier at det var 9 uvaksinerte og 134 vaksinerte som var innlagt. Se tabellen. Det vil si 13X flere vaksinerte som var innlagt. Senest denne uka har FHI sagt at de som er innlagt er uvaksinerte. Det er altså en ren løgn. Man får inntrykk at det er noe nytt at personer blir innlagt pga luftveisinfeksjoner. Det skjer hvert år, uvaksinert eller ikke. Hvis man hadde koblet tallene mot alder og annen sykdom, hadde man sett en korrelasjon med innleggelse. Jeg vedder på at de uvaksinerte er i gruppen med svekket helse og de ikke hadde spilt noe rolle om de hadde tatt vaksinene eller ikke. Det er vanlig at en lungebetennelse o.l. er nådestøtet for en person som er på slutten av livet.

  Svar
 • Giljotinen ventet maria theresia som ble hvit i håret over natten

  Svar
 • Northern Light.
  24 april 2022 16:42

  Dr. Gerrt Vanden Bossche: COVID-19 vaksineskader og død vil snart få helsevesenet vårt til å kollapse.

  En av verdens mest fremstående virologer advarer om at Covid-19 «vaksine»-skader og dødsfall vil bli så mange at en total kollaps av helsesystemet er uunngåelig. Dr. Geert Vanden Bossche, som var Senior Program Manager ved Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI), advarte lytterne i en «melding til Østerrike» sending angående landets nedstengnings-tiltak, om at den virkelige kampen for helsen din er å ikke bli vaksinert.

  I fjor uttalte Vanden Bossche offentlig at å vaksinere folk midt i en «pandemi» er omtrent det verste de kan gjøre hvis det virkelige målet er å stoppe spredningen. «Vi må hjelpe dem så mye vi kan fordi de fleste vil trenge omfattende behandling» sa Vanden Bossche om de «fullvaksinerte» som ikke aner hva som snart vil skje med dem. Han advarte videre om at antallet fullvaksinerte som må innlegges på sykehus er økende uten noen ende på det i sikte.

  «Jeg er ingen dommedagspredikant, men dette vil uunngåelig føre til kollaps av helsevesenet vårt. Det kan ikke bli annerledes». For Covid-«vaksiner» svekker faktisk medfødt immunitet, og gjør kroppen mer utsatt for sykdommer. I motsetning til det som mye hevdes, styrker ikke injisering av disse giftene naturlig immunitet. Derimot svekker «vaksinene» medfødt immunitet som er nødvendig for å beskytte mot sykdom. «Derimot styrkes det medfødte immunsystemet når stadig flere eksponeres for viruset, og flere og flere ikke-vaksinerte blir beskyttet,» forklarte han videre.

  Menneskeskapte kjemiske cocktailer, i dette tilfellet eksperimentelle, «kan ikke erstatte medfødt immunitet», understreket Vanden Bossche, og de bidrar heller ikke til såkalt «flokkimmunitet». Med dette i tankene er det spesielt grusomt å injisere barn siden deres medfødte immunitet lett kan svekkes av injeksjonenes antistoffer, advarte Vanden Bossche. «Barnas antistoffer er så unge og uprøvde at de lett kan utkonkurreres av vaksinenes antistoffer,» la han til.

  Dette gjelder faktisk for alle vaksinene som konkurrerer mot og vanligvis beseirer medfødt immunitet, og gjør en person utsatt for autoimmune lidelser og andre problemer gjennom hele livet. Det faktum at barn har null prosent risiko for å dø av «Fauci-influensaen», og når de ikke har symptomer på infeksjoner, gjør vaksinepresset på dem enda mer grusomt. Hvor mange vaksinerte barn vil nå få et liv med helseproblemer på grunn av injeksjonene? Etter Vanden Bossches mening er det absolutt utelukket å gi barna våre disse injeksjonene».

  Voksne blir på samme måte skadet av «vaksinene», som likeledes svekker voksnes immunitet. Avhengig av en persons alder og eksisterende helsestatus, kan det å bli injisert bety en dødsdom selv om det ikke skjer umiddelbart. Og «booster»-injeksjonen? Vanden Bossche kalte konseptet «helt sinnssykt» i et foredrag nylig, og kalte dem farlig galskap som må stoppes».

  De som er uvaksinerte bør forbli det uansett, sa Vanden Bossche. De har mer enn sannsynlig allerede immunitet mot hva det nå enn er som går under navnet Covid, og enhver svekkelse av det med en Covid-19 «vaksine» vil sannsynligvis gi helseproblemer. «Alle de uvaksinerte er naturlig beskyttet,» sa Vanden Bossche , og det er veldig viktig. «De er fortsatt beskyttet mot alvorlig sykdom, og de fleste av dem vil være beskyttet mot svært mild eller moderat sykdom.» Covid-19 la han til, «er ikke en sykdom som friske mennesker får». «Folk som har god helse har et sunt medfødt immunsystem som kan bekjempe en rekke luftveisvirus uten problemer,» sa han.

  Fra Tap News, publisert Søndag 24 April 2022.
  Skrevet av Weaver.
  Oversatt fra engelsk, noe forkortet og redigert, linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: COVID vaccine complications will soon “collapse our health system,” warns renowned virologist.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

I USA kan de sine saker. Ingen andre er i nærheten

USAs inngrep i andre land etter 2. verdenskrig gir over 20 millioner drepte.

Forrige innlegg

Politisk profesjonalisme:

Det betyr at en mestrer dobbeltspill, å snakke med kløyvet tunge.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.