POSTED IN Demokrati, Norsk politikk

Bernt Hagtvet vet det.

Hvor finner en demokratiet?

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Hagtvets DEMOKRATIFEST.

Av Jan Hårstad

Det som er fascinerende ved professor Bernt Hagtvet er dette: Det går an å velte seg i det mest overfladiske vås i årevis og samtidig beholde jobben som underviser, kronikkskriver og verdensfrelser.

I Aftenposten 16. oktober 2023 skal han da redde demokratiet i Norge under det nåværende Nato og EU diktaturet. Han vil stille Lagtingssalen til disposisjon og de som skal være i hovedrollene der er ikke folk fra køene til Fattighusene, ei heller samisk ungdom fra Fosen og Finnmark, ikke folk fra Natur og Ungdom, ikke folk fra Motvind eller Nei til Nato, etc,etc

Neida. De som skal lede denne høringen om Demokrati er de «fremste ekspertene nasjonalt og internasjonalt til forelesninger og samtaler.» Hvis disse også blir dekket av NRK får vi en »DEMOKRATIFEST FOR OSS ALLE» for blant avdøde statsvitere «ligger skatter gjemt i viktige skrifter om demokratiets opphav.»

Jeg gir meg der. Hagtvet befinner seg ikke innen den sosialrealistiske kunstfilosofien. Han befinner seg i en slags postmoderne surrealisme som kun har høy underholdningsverdi. Helt hinsides all virkelighet.

Forsidebilde: Annie Spratt

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • wasan Totland
    18 oktober 2023 17:54

    Aftenposten er skummelt lesestoff. Det er denne morgenutgavens utsagn politikere som Støre styrer landet etter. Ja selv PST unnlot å etterforske Huitfeldt og Finnes på grunn av den blekkas påstander.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Er dette en norsk statsdrevet kriminell handling?

Den største og verste i norsk historie.

Forrige innlegg

Provokasjonen mot Al-Aqsa moskeen:

Har startet en en geopolitisk flodbølge.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.