POSTED IN Krig-fred, Ukraina

Bakhmut var et strategisk nederlag.

Ukraina står foran oppløsning.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

«Oberst Douglas Macgregor diskuterer med Stephen Gardner hvorfor F16-jetflyene fra Biden ikke vil være til mye nytte og kan få USA til å sende «støvler på bakken.» (Egne soldater)

«Zelenskyy trengte desperat å holde Bakhmut for å bevise at han kunne slå Putin og Russland. Hvordan utnyttet general Surovikin fra Russland president Zelenskys tro på at Bakhmut representerte ukrainsk motstand mot russisk militærmakt?»

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

 • Northern Light.
  26 mai 2023 20:12

  Økonomiprofessor Jeffrey Sachs: USAs regjering er usedvanlig hensynsløs, dum og farlig.

  Av Swebbtv.
  Den amerikanske regjeringen er usedvanlig hensynsløs, dum og farlig. Det sier økonomiprofessor Jeffrey Sachs i «System Update». Ifølge Sachs var det det USA-ledede statskuppet i Ukraina i 2014 «som startet krigen i Ukraina».

  Det er i et intervju i Glenn Greewalds nyhetsshow «System Update» at den amerikanske økonomiprofessoren Jeffrey Sachs forklarer sitt syn på Biden-administrasjonens utenrikspolitikk.

  Ifølge Sachs er den ufattelig uansvarlig og dum, og verden lever i svært farlige tider, ikke minst på grunn av dette. Krigen i Ukraina kunne vært unngått.

  – Det er så mange dumme mennesker i regjeringen vår, tro meg, sier han. Folk som ikke tenker, som mangler grunnleggende sunn fornuft.

  For dem handler alt om makt, forklarer han. I stedet for å drive ansvarlig og ekte diplomati, gjør de alt for å provosere stormakter som Russland og Kina. – Det er ekstremt hensynsløst, sier Sachs og påpeker at dette ikke bare gjelder Ukraina-konflikten.

  Det finnes ekte diplomater i USA, påpeker han, som har advart om denne utviklingen i lang tid. Men de har tydeligvis ikke makt. Det er andre krefter.

  Å utvide den amerikanske interessesfæren og NATO til land som Ukraina har lenge vært planlagt, uavhengig av konsekvensene. – De tror det er et spill. Det er usedvanlig hensynsløst, farlig og forutsigbart. De ekte diplomatene i USA har advart om dette i flere tiår.

  Ifølge Jeffrey Sachs spilte folk i den nåværende Biden-administrasjonen en viktig rolle i det voldelige statskuppet i Ukraina i 2014 som startet krigen i Ukrain», sier han.

  Sachs nevner Victoria Nuland. – Hvis du vil vite hva dypstaten er for noe. Hun har vært i hver eneste administrasjon. Bortsett fra i Donald Trumps administrasjon, påpekes det. Hun var ikke der.

  Hun presser på nå for alt dette som bringer oss mot katastrofe og setter Ukraina i den klassiske posisjonen i en stedfortreder-krig. Det vil helt sikkert ødelegge landet, som er akkurat det som nå skjer.

  Fra Swebbtv, publisert 26 mai 2023.
  Oversatt fra svensk. Linker og tweet med video i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Professorn: USA:s regering är utomordentligt korkad – och farlig.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hva hangarskipet Gerald Ford varsler:

Flere USA-baser i Norge og opptrapping av USAs krigsforberedelser i Norge mot Russland.

Forrige innlegg

UKs Utarmet uran-gave til Ukraina ble en gave til land i vest.

Økning av radioaktiv stråling gjennom vind og regn.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.