POSTED IN Vaksiner

Ny gullgruve for Gates:

Utprøving av et Gates-finansiert mikronålvaksine-plaster for barn ansett som en suksess

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Ethan Huff

Den første kliniske studien av en injeksjonsfri mikronål-vaksine for barn er nettopp ferdig. De involverte sier at det var «vellykket», med å vaksinere barn så unge som ni for både meslinger og røde hunder, ved å bruke et lite «plaster» i stedet for en nål.

Med finansiering fra Bill & Melinda Gates Foundation og U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC), testet Atlanta-baserte Micron Biomedical den nye vaksineplasterteknologien på barn i Gambia. Mikronålplasteret, som ser ut som et plaster, ble påført barna ved ganske enkelt å trykke det mot huden, og dermed trenger mikronålene igjennom.

En studie om testen ble presentert på den nylige Microneedles 2023-konferansen i Seattle. De så på sikkerheten, immunogenisiteten og akseptabiliteten til en kombinasjon av meslinger-røde hunder (MR) versjon av vaksinen fra Serum Institute of India.

I følge Gavi, som Gates Foundation er med-grunnlegger og medlem av, er disse mikronålplastrene «fremtiden for vaksinasjon, hvor disse livreddende medisinene gis smertefritt, uten behov for sprøyter eller til og med medisinske fagfolk».

«Å støtte innovasjoner innen hvordan vaksiner kan gis, er avgjørende for å håndtere pågående ulikheter innen helsetilbud,» sa James Goodson, studiens medetterforsker og seniorforsker og epidemiolog ved CDCs Global Immunization Division, i en pressemelding om teknologien.

Relatert: I fjor kunngjorde Gates at stiftelsen hans vil bruke ytterligere 7 milliarder dollar på aborter i Afrika.

Gates har brukt nesten 1 milliard dollar på vaksiner med mikronålplaster, som han lett vil få tilbake og vel så det etter FDA-godkjenning.

Neste steg er at mikronål-plaster vaksinene fra Gates blir godkjent og distribuert, og det er da profitten kan innkasseres, for å si det mildt! Dette er selvfølgelig den primære drivkraften bak teknologien – det og avfolking gjennom sterilisering og annen kjemisk skadepåføring.

Sammen med CDC, Unicef, PATH og Georgia Research Alliance, investerte Gates Foundation 40 millioner dollar i Micron for å utvikle mikronålplaster-teknologien. Disse pengene vil bli raskt tjent inn igjen når Food and Drug Administration (FDA) uunngåelig gir sin godkjenning for plasteret.

I 2017 tildelte Gates Foundation direkte Micron et stipend på 2,2 millioner dollar, etterfulgt av ytterligere 900 millioner dollar i 2022. Før alt dette ga Gates Micron 2,5 millioner dollar for å utvikle et mikronålplaster spesielt for polio.

I løpet av de siste månedene har mange andre investorer, inkludert Global Health Investment Corporation og LTS Lohmann, pumpet inn enda mer penger inn i Microns kasse. J2 Ventures ga også selskapet 3 millioner dollar i investeringsfond, totalt 17 millioner dollar.

Når de har blitt vanlige, vil det etter hvert være mikronålplaster-vaksiner for blant annet covid, sesonginfluensa, hepatitt B, humant papillomavirus (HPV), tyfus og rotavirus.

Innen år 2030 anslås markedet for mikronålvaksiner for influensavaksiner alene å nå 2,3 milliarder dollar. Med andre ord, Gates’ avkastning på investeringen fra alt dette forventes å være enorm.

«Denne teknologien har revolusjonerende potensial for å utvide vaksinering i u-land og under pandemier,» sa David Hoey, president og administrerende direktør i Vaxxas, et bioteknologiselskap basert i Brisbane, Australia, i en uttalelse til Gavi. I likhet med Micron har Vaxxas utviklet mikronålvaksiner mot meslinger og røde hunder, og har for tiden forsøk på mennesker for både covid og sesonginfluensa.

Tidligere National Institutes of Health (NIH)-direktør Francis Collins haade også lovord om mikronålvaksiner, og uttalte at de er «en vei mot innovative, neste generasjons covid-vaksiner og hvordan vaksiner kan gis».

Bill Gates har aldri møtt et barn han ikke ønsket å vaksinere.


Fra Natural News, publisert 24. mai 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker i originalartikkelen.
Originalartikkel: Time to collect for Bill: Clinical trial for Gates-funded microneedle vaccine patch deemed “successful”.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Herre min Gud, denne mannen er livsfarlig! Han har aldri skapt noe selv!
  Jeg traff en meget interessant person i 2004. Vedkommende kjente Bill G. Han var datamann-kunne skrive algoritmer, noe han fortalte at Gates ikke kunne!
  BG er god på en ting! Å skaffe seg «patenter» og «rettigheter» over andre kreative sjelers arbeid. Han begynte med og oppsøke skapende folk i «garasjer» og kjøpte deres oppfinnelser for slikk og ingenting. Han har surfet på penger og det gjør han fortsatt. Mannen gir ikke bort en -1kr uten at den gir tusenfold tilbaks. Han har selv uttalt at å innvistere i vaksiner har gjort ham 20 ganger « rikere»! Hans filantropi er skalkeskjul for å oppnå og redusere verdens befolkning! India har kastet ut Bill og Melinda! Da de oppdaget at vaksineprogrammet deres lemlestet tusenvis av barn. Undersøk hva denne psykopaten bedriver! Han var mangfoldige turer sammen med Epstein. Han donerer milliarder til pressen. Det har lønt seg! Han fremstår som rene helgenen! Vi husker eventyret om lille Rødhette!? Ondskap forkledd som godhet!

  Svar
 • Da er disse stakkars barna, to fluer i ett smekk, fullinjiserte OG TATOVERTE, i stadig større grad en ting i internettet, og dyrets tegn er satt i forsvarsløse barn.
  Ondskapen er åpenbar nå, burde i alle fall være det,
  og listen over døde fiender klaker på seg:
  dr. Rashid Buttar
  dr. Zelenco
  dr. Kary Mullis
  dr. Noack
  Rosa Koire
  etc.

  Svar
  • Her er noen som døde mens de prøvde å avsløre sannheten, og jeg er sikker på at det er mange flere:

   ◦Nancy Schäfer
   ◦Ted Gunderson
   ◦ Sjefråd Robert David Steele
   ◦Isaac Kappy
   ◦Seth Rich
   ◦Paul Walker
   ◦ Leroi Moore
   ◦ Chris Cornell
   ◦Chester Bennington
   ◦Avicii
   ◦Sabrina Bittencourt
   ◦Ines Zoeeguieta
   ◦Anne Heche
   ◦ Sjef Steven Silks
   ◦Sersjant Terrance McAvoy
   ◦ Offiser Johnny Rios
   ◦ Offiser Kevin Preiss
   ◦ Offiser Robert Echeverria
   ◦ Offiser Michael Caddy
   ◦ Offiser Joseph Calabrese

   Vi skylder dem så mye. Takk og kan de RIP

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hva hangarskipet Gerald Ford varsler:

Flere USA-baser i Norge og opptrapping av USAs krigsforberedelser i Norge mot Russland.

Forrige innlegg

UKs Utarmet uran-gave til Ukraina ble en gave til land i vest.

Økning av radioaktiv stråling gjennom vind og regn.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.