POSTED IN Ytringsfrihet

Ytringsfriheten snevres stadig:

Tyske myndigheter truer tysk journalist i Donbas for det hun rapporterer.

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Tyske myndigheter truer uavhengig journalist med tre års fengsel

I en nylig publisert video forteller den uavhengige, Donbas-baserte tyske journalisten Alina Lipp om hvordan myndighetene i hennes hjemland truer henne med tre års fengsel for å støtte den russiske militæroperasjonen i Ukraina.

Blant forholdene tyske myndigheter oppfatter som kriminelle, er at Lipp har sagt at det ukrainske regimet i flere år hadde drept folk i Donbas da Russland innledet sin militæroperasjon, og at de fleste i Øst-Ukraina støtter militæroperasjonen.

Særlig virker det som om myndighetene har reagert på at Lipp har anklaget det ukrainske regimet for folkemord i Donbas.

Først ble Lipps adgang til sosiale medier blokkert. Så ble hennes – og farens – bankkonto sperret. Så kom brevet om at hun er tiltalt og risikerer tre års fengsel. Og som om dette ikke var nok, nekter myndighetene å snakke med henne siden det angivelig kan skade etterforskningen!

Se videoen der Lipp snakker om truslene om rettsforfølgelse og fengsel:

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • Flere og flere av globalistene begynner nå å få panikk. Sannheten kan ikke skjules, den kan kun tilbakeholdes en viss stund. Men noen av dem tror de kan vedta vekk all sannhet, og forsøker panisk denne fremgangsmåten, slik som tyske «myndigheter» her egentlig gjør. Først trusler, deretter (stats)vold, og hvis ikke det fører frem, forsvinner du permanent.
  Til alle de som tror slike «fremgangsmåter» vil føre frem vil jeg si: «Vi kommer snart for dere, og dere har ingen steder å gjemme dere».

  Svar
  • Statsledere har blitt myrdet av sine livvakter før, blitt utsatt for mislykkede eller vellykkede attentat, og globalistene har god grunn til å frykte folket. Justin Trudeau gjemmer seg og spiller covid-syk; egentlig er diagnosen velfortjent panikk-angst.

   Svar
 • Til tross for massive bevis er det fremdeles mange som blir forbanna når jeg forteller at ytringsfriheten er under alvorlig angrep og at nyhetsmedia sensurerer omtent alt av relevant informasjon om virkeligheten, med klar beskjed om at dette er konspirasjonsteorier som en må slutte å høre og tro på.

  Tror det blir vondt for dem når deres verdensbildet slår sprekker …

  Svar
  • Det er veldig viktig nå å vite hva og hvordan den dype staten opererer.Det vil gjennom mediene komme så mye lögner og bedrag for å holde på folks fokus og angst.Det vil komme så mye falske flaggaksjoner av forskjellige utgaver at folk ikke gjör annet enn å klamre seg til deres håp om at myndigheter skal ordne opp.Lögnen er at man bygger tilllit,til slutt når folk har tillit til lögnen,da sitter de fast.
   De ser sine oppsparte pensjoner forsvinne,de ser sine penger og verdier blir gjort verdilöse,de tror at svart er hvitt og de tror på systemet,når skal de våkne ?
   De ser at arbeidsplassene forsvinner,de ser at helse og omsorg går ad dundas,de ser at de rike blir rikere på fler og fler mennskers bekostning,men likevel sitter de med henda dypt begravd i lomma,for mediene har gitt de en ny fluktvei,det er Putins skyld.
   NATO og USA har gjennomfört kriger rundt omkring i verden i sammenhengende i snart 80 år,de har baser,ca 1000 overalt der det måtte passe dem,men ifölge mediene er de ikke imperialistiske,det er det Putin som er.
   De fleste folk er likeglade,bare de får lönn,det er det samme for de,hvor lönnen kommer fra,de er blottet for moral,de er likeglad med hvorfor og hvordan pengene kommer i lönningsposen.
   Det er vår moral som vil avgjöre hvor dette ender for den enkelte.
   Jeg har mange ganger forsökt å si fra om den skjulte makt,idag så jeg en ny youtube video.
   Cornelia Unfiltered.Den omhandler the Ericson report.Den tar for seg hvordan Ericson har operert og hvordan de kom i sökelyset for de som motvirker den dype staten.Donald Trump forteller i en valgtale om Ericson og hvor alvorlig DOJ ser på saken.Ericson har blandet seg inn i andre lands anliggender i over hundre år.
   Vi må forstå hvor mektige de mörke kreftene er,vi må forstå for å stå imot alle lögnene og manipulasjonene de bedriver.

   Svar
 • Torfinn Slettebø
  16 juni 2022 22:12

  NRK har til no knapt sagt eit vitugt ord om krigen i Ukraina. Men når det gjeld norsk og britisk kongestoff, er NRK i særklasse.

  Historia om Alin Lipp kjem aldri i Dagsrevyen.

  Svar
  • Er det noen av dere som har erfart sensur på internett på norske bibliotek?
   Mitt folkebibliotekt – eller IT-avdelingen i kommunen, eller sannsynligvis er det enda mer sentalt – blokkerer alt som kommer fra Russland. Eksempler: Alt fra RT og SouthFront.org. Den sistnevnte holder visst ikke til i Russland engang og finansieres av donasjoner fra brukere.
   Hvilken rett har de til å drive med denne sensuren? Vi er ikke, ikke offisielt i alle fall, i krig mot Russland!

   Svar
 • Ytringsfriheten har fått et nytt skudd for baugen i dag. Den skal for enhver pris knebles, som forteller sannheter: Julian Assange skal utleveres.

  https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2022/06/17/195852608/storbritannias-regjering-bekrefter-julian-assange-skal-utleveres

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

NRK sørger for at den korrekte sannheten alltid kommer frem.

Her er litt av det NRK aldri vil vise deg.

Forrige innlegg

DONETSK

Mor og 1 time gammel baby drept av granater fra Nazi-styrkene til Ukraina

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.