POSTED IN Balkan, Krig-fred

X-CIA-spesialist:

Hvorfor rører USA i den eksplosive gryta på Balkan?

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

På randen av 3. verdenskrig?

av Larry Johnson

De største pådriverne, USA og Storbritannia, som ikke lenger er fornøyd med å provosere Russland til å invadere Ukraina, rører nå i den serbiske gryta og oppmuntrer Kosovo til å åpne en ny front i håp om å avlede Moskva fra å fullføre sin spesielle militæroperasjon i Ukraina. Dette er ikke første gang Balkan spiller en rollen med å tenne lunten som detonerer en brann i Europa. 

Da Gavrilo Princip myrdet erkehertugen av Østerrike-Ungarn 28. juni 1914, utløste det den påfølgende «verdenskrigen» som satte England, Frankrike og Russland opp mot Tyskland, Italia og Østerrike-Ungarn.

Historien gjentar seg ikke nøyaktig. Det nåværende oppsettet setter Russland mot det meste av Europa (unntatt Serbia og Ungarn) og USA. Hvis spenningen langs grensen til Serbia og Kosovo bryter ut i en åpen krig, vil det forsterke Moskvas tro på at Vesten er helvetes opptatt av å ødelegge Russland og vil gjøre forhandlinger om fred umulig.

Jeg ble intervjuet forrige uke av Alex Pavic, en serber, og utvekslingen vår har blitt sendt på to separate programmer i Serbia. Her er den første (den starter ved 1:26:49-merket):

Her er resten av intervjuet, som ble sendt 25. desember i Serbia. Det starter på 2:35:53-merket.

Jeg vet ikke hvordan det er med deg, men jeg våkner hver dag med vondt i magen. Det kan ikke være voksne som leder de vestlige regjeringene siden de arbeider under villfarelsen om at de har klemt Russland inn i et hjørne og at de nå reduserer landet til en svekling. 

Jeg tror vi er vitne til slutten av Pax Americana. USA-borgerne er ganske nærsynte og ser absolutt ikke på seg selv som en imperialistisk makt som har til hensikt å styre verden. Men den politiske klassen som infiserer Washington, DC, mener absolutt at den har enerett til å påtvinge verden sin vilje. Oppvåkningen som vil komme med sammenbruddet av Pax Americana vil ryste USA til dets kjerne og en ny verdensorden vil dukke opp. Jeg håper den ikke reiser seg fra en massiv seng av ulmende (radioaktive, red.) glør.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Gavrilo Princip var frimurer. Samme dag før han skjøt erkehertugen møtte han Lev Trotskij på en kafe i Sarajevo. Bak mordet sto den internasjonale storkapitalen gjennom sin frimurerlosje Grand Orient i Paris, som bla. Lenin var medlem av. Hensikten var på oppdrag fra kommunistideologiens oppfinnere, Rotchild, Rockefeller, Warburg, Schiff, City of London osv. å få igang verdenskrig i Europa. Man lykkes. Den påfølgende plandemi med «vaksiner» og «spanskesyken» var suksess, pengene veltet inn. Alle gledet seg. Det samme forsøkes kopier i dag. Vi har en C-19 pandemi, giftsprøyter er rullet ut (man vil forsøke redusere befolkningsmengden i samme slengen). Men stor-krigen uteblir denne gang fordi man ikke våger bruke atomvåpen mot Russland. Da må kriger startes manuelt. Bosnia-konflikten kan lett blåses liv i igjen. Det er det som skjer. Kreftene bak er de samme. Ondskapen går i arv fra en nedarvet ondskapsfull, sort kultur med religiøst utspring.

  Svar
 • «Dette er ikke første gang Balkan spiller en rollen med å tenne lunten som detonerer en brann i Europa. »

  Nei, det er ikke første gang.
  Og det er ikke første gang de samme bakmennene bruker Polen for å få igang en verdenskrig.
  Eller å konstruere motsetninger og sette krefter opp mot krefter. Det er deres måte/natur; – å la andre krige for seg militært. Selv bruker de det økonomiske systemet og rentene som våpen.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Oppfinneren av mRNA-teknologien:

Ikke gi barna vaksinen!

Forrige innlegg

Kontantløst tyranni:

EU lanserer testing av biometriske betalinger fra digitale lommebøker

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.