POSTED IN Klima, USA

Kulderekorder over hele USA.

Står vi overfor en ny mini-istid slik vi hadde på 1700-tallet?

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Det er merkelig tyst om klima akkurat nå i mediene våre. Det henger nok sammen med den korte meldingen vi gjengir under fra USA. Nå er vær og klima to forskjellige ting, men det er påfallende hvordan varmerekorder får store oppslag i mediene mens denne fryktelig kulden som rammer USA og dreper mange mennesker får mindre oppmerksomhet.

Vi har her på derimot.no lenge hevdet av CO2 i svært liten grad påvirker klimaet, det er det andre og langt større krefter som gjør. Vi mener også det er større grunn til å være bekymret for synkende enn for stigende temperatur, ikke minst i land som Norge. Landet vårt lå under is for bare 11000 år siden.

snowfiled view
Slik så det ut i Norge for ikke lenge siden.

Og miljøproblemet er et virkelig problem – ikke klimaet som vi ikke kan gjøre noe med.

Men uansett er det lite vi kan gjøre for å påvirke temperaturen på jorda. «Det grønne skiftet dreier seg om noe helt annet etter vår mening. Det er en måte å tappe felleskapets budsjetter til en meningsløs bruk, men overført til store private selskaper. Resultatet ser vi nå i EU i de landene som har lagt om til det «grønne skiftet»: Eksplosive energipriser (som vi importerer gjennom EØS og ACER) og av-industrialisering som konsekvens. Ingen kan konkurrere internasjonal med slike energipriser. Asia, særlig Kina, mottar nå den billige russiske gassen.

Knut Lindtner
redaktør

Vinteren har kommet til USA

USA rammet av den hardeste snøstormen på flere tiår

USA står overfor en av de mest enestående snøstormene i sin historie, med et dødstall på mer enn 40 – hvor de fleste dør i bilulykker.


Stormen dekker territoriene fra Great Lakes nær Canada til Rio Grande langs grensen til Mexico. Omtrent 60 % av USAs befolkning mottok et værvarsel. Stormen var spesielt ødeleggende i Buffalo, New York State.

Historic" winter storm and Arctic blast engulf the U.S.
Kulden rammer USA.


Værkatastrofen kom raskt – temperaturen falt kraftig i løpet av 24 timer. Dette var en kulde-rekord: fra -53 grader celsius i det vestlige Canada til -38 i Minnesota og -28 i Houston.

Innlegget klippet herfra:

https://sputniknews.com/20221226/winter-has-come-us-hit-by-harshest-snowstorm-in-decades-1105793766.html

Forsidebilde: Jeffrey Blum

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

  • Som mye annet «stort» er også vær og klima manipulerbart. EISCAT/HAARP kalles verktøyet. I nord finnes EISCAT på Svalbard, Tromsø, Kiruna og Sodankylä. Dette er vær og klima våpen. Klima-forskerne spår at været bli «våtere/villere», mye kaldere eller varmere. Begrepssekken «villere» er uspesifisert og kan fylles med uventede klimahendelser som oppstår ved eksperimenter ved HAARP/EISCAS anleggene. Disse klimaeksperimentene er livsfarlige for livet på jorda, og norske/nordiske forskere er med på galeien. Man begynner i det små med å gi ekstra varme til områder som fra før er varme og tørre. Der det er vått blir det enda våtere. Der det er kaldt blir det enda kaldere. Der vinden er sterk blir den sterkere. Gradvis øker disse «klima» hendelsene med plutselig snø, regn, frost, tørke der matproduksjonen skjer. Vannforsyninger rammes, veier, elver, elforsyning, skogbranner, alt – de menneskeskapte katastrofene står i kø. Så planene dagens elite, politikere, banker, globalister har for menneskene er ikke lystige. Om de ikke tas ut av sin destruktive virksomhet vil jordkloden ødelegges på ordentlig.

    Svar
  • Elektriske biler viser sine svakheter denne vinteren, brøytebiler som ikke duger, Teslaer går tom for batteri i bilkø, men da kan man håpe på å få komme inn i varmen til en fossilbil i køen. En Tesla kan bli stående fast på fjelloverganger når batteriet ikke holder til å drive varmeapparatet, og eier og passasjerer fryser ihjel.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Oppfinneren av mRNA-teknologien:

Ikke gi barna vaksinen!

Forrige innlegg

Kontantløst tyranni:

EU lanserer testing av biometriske betalinger fra digitale lommebøker

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.