POSTED IN USA, Virkelighetsforståelse

X-CIA-analytiker:

Gud bevare oss! CIA driver politisk ønsketenkning.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

CIA-SJEF Burns henfaller til selvbedrag.

Av Larry Johnson

Larry Johnson er tidligere analytiker i CIA.

Radio Sputnik ringte meg først i morges og ba meg kommentere den nylige talen i Oxfordshire, England av direktøren for CIA, William Burns. Jeg skannet raskt nyheten og antok at det var en spøk. Jeg gjorde en rask sjekk for å bekrefte at dette var en bløff eller en annen smart satire av Babylon Bee. Nei. Burns er virkelig så håpløs. Kanskje den virkelige Bill Burns har blitt bortført av romvesener (det ytre rom).

CIA-direktør William Burns kalte Russlands krig mot Ukraina en «mulighet vi får en gang hver generasjon» til å rekruttere spioner til etterretningsbyrået.

«Misnøye med krigen vil fortsette å gnage i den russiske ledelsen, under den jevne dietten av statlig propaganda og praktisert undertrykkelse. Den misnøyen skaper en sjelden mulighet for oss i CIA, helt sentralt for vår etterretningstjeneste», sa Burns i et foredrag lørdag til Ditchley Foundation i Storbritannia, ifølge en utskrift av uttalelsene hans.

Jeg har lagt ut hele videoen av Burns kommentarer nedenfor. Hvis du hadde håp om at Burns var den ensomme voksne i Biden-administrasjonen, glem det. Burns, selv om det er godt fortalt, er en grunn, løgnaktig fjott.

William Joseph Burns 

Burns’ påstand om at krigen i Ukraina er en «sjelden mulighet» avslører hans forferdelige uvitenhet om hva som skal til for å rekruttere en utlending til å begå forræderi. Det var en tid under den kalde krigen da en CIA-saksbehandler kunne vise en sovjetisk etterretnings- eller militæroffiser frem bildet av USA som et klart overlegent alternativ til Sovjetunionen – USA hadde en fri presse, en sunn og kompleks økonomi, et robust politisk system og, viktigst av alt, frihet (det var i hvert fall det USA drev med).

I dag står USA som det eneste eksisterende landet i verden med førti års merittliste med imperialistiske militære mislykkete «eventyr» og sløsing av milliarder av dollar. I stedet for å gjøre verden tryggere har USA sådd kaos. USA har flere politiske fanger i fengsel enn Russland, og ytringsfriheten, spesielt for kristne, blir angrepet med økende voldsomhet av bedriftsmedier som er ivrige etter å logre for den amerikanske regjeringen. Den amerikanske etterretnings- og militærorganisasjonene er et pågående, levende rot. Amerikanske militærledere er fiksert på å fremme transseksuell degenerasjon. Rutinemessig mislykkes de i å oppfylle rekrutteringsmålene og ødelegger grunnlaget for «ensartethet» som er en vesentlig egenskap ved vellykkede hærer. 

Transkjønnete offiserer

Jeg utfordrer deg til å vise meg en mentalt stabil russisk etterretnings- eller militæroffiser som er hissig etter å bli med i dette vi nå har i U.S.A.

Burns’ frakobling fra virkeligheten understrekes av hans feiring av CIA Telegram-reklamen som ber russerne om å ringe CIA. Den fikk 2,5 millioner treff. Ingen på Burns’ team hadde baller til å fortelle ham at de fleste av disse synspunktene var fra skeptikere som ikke kunne tro at CIA var så absurd eller fra folk som var ute etter en god latter.

Og her er det russiske svaret, som hensynsløst spidder CIA-meldingen (og jeg mistenker at mange amerikanere fortsatt tror at KGB er intakt og ikke gjenkjenner Arnold Schwarzenegger):

Burns’ insistering på den utslitte historien om at Putin er i trøbbel og Russland mislykkes, gjør det nesten umulig for noen anstendig CIA-analytiker å gi et alternativt sett med fakta og analyser som utfordrer den fortellingen.

Burns’ Ditchley-foredrag burde være en vekker til Kreml om at de øverste amerikanske tjenestemennene, som Burns, virkelig er så uvitende og virkelig tror at Ukraina vinner og Russland mislykkes. Irak hadde Bagdad Bob. Amerika har Bakhmut Bill. Gud hjelpe oss!!

Forsidebilde: Al Ho

Oversatt av redaksjonen

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • «I dag står USA som det eneste eksisterende landet i verden med førti års merittliste med imperialistiske militære mislykkete «eventyr» »

    Og dette er altså våre politikeres allierte.
    – For ‘ Russland og Kina er farlige.’ ( Som særlig Stoltenberg terper på. )
    ( Dvs. de vil altså utkonkurrere USA/vesten i produksjon og handel.) 😉

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Northern Light:

De ivaretar ikke Norges interesser

Forrige innlegg

Svær korrupsjonssak mot familien Biden i USA.

NRK er tause som i graven.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.