POSTED IN Korrupsjon, Norsk politikk, USA

Svær korrupsjonssak mot familien Biden i USA.

NRK er tause som i graven.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

NRK tier fortsatt om korrupsjonssaken i USA

Innlegget er hentet fra Hvamenerpartiene

Solbrillesaken ruller videre på NRK i full bredde, mens Joe Bidens korrupsjonssak fortsatt ikke nevnes med ett ord. Denne gangen er det et intervju av tidligere DNI (Director of National Intelligence) som ikke omtales på NRK. Prioriteringen til NRK er påfallende.

DNI er sjef for samtlige av USAs 16 (++ ?) etterretningsorganisasjoner, det kan dreie seg om så mange som 150.000 fast ansatte og 50 – 100.000 innnleide. Når tidligere DNI, kongressmann og statsadvokat John Ratcliffe uttaler seg, har det tyngde, ihvertfall hos oss andre enn NRK som synes det er viktig å vite det dersom USAs president skulle vise seg å være korrupt og bruker statsapparatet til å forhindre etterforskning av sine egne og familiens kriminelle handlinger.

Ratcliffe tar for seg ukulturen i FBI og DOJ (Directorate Of Justice, (eller justisdepartementet)) som nå synes å behandle vanlige folk og eliten forskjellig. Han sier at det nå ikke er snakk om det har vært korrupsjon, men hvem og hvor mange som er involvert, og hvem som har vært involvert i å forhindre at sannheten skal komme for dagen.

Så langt ser det ut som varslerne i skatteetaten er troverdige, mens «etterforskerne» i FBI og DOJ ikke er troverdige. Og det betyr at Joe Biden kan ha blitt korrumpert med opp til 50 millioner dollar og er ferdige i politikken. Sønnen Hunter Biden kan få avvist sin «sweetheart deal». Og lederne for FBI og DOJ kan bli sparket.

Forsidebilde: skjermdump fra videoen

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • «Prioriteringen til NRK er påfallende.»

  Nei, ikke påfallende :

  ‘påfallende – adjektiv som vekker forundring ved å være usedvanlig, uventet, merkelig jf. upåfallende.’

  Dette er en mangeårig praksis fra vår statskanal.
  – Som vi forlengst burde slutte å tro er informasjon.
  Det er propaganda. Enten ved direkte løgner, eller løgner gjennom å sile hendelser.

  Trump blir vi jo stadig informert om. Med forvridde ‘fakta’ og demonisering.

  Svar
  • Hadde ‘informasjonen’ vært proklamert som propaganda hadde det vært greit. Då kunne vi reflektet og tenkt/vurdert sjøl.
   Men når det sendes ut som nyheter/objektiv informasjon er det ikke greit.
   Og når dette er en statskanal som alle må betale for er det særdeles uappetittelig.

   Svar
 • Ja vi kan bare forestille oss hvordan oppslagene ville vært i NRK dersom det var Putin som kunne mistenkes for å ta mot penger fra tvilsomme stater – hvilke motiver, hva han hadde gitt til gjengjeld, hvem som var med på korrupsjonen osv. osv. osv. osv.

  NRK, det er ikke greit at noen skal slippe unna urett mens andre skal henges ut for det. Det er ikke greit at uhumskhetene til våre venner skal forties, men til våre fiender skal belyses.

  Det må være veldig rart å være journalist i NRK, særlig hvis de kan tenke selv.

  Svar
 • Hva slags babbel vil NRK komme med når almuen skjønner at de som jobber der er høyst medskyldige i massemordet? Håper det blir riktig idiotisk og statskanalen får sparken av folket.
  Å si at du jobbet for NRK? Ikke nevn det! Hold det hemmelig så godt som mulig så du ikke blir lynsja.

  Svar
 • Northern Light.
  7 juli 2023 17:34

  President Biden vil ha Ursula von der Leyen som etterfølger til Stoltenberg.

  Av Ahmed Adel.
  USAs president Joe Biden anser Europakommisjonens president Ursula von der Leyen som den beste kandidaten til å lede NATO i 2024. Londons Daily Mail tok anstøt av at Biden valgte tyskeren i stedet for den britiske forsvarsministeren Ben Wallace, og sa: «Han virkelig hater Storbritannia!»

  Wallace var lenge tippet som den neste til å lede alliansen, men klarte ikke å få nok støtte fra medlemslandene. Dette betyr at NATO-generalsekretær Jens Stoltenberg har stillingen i ytterligere et år siden de ikke kunne bli enige om en en etterfølger.

  Ikke overraskende hyllet den ukrainske utenriksministeren Dmytro Kuleba Stoltenbergs fortsettelse i en tweet som «utmerkede nyheter» fordi «tøffe tider krever sterkt lederskap, og Jens Stoltenberg har demonstrert nettopp det». Stoltenberg er en fanatisk russofob, vist i hans uforbeholdne støtte til det nynazistiske Kiev-regimet. Slik sett har han tjent sin rolle som NATO-sjef perfekt, og fra Kievs perspektiv blir det fortsatt minst 12 måneder med forutsigbarhet fra NATO. Av denne grunn velger Biden også nøye ut hvem han skal støtte for å bli generalsekretær.

  Ifølge en ikke navngitt NATO-kilde sitert av The Telegraph 4. juli, prøver den amerikanske lederen å overbevise henne om å lede NATO ettersom hun er en verdig erstatter for Stoltenberg. En annen kilde fra avisen rapporterte at det de siste årene har oppstått et «sterkt bånd» mellom Biden og von der Leyen, som har styrket det transatlantiske samspillet om Kina, Ukraina og klimaspørsmål.

  Det er fortsatt ikke klart hvorfor Biden bestemte seg for ikke å støtte Wallace, spesielt med tanke på de sterke båndene mellom landene, men det er tydelig at han har mer tillit til tyskeren, og britiske mediene er opprørt over dette. Biden trengte Amanda Sloat, hans spesialassistent og seniordirektør for Europa i det nasjonale sikkerhetsrådet, for å avklare i april at USAs president «ikke er anti-britisk», etter anklager fra den tidligere nordirske unionistpartiets leder Arlene Foster om at han «hater Storbritannia».

  Til tross for denne avklaringen har forestillingen om at Biden «virkelig hater Storbritannia» holdt seg, som det fremgår av Daily Mail. Avisen klaget over at Biden «ofte skryter av sin irske arv og har blitt beskyldt for å være «anti-britisk». På et nylig besøk på øya Irland tilbrakte han noen timer i Nord-Irland før han reiste rundt i flere dager med et Union Jack flagg på sin limousin».

  For USA er den uformelle anglo-alliansen med Storbritannia, Canada og Australia ikke noe mer enn en annen mekanisme for å påtvinge sine egne interesser under et skinn av å tjene hele den engelske verden. USA har ikke ekte allierte, bare partnere som tjener deres interesser.

  Selv om Anglo-alliansen utvilsomt er USAs fremste organisasjon til tross for sine egosentriske interesser, hater Biden Storbritannia og tjener derfor ikke aglo-alliansens beste, men bare USA. Det britiske etablissementet fortsatt har elitistiske og arrogante holdninger ved å tro at de har rett til lederskap, noe som igjen demonstreres i deres tro på at de har et rettmessig krav på roret i NATO.

  Ikke desto mindre er Bidens støtte til von der Leyen et merkelig valg med tanke på at hennes tid som tysk forsvarsminister oppfattes som en fiasko av de fleste. I februar 2021 ba den nederlandske MEP Derk Jan Eppink om at von der Leyen skulle trekke seg som president for EU-kommisjonen, noe Spectator beskrev som «ganske katastrofalt for Leyen».

  Fra denne vinkelen er det forståelig hvorfor britene er forferdet over at Biden setter sin lit til von der Leyen. Likevel, sannheten er at enten det er Wallace eller von der Leyen, vil NATO fortsette å tjene som et redskap for å påtvinge medlemslandene USAs anti-Russland-agenda.

  Fra Global Research, publisert 6. juli 2023. Adel er en forsker innen geopolitikk og politisk økonomi bosatt i Kairo.
  Oversatt fra engelsk og noe forkortet. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Breaking: President Biden Backs Ursula von der Leyen to be NATO Chief.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

X-CIA-analytiker:

Gud bevare oss! CIA driver politisk ønsketenkning.

Forrige innlegg

Global temperatur 1. halvår 2023:

Ingen tegn til global oppvarming.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.