POSTED IN Norge

WHO erklærer krig mot uvaksinerte mennesker.

Uvaksinerte er mordere, ifølge en lege de siterer på hjemmesiden sin

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Og sammenligner dem med mordere ved å kalle dem «en stor global drapsstyrke».

Av Ethan Huff.


Verdens helseorganisasjon (WHO) publiserte nylig en video på sin Twitter-side som kaller uvaksinerte mennesker for mordere. Klippet inneholder den beryktede Dr. Peter Hotez som erklærer at «anti-vaksine-aktivisme» er «anti-vitenskapelig aggresjon». Hotez uttalte også at de som spesifikt nekter covid-«vaksiner» nesten helt sikkert er «ytre høyre» politisk.

Hotez sporet virkelig av da han kategoriserte uvaksinerte som «en global stor dødelig kraft». Det Hotez sier er med andre ord at uvaksinerte er ansvarlige for andres død, som for det meste er vaksinerte mennesker. Hvis vaksiner virkelig fungerer slik Hotez og andre hevder de gjør, vil de uvaksinerte være en trussel for ingen andre enn dem selv.

Det faktum at vaksinerte mennesker dør når uvaksinerte mennesker ikke dør, viser bare at det rådende vaksinedogmet er overtroisk pseudovitenskap.

At WHO vil støtte denne typen tenkning er urovekkende, men slett ikke overraskende. Tross alt var WHO involvert i biovåpenforskning like før starten på covid-pandemien. Var dette bare en tilfeldighet? Sannsynligvis ikke. Hotez sier at det å ikke vaksinere seg er dødeligere enn våpenvold, terrorisme, nettangrep og atomspredning. Men mange forstår nå, og de som tok vaksinene og nå angrer på det, at vaksine-skader og dødsfall er smertefullt åpenbare for alle med øyne og en fungerende hjerne.

WHO?

WHO ignorerte dette i sin tonedøve publisering av Hotez sine uttalelser, som representerer et slag i ansiktet til hver person og familie som har vært utsatt for covid-vaksine-relaterte skader og dødsfall.
Hotez og kollegene hans nekter å erkjenne at covid-injeksjoner er dødelige. Med andre ord, han nekter å akseptere det faktum at den virkelige store dødelige trusselen i verden i dag er covid-injeksjonene.

En nylig publisert sveitsisk studie fremhevet noe av vitenskapen bak dette, ved å finne at covid-vaksinerte har forhøyede troponin-nivåer, som er en klar indikasjon på hjerteskade. Dette forklarer hvorfor millioner av fullvaksinerte mennesker nå har myokarditt, eller et annet hjerteproblem som ikke var der før massevaksineringen startet sent i 2020.

En annen gruppe forskere fant at å få en «booster»-injeksjon for covid øker risikoen for komplikasjoner ytterligere – en av dem er risikoen for å teste «positiv» for covid og bli syk.

Hva er vitsen med å bli vaksinert for covid hvis vaksinene i seg selv forårsaker covid?

Hotez og andre som ham svarer aldri på disse enkle og viktige spørsmålene. De baktaler i stedet de som klokelig unngår å bli vaksinert på tross av hans fortellinger.

«De er en drapsstyrke,» proklamerte Hotez åpent. «Antivitenskap dreper nå flere mennesker enn våpenvold, global terrorisme, atomspredning eller cyberangrep». Du leste riktig: Hotez mener faktisk at det å la ditt naturlige immunsystem være i fred, er en større trussel for andre enn å skyte dem, terrorisere familiene deres, angripe datamaskinene og telefonene deres og starte et atomangrep.

Hotez er tydelig gal, noe som ikke er overraskende for disse smarte folkene. Men husk at det faktisk er folk der ute som tror på Hotez, og hvert ord som kommer ut av munnen hans fordi han er en «vitenskapsmann» med ordet «lege» foran navnet sitt. «Jeg er forbløffet over hvordan folk som Hotez kan late som om mRNA-vaksinene er fordelaktige, når bevis på deres giftige egenskaper er åpenbare,» skrev en kommentator, perpleks over at folk som Hotez faktisk eksisterer, og åpner munnen uten å være bevisst om sin åpenbare dårskap.

Fra Natural News, publisert 22 desember 2022. Skrevet av Ethan Huff.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker, link til video og kilder i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: WHO declares war on unvaccinated people, likens them to murderers by calling them “a major killing force globally”.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • Legemiddelindustrien begynner å bli desperate etterhvert som Covid-fiaskoen får stadig flere til å våkne. Når folk begynner å stille spørsmål ved om Covid-produktene er trygge og effektive, er det ikke så lenge før de begynner å stille de samme spørsmålene om vaksiner generelt. De som graver vil da komme til den konklusjonen at INGEN vaksiner er trygge eller effektive.

  På skolen er folk blitt foret med suksesshistorier om koppe- og poliovaksinene, men de som studerer historien vil fort finne ut at disse bare er eventyr fortalt av legemiddelindustrien. Jeg vil anbefale boken Dissolving Illusions av Suzanne Humphries og Roman Bystrianyk, den forteller den virkelige historien om vaksiner, og den er ikke pen.

  Svar
  • Gunnar Saunes
   30 desember 2022 17:24

   Vaksinetvang- i skyggen av koronakrisen» av Trond Skaftnesmo er heller ikkje så verst!

   Svar
 • Jeg tror de i WHO egentlig ikke liker mennesker. Måten å uttrykke seg på må jo også provosere de som innser de er skada. Psykopatisk fyr, Peter Hotez.

  Svar
 • «Det faktum at vaksinerte mennesker dør når uvaksinerte mennesker ikke dør, viser bare at det rådende vaksinedogmet er overtroisk pseudovitenskap.»

  Og at ikke flere i et utdannet samfunn ikke reagerer på denne ( mildt sagt urovekkende ) motsetningen er skummelt nok.

  Svar
 • Siste kommentar i WHO videoen er… We need political solutions to address this…

  Hmm… Lurer på hvilke politiske virkemidler de ønsker…
  Sensur, kriminalisering av dem som stiller kritiske spørsmål, kansellering, latterliggjøring, hetsing og utestenging fra samfunnet??? Er det det WHO ønsker?

  Burde ikke heller en åpen ærlig dialog, være veien å gå?

  Svar
 • Hvis WHO står bak eller støtter slik grov hets mot andre mennesker , bør vel politikerne våre svare på om de synes dette er greit…De har tross alt overlatt styringen av fremtidige pandemier til dette udemokratiske monsteret som nå ser ut til å miste alle hemninger..

  Retorikken som WHO her ser ut til å støtte er som tatt rett ut av nazi-tyskernes hatretorikk mot jødene.

  Finnes det lenger noen ansvarlige i ledelsen av dette landet…….

  Svar
  • «…rett ut av nazi-tyskernes hatretorikk mot jødene.»
   – Etter at jødiske organisasjoner proklamerte verdensomspennene krig mot Tyskland i 1933.

   Eller den amerikanske regjeringens hatretorikk mot alle sivile japanesere og samlet alle japanere i interneringsleire i USA etter at Japan erklærte USA krig i 1942. Med plakater over hele USA av japanere som aper, spikret opp på veggen. Før de atombombet to sivile japanske byer i 1945.
   ( Interneringsleirene, plakatene og hatretorikken er for det meste helt ukjent i vesten.)

   Svar
   • Dessuten var Japan klar til å overgi seg, det eneste «spørsmålet» de ikke kunne bli enige med USA om var keiserens stilling etter kapitulasjonen. De tyske nazistiske «rakettforskerne» i USA ville bare så gjerne «prøve» A-bombene på mennesker og «observere» resultatene. De to A-bombene var historiens største svindel, før man fikk den pågående Vx svindelen.
    Videre om «dagens» artikkel: Det disse tullingene egentlig sier er at hvis de ikke får «vaksinert» alle så vil ikke noen være vaksinert?????????????? Og det er selvfølgelig ANTI-STATLIG (med store bokstaver – ikke sant PST?) og høyre-ekstremt.
    Takke meg til at det blir en bedre verden etter Ragnarok, uten satan og alle hans hjelpere, med en bedre fordelt IQ, som utelukker anti- ditt eller datt fra diverse «forståsegpåere» og «eksperter».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Paul Craig Roberts:

Pfizer visste om helse-konsekvensene av vaksinering. Derfor hemmelighold.

Forrige innlegg

WHO’ plan er grusom;

Infeksjonssykdommer planlagt fremover, som fører til verdenstyranni

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.