POSTED IN Globalisering, Helse

WHO’ plan er grusom;

Infeksjonssykdommer planlagt fremover, som fører til verdenstyranni

9 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Peter Koenig
Oversatt av Northern Light

Overdødelighet rapporteres fra Norge, og fra over hele den vestlige verden. En overdødelighet som en aldri tidligere har sett før, mellom 15 % og 25 %, i noen land enda høyere.

Allerede for mer enn ett år siden advarte Dr. Michael Yeadon, tidligere VP Pfizer og vitenskapssjef hos Pfizer, at overdødelighet vil dukke opp i løpet av de neste 3-5 og til og med opptil ti år, på grunn av falske og kriminelle, uprøvde mRNA-»vaksiner». Han utdyper: Etter alle boosterne – 3 til 4 injeksjoner– har immunsystemet mistet opptil 80 % av forsvaret sitt. Dermed er folk mer sårbare for alle sykdommer. I tillegg er det en økning i myokarditt og plutselige dødsfall – selv hos unge mennesker, spesielt de som driver med idrett.

I tillegg forårsaker grafénoksid og andre stoffer som injiseres alle slags kreftformer, for det meste i reproduktive systemer, så vel som flere typer kreft i blodet, i øynene som forårsaker blindhet, lever- og nyresykdommer og mye mer. Disse injeksjonene kalt vaksiner, forårsaker også infertilitet i stor grad. I noen land gikk fødselsveksten ned med 40 % i 2022. Dr. Yeadon advarte om at sykdommene vil være svært vanskelige å spore tilbake til vaksinene, men de er årsaken.

En masseavfolknings-agenda uten sidestykke. Folkemord er et ord som ikke beskriver omfanget av grusomheten som ligger bak det vi nå gjennomlever- det herskerklassen påfører verden. FNs Agenda 2030, alias Klaus Schwabs (WEF) Great Reset og den forbryterske, alt-digitaliserende 4 industrielle revolusjon, inkluderer også en plan for å overta landenes og folks verdier, som aldri er sett og opplevd før i historien. Konkursbo etter covid blir støvsuget for verdier, og inn i hvelvene til finansoligarkene og de mørke usynlige finanskreftene som finansierer og orkestrerer WEF, og som har kontroll over over 90 % av verdens hovedstrømsmedia.

Agenda 2030 ble utarbeidet i svært lang tid, og kan dateres 60 til 100 år tilbake i tid. «Dark Invisible Financial Cabal» fungerer som en kult. For å lykkes, må den villede folket hva den holder på med. I løpet av de siste tiårene har vi faktisk fått mange advarsler om hva vi kan forvente, nemlig et helsetyranni, forsterket av en falsk global oppvarming og en grønn agenda. The New Green er en fascistisk, nyliberal, konstruert miljøvernfarse. I virkeligheten er det langt fra miljøvern, det er det motsatte. Likevel faller folk over hele verden for det. Propagandaen er dødelig, og vi må stoppe det.

Gjennomføringen av planen startet i januar 2020. Først med en konstruert sykdom kalt covid, dødeligheten er omtrent den samme som for en vanlig influensa, mellom 0,03 % og 0,07 %. Og utrolig nok – «Covid-pandemien», eller rettere sagt Plandemien – rammet alle 193 FNs medlemsland på en gang, på samme dag, og det store flertallet av folket trodde på det.

Imidlertid førte en intens mediedrevet fryktkampanje, med strengt totalitært håndhevede mandater om nedstengninger og munnbind, som distanserte mennesker fra hverandre, senket moralen og forsvaret deres, til diktatoriske tiltak og til verdenstyranni. Vesten har i det stille tilsidesatt sine grunnlover, enten ved dekret, eller ved parlamentariske avstemninger, der parlamentarikere ble valgt til å være en del av forbrytelsen. Men det store flertallet av befolkningen har ingen anelse.

Tilbake til overdødeligheten, hva kan vi gjøre? For de fleste av befolkningen er det for sent. De kan bare håpe at injeksjonen de fikk ikke var dødelig, eller at det kan ha vært placebo. Vi bør informere så mange mennesker vi kan om disse grufulle omstendighetene, om overdødeligheten og hvorfor, slik at folk våkner og ikke lenger tar covid-»vaksinene», og slik at de hjelper andre med å våkne.

Vi må iverksette rettsaker mot alle regjeringer som bevisst deltok i denne forbrytelsen, spesielt helseministrene og ledelsen av WHO, FN-systemet, WEF, og den eugenistiske oligarken som vi alle kjenner til, også mot billionærene i kabalen bak. En storjuryrettssak har allerede pekt på de skyldige, med bevisforklaringer fra vitner fra organisasjonene bak denne enorme forbrytelsen.

Vi må umiddelbart stoppe alt som er forbundet til FN Agenda 2030 og WEFs Great Reset, avspore den 4. industrielle revolusjonens digitaliseringsprosess med alle midler, og begynne å reversere alt som har blitt gjort med digitale penger og chip-implantater, med formål å slavebinde og trans-humanisere menneskeheten. Vi må stoppe denne monstrøse forbrytelsen av bibelske proporsjoner.


Fra Global Research, publisert 26 desember 2022. Skrevet av Peter Koenig, tidligere senior økonom hos Verdensbanken, geopolitisk analytiker, skribent og forfatter.
Oversatt fra engelsk, noe forkortet. Linker, video og kilder i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: The Plan. WHO’s Ten Years of Infectious Diseases (2020 to 2030), Leading to World Tyranny

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

9 kommentarer. Leave new

 • Jeg advarte familie og venner tidlig i 2021. I hvilken grad de har latt seg tvinge eller forføre? Eller kanskje var de første til å ivrig stille seg i kø? Jeg vet ikke. Jeg har ikke fått noen respons på temaet i det hele tatt, og har ikke villet spørre; de er voksne. Bare at et familiemedlem i mediabransjen mente vi kunne være enige om å være uenige da jeg uttrykte min forferdelse da det ble åpnet for å injisere seks-måneder-gamle. «Her er vi alle fullvaksinert», fikk jeg høre; kanskje det inkluderer det lille barnebarnet; jeg ville ikke spørre, for trist hvis svaret ble «ja». Andre i familien jobber i helsevesenet, en av disse ble direkte aggresiv da jeg nevnte at det kunne være en sammenheng i den paralelle økningen i autisme og massevaksinering av barn; vedkommende har sikkert takket ja til sprøytene, jo flere jo bedre, stakkars. En venninne av en venn, sykepleierske, trippelinjisert, var opptatt av å holde meg på avstand, og jeg sa ingenting og var glad til, siden jeg visste om shedding.

  Svar
 • Ikke noe nytt under solen, men Ingvild Kjerkol har gjort noe hun ikke har mandat til :

  På WHOs møte i Genève 23. mai 2022 leverte helseminister Ingvild Kjerkol fra seg Norges sjølstendighet på et sølvfat. Hun ikke bare sluttet seg til at WHO i framtida skal få makt til å overstyre nasjonale regjeringer og parlamenter og gi globale direktiver. Hun gjorde det med stor entusiasme da hun sa (oversatt fra den engelske originalen på regjeringas nettsider):

  «Jeg er oppmuntret over at vi har blitt enige om at vi skal forhandle frem en pandemiavtale, styrke det internasjonale helseregelverket (International Health Regulations) og bringe WHOs finansiering på vei mot bærekraft. Jeg er også oppmuntret av WHOs kapasitet til å håndtere humanitære helsekriser. Norge vil fortsette vår støtte til disse avgjørende aspektene ved WHO-mandatet.

  Vi har nå muligheten til å sikre at helse ivaretas av mer effektive systemer, sterkere ansvarlighet og tillit, og av rettferdighet, solidaritet og menneskerettigheter. Vi forventer at generaldirektøren også vil gripe dette øyeblikket og sørge for ansvarlighet for WHO som holder de høyeste etiske standardene. Vi må konsolidere WHO som vår effektive, ansvarlige og dyktige leder innen multilateralisme, og et byrå som har nulltoleranse for feil oppførsel.»

  https://steigan.no/2022/05/helseminister-kjerkol-vi-ma-konsolidere-who-som-et-byra-som-har-nulltoleranse-for-feil-oppforsel/

  Svar
  • >»kke noe nytt under solen, men Ingvild Kjerkol har gjort noe hun ikke har mandat til »

   «Flink Nazi-jente» klarer jeg ikke å la være å tenke når jeg ser det robotaktige kvinnemennesket.

   Svar
 • En pågående forbrytelse uten sidestykke. De kriminelle kreftene tar seg retten til å bestemme hvem som skal leve eller dø. Nasjonale parlamenter er med på det, Stortinget også. Idiotene (folk flest) skjønner ingenting. Feige, fordummet og hjernevasket flyr de rundt på kjøpesentre, haster hjem til fjernsyn med reality, «kom skal vi danse» og nyheter, å pimpe rødvin å pizza. Selv om ikke en arbeidsplass fungerer på grunn av sykemeldinger forstår ikke saueflokken sammenhengen. «Vaksinene» de tigget om, løy om «underliggende» sykdommer, for å beskytte sin gamle syke mor, de ringte giftsprederne i helsevesent privat for å komme først. De sloss for å komme først til det som vil deres død, om ikke tilfeldighetene gjør at de fikk saltvann, som Erna Solberg, Støre, Nakstad og de andre som medvirker til folkemord på sitt eget folk. Erna Solberg og Jonas Gahr Støre bør utnevnes til historiens «Rottefangere i Hamelen» som med statsfinansiert media som pikkolofløyte, eller som Jim Jones i Folkets Tempel i Guyana førte folket til gryta med giftsaft i jungelen. Jim Jones ropte «barna først». Det konfliktskye norske folk lar seg lede til slaktebenken. Får tro folk som har våknet ikke går på det nye «våpenamnestiet» som nå rulles ut. Folket skal bli forsvarsløs.

  Svar
  • Det er nesten kun å håpe på en ulykke som kan forpurre disse djevelske kreftene i WEF og WHO til å lykkes.
   Ved å installere et digitalt system verden over slik de planlegger, blir de også veldig sårbare for forstyrrelser Bl a fra solvind og solutbrudd som kan ødelegge å sjalte ut elektroniske digitale systemer verden over. Dessuten vil det bli etablert kreative motkrefter verden over for å sabotere drømmene deres om å erobre og slavebinde verden via vaksiner og sosial kontroll. Dette er en drøm de ikke kan, vil eller skal lykkes med.

   Svar
   • HVordan vet du at de ikke kan ,vil eller skal lykkes med? Eller er det slik å forstå at de en gang i fremtiden,10,20, 50 eller 100 år vil feile med sin politikk?

 • Northern Light.
  29 desember 2022 16:41

  Studie viser at covid-vaksiner skader hjertemuskelceller, noe som fører til død.

  Av S.D. Wells.
  En fagfellevurdert studie publisert av en gruppe ledende tyske patologer, viste at personer som døde uventet innen 20 dager etter å ha blitt injisert med mRNA covid-vaksiner, viste klare indikasjoner på skadede hjertemuskelceller. Det er godt synlige lymfocytter som ikke skal være der.

  Analysen etterlater svært liten tvil om at dette var tilfeller av vaksine-indusert myokarditt. Mye av skaden som vises er nær overflaten av hjertet. Piggproteinene fra mRNA-vaksinen kommer inn i hjertemuskelen, og forårsaker hjertestans. Dette blir beskrevet som en direkte sammenheng, hvor legene ikke lager hypoteser om indirekte årsaker.

  Spike protein prioner fra Pfizer og Moderna mRNA vaksiner i hjertet fører til hjertestans.
  En lymfocytt er en type hvite blodceller i immunsystemet til de fleste virveldyr, og kan inkludere naturlige immunforsvarceller som T-celler og B-celler. De er den viktigste celletypen som finnes i lymfe, og utgjør omtrent mellom 20 prosent og 40 prosent av sirkulerende hvite blodlegemer. Et høyt antall hvite blodlegemer og deres undertyper er assosiert med hjertesykdom, perifer arteriell sykdom og hjerneslag.

  Tyske forskere konkluderte fra studien, som ble publisert i Clinical Research in Cardiology, det offisielle tidsskriftet til German Cardiac Society, at 30 til 40 prosent av dødsfallene skyldtes covid-vaksinene. Den mest bemerkelsesverdige og alarmerende avsløringen fra studien, er at utvalget av obduksjoner var fra personer som døde innen en måned og flere innen en uke etter covid-vaksinasjon, og at betennelsen i hjertevevet og muskelen ikke var på grunn av eksisterende hjertesykdom. Totalt ble 35 obduksjoner studert ved Universitetet i Heidelberg. Hjerteproblemene var med andre ord helt nye og utviklet seg veldig raskt etter vaksinasjon.

  Som forskerne bemerket: «Alle de obduserte hadde ikke en tydelig koronar hjertesykdom, akutte eller kroniske tilfeller av redusert blodtilførsel til hjertet, forstørret hjerte eller andre tegn på en allerede eksisterende, klinisk relevant hjertesykdom». Dette pekte på, og direkte knyttet dødsårsaken til spikeprotein-injeksjoner.

  Spikeproteiner skader hjertevev og kan føre til død innen 30 dager etter «vaksinering».
  Folk dør plutselig etter covid-vaksinasjon, og studien som er gjennomgått i denne artikkelen inkluderer ikke personer som har fått booster-injeksjoner. Tilsynelatende er bare en eller to injeksjoner nok til å utløse kardiovaskulær død i løpet av noen få uker, ettersom spikeproteinene kommer inn i hjertet og utløser et fatalt autoimmunt angrep på hjertet. Resultatet er dødelig for det vaksinerte offeret.

  Dette forklarer SADS, eller Sudden Adult Death Syndrome, som nylig har fått medisinsk industri og alle massemedier med sosiale medier, til å skylde på dommerfløyter, kalde dusjer, videospill og andre meningsløse unnskyldninger. Nå som forskere og kardiologer har avslørt hva som egentlig skjer med piggproteiner, og at de ikke forblir på injeksjonsstedet, men snarere sprer seg til vitale organer, må ingen gis disse injeksjonene før de er endret og bevist sikre.

  Fra Natural News, publisert 28.12.2022. Skrevet av S.D. Wells.
  Oversatt fra engelsk, linker, kilder og video i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Study shows mRNA COVID vaccine damages heart muscle cells, leading to DEATH.

  Svar
 • Å angripe hele menneskeheten med en så sadistisk ondskap, hele kloden, og med vellyst, det krever mot av folket til å se det i øynene, og som artikkelforfatter skriver, for mange for sent, sirkulerer i organismen. Og anger og sorg og sinne må komme, men mange er for svekka til å kjempe. Nevrologisk, you name it. Ondskap en kan kvie seg for å tro kan være sant.

  Svar
 • RE «sudden adult death syndrome»

  «It used to be when someone died suddenly it meant they were in an accident. Every since they introduced the Covid vaccine even young children are dying suddenly.» — Lee Stevenson, December 2022

  Let’s THINK now….

  What does the OBVIOUS sneaky SUDDEN criminal propagandization with their «Sudden Adult Death Syndrome» trickery (just like their prior «Sudden Infant Death Syndrome» fabrication), in conjunction with TONS of similar OBVIOUS evidence, mean really?

  What does it squarely point to — ONCE AGAIN?

  What is the TRUE FINAL implication of all that (left out here and nearly everywhere else)?

  Here’s the answer, here’s what that ULTIMATELY means…

  It means that a mafia network of manipulating PSYCHOPATHS are governing big businesses (eg official medicine), nations and the world (and that Covid is a major planned crime against humanity), the evidence is OVERWHELMING and TOTALLY IRREFUTABLE — study “The 2 Married Pink Elephants In The Historical Room –The Holocaustal Covid-19 Coronavirus Madness: A Sociological Perspective & Historical Assessment Of The Covid “Phenomenon””… https://www.rolf-hefti.com/covid-19-coronavirus.html

  «I just cannot understand why all these damn anti-vaxxers and conspiracy theorists don’t trust a government that actively works against the public interest 100 percent of the time. I mean if you can’t trust institutions that are deliberately constructed to subvert the common good for the benefit of the wealthy and powerful at every turn, who can you trust?» — Caitlin Johnstone, Independent Journalist

  Isn’t it about time for anyone to wake up to the ULTIMATE DEPTH of the human rabbit hole — rather than remain blissfully willfully ignorant in a fantasy land and play victim like a little child?

  Only psychopaths can come up with such TOTALLY IMMORAL criminal fabrications AND implement such unethical atrocities to cover up the massive harm done by Covid «vaccines»!!!

  And psychopaths are typically NOT how Hollywood propaganda movies have showcased them. Therefore one better RE-learns what a psychopath REALLY is. You’ll then know why they want to control everyone and have been creating a new world order/global dictatorship, and many other formerly puzzling things will become very clear.

  But global rulership by psychopaths is only ONE part of the equation that makes up the destructive human condition as the article explains because there are TWO pink elephants in the room… and they’re MARRIED (see cited source above).

  If you’re in the US and your employer mandates the toxic/lethal COVID jabs, register to receive a free «Medical Exemption Certificate» at https://lc.org/exempt

  «Unexpectedly died coincidentally of suddenly?» — Unknown, December 2022

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

WHO erklærer krig mot uvaksinerte mennesker.

Uvaksinerte er mordere, ifølge en lege de siterer på hjemmesiden sin

Forrige innlegg

Stiller en roboter spørsmål om den private rustningsindustrien, blir svaret:

Ikke gi den frie tøyler!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.