POSTED IN Covid-19

WHO en del av en global konspirasjon?

Har instruert alle regjeringer om å jukse med covid-dødsfall.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Presidenten i Sveits: – WHO har gitt oss beskjed om å telle alle som dør med covid som koronadødsfall

Av red. PSt -16. januar 2022

Ignazio Cassis, som er sittende president i Sveits, deltok i en direktesending på den sveitsiske TV-kanalen Arena fredag ​​7. januar 2022. På spørsmål om hvordan korona-ofrene ble talt, brukte han først et vanlig retorisk triks for å vinne tid og fikk spørsmålet gjentatt.

Så bekrefter han at hver avdøde med positiv koronatest regnes som et Covid 19-dødsfall og at dette er noe WHO har gitt beskjed om. Om tallene så blir riktige eller gale er ikke så viktig, bare at man teller på samme måte over hele verden, sa Cassis.

CDC innrømmer at 40% av «covid-innlagte» ikke er covid-pasienter

Denne «pandemien» har lært oss sannheten i Mark Twains ord om at det er tre slags løgn: «Løgn, fordømt løgn – og statistikk».

11. januar 2022 opptrådte direktøren for Centers for Disease Control (CDC) i USA, Rochelle Walensky, på Fox News og sa at inntil 40% var innlagt for andre sjukdommer.

https://twitter.com/i/status/1480207649807507458

Hun innrømte også at over 75% av de «covid-døde» hadde minst 4 andre alvorlige sjukdommer. Del Bigtree kommenterer dette slik:

Det begynner vel å bli nokså opplagt at den «koronastatistikken» som vi er fôret med i to år faller inn under Mark Twains definisjon. WHO har instruert regjeringer over hele verden om å jukse med statistikken og selge strikk i metervis for å få så dystre tall som mulig.

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Forsidebilde: Hansjörg Keller

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Dermed står (enda) en konspirasjonsteori frem som fakta også i MSM. Begynner å ligne på at den frykt og kaos «de» skulle spre utover hele verden begynner å slå tilbake på dem selv.
  «Hvis man graver en grav for andre……….»
  Forskjellen på oss og «dem» er at de kan bli dømt i en folkerett, og avrettet, mens vi bare har blitt litt syke (noen alvorlig dog). Glad jeg ikke er globalzionfacist, og har deres skjebne foran meg.
  Dette vil bli rettsaker de ikke kan kjøpe seg fri fra, og sjangse til å bli dømt vil nok ligge tett opp mot 100%.

  Svar
 • Northern Light.
  16 januar 2022 17:24

  «Så bekrefter han at hver avdøde med positiv koronatest regnes som et Covid 19-dødsfall og at dette er noe WHO har gitt beskjed om. Om tallene så blir riktige eller gale er ikke så viktig, bare at man teller på samme måte over hele verden, sa Cassis».

  Når Italias motsvarighet til Folkehelseinstituttet tellet de som døde av Covid 19 og ikke med, ble tallet for hele Italia 130 000 mennesker redusert til kun 4000, det er en nedgang på 97%. Den sveitsiske presidenten sier at alle land har fått beskjed om å telle alle på lik måte, og det kan bety at alle tall på døde for alle land kan være 97 % lavere enn oppgitt, og da selvfølgelig også tallet på døde globalt.

  Et spørsmål blir da hvorfor har alle verdens land gjort som WHO har gitt beskjed om, når de må vite at å blåse opp tallene er en forbrytelse mot folket i landene? Dette er ikke en utilsiktet feil, det er bevisst for å forårsake panikk i befolkningene, så de blir ukritiske til mRNA-injeksjonene kalt vaksiner. Det å blåse opp tall er å legge til et antall nuller bak et tall helt bevisst for å oppnå noe.

  De som har mottatt beskjeden fra WHO om dette, er folkehelseinstitutt, helsedirektorat og helse-ministernes kontor i landene, og med det fått regjeringene til å gjennomføre nasjonale tiltak som har vært ødeleggende for økonomiene i mange land. Påført store deler av befolkningen plager, ødelagt barndom og ungdomstid for en generasjon, og det verste av alt, fått de fleste av befolkningene til å ta en eksperimentell injeksjon som har alvorlige bivirkninger for mange og ukjente langtidsbivirkninger.

  Del Bigtree:
  «Direktøren for Center For Disease Control innrømmer ar over 75% døde av Covid hadde minst 4 underliggende sykdommer. Når den totale dødsraten er 0,27%, betyr dette at friske mennesker har en risiko for å dø av Covid på 0%».

  Da må massevaksineringen av den eksperimentelle mRNA-injeksjonen stoppes umiddelbart, og spesielt på barn og unge. Likeså med nedstengninger, munnbind, sosial distansering, vaksinepass og reise-restriksjoner innenlands som utenlands.

  Dette beviser av det har aldri vært en pandemi, det er en økonomisk og sosial omstrukturering av verden forkledd som en helsekrise, startet av global storkapital blant annet for å få landenes statsbudsjetter til å ta kostnaden for finansfolket for en nedsmelting av det kapitalistiske systemet som fant sted i starten av 2020.

  En del av strategien er å øke statsgjelden til landene så mye ved at nedstengningene finansieres med lån fra bankkartellet via Verdensbanken og IMF, at landene ikke kan betale lånene tilbake. Når verdens gjeldsberg er stort nok, kan storkapitalen innføre en digital verdensbankvaluta, finansfolkets våte drøm for å få kontroll på befolkningene på individnivå.

  Vaksinepassene som innføres er egentlig datapass som skal tilpasses en digital valuta. Individets utmålte digitale borgerlønn skal tikke inn på mobilen, senere på et mikrochipimplantat, som Claus Schwab sjefen for World Economic Forum beskriver i sin bok.

  WEF som var en av arrangørene for Event 201, sammen med Gates Foundation som står for en stor del av finansieringen av WHO. Event 201 var generalprøven på pandemien som ble gjennomført et par måneder før pandemien ble startet.

  Den sveitsiske presidentens innrømmelse er et bevis til i et fjell av bevis på at dette er den verste forbrytelsen mot menneskeheten noensinne. Milliarder av mennesker har fått, tatt, blitt presset eller tvunget til å ta an mRNA-injeksjon kalt vaksine så giftig at Japan stoppet vaksineringen og erstattet den med Ivermectin, som ikke har blant annet hjerteposebetennelse eller blodpropper som bivirkninger.

  For det er svært mange forskjellige bivirkninger av injeksjonen, som innrapporteringssystemene som USAs VAERS og EUs Eudura Viligance kan melde om. EVs offisielle tall er over 30 000 døde og over 2,9 millioner skadede, 50% av dem alvorlig. Dette er bare korttidsbivirkningene, og langtidsbivirkningene er ukjente.

  Nå forbereder stjerneadvokaten Rainer Fuellmich og hans team ett rettsak mot legemiddelindustrien, den mest kriminelle industrier av dem alle, med utgangspunkt i det overnevnte. Han trenger alle lykkeønskninger, for finansfolket har sine folk i dommerstanden og høyesterettsdommerstanden som de har i politikerstanden, og rettsaken skal dekkes av en presse og media som har samme finansielle eiere som legemiddelindustrien.

  Svar
  • Henning Nielsen
   16 januar 2022 23:17

   Mye viktig du skriver her, og lykke til Füllmich! Men husk at denne saken ikke har noen som helst offisiell status, den er mer i form av en høring, selv om de benytter dommere og advokater og fører vitner som i en vanlig sak. Det er trist hvis folk har misforstått dette, og tror det vil komme en avgjørelse som har rettskraft i samfunnet. Det er bygget opp forventninger, og mange kan bli skuffet når de oppdager at saken ikke føres for en regulær domstol. Derimot (sic) kan dette skje i andre land, som Canada og Sør-Afrika. Med Volkswagen saken fikk Füllmich først medhold utenfor Europa, og disse dommene ble viktige for å få gjennomslag også her. Jeg regner med at de benytter mye av samme taktikk mht. Corona.

   Men injurie-søksmålet som Füllmich retter mot Christian Drosden, på vegne av Wolfgang Wodarg -for øvrig en av vårt tids største helter- , vil bli ført for en ordinær rett. Det er et smart trekk, for som del av bevisførselen kan man legge frem kritikken mot Drosden-PCR testen, noe som har vært et hovedmål for Fülmich et al fra starten av.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hvem skal en tro på?

Statistikken fra Australia er dyster lesning.

Forrige innlegg

USAs sikkerhetspolitiske behov nevnes aldri.

Hva hvis Russland plasserer tropper i Latin-Amerika?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.